Morten Olsen på jagt efter spillere

25

FCK spillede sig tirsdag aften videre i UEFA-Cuppen ved at besejre Club Brugge. Det får landstræneren til, at give Mathias Zanka Jørgensen, Hjalte Nørregaard og Thomas Kristensen fri for opgaver i forbindelse med ligalandsholdet.

Det åbner nu muligheden for, at Anders Kure og Jakob Poulsen kan blive udtaget i stedet for. Begge har i efteråret leveret præstationer på højt niveau og i flere medier udråbt til, at være i periferien til ligalandsholdet.

Morten Olsen er allerede i gang med, at finde ud hvem der skal erstatte de tre FCKere.

– De vil blive udtaget i løbet af de næste par dage. Vi leder efter de spillere, som vi nu engang tror på, er dem, der kan erstatte de tre FCK-spillere, siger Olsen til sporten.dk.

Giv din mening til kende. Hvem tror du landstræneren vælger? Og har Anders Kure og Jakob Poulsen fortjent en plads?

Få notifikation
Notifikation ved
25 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Kari8
12 år siden

Andres Kure er den eneste der har en chance, Poulsen er totalt urealistisk hvis i prøver at læse nyheden igen.

Blir nok Troest og hvem der får de to pladser på midten er svært at sige men ikke Ppulsen da han ikke som type passer ind som afløser for hverken T.K eller hjalte….men man har da lov at håbe, MO har før kommet med tåbelige udtalelser som ikke gav mening.

j0s
j0s
12 år siden

Mon ikke der blir plads til Jan K fra BIF?

Håber i hvert fald én af AGFs spillere får chancen. Jeg synes måske, at Jakob Poulsen er mest oplagt, men det er godt nok kun spillere som spiller centralt på banen (midt og forsvar) som ikke kommer med. Derfor er chancen for at Kure kommer med måske lidt større.

Men det bliver nok nogle sekunda spillere fra Esbjerg og Vejle som får pladsen, hvis jeg kender M. Olsen ret.

fckrause
12 år siden

Han vælger ikke nogle fra agf. håber vi snart skal have ny landstræner.

Kari8
12 år siden

læs nyheden grundigt, han siger at de skal afløser på de positioner der er gået ud. Det åbner ikke for Poulsen, faktisk heller ikke Jan K men han er jo fra Brøndby. Hvad med Hans Henrik Andreasen er han udtaget eller burde han blive det

Hugo Boss
12 år siden

det bliver ikke nogen fra AGF så længe MO er landstræner…. de spiller ikke i det rigtige system (set med Morten Olsens øjne) og han er hjernedød

Huus
12 år siden

KURE :k:k Selvom jeg dog også frygter at Troest bliver udtaget til forsvarspladsen

Iversen
12 år siden

Med alt respekt for kure poulsen, så er der altså et par stykker som ikke er blevet udtaget som er bedre på de pladser end jakob P. og Kure. Men det kunne da være fedt hvis de kom med 😀

AllwaysAGF
12 år siden

Der kommer ikke AGFere med i den trup. Det er jeg sikker på, så gider ikke engang håbe på noget mere. MO har ikke fidus til AGF og det ungdomsarbejde der bliver lavet på Fredensvang. Så der kommer nok nogle OBere og nogle BIFere med i stedet for.

ForeverAgf17
12 år siden

Var det ikke igår fck spillede, altså onsdag aften og ikke tirsdag som der står skrevet i artiklen?

Men ellers håber jeg på Anders Kure og Jakob Poulsen! Men tvivler på MO

zcml
12 år siden

@ Kari8 Der står ingen steder, at det [b]skal[/b] være spillere til samme pladser. Det ville self. være logisk, men han har før udtaget spillere, der ikke var direkte erstatninger. Desuden er der kun udtaget en højre fløj (som i øvrigt ikke har gjort det store væsen af sig i efteråret), så han kunne godt bruge en mere. Ellers kan Jacob Poulsen også spille centralt, og back for den sags skyld. Syn's både Kure og Poulsen har fortjent en udtagelse, men det er jo ikke ensbetydende med, at de også bliver det. Hvem er det lige du mener, der har… Læs mere »

Zizou1
12 år siden

Tror ikke på. at hverken Kure eller Poulsen bliver udtaget. I sidste sæson kom Graulund ikke med, selvom han var topscorer i efteråret. Hvis Rommedahl vender hjem til dansk fodbold udtager han helt sikkert ham, det er jo trods alt hans svigersøn. Håber klart Kure eller Poulsen får chancen men så skal de nok skifte klub, eller pressen skal svine ham for ikke at udtage AHF'ere. Se bare hvordan det gik i foråret da pressen svinede ham for ikke at udtage spillere fra provinsen, selvom brøndby sejlede og FCK lå nr. 3 efter Aab og FCM. Pludselig kom der spillere… Læs mere »

Iversen
12 år siden

Jan kristiansen, hans henrik andreasen og henrik hansen er vel mere oplagte afløsere for en af hjalte og T.K

Sebbe
12 år siden

Hvis Henrik Hansen bliver udtaget efter hans mindre end middelmådige sæson…..
men det er jo Morten Olsen

henoch
12 år siden

Vi må da indrømme, at med hensyn til Peter Graulund sidste år, så havde MO ret. PG er en dejlig AGF-spiller, men han hverken havde eller har en fremtid på A-landsholdet, og han skal derfor ikke på ligalandsholdet. Der gik jo ikke lang tid efter ligalandsholdsturen, så var PG ikke engang fast mand på AGF´s førstehold.

Superlist
12 år siden

Jan K. er nok selvskreven, da han både på det rigtige landshold og i Nürnberg var lidt af en alt-mulig-mand. Men de to sidste pladser kan sku lgodt gå til både JP og Kure. Troest har været god, men Kure har styret vores forsvar. Troest havde folk som AMC, Helveg og Chris Sørensen til at "læne" sig op af, hvor imod Kure var ALDERSPRÆSIDENT. Kure ER en bedre spiller end Troest! :k Og med HH og JP, da mener jeg sku det er meget lige. De har begge haft en god sæson og har hver deres spids-kompetancer! Den bliver sku… Læs mere »

GoonerGF
12 år siden

Jeg ser helst at alle spillere er tilrådighed i opstarten under en n6y træner.

Vi skal nok få landsholdsspillere igen, det haster ikke.

Naal
12 år siden

Oligark?? Bort set fra det så er kure et sukkerrør. 😮

Jacob
12 år siden

Fuck morten O! han giver aldrig nogle jyder chancen på landsholdet!

Kosmiske_maane
12 år siden

jeg har dyb respekt for de spiller som AGF producere. men jeg må give Olsen ret, Pt, er der ikke spiller i AGFs trup der er gode nok til Ligalandsholdet. Synes kure har rykket sig rigtig meget frem og Poulsen har været god. Men de spiller som olsen har udtaget på deres respektive pladser har i mine øjne været bedere. Synes Lumb burde været prøvet af dog. Han er en oplagt landsholdskandidat om et år eller to. Men forståeligt nok at de vælger at holde ham på U21.

Xander
12 år siden

FYR MORTEN OLSEN.!!!

silverfox
12 år siden

Lad os nu se hvem han udtager istedet. Forbigår han igen AGF, vil jeg være blandt de første til at skælde ud. Indtil da…….

DetlefsChr
12 år siden

PÅ MED DEM! :k

Emil_G
12 år siden

Anders Kure skal have chancen, alt ander vil være urimeligt. Tror dog ikke Poulsen får muligheden i denne omgang. Synes han er blevet overvurderet i forhold til hans præstationer. (god spiller, uden tvivl) men har ikke leveret liga-landshold form.

aight
12 år siden

Hører også til lejren der siger at vores spillere har rykket sig meget, men har stadig ikke klassen til ligalandsholdet.

OvePstyrer
12 år siden

Jeg forstår ikke, hvorfor MO ikke prøver Lumb af? Landsholdet har kæmpe problemer på venstrebacken, og Lumb er altså ikke langt fra pladsen, mener jeg.