Morethanaclub i samarbejde med hjem.dk

6

Danmarks fedeste fanside morethanaclub.dk har lavet et samarbejde med Danmarks største netshop hjem.dk. Fremover vil du, når du besøger morethanaclub.dk, kunne deltage i konkurrencer med præmier, som er direkte målrettet de ting i livet som er værd at satse på. Fx den ultimative fodboldlørdag, hvor præmien er billetter til AGF, en webergrill, øl og grillpølser.

”Vi har lavet et nyt og anderledes koncept med hjem.dk, så vores mange medlemmer kan opnå rigtigt gode tilbud i fremtiden ved at klikke på knappen ”Ugens tilbud” i venstre side på siden. Her vil der være nye tilbud hver uge, og nogle gange vil der være mulighed for at vinde billetter og andet lækkert,” fortæller Peter fra morethanaclub.

hjem.dk har mere end 48.000 varer i sortimentet, og er dermed Danmarks største webshop. Her ser marketingschef Jesper Granzow Andersen store muligheder i samarbejdet med morethanaclub.dk.

”Her i firmaet snakker vi altid fodbold og kommer selvfølgelig også selv på stadion for at følge ’De Hvide’. Derfor er det både med hjertet og hjernen, at vi har indledt samarbejdet med More thanaclub. Vi ser et stort potentiale i de besøgende på siden, da vi nu og de næste mange år frem vil kunne tilbyde dem de bedste tilbud på alt, hvad man har brug for i hjemmet, i haven og i fritiden,” forklarer han.

Med hjem.dk´s hovedkontor kun 500 meter fra Århus Stadion er hjem.dk meget tæt på orkanens øje, og det vil være nemt for de mange aarhusianske medlemmer at kigge forbi hjem.dk for selvafhentning af varer og præmier, men man kan selvfølgelig også få bragt varerne ud ganske gratis. hjem.dk tilbyder også sine kunder fuld finansiering af alle køb på hjem.dk, det er nemt og hurtigt at oprette.

”Vi glæder os til at udvikle konkurrencer og lave målrettede tilbud til alle besøgende på morethanaclub.dk. Det første kunne være et super sommertilbud på Weber Grill, da vi har Danmarks største udvalg af disse, samt de bedste priser,” siger Jesper Granzow Andersen.
Følg med her på siden og find de vildeste tilbud på morethanaclub.dk.

Få notifikation
Notifikation ved
6 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Agadez
12 år siden

Kanon tiltag. Glæder mig!

Martin1309
12 år siden

Lækkert, især når man står og overvejer at handle hos dem i forvejen 🙂

Og Hjem.dk, HVIS I LÆSER DETTE! : så vær sød at sætte tilbud på jeres luftpistol til 329,- 🙂

Hilsen Martin

kAze
12 år siden

[i][b]Og Hjem.dk, HVIS I LÆSER DETTE! : så vær sød at sætte tilbud på jeres luftpistol til 329,- [/b][/i]

Hehe Martin hvis det virker så få dem lige til at sætte derres fatboys ned os 😉

Steen6372
12 år siden

Tja, normalt er det mig lidt ligegyldigt, hvordan reklamerne her på siden ser ud. Jeg vælger at ignorere dem. Og det går jeg indtil videre ud fra at jeg også kan med "ugens tilbud".

Men der antydes en kobling mellem annoncør og indhold på siden. Det virker betænkeligt. Omvendt var det vel det næste man måtte forvente. Gad vide hvordan ad-blockere reagerer på det.

Martin1309
12 år siden

Hahaha:)

munkeholm
12 år siden

Hvem er Peter fra morethanaclub, hvis man må være så fræk at spørge…