Morethanaclub.dk kilder bekræfter: Kari aftale er på plads

14

For kort tid siden skrev EB.dk, at islandske Kari Arnason var på vej til, at blive genforenet med Ove Pedersen i Esbjerg.

Morethanaclub.dks kilder bekræfter, at aftalen er på plads, og islændingen skifter med øjeblikke virkning. Det skulle være en lejekontrakt der er kommet i stand i første omgang, men Esbjerg har option for løb til sommer.

AGF har tilsyneladende været interesseret i, at komme af med Kari Arnason i dette transfervindue, da de ikke tror islændingen vil få særlig meget spilletid fremover. Udover Esbjerg har Vejle Boldklub også været interesseret i at hente midtbanespilleren.

Morethanaclub.dk arbejder på en kommentar fra Kari Arnason.

Få notifikation
Notifikation ved
14 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
Bramos
12 år siden

Det gik sgu stærkt.

tippe
12 år siden

Det er jo helt håbløst. Det kan godt være at han ikke har været stabil i efteråret, men han har også døjet med skader og jeg syntes han er kommet godt efter det og blevet spillet godt sammen med Jakob Poulsen. HÅBLØS beslutning hvis du spørger, og hvis det er for at give plads til Rasmus Plim Plong, så er det da bare endnu mere TÅBLIGT!
🙁

Balstrup
12 år siden

Bare vent til vi om fire-fem dage præsenterer: Leon A, Martin Jørgensen og RONALDO!! HAHAHAHAHA…
galgehumor[shock]

Simon G
12 år siden

Det var så Eriks første fejl.

Anders-Agf
12 år siden

Helt enig.. hjernedødt salg med mindre vi har fået en betydelig pose penge:( kunne sgu godt lide kari 🙁

claus martin
12 år siden

…igen. Hvad skete der lige med aktiekursen, efter nyheden havde ramt os her på sitet??

RasmusT
Admin
12 år siden

Jeg havde nu heller ikke set den komme, men jeg synes nu det er helt okay.. Kari var ikke tiltænkt den store spilletid i foråret åbenbart, hvilket nok mest af alt skyldes at Benny er på vej tilbage og at Erik Rasmussen ser Gjesing som en fremtidens mand, imens jeg formoder Jerry er selvskrevet…( Ihvertfald i mine øjne)..

Så afsted med Karry, så alle er glade..:k

ketildk
12 år siden

Kari var en fighter og en tackler, men FUCK hvor lavede han mange tempo-dræbende baglæns afleveringer i løbet af kampene.

Så fint nok, at de sparer på lønkroner og satser på talenter og at Benny kan komme tilbage fra skaden!
:k:k:k

Jespervonm
12 år siden

Er enig med Money-Thomsen…. nok kommer det som en overraskelse at Kari skifter til Esbjerg nu, men realistisk set så har Kari ikke det niveau der kræves hvis vi har ambitioner i toppen af ligaen… så fint han skifter… til sommer får vi lidt penge, og samtidig har de unge kræfter: Gjesing, Povlsen, Niels K fået spilletid og udviklet deres spil…[lol]

Hvid af hjerte
12 år siden

Det er bestemt ikke nogen fejl.

Han fik jo en advarsel i stort set alle kampe han var med i.
Fik han ikke en advarsel var det fordi han ikke var på banen pga karantæne eller skade.

Tilsted
12 år siden

Kari dur ikke til pres spil… han er slet ikke typen!! Derfor er der ingen fremtid i ham under Erik Rasmussen… Men mener nu, at det ikke ville gøre noget med en ny mand til midtbanen nu, hvor han er smuttet…

Steffan Flyvholm
12 år siden

Det var da altid en ting han ikke smuttede til vejle..

ZelDa
12 år siden

Jeg kan bare ikke forholde mig til at folk herinde ser lucena og gjesing som bedre spillere ? og hvis det er offensive kvaliteter i søger så kommer det ikke fra de to 😐

Steen6372
12 år siden

Han har givet ikke været ERs type. Og vi har jo en del andre spillere til den centrale midtbane. Gjesing, Lucena, Feilhaber, Niels K. og Davit D. Men ingen af dem har helt samme fysik som Kari, synes jeg.