Mød Jens Jønsson i seneste afsnit af MTAC’s fanpodcast!

0
Fotograf: Jesper Zacho

Jens Jønsson, Jens Jønsson, Jens Jønsson… VI ELSKER ALLE SAMMEN JENS JØNSSON!

Sådan blev der sunget hver weekend i perioden 2012-2016, hvor den rødhårede midtbaneterrier, Jens ’Jønne’ Jønsson, leverede sine lækre lange afleveringer og frygtindgydende tacklinger i den hvide trøje i 120 officielle førsteholdskampe, hvilket blandt andet førte to dejlige mål, en nedrykning og en pokalfinale med sig.

More Than a Club – En AGF fanpodcast har taget en skøn snak med den nuværende La Liga-mand, som under sydens sol gladeligt deler ud af sine erfaringer, anekdoter og sit syn på AGF’s nuværende situation.

For ja – han følger stadig med i, hvordan det går for sin tidligere klub, selvom han i dag lever en stor fodboldtilværelse som fast mand i spansk fodbold.

Jønsson fortæller blandt andet om knivkast i Konyaspor, utilfredsheden med Morten Wieghorst og forsvarspositionen, de store oplevelser til OL i Rio, skuffelsen over at blive vraget til EM og meget andet.

Hør 14. afsnit af More than a club – en AGF fanpodcast lige HER:

Put høretelefonerne på – Nyd nostalgien – og hyg dig med snakken med vores alle sammens Jens Jønsson.

Værter: Jonas Roulund & Rasmus Meldgaard Thomsen.

Husk at abonnere på podcasten i Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Castbox eller der, hvor du ellers finder dine podcasts. Og send gerne nogle stjerner vores vej i Apple Podcast!

… og så må I endelig dele tanker, kommentarer og feedback i forbindelse med podcasten på Twitter, Instagram eller her på siden!

Rigtig god fornøjelse.

 

 

Få notifikation
Notifikation ved
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments