Mikkel Rask: Jeg er ikke blevet lovet noget

Skrevet den 5. januar 2017 - 13:53 af
AGF.dk

I dag var første dag, hvor Mikkel Rask kom på græs med sine nye holdkammerater i AGF. Det var dog ikke på Fredensvang men derimod på Kunstgræsset i Odder, at Mikkel Rask for første gang, skulle spille med sine nye holdkammerater.

Kort efter Rask blev præsenteret i klubben, var Glen Riddersholm ude i medierne og klargøre, at Mikkel Rask ikke skulle forvente at starte inde, bare fordi han kom fra et anførerjob i Viborg, men at der var fuld konkurrence om pladserne i det centrale forsvar.

Det er også den melding, som Mikkel Rask selv kommer med til Aarhus Stiftstidende, da de tog en snak med den nye midtstopper.

“Jeg er ikke blevet lovet noget. Sådan fungerer det ikke i professionel fodbold. Jeg skal som alle andre præstere for at komme i betragtning til spilletid, og jeg ved, at der er stor konkurrence om pladserne på holdet. Men jeg er helt klar til at tage den udfordring op, og jeg tror, og håber, at jeg hurtigt får vist mig frem fra min bedste side, så jeg kan trænge mig på til en startplads. Det er selvfølgelig målet”, udtaler Mikkel Rask til Aarhus Stiftstidende.

Rask er blevet tildelt trøje nr. 15.

Kommentarer

  1. Hvordan kan det være, at du er af den holdning?
   Personligt mener jeg, at vi for første gang i lang tid, har en stærk og sund konkurrencesituation i forsvaret. Juelsgård og Djamal kan dække VB, Djamal, AJA, Backman og nu Rask, kan alle dække CB og på HB på AJA vikariere, men jeg tror bestemt, at der er stor tro på Dino.

   Ideelt bør Juelsgård og Dino spille hver deres backs. Backman mener jeg ligeledes er selvskrevet, og så har vi efterårets bedste spiller i AJA og Viborg FF’s tidligere anfører, Mikkel Rask til at kæmpe om den sidste plads som CB og med et russisk kæmpetalent som gardering, der fik CL-debut som 17-årig.
   Jeg ser meget lyst på situationen i forsvaret 🙂

Skriv et svar