Michael Vester: Ny klub hænger ikke på træerne

4

Michael Vester indgår ikke længere i AGF’s fremtidig planer, og blev i december informeret om, at han ikke længere skulle træne sammen med A-truppen. Angriberen er derfor på jagt efter en ny klub, men det vrimler ikke ligefrem med tilbud.

– Der sker ikke så meget lige nu, men jeg kigger mig stadig om. Det er desværre sådan, at i disse finanskrisetider, der hænger klubberne ikke på træerne. Indtil videre er der ikke noget konkret, men der er da et par klubber, er viser interesse, siger Vester til bold.dk.

– Jeg er ikke desperat for at komme væk, det skal være det rigtige for mig. Jeg afsøger alle muligheder, men det skal være noget, hvor jeg også kan se mig selv være om halvandet år, så det ikke bare bliver en hovsaløsning.

Michael Vester træner sammen med U-truppen i AGF, og hvis der ikke skulle komme et attraktivt tilbud ser han det ikke som en katastrofe, hvis han skal fortsætte med, at spille på 2.divionsholdet.

Få notifikation
Notifikation ved
4 Comments
mest bedømte
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
baydk
12 år siden

Måske luerr han på at vejen til 1. holdet er [think]blevet lidt kortere

bernhard
12 år siden

tja… men ellers er det sq lidt synd han er for god til 3. division…

Mikkel Lindhardt U
12 år siden

Jeg mener han bør lejes ud til Aarhus Fremad.. Så kunne han vise at han stadig dur der..

zhuzhu
10 år siden

lver drop earrings o [url=http://www.finesilverjewelry.net]wholesale Fine jewelry[/url] lver drop earrings o [url=http://www.finesilverjewelry.net]fine fAshion jewelry[/url] lver drop earrings o [url=http://www.finesilverjewelry.net]silver jeWelry[/url] lver drop earrings o [url=http://www.finesilverjewelry.net/collection/bvlgari-jewelry.html]bvlgari jeWelry sale[/url] lver drop earrings o [url=http://www.finesilverjewelry.net]designer jewElry[/url]