Ulle

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #49710
   Ulle
   Bruger

   Kan i ikke også tage AGFs udmelding som et kompliment. At der er fuld tillid til at netop agf fans ikke vil lave sådan noget.

   Jeg er ikke så tit på stadion længere hverken ude eller hjemme. men jeg føler mig overbevist om at I andre der støtter klubben optimalt godt er klar hvem der laver balladen.

   Har Fansne ikke også et medansvar for at det i deres afdeling af stadion bliver afviklet efter bogen?

   Kunne man forestille sig et scenarie hvor det var fanklubben der havde ansvaret for udebaneafsnittet? således ville man jo selv have ansvaret for de få?

   så ville man ikke blive straffet for noget som helst man ikke selv havde indflydelse på.

   Ps det hjælper iintet at fjerne 12. manden fra banen i morgen.

  • #131906
   Ulle
   Bruger

   @ steen

   Ulle: Så du mener, at hvis valget står mellem at redde AGF fra at gå konkurs eller at få dine mål-tiere retur, så vælger du det sidste

   Jeg understregede førhen at det slet ikke var for at være negativ. yderligere skrev jeg at uanset hvad er krone til agf givet godt ud. Så personligt er jeg ligelglad.

   Jeg læste indlægget som et forsøg på at rejse penge til indkøb af spillere så nævner jeg blot at hvis dette er planen er det måske ikke hensigtsmæssigt at lave kontoen i agfs navn for så har vi intet overblik hvis det var det var ønsket.

   Uden at vide ret meget om det kunne det måske være en ide at lave et selskab der udelukkende har til formål at støtte agf ved spillerkøb.

   Som nævnt vil jeg støtte op om det næsten uanset. Men tror at det vil skabe mere tilslutning hvis folk rent faktisk kan se hvad pengene går til når der nu er et specifikt ønske bag projektets opstart der ikke bare er skaf kroner til den daglige drift i agf.

   Så hvis jeg ikke har udtrykt mig klart nok før så er 100% for projektet. Godt initiativ axelaxel, og netop derfor forsøger jeg at komme med input. Er mine inputs ubrugelige er det absolut i orden men de er ikke lagt op i tråden for at være negativ.

  • #131904
   Ulle
   Bruger

   En indskydelse nu jeg er igang.

   Kunne man måske ikke forestille sig at hver gang man købte agf-produkter online så kunne der komme et "tillægsprodukt" der hedder "hjælp klubben til at hente leon tilbage" eller lignende så kunne man lige smide den med i kurven og donere en tyver eller noget til projektet.

  • #131903
   Ulle
   Bruger

   @steen

   Lad os nu bare indse at klubben ikke har været verdensmestre til at få forretningen til at løbe rundt. Hvad tror du der sker hvis en AGF ikke selv kan betale et afdrag til banken. Så er banken da ligeglad med om der står bankkonto til spillerindkøb samlet ind af godtroende fans, så siger de haps.

   Men i den ideelle verden har du selvfølgelig ret.

  • #131890
   Ulle
   Bruger

   Skal AGF kun være medstemmende. Skal det ikke være en konto til brug af spillerkøb efter bsn og ps ønske?

   Foreslår du en afstemning hver gang bsn har et emne i kikkerten. Den kan vel ikke lade sig gøre. Enig i at den ikke burde stå i agfs navnhvis den SKAL gå til indkøb af spillere.

   I den ideele verden ville vi så bestemme næste indkøb, men det skal vi ikke. Vi skal bare støtte op og have tillid til de indkøb de laver.

   BSN vil jo ikke ud med hvem han forhandler med så vi kan stemme om det.

   Næste bliver jo så skal vores penge gå til sign on fee eller overgangssummer? de bliver jo tit hemmeligholdte så hvorfor skulle vi få den information.

   Igen jeg er ikke negativ overfor ideen. Jeg prøver blot at bringe ting ind som vi bør overveje så vi ikke går hen og bliver voldsomt skuffede hvis nu vores penge slet ikke går til det vi gerne vil have. Selv om alle penge givet ud til AGF efter min mening er givet godt ud.

  • #131888
   Ulle
   Bruger

   Trykker lige på "synes godt om"

   Fantastisk ide.

   Et lille input og det skal bestemt ikke forstås negativt. Men det lyder som om vi vil lave denne indsamling udelukkende med henblik på en ny stjernespiller. Men det kan vi vel ikke bestemme noget som helst over når det er en konto i agfs navn

  • #65329
   Ulle
   Bruger

   @ jepske

   Mit forslag er så at sende poulsen på højre kant hvor han hører hjemme og så er white i med.

  • #65328
   Ulle
   Bruger

   Jamen jeg så da også helst Brian Nielsen men har lidt svært ved at se hvor vi skal få pengene fra.

   Men for at svare på dine argumenter

   1 det er jeg ikke sikker på. For som sagt tror jeg han er bedre på kanten og har jeg ret i det ville prisen da ikke falde. måske tværtimod.
   2 de gør det ok på venstre men vi får altså meget mere ud af dem på højre.
   3 Det er korrekt og det vil jeg da til hver en tid foretrække.
   4 igen korrekt men det er da lige så meget venstrekanten vi får forstærket på denne måde og det er anden priorioteten som jeg ser det.

  • #65574
   Ulle
   Bruger

   Ikke den bedste kamp jeg nogen sinde har set. Men opløftende at langt de fleste kæmper en vis del ud af bukserne når spillet ikke helt fungerer.
   Fantastisk indsats af Dan T. Benny kan vi vist godt tillade os at have store forventninger til. God indsats af ham i dag. Graulund skal naturligvis også fremhæves han gør det han er med for og leverer ud over målet en stor fighterindsats.
   White lidt under middel i dag, alt for mange dårlige indlæg. Nando en stor skuffelse og han burde i øvrigt have været smidt ud i første halvleg.

   Generelt en god indsats synes jeg og selvom Aab havde bolden meget synes jeg kun de havde en rigtig stor chance.

  • #69803
   Ulle
   Bruger

   Havde dommeren set det ordentligt havde graulund fået det røde kort. Det er vi vist alle enige om.

   Problemet som jeg ser det nu er at disciplinærudvalgets troværdighed er nærmest ikke-eksisterende. Jeg har ikke set sanes tackling men farneruds så jeg. Når de vælger ikke at tage den op synes jeg det er problematisk. Det er da vigtigt at de følger op på linjen de har lagt.
   Desuden synes jeg de straffe de har givet til avnskjold og Graulund er helt hen i vejret. Set i lyset af hvad Grahn lavede er det da helt åndsvagt at give avnskjold to dage.

   Den linje disciplinærudvalget har lagt er svær at forholde sig til. Det sørgelige er nu efter de har valgt ikke at tage farnerud-sagen op er at Graulund faktisk har en sag når han siger det virker personligt.

   Dermed vil jeg også lige trykke på enig-knappen til Graulunds udtalelse "jeg giver ikke to potter pis for det udvalg".

  • #131065
   Ulle
   Bruger

   @ michael Borchmann

   Jeg er enig med Baumann. White er bestemt ikke en af vores profiler.
   Jovist han lavede et superoplæg i går. Men han var rigtig mange gange med til at starte vejle angreb med dårlige afleveringer. Manden er lynende hurtig men det får vi aldrig noget ud af. For lige så snart han er i høj fart mister han overblikket og teknikken slår fuldstændig fra. Indlæg ryger ad pommeren eller også løber han i en blindgyde.

   Oplægget i går var perfekt men han havde også al den tid og plads han skulle bruge. En del fejlafleveringer fra hans side trækker efter min mening præstationen ned på godkendt. Og sådan synes jeg det har været længe.

   Det er i mine øjne ikke en profil.

  • #78020
   Ulle
   Bruger

   Både kari og Jerry spillede fornemt mod brøndby. Holder Kari det niveau er han en af de sikreste i start 11'eren. Uden ham kommer vi simpelthen til at mangle noget fysik på midtbanen.
   Det er da heller ikke udelukket at både Jerry og Kari spiller. Med de sidste par kampe er der da ingen af dem der har spillet sig af.
   Hvis benny slår en af dem af skal det efter min mening være Jerry.

  • #171786
   Ulle
   Bruger

   @danish bee

   Jeg er ikke med på din kommentar. jeg mener da absolut vi skal have forstærkninger men de spillere vi køber skal altså også forstærke vores hold. Der er ingen grund til impulskøb og lodsedler som der er set så ,amge gange før, så hellere lade være. Og så hellere nøjes med to klare fortærkninger end 5 der måske kan.

   Jeg går da sikkert mere end nogen anden rundt og tænker søde tanker hver eneste gang der kommer et rygte herinde men hvis jeg skal være realistisk tror jeg ikke på at det bliver til mere end et par klare forstærkninger, og kan vi egentligt forlange mere???

  • #171763
   Ulle
   Bruger

   BSN skal ikke ud og købe for enhver pris. Hvis ikke vi kan få forstærkninger skal vi ingen nye spillere have.

   Vi skal så bare huske på at det produkt BSN har med i tasken til forhandlinger ikke umiddelbart er så spændende som mange af de andres.

   Realistisk set så er jeg personligt meget tilfreds hvis det lykkes at skaffe to forstærkninger.

  • #171755
   Ulle
   Bruger

   Er du sur fordi du nu har gættet forkert på spørgsmål 3 i transferquizzen 😀

   Jeg tror der kommer en supersigning i næste uge.

  • #133728
   Ulle
   Bruger

   hvad med søren larsen eller peter løvenkrands??

  • #133725
   Ulle
   Bruger

   Hvad nu hvis det er JAN Kristiansen [shock]. Så er det noget rigtig lort

  • #134140
   Ulle
   Bruger

   @ Jon Hare

   Måske, men Ove er jo ikke så glad for lejeaftaler og det er jeg heller ikke. Så jeg håber da stadig.

  • #134138
   Ulle
   Bruger

   @ Jon Hare

   "Det er klart, at han ikke kommer til AGF, hvis ikke vi så det som en realistisk mulighed at få ham til klubben."

   Det lyder da som at der er nogenlunde chancer.

  • #134313
   Ulle
   Bruger

   Suni Olsen, nej vel. håber sgu din kilde tager pis på dig.

  • #79923
   Ulle
   Bruger

   Jeg er stor tilhænger af at de unge skal have chancen. Så jeg kunne godt tænke mig at se ham i stedet for Blicher da han ikke har imponeret mig.

  • #120492
   Ulle
   Bruger

   @Fenrik

   Det kunne jo være fantastisk men tror desværre Lumb skifter til sommer.

  • #120489
   Ulle
   Bruger

   @carpediem

   Jeg er ikke helt opdateret på den aftale. Men får agf ikke det beløb der er over 8 mille eller skal de deles mellem klubben og nogle investorer???
   Jeg tror da godt man kan kommei nærheden af 20 mille for ham. Det vil vel stadig give en sjat til agf eller hva??

  • #120486
   Ulle
   Bruger

   Et salg af Lumb minus overgangssum for Jepsen bør give et stort overskud til at forstærke andre positioner. Så selv om jeg er stor fan af Lumb mener jeg at han skal skydes af nu.

   ( så kan han vende tilbage om et par år sammen med Leon B) )

  • #120483
   Ulle
   Bruger

   Hvis Lumb skal afsted så kan vi vel ikke få en meget bedre erstatning.

   Skal der betales overgangssum for ham eller kan vi snuppe ham på fri transfer??

Viser 24 svartråde