Stev

 • Gerne noget med noget dybde. Så er det i mine øjne ligegyldigt om det er video eller artikler. Bare ikke de der videoer AGF selv poster, hvor en tilfældig spiller udtaler sig i 1-2 minut efter en kamp. Det er gammeldags og totalt intetsigende.

  Kig gerne på Eurosport/Discovery. De har selvfølgelig et større budget end siden her, men de formå…[Læs mere]

 • De navne der først popper op i mit hoved er Allan Kuhn, Jakob Michelsen og David Nielsen. Det er i hvert fald trænere som i meget grove træk kan arbejde videre med det eksisterende materiale. Et trænerskifte til f.eks. Christian Lønstrup ville medføre en unødig stor udskiftning i truppen og den spillemæssige retning.

 • Stev svarede til emnet transfers før 17/18 i forummet AGF 6 år, 6 måneder siden

  Kun én ting er sikkert. Vi går tilbage til 4-1-4-1, og det bliver også det system der kommer til, at blive hentet spillere ind til.

 • Forudsat at vi redder os, hvilket jeg klar forventer, skal vi helt sikkert fortsætte den retning vi har. Jeg er egentlig bedøvende ligeglad med talkombinationer, så længe, at der er en klar retning med projektet, og at vi udvikler os.

  Nu har vi set, at vi med bare en smule kontinuitet har fået vind i sejlene, og har vundet tre i træk. Det er de…[Læs mere]

 • Stev svarede til emnet Hvor god er truppen? i forummet AGF 6 år, 7 måneder siden

  Ifm. optakten til AaB kampen fokuserede studiet på hvilke folk vi kunne bringe ind på holdet til den kommende sæson. De snakkede også med PC, der igen lagde vægt på, at der vil blive hentet spillere til toppen af hierarkiet.

  De spillere som studiet snakkede om var:

  – Mikkel Andersen (kontraktudløb i FCM)
  – Pierre Kanstrup (kontraktudløb i Sønde…[Læs mere]

 • Stev svarede til emnet Hvor god er truppen? i forummet AGF 6 år, 7 måneder siden

  Jeg mener også, at vores største udfordring ligger i trupsammensætningen. Der er store mangler, og mange af dem der blev hentet ind i sommer, er simpelthen ikke dygtige nok. Der var jo også en grund til, at JA blev fyret. Fair nok, at han er en fin fyr, og ikke har ønsket at smække med døren. Det gavner heller ikke ham selv, at udstille sit dårlig…[Læs mere]

 • Størrelsen af stadion kan selvfølgelig være en svær størrelse af diskutere, når vi ikke ved, om det bliver et decideret stadion, eller et stadion kombineret med multiarena. Jeg vil dog mene, at vi skal passe på med at bygge for stort. De nuværende stadion er ALT for stort, og Aarhus kan slet ikke bære et stadion med en kapacitet på 20.000. D…[Læs mere]

 • Skal finansieringen ikke bl.a. komme fra salg af omkringliggende grunde? Travbanen flyttes vist til Vilhelmsborg, så der bliver et kæmpe område til opførsel af lejligheder etc.

 • Stev svarede til emnet FIFA 17 i forummet Off-Topic 6 år, 8 måneder siden

  For realismens skyld plejer jeg at bruge den “rigtige” taktik/opstilling i de klubber jeg spiller med i karriere. Det vil sige, at i øjeblikket spiller jeg en 4-2-3-1 med HSV, med følgende spillere:

  Adler
  Sakai – Kyriakos P. – Mavraj – Santos
  Walace – Holtby
  Müller – Hunt – Kostic
  Wood

  Spiller med højt pres, så jeg kan vinde bolden højt på ba…[Læs mere]

 • Stev svarede til emnet FIFA 17 i forummet Off-Topic 6 år, 8 måneder siden

  Kan da være at jeg spiller for utålmodigt. Der er virkelig en stor forskel fra FIFA 16!

  Spiller også som oftest med højt pres eller med boldbesiddelse, men har måske spillet lidt FOR direkte, frem for at vente på åbninger.

 • Stev startede emnet FIFA 17 i forummet Off-Topic 6 år, 8 måneder siden

  Hej folkens!

  Gætter på, at jeg ikke er den eneste herinde, der hygger med lidt FIFA 17 i ny og næ. Anyways, spiller på “verdensklasse”-niveauet og synes at det er ekstremt svært at score mål. Samtidig er det også nemt nok at forsvare, så mange af mine kampe ender 0-0, 1-0 eller lign.

  Er der nogen der har et godt tip til hvordan man nemmere…[Læs mere]

 • Stev svarede til emnet Nyt stadion… i forummet AGF 6 år, 9 måneder siden

  Hvorfor er det, at et nyt stadion skal være betinget af, at AGF spiller i den bedste række? Det er jo påviseligt i Sverige, at et nyt stadion øger tilskuertallet, og kan vi bibeholde eller øge vores antal af tilskuere, er jeg sikker på, at stemningen ville kunne aflæses i optjente points på banen.

 • Ja, kan vi så tilføje 3 spillere til “toppen” som PChar talt om, så begynder vi at kunne skabe noget solidt der bør have en realistisk chance for top 6 modsat denne sæson.

  Kunne godt tænke mig, at vi formede startformationen således:

  – – – – – – – -Jovanovic- – – – – –
  Juel/Dino – Backman – X – Juelsgård
  – – – – – – – – -DAP- – – – – – – –
  X – S…[Læs mere]

 • Er der nogen der kan forklare mig den “ordveksling” der foregik mellem vores og FCK’s fans på bannere ifm. kampen i går. Jeg forstår ikke helt betydningen.

  https://pbs.twimg.com/media/CzdR2viXgAAdVMr.jpg

 • Er der nogen der kan forklare mig den “ordveksling” der foregik mellem vores og FCK’s fans på bannere ifm. kampen i går. Jeg forstår ikke helt betydningen.

  https://pbs.twimg.com/media/CzdR2viXgAAdVMr.jpg“>https://pbs.twimg.com/media/CzdR2viXgAAdVMr.jpg

 • Stev svarede til emnet kontraktudløb? i forummet AGF 6 år, 11 måneder siden

  Med dagens fire forlængelser, mangler vi nu at få afklaring over følgende:

  Juel Andersen
  Buur
  Emil Christensen
  Jacob Torp
  Stephan Petersen
  Danny Olsen
  Ikonomidis
  Bjarnason

  Ser gerne at vi får forlænget med Juel. Ved ikke hvad status er på de unge drenge, men tænker at man stadig har tiltro til Buur. Stephan og Bjarnason må gerne rejse f…[Læs mere]

 • Stev svarede til emnet kontraktudløb? i forummet AGF 6 år, 11 måneder siden

  Med dagens fire forlængelser, mangler vi nu at få afklaring over følgende:

  Juel Andersen
  Buur
  Emil Christensen
  Jacob Torp
  Stephan Petersen
  Danny Olsen
  Ikonomidis
  Bjarnason

  Ser gerne at vi får forlænget med Juel. Ved ikke hvad status er på de unge drenge, men tænker at man stadig har tiltro til Buur. Stephan, Danny og Bjarnason må gerne r…[Læs mere]

 • Du skulle have hentet en voksen.

 • Jeg tænker ikke, at øl er blevet kastet bevidst EFTER en AGF-spiller, men derimod, at man bare kaster øllen i begejstring op i luften? Det mener jeg personligt er helt i orden, og en del af det at stå i et stemningsskabende område. Der skal man altså ikke få ondt i røven over at få lidt øl på jakken i min verden.

  Det med spyttet har jeg aldrig…[Læs mere]

 • Stev svarede til emnet Mustafa Amini i forummet AGF 7 år siden

  Jeg var også lidt småskuffet, da jeg så vi hentede ham, men han skulle da have en chance, og jeg har fortsat noget credit ift. ham.

  Men, jeg synes han ligner den spiller han var i Randers. Man kan se, at han egentlig som oftest gerne vil, men det forbliver bare lidt uforløst. Nu vil jeg gerne skåne ham for en vurdering rent spillemæssigt for h…[Læs mere]

 • Hent mere