Steen6372

 • Helårsstillingen for superligaen 2018:

  https://www.superstats.dk/stilling/helaars

  9 nederlag i 37 kampe.

 • @4-4-2: Jeg tror aldrig at vi får set så offensiv (eller så svag en defensiv, om man vil) startopstilling. Vores tilbagevendende problem er, at vi mangler en virkelig god 6’er (bedre end DAP), hvis vi skal tillade os den luksus at spille med en 10’er (Sana). I hvert fald, hvis vi skal spille med offensive (defensivt svage) kanter.

  Davids lø…[Læs mere]

 • @starks: Enig med dig i at vi SKAL have en angriber ind. Faktisk til startopstillingen.

  Forsvaret er jeg ikke så sikker på at vi får en ny. Hausner må snart være klar til nogle indhop, og Frederik Møller er også endelig klar. Møller spillede i forrige sæson i det centrale forsvar for Horsens i en stor del af sæsonen. Mit gæt er, at han også kan t…[Læs mere]

 • Nej, det gør “folk” ikke. Erstatningen er nok Riel, som blev hentet lidt ved et tilfælde i allersidste øjeblik i seneste vindue.

 • @Ulricht: Jeg har sådan set heller ikke skrevet, at jeg synes at AGF skal være de grå mus. Jeg forklarede bare, at det er en lettere tilgang til superligaen for et bundhold eller et hold uden et fastforankret koncept.

  Konceptet er, som jeg ser det, forskellen på AGF og AaB. I AaB er ingen i tvivl om, hvordan man skal spille – eller jeg skal mås…[Læs mere]

 • Hvis ledelsen når frem til at en fyring bliver nødvendig, så håber jeg at de denne gang giver sig tid nogle dage til at kigge indad.

  Jeg tror stadig at det er klubbens selvforståelse den er gal med. På trods af at vi lå i 1. division for et par sæsoner siden og at vi de sidste 20 år har fået baghjul af en række hold, så er selvforståe…[Læs mere]

 • Er der regler mod at have flere brugere? Ellers kan det vel være totalt ligegyldigt, hvad en tilfældig anden bruger mener om den sag?

 • Steen6372 svarede til emnet Backman i forummet AGF 6 år, 10 måneder siden

  Det er vel ikke så underligt, hvis der lige mangler en smule kampform, når man har siddet ude i et halvt år?

  I det hele taget ligner det holdets problem her i de første kampe. Vi har hentet spændende spillere ind i form af Sana, Ankersen og Guira, men de mangler også at få nogle kampe i benene efter at have siddet udenfor i lang tid. Mangle…[Læs mere]

 • Steen6372 svarede til emnet transfers før 17/18 i forummet AGF 7 år siden

  Godt oplæg Ulricht.

  Jeg tror måske også, at man lige nu ville ønske at det var TJN man havde hentet i vinter fremfor Rask. Dog er det stadig tidligt at afskrive Rask, da han endnu ikke har været fri for skader. Når der måske er tvivl om forlængelsen af TJN (lad os nu se), så kunne det være fordi man har en større profil i kikkerten?

  Jeg tror…[Læs mere]

 • Fremmødet i dag lukker forhåbentlig for tankerne om et stadion på bare 12-15.000 tilskuere- Vi er nødt til at tænke større i Danmarks næststørste by. Men måske kan man forestille sig at en sektion på stadion kan anvendes til et andet formål indtil den dag, hvor vi kontinuerligt kan præstere tilskuertal som til Viborg-kampen.

  Det man skal huske,…[Læs mere]

 • Som jeg ser det, har det største problem i denne sæson været, at de etablerede spillere, som alle de nye skulle lægge sig opad, spillere som Danny, Elmar, Stephan, DAP og Backman alle har været fraværende af den ene eller anden grund. Det har bare gjort at vi har manglet rygraden på holdet.

  Det er også helt oplagt at truppen er ujævnt sammensa…[Læs mere]

 • Jeg tror at vi nærmer os meget den opstilling vi ser i dag.

  Jovanovic
  Dino-Juel-Rask-Juelsgaard
  Sverrisson
  Junker-Spelmann-Amini-Ikonomidis
  Duncan

  Dagens kamp giver måske svar på, om Junker er en løsning på fløjen. Ellers skal vi tilbage til nogle af de løsninger vi så i efteråret, f.eks. Elmar.
  I dag spiller Stephan i stedet for Chris og hvis…[Læs mere]

 • Til midtbanen skal da også tilføjes, at jeg stadig håber på at Jens Stage slår helt igennem. Jeg synes at vi lige nu har mange spillere med et ok niveau, men at vi lige mangler at nogen løfter sig til topniveau. Konkurrencen er der, så hvorfor skulle spillere som Stage, DAP og Amini ikke kunne tage et step yderligere op?

 • I forhold til GRs ønskede startformation til den kommende sæson, så tror jeg egentlig at forsvaret er på plads. GR har udtalt at Rask kommer til at være en ledertype på holdet og det indikerer vel, at han ikke er tiltænkt en plads på bænken. Tilbage er der bare en kamp om pladsen som højreback, såfremt man får forlænget med AJA. Ellers vil D…[Læs mere]

 • Bjarne V.: Som jeg allerede startede med at skrive, så tror jeg at det at bruge udtryk som at “du skal dø”, bliver opfattet forskelligt af forskellige generationer/mennesker. For nogen betyder det bare “fis af med dig”. Fra generation til generation bliver der vel bare brug for at finde på nye og kraftigere udtryk for at markere sig. Går vi 50 år…[Læs mere]

 • Bjarne V.: Jeg siger egentlig ikke at nogen handler på den måde fordi man synger den sang. Jeg siger bare at man må have en dårlig smag i munden, hvis det skete.

  Det er ekstreme tider og der findes altså personer derude, som ikke er lige så velovervejede som os, der sidder og skriver indlæg herinde. Jeg kunne endda forstå på Salling i går, at…[Læs mere]

 • Er det måske en generations-ting, hvor der bare er sket et skred i forhold til hvor folks grænser går?

  I disse ekstreme terrortider synes jeg bestemt ikke slå-ihjel sange er god smag. Hvor fedt er det så lige at have sunget det, hvis en ellers anden tumpe pludselig løber på banen med en kniv?