Snurre Snup

 • Hvordan bliver en spiller fra den sydafrikanske liga AGF-spiller? Hvordan har I fundet frem til ham, og hvordan (og over hvor lang tid) er scoutingen foregået? Har PC fx selv været nede og se ham, eller var han først dernede for at færdiggøre handlen?

 • PC har været åben om, at I gerne ville tilføje en central midtbanespiller og rygterne vil vide, at I har været interesserede i at købe Mikkel Rygaard. For mange af os fans, har det syntes åbenlyst at gå efter at hente Ivar Fossum. Hvad ligger til grund for, at I (tilsyneladende) ikke har gjort det? Passer han ikke på den profil, I søger?

 • @zcml

  Det går på årgang og ikke alder. Mads Mikkelsen er årgang 99, og der må kun være to fra årgang 99 på banen i næste sæsons U19-liga.

 • Mads Mikkelsen kan spille mange positioner og heriblandt højre back. Han er årgang 99, og der må kun være to spillere fra årgang 99 på banen i en U19-kamp i næste sæson, så enten skal han rykkes permanent op i A-truppen, eller også skal han være blandt de udvalgte til at spille som U20-spiller på U19 (det ene udelukker selvfølgelig ikke det and…[Læs mere]

 • Ja, særligt årgang 2000 er stærk i AGF, hvilket både gælder i toppen og i bredden.

  Jeg tror, at Daniel Gadegaard (01) er udset til at stå på mål for U19 i den kommende sæson.

  Kasper Lunding er årgang 99, mens Magnus Brøgger forlod AGF sidste sommer. Han er i øvrigt årgang 98.

  Ift. din opstilling, så tror jeg, at Mads Mikkelsen bliver fast s…[Læs mere]