Simon G

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #186726
   Simon G
   Bruger

   Som truppen ser ud i skrivende stund, vil mit bud på en start 11 være:
   ——–Jovanovic
   Juel Backman Rask Juelsgård
   ——— DAP
   Dino Spellman Sverrison/Musti Bundu/Chris
   ——— Morten

  • #180370
   Simon G
   Bruger

   Magnus Troest kunne være rigtig spændende, men mon ikke han vælger at blive i Italien?

  • #127105
   Simon G
   Bruger

   Mathis skrev:
   Du skriver "welcome home brothers".. Skal det forståes bogstaveligt, sådan at du mener, at det er to ex gf'ere der vender hjem?

   Hvem er i Sverige ud over Vibe?

   Victor Palsson spiller i Helsingborg

  • #127099
   Simon G
   Bruger

   Vi skal uden tvivl have mindst en ny midterforsvar, hvem ved jeg ikke lige. Men tænker at hvis FCM henter Kian, kunne det være en mulighed at signe Banggaard. Derudover skal vores back forstærkes. Til kanterne så jeg meget gerne Rurik Gislasson og Tobias Mikkelsen, desuden så jeg meget gerne Marvin Pourie til angrebet og Leon Andreasen, bare fordi det er Leon.

  • #38225
   Simon G
   Bruger

   Bjarne V skrev:
   Jeg følger med i OBs fan fora – brugeren der i går derinde, forudsagde Kirkeskov til OB, siger nu at Lasse Kryger og Anders Møller Christensen, er på vej til GF…. SUK!

   Det tror jeg næppe, Lasse Kryger har de jo lige hentet i AC Horsens og AMC har været kontraktfri siden juni/juli, så hvis vi ville have ham, var det sket. Desuden er han jo slet ikke den type Wieghorst leder efter.

  • #38223
   Simon G
   Bruger

   lurifax skrev:

   nlg skrev:
   Burde have været en dansk klub, so.

   Tal pænt til folk!

   Mon ikke der skulle have stået" som", men så ramte nlg . i stedet for.

  • #39064
   Simon G
   Bruger

   Honse skrev:

   @Simon
   G – hvem du så have. Både hvis de bliver og hvis de rykker ud?Johnny Mølby tæller ikke. Han virker pivringe!!!

   Bo Henriksen kunne være (for at være teenage agtig) mega fed. Han kalder modstandere for små og klamme pikke. Ren Jürgen Klopp. Der er nogle der brokker sig over Bo Henriksens spillestil – men kommer resultatet ikke før champagnebold? Noget ÅGF gentagne gange har bevist de tydeligt mestre!!

   Hvis vi bliver så jeg helst Ken Nielsen alternativt Lars Olsen, Troels Bech, Morten Wieghorst, Kasper Hjulmand eller Lars Søndergaard.

   Rykker vi ned kunne Bo Henriksen godt være en mulighed af andre muligheder ser jeg Lars Søndergaard, Jesper Fredberg, Jesper Sørensen, Johnny Mølby eller måske Johan Lange

  • #39059
   Simon G
   Bruger

   chilli skrev:

   @simon
   G

   Ok, så du mener, at Bo H. Mangler et år mere førend
   Han er en fuldblods Superliga træner?

   Jeg ved ikke, hvad Bo mangler eller ikke mangler, for at være fuldbolds noget som helst. Jeg ved bare, at han imø mangler at bevise noget, bevares han er næsten rykket op med Brønshøj, han har sågar ledt dem til sejr over AGF. Men udover det har han ikke bevist noget. Jeg er sikker på, at Bo er både rar og dygtigt, men jeg er bare ikke overbevist om, at han er dygtig nok, endnu. Det men at ansætte et stort set uprøvet trænertalent fra 1.division har vi prøvet. Det er ikke det vi har brug for denne gang.

  • #39055
   Simon G
   Bruger

   chilli skrev:

   @Simon
   G

   Dvs. rykker vi ned skal vi have Bo H., og forhåbentligt rykker vi så op igen efter 1 sæson, og hvad så – ny træner igen?

   Nej, naturligvis ikke. Hvis valget falder på Bo skal han da være træner, så længe han har truppen og bestyrelsens tillid.

  • #39053
   Simon G
   Bruger

   Hvis vi rykker ned, hvilket vi jo desværre nok gør, kunne jeg sagtens forestille mig Bo Henriksen som træner. Men hvis vi spiller i superligaen, skal vi have en træner med mere pondus og erfaring, jeg tænker Lars Olsen, Troels Bech, Lars Søndergaard tildels Kasper Hjulmad og allerhelst Kent Nielsen.

  • #39427
   Simon G
   Bruger

   -Skift Brian Steen ud med en ny, jeg tænker Ole Nielsen, der pt er i SønderjyskE kunne være et interessant bud.

   -Find en ny træner, jeg ser rigtig gerne Kent Nielsen, og i hvert fald ikke Johnny Mølby.

   -Juster spillertruppen, ud med Geogierne, Sorin, Pasanen og muligvis også Stephan P. Ind med Lumb, en midterforsvar og en målfarlig angriber (evt. Kunne man forsøge, at leje Adi i FCK)

  • #39712
   Simon G
   Bruger

   Det er alt for tidligt at vurdere på Fredberg. Dog vil jeg godt medgive. At det virker som om tingene har ændret sig, siden Peter fik sparket. Derudover synes jeg det er uheldigt for Freberg, at hans taktiskeoplæg er at stå kompakt og forhindre modstanderne i at score. Når der i alle de kampe han har stået i spidsen for holdet, er blevet lukket mål ind i læbet af de første 30 minutter, det er bare ikke godt nok. Desuden synes jeg han virker til st tage lidt for let på situationen og være lidt for ubekymret.

  • #40804
   Simon G
   Bruger

   En moden og erfaren Zidan til AGF? Det bliver et kæmpe JA TAK herfra. Manden er hamrende dygtig til at spille fodbold og ikke mindst at score mål, det har vi brug for. Jeg kan ikke se andet end, at Søren Larsen og Mohamed Zidan kan blive Superligaens giftigste frontduo, hvis ellers Peter Sørensen snart indser, at to angribere er vejen frem.

  • #42987
   Simon G
   Bruger

   Typemæssigt tænker jeg at en spiller som Mos vil være mere interessant. Ham kunne jeg til gengæld rigtig godt tænke mig, vi nåede at få strikkene en lejeaftale sammen med.

  • #127761
   Simon G
   Bruger

   Sorin ud Krøldrup ind ja tak!
   Jeg synes ikke Sorin har været særlig god i lang tid, det er på tide at sende ham videre.

  • #43841
   Simon G
   Bruger

   Sloth skrev:
   Vi kan vel blive enige om at Beckmann helst vil spille 10´er, og det også er der han selv har udtalt han er bedst.

   Og en 10´er er ikke central midtbane, så med mindre han er 100% indstillet på at spille kant så er det en anden sag.

   Det kan vi godt blive enig om. Men derfor ser jeg ham stadig som en glimrende løsning som den nye offensivspiller.

  • #43833
   Simon G
   Bruger

   Sloth skrev:
   Jeg syntes Beckmann er en rigtig god spiller, ingen tvivl om det – Men jeg har lidt svært ved at se at det lige netop er en type som ham vi går ud og henter.

   Jeg syntes vi mangler en type som Sloth/Jørgensen, eller en spiller der kan spille på kanten og angrebet, og så en højre back – Beckmann er ingen af delene efter min overbevisning

   Mikkel Beckmann er da lige netop en kant/midtbane, der også kan spille i angrebet. Jeg synes han er spot on. Håber bare ikke han er for dyr, så vi må droppe Alexander Juel Andersen.

  • #181588
   Simon G
   Bruger

   Det vil fandme være lækkert, med Alexander Juel-Andersen i truppen. Hvis den går hjem og vi også har held til at sikre os Danny Olsen, så vil jeg være overordentlig godt tilfreds.

  • #43975
   Simon G
   Bruger

   GraulundforPresident skrev:
   Næste gang tager jeg sgu' et billede lige op i snotten på BSN – så kan smart asses som dig, SimonG, kloge jer på konkret bevismateriale.

   Må jeg lige bede om en ordentlig tone?
   Jeg undrede mig blot over, at du med sikkerhed kunne genkende Berti og Randrup, men kunne ikke se, at der står Ferdinand på ruden. Så for Gud skyld tag billeder næste gang, så vi andre også har mulighed for at se giraffen eller anden. At du så lige pludselig (og ret belejligt) kender den journalist, der kan dementere din historie, er for mig at se bare endnu en indikation på, at det nok ikke er så meget mere end en historie. Og fred være med det, så fik vi da og denne regnvåde og småkedelige onsdag til at gå.

  • #43971
   Simon G
   Bruger

   GraulundforPresident skrev:
   Omfg omfg omfg!!! Har lige set BSN i samtale med Anders Randrup inde på restaurant Phillip v. Åboulevarden. Er fucking sikker på det var Randrup. Det er bare så nederen 🙁

   Lugter det ikke af and/Tøndergade? Restaurant Philip er længe lukket, såvidt jeg ved. Mig bekendt er det, der Hotel Ferdinand ligger i dag.

  • #44048
   Simon G
   Bruger

   Balder skrev:

   Simon G skrev:
   Vel talt vieri.

   Jeg vil tilføje, at mit håb er på et højreback, meget gerne i form af Alexander Juel-Andersen, idet han også kan bruges centralt og vi med ham ved, hvad vi får. Det gør vi på ingen måde med Todorovski, det jeg har set til ham og hørt om ham, har på ingen måde overbevist mig, nærmest tværtimod. Derudover er han 29, hvilket jeg også mener er lige gammelt nok, for en udenlandsk back af tvivlsom kvalitet.

   Stik imod nørmark mener jeg ikke, at vi har en færdig højre back i truppen. Ingen af den der bliver nævnt, har vist sig gode nok. Tilgengæld beskrives Todorovski som en af de aller bedste backs i Polen. Og iøvrigt holder et generelt fint niveau, måske lige over superligaen. Men de er også trængt økonomisk.

   /Balder

   Det muligt, at han er en rigtig dygtig højreback, i de to landskampe jeg har set ham spille har han ikke været særlig overbevisende. Med hensyn til det med at han er den bedste back i Polen, skal det nok tages med et gran salt, på et tidspunkt viste statistikken også at Falkesgaard, eller hvad Brøndby-ungen nu hedder, bar den bedst målmand i superligaen. Sorin blev kåret til den anden/tredje bedste back i Sverige. Med andre ord, man skal ikke tro på alt hvad man læser.

  • #170680
   Simon G
   Bruger

   Willow skrev:

   Always AGF skrev:
   d. 13. June 2013 – 16:51
   Ekstra Bladet: SønderjyskE accepterer AGF-bud på Vibe

   d. 15. June 2013 – 11:35
   Avis: AGF viser konkret interesse for Danny Olsen

   Hvaaaaa´… sker der noget eller…???

   Der var rygter for lang tid siden der sagde at Agf, SE & Vibe allerede havde en aftale liggende klar til underskrivning.
   Lasse Vibe ville gerne se om der kom noget mere atraktivt fra, f.eks. udlandet…

   Økonomisk er IFK også langt mere attraktivt, derudover skal de spille europa league, såvidt jeg ved, og det er nok mere sandsynligt, at vinde et mesterskab med dem, end med os. Må vi bare erkende.

  • #44028
   Simon G
   Bruger

   Danny Olsen ser jeg som en kærkommen addition til vores trup, ifald det skulle blive tilfældet. Han har en god fart, er målfarlig, skaber chancer og så er han noget farligere på dødbolde, kvaliteter vi i høj grad kan bruge.
   Derimod kan jeg ikke se den store ide i, at bruge penge på at tilknytte Lumb, såfremt vi holder på både Kirke og Ecks. På den anden side kan jeg sagtens se ideen i, at bytte Ecks ud med Lumb.

  • #44046
   Simon G
   Bruger

   Vel talt vieri.

   Jeg vil tilføje, at mit håb er på et højreback, meget gerne i form af Alexander Juel-Andersen, idet han også kan bruges centralt og vi med ham ved, hvad vi får. Det gør vi på ingen måde med Todorovski, det jeg har set til ham og hørt om ham, har på ingen måde overbevist mig, nærmest tværtimod. Derudover er han 29, hvilket jeg også mener er lige gammelt nok, for en udenlandsk back af tvivlsom kvalitet.

  • #170668
   Simon G
   Bruger

   Jastrau skrev:
   Du kan ikke vurdere noget på en enkelt kamp – er alle danske landsholdsspillere og især Simon Kjær så også dårlige fodboldspillere?
   Jeg tror han er mere offensiv end hvad din beretning melder om, i hvert fald hvis man skal tro følgende video:
   http://www.youtube.com/watch?v=TXCV17G1s7I&feature=player_embedded

   Det har du ganske ret i, men hvis man samholder det med de beretning, der har været i dagspressen og tipsbladet, hvor han i min tolkning beskrives som en spiller på det jævne. Så synes jeg bare ikke han er sønderligt interessant, faktisk vil jeg mene det ville være historien, der gentager sig selv. Thi da vi hentede Arthur Sorin, var han lige blevet svensk mester og udråbt som den næstbedste højreback i allsvenskan.

Viser 24 svartråde