seppe

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #73857
   seppe
   Bruger

   Til venstrekanten kunne Sharbel Touma også være en mulighed, hvis han altså stadig har niveau. Vi har tidligere været ret tæt på at hente ham, men han valgte en hollandsk klub i sidste øjeblik. Nu hvor han er kontraktløs fra december(eller lign) burde der være en mulighed for at hente ham.

  • #73842
   seppe
   Bruger

   Nu har Kure så også spillet en del flere kampe end Gjesing. Tror faktisk han er den i truppen der har spillet tredjeflest for os…

  • #73528
   seppe
   Bruger

   ER siger selv på pressemødet at Mølby fortsætter som assistent(se pressemødets anden del på MTAC TV helt til sidst), så med mindre vi får mere end én er diskussionen vel lukket.

  • #130812
   seppe
   Bruger

   Kent Nielsen forholder sig i sin udtalelse bare til sine to første modstandere som han siger er hold som hans mandskab skal måle sig med. Havde Vejle været deres tredje modstander, så vil KN nok også have nævnt dem som et hold de skal måle sig med. KN's udtalelse tolker jeg som et forsøg på allerede nu at dæmpe de urealistiske forventninger til Horsens i næste sæson. Ja, Horsens klarede det virkelig flot sidste år, men realistisk set må det forventes at de får det sværere i år. Derfor vil KN fjerne lidt af presset fra sine spillere ved at sammenligne Horsens niveau med AGF og SønderjyskE, der må forventes at ligge i bunden næste år. Fin udtalelse af ham, men det er ikke noget vi skal ligge alverden i.

  • #181961
   seppe
   Bruger

   Hernan Crespo skrev:
   Forstærkningen på midtbanen bliver ingen mindre end Danilo Arieta.

   Der er sgu heller ikke mange spillere der er mindre end ham[lol]

  • #133386
   seppe
   Bruger

   Dejligt med to hjemmekampe med VB!!!

  • #133385
   seppe
   Bruger
  • #90504
   seppe
   Bruger

   Er Cabrera god nok?
   Jo, han har spillet i den amerikanske liga, men det havde Wade Barett også, og han var da noget af det mest håbløse vi har set i vores forsvar, og det siger ikke så lidt!!!

  • #119515
   seppe
   Bruger

   Det er tydeligt, at der er hårdt kamp om pladserne i midterforsvaret, der er ikke meget der skiller dem, men som jeg ser det har Kure den fordel at han er en lidt anderledes type end de andre, og desuden er venstrebenet.

  • #119624
   seppe
   Bruger

   Hmmm, glæder mig godt nok til at se hvad vi får for Lumb-drengen. De penge skal til gengæld hovedsageligt postes i forstærkninger, så vi ikke rykker ned. Sidste nedrykning var fin til at få spillet nogle unge ind på holdet, men endnu en nedrykning vil være katastrofal, så vil vi gå glip af en masse penge, vores projekt vil miste troværdighed og vi risikere at ende som et elevator-hold. Kom så BSN og Ove P!!! Jeg tror på projektet, men det næste år bliver MEGET afgørende. SAS-ligaen er vel ikke set mere jævnbyrdig i mange år, og det er vel kun SønderJyske der er klar nedrykningsfavorit…

  • #119617
   seppe
   Bruger

   BSN sagde at det var almindelig scouting, og at han selvfølgelig også skulle se på DT og AKJ. Der kan ligge flere ting idet sidste.

   1)Når han skal se kampen, skal han selvfølgelig også se dem der spiller den, deriblandt DT og AKJ. Almen scouting som han selv siger. Hvad er niveuet? Er der nogle interessante spillere?
   2) Det kan selvfølgelig også være en konkret interesse og et sidste syn før et bud.

   Jeg ser gerne rigtig gerne AKJ til klubben, hvis Lumb smutter. DT synes jeg derimod kun er interessant, når vi har de vigtigste forstærkninger på plads

  • #133475
   seppe
   Bruger

   BSN skal se Vålerenga-HamKam i morgen. Til JP Århus udtaler han noget i retningen af, at det er almen scouting, men at han selvfølgelig skal se de to danskere Allan K Jepsen og Dan Tomasen.

   Det ville være klasse med de to, men hvor bliver vores angriber og venstre midtbane af? Jan Kristiansen er da sikkert vores første valg til midtbanen, men hvor er rygterne om vores back-up? KC er et ok køb til angrebet, men heller ikke mere. Så gerne en der var endnu bedre.

  • #119943
   seppe
   Bruger

   @Shearer Nu er der så til gengæld også kun 4 målmænd med flere clean sheets i ligaen…

  • #131015
   seppe
   Bruger

   Here we go again…
   Jeg var også begejstret efter de første kampe, men da modstanderne blev bedre end Viborg og samtidig havde indstillet sig på ham, så var han ikke meget værd, jovist viste han lidt i offensiven, men han var jo helt væk defensivt!

   Tak for de fine minder vi fik, men Dladla er ikke manden der får os længere frem i tabellen.

  • #133426
   seppe
   Bruger

   beuys@: Han har da trods alt spillet fuldtid i alle de kampe han kunne…

  • #133424
   seppe
   Bruger

   Stiften plejer at have en finger på pulsen, så det virker som et af de mest troværdige rygter pt.
   DT ville i mine øjne være en klasseforstærkning til det centrale forsvar, spørgsmålet er bare om det også er det rigtige sted at smide pengene. Manden virker mere komplet end Kure/Budtz, men vi skal vel også have en dygtig venstrekant, samt en god reserve til både angrebet og venstreback.

  • #133625
   seppe
   Bruger

   Stoke er stadig bruger på mtac…
   http://www.morethanaclub.dk/profile.php?lookup=850

  • #171792
   seppe
   Bruger

   Nu har der så også været langt mellem gode danske landsholdsbacks de seneste år. At Helveg har haft højrebacken så længe som han har, fortæller da også lidt om de manglende alternativer.
   Og til dem der siger at vi ikke har hentet profiler som Priske: Skal vi nu ikke lige se hvordan det går? Persson var en profil før han kom, og han var en klar forstærkning inden han blev skadet. Priske kan vel også blive skadet, eller falde igennem som Valencia. Han er købt ind til det centrale forsvar, der er ansvaret større og opgaven anderledes end på backen. Desuden kommer både han og Olesen fra tophold, der kommer til at blive (sandsynligvis) et langt større pres på et oprykkerholdsforsvar.

  • #119792
   seppe
   Bruger

   Ove P var manden der var træner i Jan K's bedste periode som spiller, der er en vis tryghed over at vende hjem til ham, derfor vil jeg ikke kalde det urealistisk at hente ham, at det så ikke virker sandsynligt pt er en anden sag…

  • #100277
   seppe
   Bruger

   Tullberg vil gerne have spilletid, det er han ikke sikker på at få hos os, han ville vel være 3.valg.

  • #100294
   seppe
   Bruger

   Mener da først han kontrakt udløber til nytår, så afsted med ham…

  • #133773
   seppe
   Bruger

   Nu skal VB så bare til at spille et nyt forsvar sammen. Priske, Allan Olesen, en ny venstre back oveni det har målmanden kun været i klubben i ½ år. Det kan godt give nogle problemer…

  • #133768
   seppe
   Bruger

   Priske er åbenbart tiltænkt en plads som midterforsvar, det virker lidt mystisk…

  • #120158
   seppe
   Bruger

   Den er jeg med på mrvertigo!!!

  • #120726
   seppe
   Bruger

   Han var nok i byen for at drikke sig en kæp i øret[lol]

Viser 24 svartråde