Samuel

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #201641
   Samuel
   Bruger

   Hvordan ser du Gift Links udfolde sig i superligaen? Han virker ikke til at have fysikken med sig, og har selv påpeget dette.

  • #201615
   Samuel
   Bruger

   Hvad er det sværeste ved at være træner i AGF? Kan du se dig selv være i klubben om fx 5 år, eller har du ønsker om at komme til en evt større klub?

  • #41944
   Samuel
   Bruger

   [center]Steffen R.[/center]

   [center]Alexander Juel A. – Josip E. – Jens J. – Daniel C.[/center]

   [center]Danny O. – Daniel A. – Eimar B.[/center]

   [center]Kim Aa.[/center]

   [center]Jesper L. – Mate V. – [/center]

  • #40336
   Samuel
   Bruger

   Så vidt jeg husker er det ik særlig mange af Søren Larsens mål som er scoret med hovedet. Især fordi vi længe ikke har været specielt gode til at lave høje indlæg. Så er det overhovedet vigtigt vi har en høj mand foran målet? Jeg vil hellere have en erstatning for Aron Johansson. Altså en angriber som først og fremmest er god til at placere sig. Om han er stor eller lille er måske knapt så vigtigt. Er sikker på at spillere som Sloth, Skhirtladze, Akkharaz og Stephan nok skal fodre angriberen, hvis denne formår at stille sig de rigtige steder. Nøjagtigt som Aron formåede det.

  • #43884
   Samuel
   Bruger

   Jeg læser personligt med, både på GF-Forum og MTAC. Det fede ved denne side er netop at der er plads til at tale lige fra hjertet. Det hele behøver ikke at være en akademisk diskussion, og især ik når vi snakker om et fanforum. Jeg holder meget af MTAC, fordi der er plads til alle herinde. Jeg vil ik nævne navne, men der er godt nok nogle sjove/skæve eksistenser herinde, som gør tingene lidt mere underholdende. Det er ærgeligt at der på det andet forum er en tendens til at tale ned om denne side. Der bør være plads til det hele.

  • #131781
   Samuel
   Bruger

   Selvfølgelig skal man give Lange en chance. Det skal alle der trækker den hvide trøje over hovedet have. Jeg synes bare man skal være forsigtig med at udråbe ham som en ny Graulund. Har vi virkeligt brug for flere angribere, som ik er specielt gode til at score, men til gengæld gode til så meget andet? Håber selvfølgelig det bedste, hvis han kommer. Men det betyder ik at man ska være naiv, og gøre ham til noget han ik er.

  • #131778
   Samuel
   Bruger

   @Chilli og Heeman

   Aron er 22 år gammel, og blev topscorer i superligaen efter hvad 2 sæsoner? Lange er 27, og har stadig ikke engang kunne erobre en startplads hos Esbjerg.

   Det der med at sætte indersiden på, er ret undervurderet blandt os fans. Hvem har kunnet overtage alle Arons "lette" mål?

  • #131774
   Samuel
   Bruger

   Jeg synes personligt at denne signing er en smule uambitiøs, medmindre han kun er tiltænkt en rolle som breddespiller. Jeg mener ik at vores trup mangler en energisk angriber, men en målfarlig en. Vi mangler ham som kan sætte indersiden på, når Akkharaz, Stephan Petersen, Eckersly og Sloth leverer assisten.

   Ceres påviser tydeligt hvor lidt målfarlig Lange egentlig er, og jeg synes det er lidt naivt at tro at han pludseligt skulle blomstre op i AGF.

  • #44955
   Samuel
   Bruger

   Jeg mener at vi skal gå back to basics. Glem alt om at forbedre offensiven, det er ik der problemet ligger. Vi skal have vores defensiv til at fungere igen. Vi har lukket alt for mange mål ind, og vi virker ofte for passive og famlende. Der savnes noget konsekvent, fysisk forsvars spil. Jeg mener at vi skal have hele holde til at forsvare igen, og så spille på omstillinger. Det er det eneste vi har holdet til for øjeblikket.

  • #45175
   Samuel
   Bruger

   Jeg er enig med svarene fra i andre. Vil dog også tilføje det aspekt at Mate kun er 24 år, og har derfor stadig udviklings og vidersalgs potentiale. Det kan betyde at Larsen skal være klart bedre, hvis han skal holde Mate på bænken. Det er hårde odds for Larsen, som både skal tilpasse sig en spillestil der ikke ligger naturligt til ham, og derudover kæmpe mod en ung spirende agriber som AGF har investeret forholdsvis mange penge i. Jeg håber dog stadig at han vil presse Mate til det yderste, og dermed skabe en situation med to skarpe og farlige angribere i truppen.

  • #45252
   Samuel
   Bruger

   [center]S. Rasmussen[/center]
   [center]M. Kirkeskov – P. Pasanen – J. Jønsson – A. Eckersly[/center]
   [center]S. Petersen – C. Sloth – H. Nørregaard – O. Akkharaz[/center]
   [center]D. Skhirtladze[/center]
   [center]M. Vatsadze[/center]

   Lige nu foretrækker jeg Hjaltes store rutine og ro på bolden, frem for Povlsen. Jeg ser Devdariani som første reserve til både kanterne, og den hængende angriber rolle. Håber også at Larsen får chancen i de sidste 20 minutter af kampen. Ku være rigtig godt med to skarpe angribere!

  • #45491
   Samuel
   Bruger

   Det er korrekt at det ikke er Bergs stil at tude. Hvis det dog alligevel skete, så synes jeg ikke man kan tale sagen ned længere. Berg er nok en af de mest troværdige og ærlige personligheder der har været i truppen.

  • #179927
   Samuel
   Bruger

   @Cander30

   Uffe Bech ville være genial at få til klubben. Han har vidst også kontrakt udløb til sommer. Tror dog det bliver svært, eftersom at han er i søgelyset i flere udenlandske klubber.

  • #179902
   Samuel
   Bruger

   @Harboe77

   Jeg var ik klar over den episode, men har det været efter at han fik den der tænkepause af Peter Sørensen? Mit indtryk er nemlig at Osama langsomt er ved at indordne sig kulturen i klubben. Der er dog ik nogen tvivl om at han er en af de spillere i truppen som har lidt kant. Jeg tror dog at Peter Sørensen er den helt rette mand for en lidt svær type som Osama.

  • #179899
   Samuel
   Bruger

   Enig med dig Harboe77. Vi bør kigge efter en ny kantspiller, medmindre man allerede nu begynder at køre Egbedi ind på holdet.

   Dog er jeg ik enig i at der er et attitude problem hos Osama og Stephan. Selv hvis der er, betyder ik det store for mig, så længe de leverer varen som de jo har gjort. Når kongen af Århus siger at han elsker en spiller som Osama, så er der ik så meget at snakke om. Vel? 😀

  • #46062
   Samuel
   Bruger

   "‎"At vælge at holde med AGF er et valg for livet. Det er som en fortabt kærlighed. Smuk og evig, men med et stænk af melankoli. AGF supportere er fortabte i vores stolte tradition, fordums storhed og en evig trods, et evigt håb om kommende storhed. AGF for altid!"

   – Galehuset Aarhus"

   But now we are free http://www.youtube.com/watch?v=xButjfhZWVU

  • #46059
   Samuel
   Bruger

   Jeg må indrømme, selvom jeg er for at holde traditioner ved lige, så har den indløbssang vi har nu, aldrig rigtig sagt mig noget. Rent ud sagt synes jeg den er lidt kikset. Et foreslag er at lave en remake a Gangnam style, hvor vi skifter gangnam ud med AGF. Spøg til side, synes bare godt man kunne tage det op til overvejelse.

  • #46172
   Samuel
   Bruger

   Jeg synes helt klart at Graulunds afsked skal markeres, og hans minde æres for altid. Statuen er måske lidt for ambitiøst, men mindre kan gøre det. Fx. et stort portræt maleri af ham der kunne hænges op i klubhuset. Jeg synes ikke hele kongens person behøver at være med. Kongens ansigt og hår i sig selv er ikonisk.. Så længe man ser den der vildskab og passion i hans øjne, så er det perfekt.

  • #46676
   Samuel
   Bruger

   Jeg mener at Skhirtladze har en fantastisk boldkontrol, og blik for spillet. I mine øjne er han en offensiv midtbane, og ikke angriber. Lidt en iniesta/xavi type der løber rundt og binder spillet sammen, med små finter og lækre vendinger. Altså en type spiller vi normalt ikke ser i superligaen, og især ikke i AGF.

  • #47729
   Samuel
   Bruger

   Haha. Århusiansk humor når det er bedst!

  • #47826
   Samuel
   Bruger

   For at forstå Stephans vanskelligheder, tror jeg man skal se på hans baggrund. Stephan er ikke en naturlig to vejs højre midtbane spiller, men kommer fra Nordsjælland hvor han stort set kun havde offensive opgaver. Peter Søren har forsøgt at omskole ham, og give ham flere defensive forpligtelser, hvilket ikke passer til Stephans styrker. Så jeg mener faktisk han er et fejlkøb, i forhold til den spillestil vi har. Min påstand er at hvis han fik chancen som wing i en 433, ville han blomstre igen. Dette kommer bare ikke til at ske i AGF.

  • #51729
   Samuel
   Bruger

   Streamet virker nu. Tak til AGFchile 🙂

  • #49646
   Samuel
   Bruger

   Enig. Jeg bliver ikke overrasket hvis han bliver solgt til sommer. Han har generelt et højt bundniveau, og er god både offensivt og defensivt. Måske vores største salgs objekt lige nu?

  • #51722
   Samuel
   Bruger

   Nogen der har et stream til dagens kamp? Sidder i udlandet…

  • #50563
   Samuel
   Bruger

   Hvis det passer at både Howard og Sorin har kontraktudløb til sommer, kan det jo godt give mening at hente Stadsgaard. Umiddelbart kunne jeg forestille mig at det er Howard der ikke bliver forlænget med.

Viser 24 svartråde