petersen100

 • Guld-Glen er fortid og David Nielsen står klar. Mig bekendt sværger DN til en 4-2-3-1, som jeg vil mene er nuancer fra Glens 4-1-4-1, som vi har spillet med det meste af tiden. David Nielsen har spillet med forskellige typer som Kjær og Ojo på toppen, så både Duncan, Junker og Riel kan være i spil til pladsen på toppen. Vores nuværende trup pas…[Læs mere]

 • Hobro har en usleben diamant i Mayron George. Flot scoringssnit for en ung angriber i en klub der rykker ned. Gad vide hvad HIK skal have for at slippe George ?? Duncan, George & Junker, så er angrebspladserne besat.

 • Mayron George ser jeg ikke som en kantspiller, men mere en spidsangriber. Potentiale har han dog.

 • Vi skal da have en tråd med mulige nye spillere! Jeg kaster nogle navne i spil – hovedsageligt spillere pt. uden kontrakt eller uden den 1/7.

  – Rasmus Jönsson, AAB

  – Rilwan Hassan, FCM – oplagt kandidat! Han får ikke alverden i løn i FCM, så der kan vi være med. Han vil gerne under Guld-Glens vinger igen..

  – Rasmus Elm: Central midt, 28 år. S…[Læs mere]

 • Helt enig i ovenstående ønsker til spillertilgange og formation, men jeg vil dog mene at DAP og Jønsson skal bytte plads.

 • Hvis det er muligt at hente Elez permanent, så skal det gøres – han har et stort potentiale og virker efterhånden solid sammen med Backman. Som gardering for disse to har vi AJA og Jamal.

  En ny venstre back, der kan udfordrer DC bør være et ønske. På højre back må vi satse på at Dino løfter sit spil.

  DAP er bedst på 6’eren, og Jønsson er…[Læs mere]

 • petersen100 svarede til emnet mangler seriøst billetter i forummet AGF 6 år siden

  Kig nærmere på denne side: http://www.karkon.dk – billet inkl. buskørsel til kr. 645,-. C7 nederst del – bedre bliver det ikke. Opsamling i Randers, Aarhus m.v.

 • petersen100 svarede til emnet Salg af billetter i forummet AGF 6 år siden

  Blot til information såfremt man mangler billetter. Ledige billetter hos karkon.dk – bus inkl. billet kr. 645,-. Opsamling i Randers, Aarhus m.v.

  C7 (nederste del) – det bliver da ikke meget bedre!

 • Elez håber jeg virkelig at man formår at beholde på den ene eller anden måde – fortsætte lejemålet 1 år mere eller måske købe ham fri til sommer. Elez virker meget lovende!

  Stephan Petersen kan fint som fungere som back-up, men det er ikke sikkert at han er tilfreds med det. Jeg ser gerne ham blive et par år mere i GF – ganske stabil spiller s…[Læs mere]