Nicolei

Forum-svar oprettet

Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #74169
   Nicolei
   Bruger

   Sjovt som folk kan diskutere meningsløse ting.
   Ceres og Albani bliver tappet på de samme maskiner på Albanigade i Odense. Min mening er, at hvis man ser det som, at Bryggerigruppen vælger, at de vil have Albani til at stå på de trøjer, de selv betaler for samt de spillere, hvis løn de betaler, for at provokere en konkurrent, er det sgu da en fed gimik. Desuden kommer Albani ud af de samme haner som Ceres, bliver kørt ud med de samme ølbiler og solgt på de samme diskoteker og bare. Hvorfor så ikke drille konkurrenten.
   Bryggerigruppen annoncerer:
   Albani tilbage på Fionia Park
   Svar fra Carlsberg:
   I skal altid være Velkommen.

   Det er sgu da god lir.

   Slap af, tag en bajer og hold weekend.
   :k:k:k:k:k

  • #182633
   Nicolei
   Bruger

   Hvad med at kigge lidt i de klubber der er rykket ned i Norge:
   Toni Kallio: Spiller både forsvar og Midtbane 6 A-landskampe for Finland og er 28 år gammel. Han kan desuden øge sikkerheden mere åpå indlæg med sine 194. Har 41 kampe på Molde's førstehold.
   Petter Rudi: Midtbane, er godt nok 33 men har derimod rutinen med sig fra udland samt 43 A- landskampe.
   Ramiro Corrales:Venstr back, 4 a-landskampe for USA, spiller i HAMKAM, han er fra 1977
   Roman Kienast: Angriber 12 mål i år for Hamkam, er 22 år og 190 cm høj

  • #155174
   Nicolei
   Bruger

   zcml skrev:
   Salget af Duncan er vel regnet med, så reelt er det et underskud på mindst 13 mill, så altså er der ikke sket en skid forbedringer økonomisk.

   Eller har jeg misforstået noget?

   Tror at jeg har misforstået hele konceptet bag at drive en fodbolforretning hvis der skal ses bort fra indtægter fra salg af spiller. Så er det jo svært at regne udgifterne til køb med hvis man vil se bort fra indtægter ved salg.

   Synes at regnskabet ser fornuftigt ud. Og håber at ÅE næste år kan præsentere et regnskab der stadig bevæger sig i den rigtige retning.

  • #112328
   Nicolei
   Bruger

   Jeg er godt klar over, det ikke er rosenrødt, men så vidt jeg ved er netop spillersalg en del af det og drive en fodboldklub. Vi har i mange år ikke været særligt gode ud i den kunst i GF, men derfra til at sige, at vi ikke kan se spillersalg, som en del af regnskabet er en total skævvridning. Kan godt se, hvis man hiver "Duncan" ud af regnskabet, ser det ikke godt ud. Men det er vel det samme med de fleste selskaber at tager man de store handler fra, ændre regnskabet sig gevaldigt.
   Vil bare sige, at skal man kommentere på tallene, må man også gøre dem ret. Man har i mange år brugt penge på at udvikle Duncan og lønninger. Nu kom nogle af de penge igen og så vil I ikke tælle dem med. Hvornår kan man så tælle noget for positivt i regnskabet???

  • #112326
   Nicolei
   Bruger

   Nu ved jeg jo ikke alt….. Men er det ikke forkert, at trække indtægten fra et spiller salg ud af et driftsregnskab, uden samtidig at trække udgifterne fra eventuelle køb ud??
   Det må da alt andet lige ændre lidt på tallene.

Viser 4 svartråde