MilanoGF

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #188162
   MilanoGF
   Bruger

   http://www.agf.dk/klubben/nyhedsarkiv/2017/august/fischer-gardiner-og-agf-aabner-gardinet-for-nyt-samarbejde/

   Endnu et sponsorat er tegnet, denne gang et mindre sponsorat, men de får da godt nok skovlet nogle penge i kassen. Fremragende arbejde af den kommercielle afdeling og selvfølgelig Jacob Nielsen.

  • #188160
   MilanoGF
   Bruger

   Jeg synes også generelt “Det nye AGF” i første omgang har handlet rigtig meget uden for kridtstregerne. Det kan godt være vi stadig spiller en omgang lorte bold igang imellem, og det stadig spøger lidt på pointkontoen, men udenfor banen sker der rigtig mange spændende ting i og omkring vores klub. Jeg ser frem til Klubhuset, akademiet og et nyt stadion engang står klar. I mine øjne ER det et nyt AGF, vi mangler dog stadig at se det på banen 😉

  • #186441
   MilanoGF
   Bruger

   AGF vinder 3-1 og vores australske ven Chris bliver første målscorer!

  • #184464
   MilanoGF
   Bruger

   Det er en skide god ide! Ift. hvem der skal administrere dette, bliver der nævnt facebooksiden “AGF – Nyt stadion til Aarhus” hvilket ville være oplagt hvis de stod for dette. Ellers kunne man selvfølgelig skrive en e-mail til Jacob Nielsen, og høre hans ideer for, hvordan dette skal udføres, for noget siger mig, at han nok skal svare tilbage.

   Jeg ville i hvert fald gerne smide nogle penge i hver måned, da jeg selv pt. er studerende, men Aarhus har brug for et nyt stadion.

   Mht. selve stadion er det vigtigt at betegnelsen hedder “Fodboldstadion”. Derved opnår man størst enighed omkring projektet, også længe man får opført et intimt, moderne stadion, så tror jeg langt størstedelen er tilfredse! Hvem der skulle skrive en mail til Jacob, såfremt dette skulle blive en mulighed, jamen det synes jeg næsten Henze05 skulle stå for, i og med han repræsentere MTAC og har fået rigtig positiv opmærksomhed omkring Japaneren der kom til Aarhus!

   Mvh. Jesper

  • #184259
   MilanoGF
   Bruger

   Søren Berg scorede et vanvittigt mål hjemme mod midtjylland. Mener det var i 2012, og for en fan der kun har fulgt med siden Erik Rasmussen tiden, så er dette et mål jeg altid vil huske. Jønssons var også lækkert, men måske mere held end forstand 🙂

  • #41212
   MilanoGF
   Bruger

   Jeg tror, at hvis det her "Nye AGF" skal have det retmæssige succes, og for at det ikke skal gå som det altid gør, så bliver vi fans simpelthen nødt til, at følge trop. Vi skal ikke gå og tro, at vi er noget specielt, selvfølgelig er vi det, men det er altså historisk set. Lige nu kan vi ikke slå bundproppen i suppen, også ser det skidt ud.

   Jeg synes vi skal samles, og være enige om, at der kommer til, at gå mange år før vi ser det AGF hold, som vi alle sammen har et billede af, for det er simpelthen ikke realistisk lige pt.
   – Giv ledelsen arbejdsro, jubel når det går godt, og hav mod når det ikke gør.

  • #39401
   MilanoGF
   Bruger

   Hvis AGF skal op i og vise, at de rent faktisk er en top dansk klub SKAL vi have stabilitet. Derfor skal ledelsen tænke innovation. Jeg tror tiden er inde til, at vi ansætter en MANAGER. Altså, væk med BSN. Også ansæt en "Cheftræner" som der har ansvaret som vi kender det, men selv skal handle spillere. På den måde kan vores træner hente ind, der hvor HAN mener der mangler, og som kan spille hans stil. Vi bliver nød til, at lægge hele lortet på hovedet. Ellers ændrer intet sig. Så bliver det konstant som det har været de seneste mange år. Vi må kigge efter et forbillede ude i det store Europa.

  • #45363
   MilanoGF
   Bruger

   Kirke har altid været en lidt sløv diamant. PS har pudset og pudset, som han gjorde med Aron og Sloth. Hvor mange af jer havde forstillet jer, at vores største profiler i den her sæson ville være Skhirtladze, Sloth, Aron og Kirke? (Staff også, men det er han altid).

   Kirke fortjener fuldt ud den plads på landsholdet. Desuden var der ikke engang straffespark. Putros ved jeg nu ikke lige hvad jeg synes om endnu, udover han er rigtig god offensivt.

  • #180045
   MilanoGF
   Bruger

   Hvorfor vil i dog stadig havde den højre back? Kirke gør det fantastisk, også er han af egen avl. Det eneste han mangler er at blive bedre offensivt på højre backen, også kan Putros og Sorin også spille på højreback. Jeg fortrækker klart at vi henter en ung central forsvar, og en ung midtbane.

   Sorin bør sælges da jeg ikke mener vi kan bruge ham. Vi bør klart bruge Jønsson i stedet for Sorin. Nu hugger i sikkert hovedet af mig, men Jønsson har et stort talent, hvordan fanden skal han nogensinde udvikle sig 100% når hver eneste fan er imod ham? Han laver fejl, men han spiller også måske banens sværeste position.

   Også skal vi bruge Egbedi! Han er vild! :p

  • #45955
   MilanoGF
   Bruger

   Elsker den nye trøje!! Har aldrig været mere glad for at tage fejl!

  • #46603
   MilanoGF
   Bruger

   Tja, syntes altid vi har tabt til Sønderjyske på hjemmebane, eller er det bare mig?

  • #46693
   MilanoGF
   Bruger

   Skhirtladze, Aron og kirkeskov, tre FANTASTISKE talenter, som er blevet svinet så meget herinde, især Kirkeskov. Jeg ser Kirkeskov og Aron som vores pt. profiler, selvfølgelig sammen med Sloth, Petersen Staff osv.. Skhirtladze spillede altså en fantastisk kamp igår, det blev kun bedre da Dev kom på banen!

  • #47145
   MilanoGF
   Bruger

   Pirlo? Sæt ham i start 11'eren! Elsker Pirlo højere end Århus!

  • #47663
   MilanoGF
   Bruger

   Pasanen skulle være skide langsom, men være genial i hovedspillet, og være rigtig rigtig "spilklog"
   Kilde: FIFA12 😀

  • #47554
   MilanoGF
   Bruger

   Ja, vi kan da alle være enige i, at vi skal havde tålmodighed med truppen, og til PS. Men hvis vi taber til, Brøndby på hjemmebane.. Jamen så vil jeg da vædde en ske på, at folk skriver ting som "krise, fyr holdet, smid dem ud, vi rykker ned" osv. Nej, i stedet for at kig på resultaterne, så lad os kigge på spillet, på det seneste har det være lige til at lukke op og skide i.

   Tror at BIF kampen, gør os meget klogere, over hvor vi står.

  • #47690
   MilanoGF
   Bruger

   De vinder samlet 5-2.. De var altså bedre. Beklager, vi fik ikke nok ud af det, men sådan er det nogle gange, lad os fokusere på Superligaen!

  • #47748
   MilanoGF
   Bruger

   Enig! Kasper er en fantastisk spiller! Fandme nogle mærkelige skader vi har haft på det seneste.. Men ja, bak ham op, syng hans navn næste gang på stadion og sådan, han skal sgu vide vi savner ham!

  • #47791
   MilanoGF
   Bruger

   Hmm, håber fandme at drengende går ned i Gori og kæmper røven ud af bukserne!! Men tror nok der kommer nogle streams op til kampen, hvis jeg finder ét, skal jeg nok smide det op!

   Tror ikke du kan se det på en bar i Danmark, siden den ikke bliver vist på Dansk TV. 🙂

  • #47866
   MilanoGF
   Bruger

   så så! Jeg synes det er bedre at give ham tid, så han henter en god én, i stedet for at hente en ny Lucena!:p

  • #47902
   MilanoGF
   Bruger

   Lad mig da starte med at sige, vores løb. Eller, de manglende løb. Vi spillede KONSTANT Martin, og håbede på at han kunne diske op med lækkerier. De gjorde så, at boldholder tit var helt alene presset af to fra Dila. Og at skifte Osama Akharraz ud, i stedet for SP er dybt godnat. Havde Stephan én god aktion? Sorin spillede en meget 50-50 kamp synes jeg, enten var han pisse god, eller helt væk. Aron prøvede og prøvede, scorede ikke, men det var fandme tæt på. Får vi bare sat en masse løb igang, jamen så ser det jo allerede MEGET bedre ud!:)

  • #48498
   MilanoGF
   Bruger

   Jeg tror helt sikkert, at næste sæson bliver endnu bedre for AGF! Hvis vi kan holde godt fast på vores spillere, måske hente nogle gratis klassespillere ind, så ser da rigtig godt ud! Næste sæson tror jeg enten, at Rendos og Aab rykker ud, eller også bliver det BIF i stedet for Aab. OB kommer klart til at ligge i bunden, men tror simpelthen ikke de rykker ud!

  • #128152
   MilanoGF
   Bruger

   Vi må bare sørge for, at få så mange som overhovedet muligt på stadion. Og så må vi vise, at vi er nogle fantastiske fans og støtte holdet 150%, det får fandme brug for det!:D

  • #48670
   MilanoGF
   Bruger

   Er eckersley klar til på søndag?
   – Vi burde starte som sidst. Bare Graulund ind i stedet for Skhirtladze, er virkelig træt af at se Larsen rende rundt og lave INGENTING! ;/

  • #48695
   MilanoGF
   Bruger

   Hold da op, jeg får gåsehud hver gang den bliver spillet og vores spillere løver ind på banen.. Det er lige før det slår landsholds sangenB).. Og dog 😉

  • #128142
   MilanoGF
   Bruger

   Skal vi ikke lige starte med at slå Horsens? 😉 FCM spilles i Aarhus på NRGi Park 🙂

Viser 24 svartråde