Maradona

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #42932
   Maradona
   Bruger

   Der er vel ingen der er i tvivl om at Casper Sloth ikke bliver solgt i dette vindue, hvis klubben får det som de gerne vil det.
   Men lad dog være med at være så naive og tro at ledelsen ikke tager hensyn til økonomi og Casper Sloths ønsker.
   Manden har jo selv gentaget, ved alle givne lejligheder, at han gerne vil til udlandet nu.
   Ved at afvise et økonomisk attraktivt tilbud, går man ikke bare glip af pengene, man risikerer også en pigesur spiller, der mister det drive (muligheden for et stort skifte til udlandet) der har bidraget til hans succes.

  • #45448
   Maradona
   Bruger

   Efter højre back er kanterne de pladser vi tyndest besat.
   Efter Petersen og Akharraz står Devdariani der hverken er prototypen på en kantspiller eller har overbevist i efteråret og Egbedi der stadig er mere "in the rough" end diamant.
   Nu har jeg ikke set meget til Lumb de sidste par år, men hvis han kan overbevise om at han kan spille venstre kant, over den næste måneds tid og kan acceptere en begrænset løn mod en frikøbs klausul på et par mio, er der ingen grund til ikke at gøre forsøget.

  • #46416
   Maradona
   Bruger

   Lidt ærgeligt I lukker debetten efter 3 timers rygklapperi, for jeg er bestemt ikke enig.
   Dermed ikke sagt at jeg støtter Romney, for det gør jeg ikke, men sammenlignet med Obama, er ham et indlysende valg.
   Jeg har siden offentligørelsen af kandidaturet, støttet Ron Paul. En mand der, efter min mening, kunne have genskabt den Reganske version af USA, med lave skatter, lave offentlige budgetter og frihed for individet.
   Da Paul ikke længere er en mulighed, er Romney det mindre af to onder. Selvom han er en "flipflopper" der virker mere interesseret i magt end ideologi og selv gennemførte en sundshedsreform i Massachusetts, er han i det mindste ikke socialdemokrat der vil indføre velfærdsstaten.

  • #50768
   Maradona
   Bruger

   Forskellen er at de spiller forskellige positioner.
   Slloth spiller offensiv midtbane og bidrager i det opbyggende og kreative. Han har som midtbane været Jóhannsson klart overlegen.
   Jeg er enig i at Skhirtladze har bidraget med lige så lidt som Jóhannsson, men mens Jóhannsson har gjort det i 15 kampe fra start, har Skhirtladze haft 3-4 indskiftninger på 10-15 min, det giver derfor mening at lade Skhirtladze få et par chancer fra start.

  • #50765
   Maradona
   Bruger

   Ja han har ikke scoret nok, men hvor har han også været uheldig

   Det handler om kvalitet, ikke held.
   Dygtige angribere scorer, middelmådige rammer målet, Aron gør ikke.
   Dygtige spillere rammer medspillere med afleveringer, middelmådige spillere rammer nogle gange medspillere, Aron gør ikke.

  • #50763
   Maradona
   Bruger

   Det er forhåbenligvis en joke med lucena i centerforsvaret. Jeg må erkende at jeg ikke har overblik over skadessituationen.
   Men medmindre Howard, Kure og Jønsson er ude, er der ingen grund til at lucena skal starte inde.

   Jeg kunne også forestille mig at Berg og Petersen skal bytte plads, så Berg er i højre og Petersen i venstre.

   Selvom du nok får ret med hensyn til Jóhannsson, er det en skandale hver gang den mand får lov at iføre sig den hvide trøje. Ikke siden Allan Reese har GF haft så ringe en angriber, der får spillere som Helgi Sigurðsson og Carsten Hallum til at ligne Ballon d'Or kandidater.
   Selv med Devdariani og Graulund skadet, er der mulighed for at bruge Sloth eller Skhirtladze som hængende angriber og mon ikke også der er en angriber eller 2 på u-19 holdet der kan ramme en medspiller med én aflevering og dermed gøre det bedre end Jóhannsson?

  • #170863
   Maradona
   Bruger

   Beikes skrev:
   Er der nogen der ved om Daniel Larsson fra Malmø FF er nær kontraktudløb?

   Ifølge Transfermarkt.de http://www.transfermarkt.de/en/daniel-larsson/profil/spieler_27292.html har han kontraktudløb 31/12-12.
   Han virker meget spøndende, men måske også lige uden for vores rækkevide og økonomiske formåen.
   Hvis man skulle kigge efter en i Malmø, der er mere realistisk at hente, kunne det være Agon Mehmeti.
   Han er lige det yngste, men har alligevel næsten spillet 100 kampe for Malmø, med 25 mål til følge. Ifølge Transfermarkt.de har han kontraktudløb nu til vinter http://www.transfermarkt.de/en/agon-mehmeti/profil/spieler_72687.html.

   Jeg tror ikke meget på Borges. Selvom der ikke skulle være en kø af større klubber der venter på ham, vil han alligevel ikke kunne bruges som spidsangriber. Jeg ser ham, som andre har skrevet, som Feilhaber typen, kreativ midtbane, og selvom vi ikke har erstattet Feilhaber direkte, mener jeg ikke vi ligefrem er tyndt besat på off. midtbane.

  • #52678
   Maradona
   Bruger

   Lucena spillede som en sæk kartofler idag, én god aktion er ikke nok til at trække en ellers horribel præstation op over dumpekarakter.
   Det er lucena der sætter OB i gang ved begge mål, det første ved pænt at give bolden til Kadrii og det andet ved en skidt clearing og efterfølgende lade Andreassen løbe lige igennem ham.
   De første 60 min havde gf været bedre tjent med 10 mand på banen og lucena på tribunen.
   De sidste 30 min hev han sit spil op på hans vanlige lave niveau, ved at ikke længere at se til mens Kadrii løb cirkler om ham.

   Naturligvis skal Sorin have chancen, han kan svært gøre det meget værre og skulle det alligevel lykkedes, må BSN ud og kigge sig om efter en ny til vinter (hvor han passende også kan kigge efter en ny venstreback, en inderside tæmning ud over sidelinien, det er ikke engang 1. div niveau).

  • #53434
   Maradona
   Bruger

   1. Stephan Petersen
   2. David Devdariani
   3. Hjalte Nørregaard
   4. Peter Graulund
   5. Atle Roar Håland
   6. Mark Howard
   7. Arthur Sorin
   8. Steffen Rasmussen
   9. Casper Sloth
   10. Anders Kure
   11. Kasper Povlsen
   12. Emil Ousager
   13. Anders Nielsen
   14. Martin Jørgensen
   15. Aron Jóhannsson
   16. Jerry Lucena
   17. Sanel Kapidzic
   18. Mikkel Kirkeskov
   19. Jens Gjesing
   20. Søren Berg
   21. Adam Eckersley

   For mig, ubekendte:

   22. Emil Scheel
   23. Davit Skhirtladze
   24. Giorgi Diasamidze
   25. Jens Jønsson

  • #54374
   Maradona
   Bruger

   Nu må det stoppe.
   Det er 1. div de spiller i, det burde ikke handle om at vinde eller tabe, men om hvor stort de vinder.
   De burde holde legestue med taberhold som Frederecia, Hobro, Køge osv. Derfor er det også helt naturligt med en pibekoncert, når de gør sig selv til grin, med en så ringe præstation, som den igår.

  • #56334
   Maradona
   Bruger

   Uenig
   Der er ikke nogen der skal fortælle mig hvordan jeg skal følge holdet. At der er nogen der mener at konsekvent ukritisk støtte er den eneste måde at holde med et hold, må være op til dem. Jeg er ikke enig.

   Jeg startede, for 15 år siden, på den måde der her lægges op til, konstant opbakning, uanset hvad der skete på banen.
   Men 15 års nedtur har fået bugt med den ide. Idag vil jeg se sejre og flot spil inden jeg støtter.
   Det samme gælder alle andre områder omkring klubben, ligesom jeg gerne vil glæde mig over og rose gode ting, vil jeg kritisere og skælde ud over de ting jeg ser som værende fejl.

  • #56392
   Maradona
   Bruger

   Det er muligt, men hvis jeg smadrede alle flasker jeg kom i nærheden af, er det meget sandsynligt at jeg, efter 3 dage, var blevet degraderet til at feje gården. Specielt hvis ham der fejede gården kunne udføre jobbet som flaskedreng, uden at smadre samtlige flasker, hvilket, i sagen om Eckersley, må regnes for at være overvejende sandsynligt.

  • #56389
   Maradona
   Bruger

   Jeg var en af dem der mente at han var en overflødig signing, da han blev hentet. Om det så er korrekt eller ej, kan være svært at svare på, idet vi endnu ikke har set alternativet.
   Jeg vil dog mene at muligheden foreligger. Med tanke på at Flemming Knudsen kunne gøre det bedre, skulle man tro at Mikkel Kirkeskov også kunne.
   AE har været direkte elendig de første 3 kampe og at PS tager Sorin ud og ikke AE er en direkte hån.

   SKANDALE at den mand blev hentet, SKANDALE at han spiller, SKANDALE at det er Sorin der ryger ud og ikke Eckersley.

  • #57541
   Maradona
   Bruger

   Jeg kan godt se pointen og fik vist ikke læst det indledende indlæg grundigt nok første gang. Det ville være underligt om JP låste sig selv til Köln, med eneste redningsmulighed, at der kom en klub og bød højere.
   Men som du selv citerer, er det også det jeg skriver.

   Jeg tvivler på at Poulsen har forhandlet en kontrakt på plads og i så fald, kan han vælge ml. de evt købere med højere bud.

   Jeg syne dog godt man kan forestille sig en aftale uden en underskrevet kontrakt med JP, altså bare en "first option" aftale ml. AGF og Köln.
   Det er egentlig ud fra dette at mit første indlæg er skrevet.

  • #57539
   Maradona
   Bruger

   Jeg har aldrig hørt om at man ikke må forhandle uden for transfervinduerne, eksempelvis kan det nævnes at David Villa har lavet en aftale med Barcelona, han kan naturligvis ikke registreres før vinduet åbner 1/7, men aftalen er jo lavet, på trods af at han har/havde 4 år tilbage med Valencia.
   Köln kan vel fint have lavet en aftale om at deres bud på 15-18 mio skal accepteres til sommer, kommer der ikke højere bud end det, har de første option, kommer der højere bud står det AGF frit for at acceptere dem også.
   Jeg tvivler på at Poulsen har forhandlet en kontrakt på plads og i så fald, kan han vælge ml. de evt købere med højere bud.

   Som jeg ser det ville en sådan aftale give mening for alle.
   BSN har udtalt at det hele tiden har været mening at JP skal sælges til sommer. Med denne aftale er man sikker på at få mindst ét bud, såfremt JP skulle have floppet i foråret og ikke var kommet med til VM.
   Det samme gælder JP, han har et bud i hånden og dermed mulighed for at komme ud.
   Köln er til gengæld sikker på at være med i kampen om JP, uanset om GF skulle være blevet mester og JP bliver kåret til bedste spiller ved VM.

   Umiddelbart kan jeg ikke se noget til hinder for at det skulle være muligt.
   Men blot fordi det giver mening og er muligt, er det jo ikke nødvendigvis sandt.

  • #58003
   Maradona
   Bruger

   Med tanke på at vi kun har fået 2 point på hjemmebane i foråret, mod 9 på udebane, var det måske det bedste om alle blev hjemme?
   Det er nok heller ikke et helt utænkeligt scenarie. Der skal et mirakel til for at redde os, selvom OB er horriblet ringe i øjeblikket er de trods alt nr. 2 og vi har været lige så ringe.
   Hvor mange har virkelig lyst til at se vores skæbne beseglet, med overhængende risiko for en ydmygelse?

  • #58215
   Maradona
   Bruger

   Lidt statestik omkring "hvordan".

   kamp…………Dødbolde
   u FCK 5-0…….1
   h SIF 1-2…….1
   u OB 2-0……..0
   u RFC 2-1…….1(1)
   h FCK 0-0
   u EFB 0-4…….(1)
   h RFC 0-0
   h AAB 0-2…….2
   u FCM 1-0…….1
   u bøf 1-0
   h HBK 0-3…….0
   u SIF 1-4…….1(1)
   h SE 1-2……..2

   ……..Kampe…Score…Point…MMD…..MFD
   Ialt….13……11-21…8…….9…….3
   Hj……6…….2-9…..2…….6…….0
   ude…..7…….9-12….6…….3…….3

   3 x 1-0 til 1-2

  • #132086
   Maradona
   Bruger

   Til dem der ikke kan se formålet med denne tråd.
   Hvorfor skal I blande jer?
   Hvordan kan I forestille jer at vi kan slå FCN og OB, når vi ikke kan tage point fra HBK eller SE?
   Når man ligger som vi gør, er man nødt til at have en 1. div plan, jeg regner bestemt med at ledelsen har en liggende.

   Afgange:
   Jacob Poulsen (salg) for god til 1.div, kan indbringe et par kroner
   Benny Feilhaber (salg) for god til 1.div, kan indbringe et par kroner
   Nando Rafael (salg, om muligt) VIL væk, ingen fremtid i Århus
   Dioh Williams (salg) for ringe, uengageret, tvivler på 1.div vil hjælpe
   Mark Howard (salg, om muligt) tvivlsomt om han vil med i 1.div, sikkert også dyr
   Jerry Lucena (salg, om muligt) bringer intet til holdet, overlevelse eller ej, skal han på det første tog til esbjerg

   Kim Madsen (kontrakudløb ) dårlig og dyr
   Ulrik Lindkvist (kontraktudløb ) dårlig
   Dennis Cagara (Kontrakudløb ) tvivlsomt om han vil i 1.div, sikkert dyr efter et fint forår

   Stefan Petersen, for god til 1.div, ville være fantastisk at beholde ham
   David Devdariani, for god til 1.div, ville være fantastisk at beholde ham
   Martin Jørgensen (spillende assistent) har ikke været imponerende, kunne fint indgå in trænerteamet og spille de minutter det evt bliver nødvendigt

   Tilgange:
   Egne rækker
   Devdariani II

   Steffen
   Krabbe-Thomassen-Kure-Kirkeskov
   Petersen-Povlsen-Sloth-Davit/ungdomsspiller
   Graulund-Davit/Sanel

   En tur i 1.div vil give en mulighed for at genopbygge holdet omkring egne spillere og bringe den næste generation ungdomsspillere ind.

  • #132213
   Maradona
   Bruger

   Hvad er det for en lalleglad holdning?
   "Bare rolig spillere, uanset for ringe i spiller og hvor meget i gør jer selv til grin, skal vi nok tiljuble jer."

   Giv mig noget at klappe af og jeg skal klappe, giv mig noget at buhe af og jeg skal buhe.

  • #59594
   Maradona
   Bruger

   Måske, men AGF har en dårligere målscore end HB Køge, med samme pointhøst, i foråret.
   Begge 0 point, køge med målscore på 2-9, mens gf's er på 1-9.
   Skader eller ej, så er det pinligt ringe.
   Og selvom der er mange skader, er det vel reelt kun et par startere. Man kunne måske foretrække Howard frem for Kure og Graulund frem for Sanel (der ellers har gjort det fint) og på midtbanen skulle JP og Benny nok starte, men Petersen og Dev er ikke langt fra.

   Der mangler, for alvor, ledertyper og Gjesing og Cagara har være skammeligt ringe.

  • #64183
   Maradona
   Bruger

   Selvom det var med et glimt i øjet, var jeg ved at få rommen galt i halsen, da jeg hørte Jes Dorph i TV2 nyhederne sige noget i stil med.
   "Samtlige AGF spillere må have spillet deres livs kamp for at kunne slå FCK".
   Jeg tog det med et smil på læben, vi skal nok også passe på ikke at blive paranoide og ser antagonister over alt.

  • #66239
   Maradona
   Bruger

   –> mrvertigo
   Glimrende beskrivelse af sweeper, forstopper og libero.
   Jeg vil dog gerne tilføje lidt.
   Ligesom en sweeper kan bruges bag en forstopper i et 4-mands forsvar, bruges han også ofte som den miderste i et 3-mands forsvar, ligeledes bag de to andre.
   Som der fremgår af navnet, ligger en forstopper lidt længere fremme end en normal centerback.
   En libero er en playmaker, med udgangsposition om sweeper. Når der forsvares er han sweeper, når bolden erobres fører han den frem og agerer central eller offensiv midtbane når der angribes.

   Mht. til dit man utd eksempel, er jeg uenig. Jeg ser ikke meget rugby/fodbold, men ud fra de kampe jeg har set med man utd, kan jeg gå med til Vidic som forstopper, men Ferdinand, kan jeg ikke se i nogen af de to positioner.
   (Desuden, mener jeg man utd spiller med pampers og ikke libero http://img287.imageshack.us/img287/718/pampers7it.jpg)
   Der er meget få sweepere tilbage, i mine øjne var de sidste ærketypiske sweepere Pablo Maldini og Roberto Ayala.
   Jeg mener Gerard Pique er det bedste eksempel på en forstopper i moderne fodbold.

  • #68355
   Maradona
   Bruger

   Vi har fortsat ingen venstre midtbane.
   Jakob Poulsen og White har spillet der, men er højre midt. Davit har gjort det fint, men ikke slået helt igennem endnu.
   Derfor er den eneste jeg finder interessant Issey Farran, han kan spille angriber og kantspiller og det er vel det eneste vi har brug for, når man ikke tænker i massive opgraderinger.

  • #68640
   Maradona
   Bruger

   Spørgsmålet er vel om Budtz er klar til endnu en kamp, 3 dage efter 90 min, efter 7 måneder ude.
   Er han klar, vil han være det naturlige valg, ikke grundet hans 2 mål i to kampe, men fordi det må forventes at vi skal lægge pres og der vil komme mange indlæg og fremlægninger i luften.

   Desuden synes jeg Feilhaber gjorde det fremragende, hvis han er klar til endnu en kamp, må han erstatte Lucena, der igen ikke viste noget.
   Kasper Povlsen var ligeledes super og er vel efterhånden vores bedste kort på central midt.

   Afhængigt af skader må Danthomet og Gjesing være at foretrække i centerforsvar.

   Steffen
   Sorin-Dan T.-Gjesing-Krabbe
   Poulsen-Feilhaber-Povlsen-Davit/White
   Budtz-Graulund

  • #68813
   Maradona
   Bruger

   Det var dog et irriterende indlæg, hvis du ikke har noget at bidrage med, kan du så ikke bruge replikboksen i stedet?

Viser 24 svartråde