Mallingbonden

Forum-svar oprettet

Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #127003

   Nyt til angrebet, der laves ikke nok mål med de angribere vi har nu. Et bedre forsvar , da der går for mange bolde ind. Så enkelt er det !

  • #41442

   Helt korrekt Norden, vi mangler at se holdet levere en 100% indsats hver gang, der skal mudder på blusen og blod på knæerne HVER GANG ! I øjeblikket sker der intet og der er ingen af de andre hold i ligaen der frygter GF og det er der heller ikke grund til. Der skal vise vilje og fight fra nu af ellers må jeg nok tvivle på om holdet har noget at gøre i Alka ligaen

  • #41457

   Hvor har Alpha 232 dog ret i alle hans synspunkter. IKKE et ord er forkert. Man orker det snart ikke mere. De spillere der er ansat i klubben er der kun for pengenes skyld. Jeg mangler faglig stolthed og vilje til at vinde. Der er ingen af spillerne der har blod på knæene og dermed viser at de vil vinde hver gang!

  • #37248

   Ja, jeg har nu haft et afslappet forhold til JJ,s evner som fodboldspiller. Vel er han da en god spiller på flere pladser og lige nu bruges han i det bagerste forsvar og gør det fornuftig for holdet. Bemærkede godt hans ageren ved holdets scoringer i går og det klæder ham bestemt ikke, åh herre sted gud kan man virkelig bliver så "pigesur" fordi man bliver placeret der af træneren, jeg håber det ikke. Skulle det være rigtig, bør man hurtigst mulig få ham skudt af og få bygget et helt nyt forsvar op fra målmand til venstre back. Det bliver der alligevel behov for til næste sæson.

  • #180245

   Jamen Jønsson må da spille de steder hvor han bliver placeret af træneren. Han får sin løn for at udføre et stykke arbejde og man retter vel sig efter den opgave man får stillet af sin arbejdsgiver. Vi snakke ikke serie 6 bold Søndag i kirketiden vel ! Når det så er sagt, så bliver der virkelig behov for kraftig forstærkning i forsvaret ellers bliver fornøjelsen i Alka ligaen kort og trist, sådanne er det bare.

Viser 4 svartråde