luther

 • luther svarede til emnet Backman i forummet AGF 4 år, 11 måneder siden

  Jeg deltager ikke i den udbredte forherligelse af NB. Men du bør nok tage din analyse op til fornyet overvejelse al den stund, at det ikke var NB der blev tacklet ved Horsens 2. scoring. Det var BDS.

 • En gang imellem her i livet, må man bare erkende, at der ikke er noget at stille op. Jeg er formentlig ikke den første, der er kommet til den konklusion, hvad angår din kognitive formåen.

 • Misforstået?? Det må vist være din udlægning. Som jeg skriver, er det en fordel at bygge sine holdninger på fakta, ikke på noget man selv finder på. Der ligger ingen gradbøjning i det for det tilfælde, at du måtte øjne håb ift at slippe afsted med “at have ret” til dine holdninger, når disse åbentlyst er baseret på frihåndstegning og ikke det, so…[Læs mere]

 • Tak. Men det bliver nok vanskeligt at diskutere lidt fakta, der fremgår af en podcast, med nogen som helt åbent erkender, at de ikke engang har lyttet til den. Men så er det selvfølgelig nemmere for dem at fortsætte på den indslagne vej.

  Tilføjelse: Efter at have læst indlægget 14:44 i replikboksen, finder jeg anledning til, at stramme den til,…[Læs mere]

 • Tak. Men det bliver nok vanskeligt at diskutere lidt fakta, der fremgår af en podcast, med nogen som helt åbent erkender, at de ikke engang har lyttet til den. Men så er det selvfølgelig nemmere for dem at fortsætte på den indslagne vej.

 • Jeg er da meget enig i, at Juventus er den mest “rene” eksponent og at Conte, da han var der, “genopfandt” 3-5-2.
  Nu gik mit seneste svar til Thomas Senior, som du kommenterer på, primært på 3-back-kæden isoleret set og jeg er enig i, at Chelsea og Tottenham sjældent spiller 3-5-2 fordi man ikke som i Juve spiller med 2 egentlige angr…[Læs mere]

 • Hvad angår snakken om midtbanespillere, så er det bare at konstatere, at på nær DAP, Elmar (væk til sommer), SP (er vel reelt væk), så er resten (medregner ikke DO, da han uao. må anses for en GR-spiller) hentet/indlemmet i truppen i GRs tid her. Så, med forbehold for den transfer, jeg hørte om for et par uger siden, mit råd til PC er, at tage pl…[Læs mere]

 • Også tiltalende qua 2 angribere, din opstilling er måske endda tanden mere offensiv når det lykkes at sætte spillet på modstanderens banehalvdel og få backs med op.

  Har lige siddet og set mesteren i 3-backkæden, Conte, blive slået med egne midler af Pocchettino. Jeg er imponeret af Tottenhams forsvar i år, især når de, som de ofte gør, spill…[Læs mere]

 • Godt bud. Du har Sverrison ved siden af DAP for at kompensere for, at du har 2 kanter, der ikke kan bidrage med så meget defensivt?

  Jeg ville spille sådan her, ud fra mine prioriteringer ovf., med den trup vi har:

  Jovanovic
  Rask/AJA-Backmann-Djamal
  Dino-Spelmann-Amini-Sverrisson-Juelsgaard
  Duncan-Junker/Bundu

  Der er kun 2 udskiftninger i den f…[Læs mere]

 • Enig i dine betragtninger hvad angår hvor talkombinationerne giver en klar og defineret forskel, var også det jeg udtrykte i mit initiale indlæg vedr. en “klar skillelinje”

  Hvad angår dine spørgsmål, så lad mig prøve for anskuelighedens skyld at besvare dem:

  offensivt
  nej
  nej

  og hvad angår kanterne, så har vi ingen bedre (når vi skal tænke offe…[Læs mere]

 • Det er – undskyld mig udtrykket – en floskel. Eller også er der en del tyske, italienske og for den sags skyld engelske trænere af midterhold, der skal have deres trænerpenge tilbage. Selvfølgelig bliver du trykket, når du møder FCK (eller tilsvarende i udlandet), men det bliver du jo uanset hvilket system du spiller. For det andet, så har vi jo…[Læs mere]

 • Jeg siger ikke, at 4-1-4-1 ikke duer, jeg siger blot, at vi, med vores trup, kunne have fordel af at spille med 2 angribere og med backs med udgangspunkt længere fremme på banen.

  Som træner bør man også stille sig selv spørgsmålet, hvor ligger egentlig kvaliteten i min trup, herunder er der noget potentiale som ikke forløses pga. det valgte…[Læs mere]

 • Jeg synes ikke, at indvendingerne mod 4-1-4-1 primært ligger i det defensive og ud fra din argumentation, ville indvendingerne jo blot være så meget desto mere vægtige ift fx. 4-4-2.

  For mig at se, ligger problemet i det offensive og at vi forsømmer at drage fordel af, at Duncan vinder hovedparten af sine dueller når vi vender spillet. Men vi ha…[Læs mere]

 • Når jeg skrev indlægget, var det ikke for at jeg har en større trang til at sætte spillet på formel en så mange andre, og jeg er, som jeg også skriver, enig i, at der på mange måder er tale om nuancer.

  Men det rokker ikke ved, at udgangsopstillingen klart definerer nogle grundlæggende ting.

  Som jeg skrev, spiller vi med én angriber, og så kan…[Læs mere]

 • Så skal jeg gøre det kort vedr. de par punkter, du fremhæver. Jeg er ikke enig i, at Junker er en “falsk 9´er” (troede den term var afgået ved døden med Olsens fratræden som landstræner). Jeg er heller ikke enig i, at vi kun råder over 2 egentlige angribere pt. Bundu er i min verden, og ifølge ham selv, forward. Fælles for dem begge er, at de er h…[Læs mere]

 • I replikboksen er der en del indlæg, som går på vores nuværende spilsystem, heriblandt fra mig selv. Det tyder på en vis interesse, men det er vanskeligt, at debattere dér, da det nok kræver lidt længere indlæg, end replikboksen tillader, hvis man skal ordentligt omkring det. Derfor denne tråd.

  Lad mig indledningsvis slå fast, at intentione…[Læs mere]

  • Dejligt med nogen der har sat sig grundigt ind hvad fodbold er, og som har lyst til at dele det med os andre almindelige fans.
   Tak for indlægget Luther. KSDH.