Lithium

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #70469
   Lithium
   Bruger

   Ser ud til at AGF også i 2009 er TV2sports yndlings-mandags-hold:

   01.03.2009 kl. 17.30 AGF – RfC (søndag)

   09.03.2009 kl. 19.00 AGF – VB (mandag)

   15.03.2009 kl. 17.30 BIF – AGF (søndag)

   22.03.2009 kl. 14.00 EfB – AGF (søndag)

   06.04.2009 kl. 19.00 AGF – AaB (mandag)

   http://www.hvemvandt.dk/program.php?aar=2008/2009

  • #72518
   Lithium
   Bruger

   agf-dresen skrev:
   Det er fandme ringe. Fyr den gamle københavner. Han er et skændsel for dansk forbold

   Er det Erik Rasmussen du hentyder til?

  • #73413
   Lithium
   Bruger

   ”Det kunne blive en ældre målmand, der kender sin rolle fra start" = Hyldgaard
   "men også en ung målmand, der måske mangler et par år for at komme op på niveau med Steffen Rasmussen.” = Rask

   Derfor hælder jeg også til den tredje mulighed – altså en ny stærk keeper. (Dog fornuftigt af BSN ikke direkte lægger sig nu med Steffen allerede nu, ved at sige man går efter en klassekeeper)
   Og hvis man kigger lidt på Erik Rasmussens mange udskiftninger på målmandsposten i tiden i FCM, så ser man også en træner som bestemt ikke er bange for at skifte ud på den post.

  • #74116
   Lithium
   Bruger

   Alsgaard skrev:
   Det er muligt at kalde ham hjem, såfremt der ikke er andre målmænd til rådighed. Det kræver så blot lidt velvilje fra DBU til at indkalde en anden målmand i stedet for Esben Højmark, da der kun er 2 målmænd med i venskabsturneringen.

   Og den velvilje har DBU nu vist:
   http://www.tipsbladet.dk/nyhed/generelle/dbu-hjaelper-agf

  • #74140
   Lithium
   Bruger

   kortlink.dk/5x7t

  • #74631
   Lithium
   Bruger

   Jeg har en billet i overskud til D som du godt må overtage kvit og frit (gratis billet fra Tipsbladet).

  • #74906
   Lithium
   Bruger

   Hvis en ansættelse af ER har været planen hele tiden (altså siden Ove´s "forlængelse" af kontrakten sidst i juni på ændrede vilkår), så er det vel lidt af en svinestreg af Windfeld/BSN.

  • #130952
   Lithium
   Bruger

   Hvis man sammenligner lidt med den sidste angriber fra Gladbach som skiftede til den danske liga (Morten Skoubo) så er der jo en del lighedspukter for spillernes situation og deres formål skiftet. Altså begge med en god alder, begge spillere som ar bevist deres værd, og begge vil altså gerne videre relativt hurtigt hvis præstationerne er til det.
   Skoubo skifte til Brøndby er godt nok nogle år siden men beløbene har næppe ændret sig specielt meget, og kan derfor fint fungere som rettesnor.
   Brøndby offentliggjorde tallene. Købsprisen var 4,5 mio kr, og salgsprisen til Sociedad var 2,5 mio € (via en klausul). Desuden skulle Gladbach have 20% af Brøndbys fortjeneste.

  • #136172
   Lithium
   Bruger

   caagaard skrev:
   AGFs organisation er præget af alverdens ildsjæle med alverdens baggrunde med og uden uddannelse

   Ja, og det er vel forklaringen på at man på trods af adkillige udsoglte arrangementer på station endnu har formået at tjene penge på driften af Atletion. Nå…

   Men selv en 16-årig flaskedreng i Brugsen vil vel kunne finde ud af at hvis man vil deltage i debatten*, og det er uanset om det er på et internetforum, i en almindelig avis eller lignende steder, så gør man det klart hvem man er og hvor man kommer fra hvis man er ansat i koncernen.

   *At ansatte vil opkvalificere debatten er naturligvis helt fint og burde udelukkende være positivt.

  • #123138
   Lithium
   Bruger

   Kampen er flyttet til Grenå 🙁

  • #178014
   Lithium
   Bruger
  • #124358
   Lithium
   Bruger

   Graulund bør nok skrue lidt ned for høreapparatet hvis han pludseligt er blevet så fintfølende.

  • #172644
   Lithium
   Bruger

   smd skrev:
   Det koster KASSEN at holde varmeanlægget i gang og med de røde tal ÅE konstant leverer tror jeg nok LW har været inde over og lukket for det varme vand!

   Han burde have taget skridtet helt ud og også lukket for det kolde.
   Så havde der jo ikke været nogen ko på isen 😀

  • #172572
   Lithium
   Bruger

   Windfelds foreløblige forklaring fra P3: "Det er normal procedure at varmelegmer er noget man kun benytter om foråret" – hvilket jo naturligvis er en helt håbløs forklaring, da varmelegmer naturligvis skal benyttes når vejrudsigt lover temperaturer ned i nærheden af frysepunkt.

   Desuden har man angiveligt vandet banen i formiddag – igen helt håbløst, da vejrudsigten har lovet klart vejr og frost her til aften.

  • #104383
   Lithium
   Bruger

   Den afsluttende generalforsamling i selskabet er 26. okt, først derefter kan pengene sikket udbetales.
   http://www.agf.co.dk/docs/indhold/default.asp?id=107

  • #104041
   Lithium
   Bruger

   Bedømt på Benjamin´s seneste kamp (U18 sejren over BIF i sidste weekend) er i hvert fald masser af gode grunde til at få ham på kontrakt, for der stod han nærmest fejlfrit og havde flere kanonredninger.

   Han er ikke super høj, men det holder ham dog ikke tilbage, ift. til at lave indgreb ude i feltet, og i kampen mod Brøndby gik det godt alle gangene. Desuden ser han ud til at have superhurtige reflekser, og han er ikke bange for at tæmme et flat skud med fødderne i stedet for at kaste sig, og samle den op i hænderne med det samme – så tekninkken lader også til at være i orden.

  • #140079
   Lithium
   Bruger

   Allan Reese skrev:
   Bordingaard fortrækker anders randrup fra bundby, men hvorfor??

   Randrup er højre back, Lumb venstre…

   Lumb´s konkurrenter er Timmi Johansen og Leon Jessen.

  • #140781
   Lithium
   Bruger
  • #140983
   Lithium
   Bruger

   Inden i konkludere det ene eller andet ville så ikke være en idé at få slået fast hvad det rent faktisk er White får gult for?

   Som jeg ser det får White gult for en for voldsom glidende tackilng, som iøvrigt stopper ca 1/2 meter foran dommerens fødder. Og et gult kort for eksempelvis voldsomt eller hensynsløst spil kan man altså godt få, selvom man ikke rammer modspilleren særligt voldsomt.
   Som sagt stod dommeren lige for enden af Whites løbebane og kan derfor fint have vurderet at tacklingen var langt voldsommere end man vurderede det fra tribunen eller på tv-billederne fra den modsatte vinkel.
   Altså var der tale om et skøn – som ifølge de fleste var forkert. Men ikke objektivt fejldom.

   Den eneste mulighed for omkamp og lignende er hvis dommeren havde til hensigt at give Dembele et gult for skubbet i ryggen på Kildentoft, men i farten kom til at forveksle White og Dembele.

  • #141833
   Lithium
   Bruger

   Det er vist de færreste normale mennesker der vil betale penge for at komme til koncert med Zindy Laursen og Søren Poppe på en potentiel forblæst græsmark midt i oktober (tjek evt tv2øj´s indsalg fra i går hvor pressemødet på travbanen næsten er ved at blæse væk).

   Ideen med et arrangement er som sådan fin nok – at tage 100 kr få det er bare håbløst dumt, hvis man reelt vil teste travbanens anvendelighed til større events.
   Til VM i Tyskland deltog jeg selv i 2 fanfester og det var da superhyggeligt og der var masser af mennesker – men det var altså også gratis og ja – så var så også om sommeren.

   Det er dog næppe ÅE der er hovedmændende bag rent økonomisk – så den side af sagen tror jeg ikke man skal være så bekymrede for.

  • #105155
   Lithium
   Bruger

   Han spillede skidt i går og lavede alt for mange uprovokerede fejl. Om det var til et 5-tal ved jeg ikke helt, men middel eller derover var præstationen i hvert fald ikke til.

  • #105344
   Lithium
   Bruger

   Friheden gav sidste år et overskud før skat på 3,3 mio, efter 3 år med underskud.

  • #146232
   Lithium
   Bruger

   Jeg var ikke klar over at Kolding spillede i Superligaen – sorry.

  • #146231
   Lithium
   Bruger

   TH skrev:
   Vi kan jo se hvordan vi bliver buret inde rundt omkring når AGF kommer forbi. Fx i Kolding, Esbjerg, Ålborg osv
   Jeg stiller mig udeforstående overfor hvorfor Stadion ikke får lavet det abebur 2 m højt ind mod banen også….der er jo som regel masser af plads dernede…

   På hvilke Superliga-stadions bliver du som AGF-tilskuer smidt ind bag et 2-meter høj hegn ud til banen? Ingen steder vel?
   Højt hegn hører fortiden til.

   Det man bør gøre er at sætte flere end de to normale vagter (som iøvrigt ofte står og ser fodbold) til at dække af for hele udebane afsnittet.
   Alternativt kan man dække de ca 5 første rækker af med eksempelvis en plastic-presenning så det ikke bliver så let bare at styrte ned fra tribunen og ud mod banen.

  • #146254
   Lithium
   Bruger

   Jo

Viser 24 svartråde