Leone

Forum-svar oprettet

Viser 23 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #184156
   Leone
   Bruger

   Brian Steen Nielsen’s helflugter på et hjørnespark mod Randers! Eller Dennis Siim’s frisparksmål uden tilløb – mener det var mod OB….

  • #41521
   Leone
   Bruger

   @negreanu: 100% enig!!!

  • #41890
   Leone
   Bruger

   @Thomas K: Spot on! 🙂

  • #41965
   Leone
   Bruger

   Tak – dejlig sang! Den må gerne synges, når han får vist noget på banen 🙂

  • #41962
   Leone
   Bruger

   Vi mangler også noget lidt hurtigere – når det skal være vildt på banen. Vildere…

  • #41960
   Leone
   Bruger

   Ja den fra Irak. Hvilken var det der blev sunget i går – ikke den samme?

  • #41957
   Leone
   Bruger

   Du glemmer Ahmed Yasin-sangen. Jeg kan dog ikke finde den på youtube – anyone?

  • #42055
   Leone
   Bruger

   Alle tre Georgiere har været superkøb – ærgerligt med Devda…
   Set i forhold til alle andre udlændinge vi har hentet de sidste 10-20 år, så er succesraten med dem jo 100%. Endvidere loyale, ydmyge osv. Køb flere siger jeg bare….

  • #180455
   Leone
   Bruger

   @ Thomas Senior: – hvad mener du med "Vatsadze (eller ny)/Nordstrand/Lange"?
   Burde det ikke være "Vatsadze/Nordstrand (eller ny)/Lange"?
   Det dummeste ville da være at sende vores bedste angriber videre og beholde de to dårligste. Med mindre der kommer et kæmpetilbud, men med Hvilsom lige solgt for 4 mill., så skal vi nok ikke forvente det. Vi skal derfor beholde Mate og sende Nordstrand hjem på bekostning af Duncan eller Antipas…

  • #42120
   Leone
   Bruger

   Jeg tror måden de gør det på er ok – de skal nødig smide flere tilskuere ved at trække hjemmepublikummet gennem kedelige træningskampe. Nu er AGF fans derimod tændte og ser frem mod Brøndbykampen, hvor der forhåbentlig kommer rigtig mange tilskuere.
   To andre ting forstår jeg dog ikke:

   1. Hvorfor de ikke spiller sommerkampe mod små lokale danske hold på udebane, hvor "hele byen" kommer og ser med. På den måde kan de opbygge fangrupper udenfor Århus.

   2. Hvorfor vi spiller træningskampe mod f.eks. Ljungkile som spiller 1. div. fodbold med fokus på defensiven. Det var vigtigt sidste år, men nu skal vi jo spille i superligaen og derfor øve os i mere offensive spillende hold.

  • #37157
   Leone
   Bruger

   @Peder Vendelbo Mikkelsen:
   Så de 10 m Jønsson rykkede frem på banen kan forklare hvorfor Bjørdal har været dårlig? Samtidig kan det vel så også forklare hvorfor Nordstrand har været dårlig. Jønsson er igen den skyldige, idet han er kommet bagfra og ødelagt Nordstrands spil 🙂

  • #180357
   Leone
   Bruger

   Århh nej! Svenskere og Nordmænd har bare aldrig virket. Vi har vel haft 43 af dem, hvor kun Halvor og Flo har været en success – og det er 30 år siden :/

  • #180336
   Leone
   Bruger

   @Thomas Senior: 200% enig! Jeg er lidt nervøs for, at man efter at have "mistet" de første syv spillere, begynder at holde lidt på de resterende, for ikke at skulle ud at hente et helt nyt hold. Dette skræksenarie ville så betyde, at nogle af de fem du nævner ville blive i klubben 🙁 Det skal helst ikke ske…

  • #127083
   Leone
   Bruger

   @BruceLee:

   "Balkan kaniner" kunne være interessante – tvivler måske på, at de temperamentsfulde typer passer ind i MW's flødefodboldsfilosofi. Det lyder dog langt bedre end svenskere og nordmænd, som jeg aldrig rigtig har haft fidus til, men som danske klubber plejer at købe ind i store mængder…

  • #127079
   Leone
   Bruger

   Hvem ser du skal varetage de to pladser i midterforsvaret?

  • #37215
   Leone
   Bruger

   @wartague:
   Ja grin du bare – om det er Billund eller Lego er jo sagen uvedkommende. Sagen er at nogen der kunne tage en hurtig beslutning, og dermed positionere sig forrest i køen, når det kom til at trække flyrejsende til.
   Endnu sjovere er det dog, at du beskylder mig for at være unuanceret efter mit indlæg, som netop handler om at få nogle handlekraftige personer kørt i stilling i kommunen. Alt er jo netop for nuanceret i kommunen, og det resulterer i at vi aldrig kommer ud af start hullerne, og dermed bliver overhalet på en lang række områder af miniputter omkring os. Behøver jeg at nævne Boxen i Herning (vi har snakket om den hal i 25 år – ingen handling), flyveplads, Danmakrs højeste bygning osv…..

  • #37214
   Leone
   Bruger

   @Agger:
   Det er jo netop uambitiøst at satse på sportsgrene som sejlsport, selvom det er et stort arrangement. Er det måske en sportsgren der til daglig kan samle eller reklamere for byen? Vi kan da sikkert også blive danmarksmestre i Salsa, men hvorfor?
   Det hele handler jo om at sætte os på landkortet, og det kan vi jo kun gøre gennem publikumsvenlige sportsgrene eller andre attraktioner. De kommer jo ikke fra Australien og ser Isbjerget, men hvis vi havde nordens højeste hus, så så tingene nok anderledes ud…

  • #37211
   Leone
   Bruger

   Jeg strammede den måske lidt – jeg elsker naturligvis Århus. Hader dog de visionsløse politikere. Vi kunne have fået et stadion og en lufthavn gratis mod afgivelse af nogle ubetydelige marker. Vi kunne have haft Danmarks højeste hus, men vi ender altid uden noget bemærkelsesværdigt….
   Og ja vi har musikhus, åen, moesgaard osv., men det sætter os alså ikke i front med de byer vi burde konkurrere med. I den sammenhæng, så stop med ad drage paraleller med Herning osv. – det er helt i den anden grøft. Hvis nogen har været i Gullestrup, så ved I hvad jeg snakker om :/

  • #37205
   Leone
   Bruger

   Århus er en typisk socialdemokratisk taber-by, hvor alle på ræverød manér skal høres før beslutninger tages. Alt ender derfor i ligegyldige ikke-brugbare kompromisser. Det har så bl.a. gennem årene medført følgende "Århushistorier":
   – 28 års snak om en lufthavn, hvor vi i mellemtiden er blevet overhalet af en landsby ude midt i ingenting (Billund). Vi snakker stadigvæk uden at kunne tage en beslutning – hælder penge i VM undersøgelser og i en kronisk underskudslufthavn på Mols. Endvidere valgte vi at sige nej til en investorgruppe med Grundfos i spidsen, som ville forære os en ny lufthavn
   – Scandinavian Kongres center – en stor klods der fra start af ikke havde nogen funktion. Har stået halvtom siden den blev bygget, hvorfor en driftig person på et tidspunkt foreslog at vi gjorde den til banegård. Dette samtidig med at en investorgruppe tilbød at bygge et splinter nyt stadion til AGF med hotel osv. – på den tomme rugbybane ude ved ringvejen/motorvejen. De ville gøre det gratis mod at Århus kommune gav dem den værdiløse mosegrund gratis, og derefter selv fik lov at drive hotellet. Da Kongres centeret "pegede" lige i retning af denne grund, ville det være let at lave lokaltog lige til stadion – samtidig med at det i forvejen lå lige ved motor- og ringvej – men Århus kommune sagde nej.
   – "Prismet". Århus skulle have et varetegn, og der blev snakket om højhuse med restaurant på toppen – i Nordbyen, således det kunne ses fra hele byen og udsigten fra tårnet blev fri i alle retninger. Så diskuterede man frem og tilbage, for sådan et tårn ville jo blive nabo til nogen. Efter flere år og diskussioner frem og tilbage blev man enige om at placere det ved siden af den gamle by – i det allerdybeste hul i Århus. Da man så kom i tanke om at det nok ville kaste en skygge – givetvis på den gamle by, valgte man så at kappe 2/3 dele af tårnet. Det endte dermed ikke rigtig at blive et højhus, udsigt er der ingen af, for restauranten blev også sløjfet.
   – Århus stadion. Her tænkte man virkelig stort – her skulle være plads til alle. Atletikfolk, fuglekiggere, eskimoer osv. Vi fik derfor Danmarks koldeste stadion, uden lyd og med en halv kilometer til banen. Århus games døde året efter – så de 625 tilskuere det tidligere havde trukket, fik aldrig glæde af atletik på Århus stadion.
   – Nyt Århus varetegn på havnen – og havnen generelt. Prestigebyggeriet Isbjerget ligner et formindsket plastik arrangement, og det nye 140 meter høje varetegn er blevet sløjfet. Tilbage står noget, som ikke når Bølgen i vejle til sokkeholderne. Indimellem er der så klemt almene boliger, for de røde skal også have lov til at bo de fancy steder.

   Det er skrevet lidt for sjov, men så alligevel ikke. Nogle gange savner man sgu nogen der kan sætte sig igennem i den kommune….

  • #180234
   Leone
   Bruger

   jonasthisted:
   Spændende spiller på 24 år, som er en lille tekniker og med mål i støvlerne.

   For guds skyld ikke flere små teknikere. Jeg husker Vejle for nogle få år tilbage, hvor de fik samlet et "superhold" af små teknikere, som alle roste. De spillede i første division men rykkede op med dette hold. I superligaen blev de dog kørt over (de var alt for klejne), og det er jeg bange for at vi også gør, hvis vi ender med flere af disse typer. Vi mangler nogle store folk, der kan lægge pres – både i angreb og i forsvar.

   Thomas senior:
   Jeg synes også man skulle overveje en ny strategi når man laver nye kontrakter, nemlig at gøre dem minimum 3-årige, og forlænge dem senest når der er 1½ år tilbage (hvis de stadig er gode nok).

   Det ville så betyde, at vi skulle beholde Laudrup, Cortes, Kjær osv. i 3 år?! Jeg tror ikke man skal lave en generel kontrakt strategi, men tilpasse det klubbens situation og den enkelte spiller. Til at rykke os op i superligaen har vi f.eks. brug for en type spiller/prisklasse, mens vi i superligaen kan tiltrække nogle andre…

   @Snurre snup: enig – Solberg skal have chancen inden vi bedømmer ham. Vi har tidligt smidt talenter væk for hurtigt, som så har blomstret andre steder. Solberg er en fin billig bobler at have som tredje angriber.

  • #37322
   Leone
   Bruger

   Peder Vendelbo Mikkelsen skrev:
   Bestyrelsen har valgt at de vil have noget bold med en masse hurtige afleveringer og med bolden på egne fødder det meste af tiden. Og det får de af Wieghorst og det bliver der nok først lavet om på når han forlader AGF.

   Forhåbentligt ikke da, selvom jeg ikke er fan af konceptet! Meningen er vel at vores spil ikke skal være træner afhængigt, og at vi derfor skal spille på denne måde i al fremtid. Den næste træner vi skal have, skal derfor stå for samme koncept. Dvs vi aldrig får trænere som f.eks. Ove Christensen osv. Historisk har vi jo sejlet rundt mellem forskellige måder at spille på, og med alle de trænere vi har haft, har det betydet øget usikkerhed for spillerne, som konstant har skulle omstille sig. Den Hvide tråd handler vel om, at vi nu lægger os fast på et koncept, som vi følger med alle årgange i AGF i al fremtid uanset træneren.
   Det samme vil jeg da mene er formålet med det kæmpearbejde, som Morten Olsen har lavet på landsholdet. Det skal en ny træner nu føre videre og ikke ændre. Man vil derfor finde en træner der står for det koncept – derfor FCN's gamle træner med al sansynlighed bliver landstræner 🙂

  • #37315
   Leone
   Bruger

   @Peder Vendelbo Mikkelsen
   Det er jeg nået frem til på baggrund af de præstationer, som vi ser fra flere af de nyindhentede aktører (Nordstrand, Laudrup, Nicolai Johannessen, David Cortés og Jeppe Kjær). Kan de løfte os til overlevelse i Superligaen? Samtidig dur nogle af vores bedste spillere åbenbart ikke længere (Jønsson som vi er ved at jage ud ved at omskole ham og Mate som bliver bænket og omskolet). Ovenstående må vise at dygtige spillere der scorer mål osv. ikke passer i konceptet, og dem vi henter ind er for dårlige til det. Vi har åbenbart ikke pengene, og så kan det jo komme til at tage lang tid før vi havner i den rigtige ende af superligaen. Vi vil selvfølgelig få nogle fra ungdomsrækkerne, når systemet slår igennem, men det er naivt at tro, at det bliver mere end en lille håndfuld. FCN dyrkede jo ikke ret mange af deres talenter selv – de fik dem fra BIF, FCK og Lyngby.
   Så mener du pointhøsten viser vi er på vej mod bedre tider, men den er jo langt hen af vejen skabt af én mand, som vi nu omskoler og givetvis mister, fordi han ikke passer ind/vi ikke tager os sammen til at forlænge med ham.
   Omkring romantik med en lille og en stor angriber, så lyder det for mig langt mere romantisk end Jeppe Kjær alene på toppen i AGF (med Nordstrand bag sig), mens Mate skifter til OB og scorer 15 mål.
   Jeg er enig i, at det er vigtigt at få noget kontinuitet langt ind med den hvide tråd, jeg sætter bare spørgsmål ved om målet vi har valgt er til at opnå med de midler vi nu engang har….

  • #37950
   Leone
   Bruger

   Det kunne bare være sjovt lige at gøre det en enkelt gang i sæsonen – lave en happening hvor der kom 20.000. Alle ville være forundrede – det ville give genlyd i hele europa. Et 1. div. hold der pludselig trak 20.000 tilskuere – flere end CL aspiranterne fra DK i superligaen og CL kvalen…..

  • #37946
   Leone
   Bruger

   Forudsat vi plejer at være 5.000 tilskuere, og at de 3 venner ikke plejer at komme på stadion…

  • #183970
   Leone
   Bruger

   Al respekt for at man implementerer samme spillestil ned igennem rækkerne, men at vi er begyndt med det nu, forklarer vel ikke de sidste mange års nedtur for disse hold? Man skulle jo tro at vi støvsugede hele østjylland for talent (omkring 700.000 indbyggere), og derved havde en vis substans. Det virker bare mærkeligt på den baggrund, at vi næsten altid er nummer sjok blandt de større klubber i Danmark…

Viser 23 svartråde