kong-carlsson

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #82898

   Alsgaard skrev:
   Uanset hans alder, kan han vel kun score flere mål, end de spillere vi har på nuværende tidspunkt….

   Tvivler, da han er død 😉

   Men en mand af hans kaliber er helt sikkert savnet.

   Jeg oplevede desværre ikke pragteksemplaret af en fodboldspiller selv.

  • #82895

   Erik Jensen var ikke angriber, men af de listede personer var han klart den bedste. Uanset hvad var han også den der scorede flest mål for AGF.

   Dog håber jeg meget at Håvard Flo vil vende tilbage til AGF og slutte sin karriere her. Tillykke med prisen, Hårvard.

  • #136028

   #21 Andersen, var det Jesper Andersen?

   Jesper Andersen spillede i AGF i nummer 21 indtil han fik tildelt nummer 4, som jeg dog kun mener at han spillede i lille års tid. Jeg mener ikke at jeg kan huske nogen anden "Andersen" der indenfor de seneste år spillede i nummer 21, så jeg tror helt sikkert at det er Jesper Andersen's påtryk på ryggen, ja.

  • #135895

   Om han så ikke kunne score et eneste mål… Jeg tror han ville blive en gevinst for klubben! Tilskuertallet vil uomtvisteligt stige, om ikke andet, så med 1000-2000 mand. Trøjesalget ville eksplodere! Der kunne laves halstørklæder med hans navn på. Ja, idéerne vil ingen ende tage. Og oven i det, så nægter jeg at tro at han ikke ville kunne gøre det bedre end det vi har oppe på toppen nu. Hvis ikke, så kunne han da i hvert fald blive en udmærket "joker".

   Hårvard skal hjem NU!

  • #182475

   @Jacobsen

   AGF-spilleren her er også neger. I Uefa Cuppen plejer det at skifte, så at det nogen gange er en hvid mand, medens det andre gange er en sort mand.

   Men dette er vel bare naturligt i en turnering med en erklæret politisk arrangør:

   http://www.uefa.com/uefa/keytopics/kind=2/newsid=674683.html

   ______________________________

   Hvornår er der lodtrækning igen?

  • #122283

   Fremme hvor? Link, tak!

   Men egentlig synes jeg at idéen lyder interessant, men det kan dog blive problematisk med jævnlige kampe mod hold fra Norge og Sverige, med meget lange ture. Personligt ville jeg være glad for ekstra lange, og dermed fede, ture. Men man ville tabe en del fans, og meget af kulturen ville krakelere. Det kan aldrig blive en realitet, medmindre man satser alt på TV-fodbold og kommcercialiseringen af fodbolden.

   En skandinavisk liga kan kun være ala Royal League. Det kan aldrig blive hverdag. I hvert fald ikke med det nuværende niveau.

  • #82958

   Ad-block virker ikke hos mig. (Jeg bruger firefox)

   Jeg kan sætte det til, og så næste gang jeg kommer ind på siden, så er reklamerne der igen. Jeg er ikke ligefrem nogen computer-haj, så det kan sagtens tænkes at jeg har gjort noget forkert.

  • #83011

   Kom lige i tanke om to yderligere hypoteser:

   – Det er muligt at man intet problem løser med dette forslag, men rammer en masse uskyldige

   – Det er muligt at man intet problem løser med dette forslag, og ingen uskyldige rammer

   I kan jo sikkert selv komme på flere. Det væsentlige er dog hvad konsekvenser det kan have at indføre et register, som måske kan løse et problem.

  • #136336

   Jeg oplyser blot om retningslinjerne. I princippet behøves ingen at tage hensyn, for hensynene er dikteret af ordensreglementet og de, af AGF, opdelte sektioner.

   Jeg opfordrer selv til dialog.

  • #136330

   Det er et problem at der er nogle der føler sig så belastet af flagene på stemningstribunen at de tyr til trusler om vold og ødelæggelse; og endda udøver klasificeret vold i form af øl-kast. Det er simpelthen ikke i orden! Det regner jeg sådan set med at alle er enige med mig i.

   Til ethvert problem må findes en løsning. Men hvad er den rette? Folk siger at der ikke skal dikteres nogen form for en såkaldt rigtig stemning, hvilket de mener der bliver gjort når der hensynsløst bliver flaget i stemningsområdet. Omvendt vil de så [i]diktere[/i] at der kun må flages før og efter kampen og ved spilstop; Altså deres definition på "rigtig stemning".

   Hvorom alting er, så er der lagt retningslinjer om hvad man må og ikke må på stadion. For at tilgodese de tilskuere som ikke ønsker de højtråbende og flagende fans er der skænket stemningskaberne et "stemningsområde"; Dette er kaldt Speakers Corner og er i sektionerne C1-C3, både øvre og nedre. Retningslinjerne indeholder imidlertid ikke noget mht flagning; så flagmændene er i deres gode ret til at handle som de gør – modsat deres kritikere.

   Man skal naturligvis sørge for at have et godt samarbejde på stadion, og jeg vil derfor foreslå modparterne et kompromis, som eksempelvis kunne hedde sig bestemte placeringer af de allermest aktive flagere – alle kan dog sagtens have flag på sig, som kan benyttes i givne situationer. Selvom en aftale bliver indgået skal kritikerne dog stadig vide at folk er i deres gode ret til at flage alt det de vil i et stemningsområde, indtil andet bliver vedtaget på diverse stadions.

  • #122711

   Jeg tror du har ret i at det først er fra halvfemserne, hvilket også passer fint med at Fanklubben opstod der, og derfor gjorde bysbåndet stærkere. Det hedder jo som bekendt AGF Fanclub [i]Aarhus[/i].

   Iøvrigt kunne det også være fedt med referation til 1880 i logoet, men dette synes jeg ikke rigtig at der er plads til i det nuværende. Så ville jeg være enig i at det blev for meget.

  • #122707

   [img]http://www.agf.dk/basket/agf.jpg[/img]

   Behøver jeg at sige mere?

   Jeg synes det er utroligt smukt, og så er jeg egentlig ligeglad med hvad såkaldte "eksperter" siger om det.

   Detaljegraden er ikke speciel høj. Derimod er der tre forskellige elementer, der uafhængigt af hinanden indtræder. Nuvel, der er måske to forskellig slags skrift, men det skal da finde sin naturlige forklaring i det som Winther beskriver. Jeg mener at det er naturligt at en klub som AGF, som er så bysbunden, har en hel klar reference til byen, dette er gjort flot i form af byvåben og AARHUS-påskriften. At logoet er skrevet med en anden type skrift er vel ikke unaturligt og jeg mener at de gotiske bogstaver er velvalgt.

  • #101740

   Tror slet ikke det er muligt at have de samme frie vinger, som tifo-gruppen har nu, hvis en sponsor skulle lægge navn til. En af de fedeste tifo'er nogensinde på Århus stadion er utvivlsomt denne;
   [img]http://www.lindb3rg.dk/galleri/albums/2006_11_08-AGF-Randers/normal_AGF-Randers-033.jpg[/img]

   Tror i at nogle virksomheder ville ligge navn til denne?

   IMOD MODERNE FODBOLD!

  • #101766

   I bund og grund er det vel en meget rimelig defination, Jakob Andersen. Selvfølgelig kan begrebet "fan" gradbøjes, men det er altså hvad der gør sig gældende på stadion, såsom at nogle af dem kan være stemningsskabere, medens andre kan sidde neutralt med tæppe og kaffe.

   Hvis man skal dømmes på hvad man laver uden for stadion, vil jeg tro at der er flere, der som sådan ikke er en "rigtig fan". Tager jeg fejl, kære brugere af mtac?

  • #91137

   Haha, nej Fanoe, du har så ret. Jeg hader vinterpausen!

  • #91134

   Ja, man må vel lære at følge med. Tak for oplysningen, Iwe!

  • #91131

   Korrekt nok, læste det som Internet og ikke internettet, som der altså står.

  • #91129

   "internet" staves med et stort "I" altså "Internet".

   Drøn-kedelig side, men dog til hver en tid en god opfordring; Thi man oplever kun i praksis og ikke i teori.

  • #102046

   -eLGen- skrev:

   Fanoe skrev:
   FCK kan da ikke synge

   Og de kan heller ikke flyve…

   Men de ka' satneme hop'! “zHøjt at flyve – dybt at falde”o

  • #91276

   @CeresLover

   Hvorfor en ny hjemmeside? Problemet er at ingen gider at tage ud og opdatere, jeg kan ikke se hvorfor der skulle komme flere af den grund. Men det kunne være fedt hvis der kunne samles en flok der ville gøre det.

  • #92086

   Hæ-hæ, det var da også bare en hånlig kommentar. Jeg synes bestemt ikke Århus Stadion er grimt, men mener derimod at det er forfærdeligt synd at den ikke er ens (a-tribunen taget i betragtning) hele vejen rundt, samtidig med at den burde være lukket og at løbe-banen burde væk og stadion tættere på banen. Måske de nye storskærme hjælper på indtrykket, man kan jo kun håbe.

   ________________

   Kunne det tænkes at man selv kunne lave designs, hvori AGF's logo indgår, i en måske sløret form? Nogle der har erfaringer med det?

  • #123176

   @MS

   Det jeg mener, er blot, at du ikke har belæg for dine udtalelser, bevisførelse ville selvfølgelig gøre mig af anden overbevisning. Jeg er bestemt ikke snæversynet, men jeg har en holdning jeg står ved.

   Når det så er sagt, så argumenterer du for at folk ville skifte job for et bedre job med bedre løn – og selvfølgelig ville jeg det. Men det almindelige erhversliv er bare ikke sammenligneligt med en karriere som fodboldspiller. Nu ved jeg ikke med dig, men det er sjældent at der står 10.000 og bakker mig op på min arbejdsplads. Det jeg vil fremtil er at når man i det almene erhvervsliv skifter job så skider man "kun" på sin arbejdsgiver. I fodboldens verden, både på arbejdsgiveren og tilskuerne, som betaler for at se dig kun for underholdningen skyld. På et fodboldhold betyder den enkelte også væsentligt mere end på en arbejdsplads (lederposter osv. eksluderet).


   @tmeb

   Du ved jo godt at der er forskel på at skifte til udlandet og så til en anden dansk klub, omend jeg da heller ikke ser godt på Martin Jørgensens smuthul ud af klubben. Billedet på side 118 i "No Regrets" af Stig Tøfting, beskriver meget godt min afmagt i forbindelse med hans skifte til OB. Jeg har dog altid været stor fan af ham som fodboldspiller og på nationalholdet har han altid været en god kæmper. AGF'er er han dog ikke mere end nogen som helst anden lejesvend.


   @JeppeRC

   Det må du da vidst hellere uddybe, selvom du sikkert ikke har midlerne til det. Og dog, det kunne jo være at du taler i vildelse, men så må du jo huske på en vis mands ord; [i]tænk før du taler[/i]…

   Du ved ikke hvem jeg er, og alligevel er jeg ikke den hvide trøje værdig. Bemærkelsesværdigt.

   ___________________________________________________

   Hvis man skulle nævne en spiller der virkelig er den trøje værd han bærer kunne man nævne Per Nielsen fra Brøndby. Hans virke på tribunen til tider, gør bestemt ikke denne status mindre. Han er en mand af karakter.

   Ovenstående kan jeg sige på trods af mit store had til Brøndby.

  • #92084

   AstonVilla skrev:
   Billeder af personer må kun være på Dankortet, hvis de har givet deres samtykke – eller hvis det er et billede af dig selv. Desuden må der ikke være tal eller bogstaver på billedet, så jeg tror, AGF's logo vil være svært at få godkendt pga. teksten i logoet.

   Selv forsøgte jeg med et billede af Villa Park. Det blev afvist, fordi sæderne på en tribune danner noget tekst, og det er imod de regler, der er, for billede på et Dankort.

   Så er det jo godt at der ikke er tekst på Århus Stadion.

   Kun én klub!

  • #123169

   Det skal dog lige siges at jeg slet ikke er i tvivl om at Mads kan, hvis han ellers holder sig skadesfri, forstærke holdet i en sådan grad at det får betydning, for ikke kun kampen om overlevelse, men også for de kommende sæsoner og kampen om at vende tilbage til toppen.

   Det ændrer dog ikke på min holdning om at pengemændenes overtagelse i nutidens fodbold er klam, og at spillerne bare er nogle nævenyttige idioter (langt størstedelen af disse).

   IMOD MODERNE FODBOLD!

  • #123168

   Kom nu lige ind i kampen, Martinstranger! Historierne om at AGF skulle have presset Morten Rasmussen til at skride er sådan nogle som dig, som ser noget godt i alle AGF-spillere.

   Det handler i øvrigt slet heller ikke om at AGF fik noget ud af det eller ej – det handler om loyalitet!

   Mads Jørgensen og Morten Rasmussen er kujoner der ikke er den hvide trøje værdig!

Viser 24 svartråde