Keano

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #47013
   Keano
   Bruger

   @Willow: Jeg er enig i at Moldskred skal sendes retur til Norge. BSN har skåret Sanel fra, så lidt oprydningen er der sket. Jeg syntes dog Hjalte er et fint aktiv i truppen, dog er mine favoritter til de centrale poster, Jørgensen, Sloth og Povlsen.

   Jeg håber Timisela kan være løsningen på højre back, og så håber jeg BSN finder en dynamisk offensiv spiller, fx. Absalonsen.

  • #49517
   Keano
   Bruger

   Det var fuldstændigt latterligt det der skete i lørdags!!!

   Jeg var selv en med i den gruppe på 12 personer som kastede med papirsflyvere og sjovt nok ville vagterne ikke tale med mig eller give mig karantæne.

   Hele "situationen" blev kun til en "situation" fordi to vagter skabte en stemning med deres opførsel. For det første anede de ikke hvordan de skulle håndtere situationen og snakkede derfor ivrigt i radion. Det var tydeligt de blev styret af en anden som ikke selv kendte til situationen. Først bad de den ene gå med ud til trappegangen, hvilket han gjorde. Så ville de pludseligt have ham med nedenunder for at "snakke videre". Det gad han selvfølgelig ikke da kampen var i gang og jo ikke havde gjort noget. Han gik stille og roligt ind og satte sig på sin plads. Det medførte så to vagter slæbte ham ud sammen med han ven ved siden af.

   Mens denne seanse udspillede sig, stod der omkring 30 mennesker ved siden af og forsøgte at fortælle vagterne at de var helt galt på den!

   Til jer der ikke var der, drop moralprædken! Det er nemt at være et dydsmønster indtil det sker for jer. Situationen endte som den gjorde ene og alene fordi vagterne ikke kunne håndtere situationen og ikke havde nogen situationsfornemmelse eller menneskelige evner.

   Skal man fremover have karantæne for at smide konfettiruller på stadion eller lave tifos – nej vel!!!

  • #55225
   Keano
   Bruger

   Det handler jo om at gøre tingene på vores egen måde! Prøv nu at åbne øjnene. Det er utroligt at så mange AGF-fans er så naive og selvhøjtidelige – det undrer jo efterhånden ikke hvorfor de andre klubber griner af os!

   Denne debat var et forsøg på at få en konstruktiv debat om oplevelsen på stadion, i stedet er den blevet useriøs og man skyder kun ideer ned, uden selv at komme med forbedringsforslag. Men hva kan man efterhånden forvente……

  • #55213
   Keano
   Bruger

   Jeg tror der er en direkte sammenhæng mellem følgende 3 parametre:

   – antal tilskuere på stadion
   – oplevelsen ved at tage på stadion
   – stemningen og lyskulissen

   Hvis man tager en mere akademisk tilgang, så kan man sige at forbedrer man et af parametrene så påvirker det de andre to. Man kan derfor fra klubben side fokusere på at forbedre de parametre som er de umiddelbart nemmeste at påvirke.

   Set i min optik bør AGF forsøge at lokke flere tilskuere på stadion ved at differentiere billetpriserne. Det kunne gøres på følgende måde (1. division):

   120 kr. pr. kamp mod Vejle, HB Køge
   100 kr. pr. kamp mod AB, Fredericia, Viborg og FC Vestsjælland
   80 kr. pr. kamp mod de øvrige

   Det tror jeg vil få flere afsted på stadion, man skal tænke på at en stor del af de besøgende er familier med børn og en tur på stadion for dem kan vil koste i omegnen af 300-500 kr. hvis mad og drikke indregnes! Det er en væsentlig omkostning for mange familier, specielt i dagens Danmark, og derfor kommer de ikke på stadion så tit. Måske man skulle overveje famillierabatter!!!

   Så er der oplevelsen på stadion, hvis der skete flere aktiviteter før og under kampen samt i pausen så tror jeg helt sikkert det vil gøre oplevelsen det større. Øget brug af storskærmen/lyd til:

   – langsomme gengivelser med kommentatorlyd
   – interviews med spillere
   – opfordring til sang
   – fremhæve gode præstationer
   – løbende statisitk på spillere
   – stemningsfilm fra før, under og tidligere kampe

   Det vil medføre en bedre lydkulisse og stemning blandt fans og synergierne vil medføre alle tre ovennævnte påvirkes positivt.

  • #55328
   Keano
   Bruger

   Det kan kun være pokalsejren i 1996, hvor vi vandt 2-0 over Brøndby på mål af Peter Degn og Stig Tøfting!

  • #55957
   Keano
   Bruger

   Ja hvad vil Gyan i AGF, prøv at spørge Benny Feilhaber, hvad han ville i AGF. Han kom fra Derby og kunne ikke komme på holdet, og han kom med til VM.

   Hvad ville Nando i AGF?

   Jeg tror AGF har mange kontakter ude i verden og nu hvor markedet er så presset så tror jeg bare han håber at en klub som AGF kan hjælpe ham i gang med karierren igen.

   Kredit til BSN for at få en spiller med så flot et CV til prøvetrræning!

  • #57730
   Keano
   Bruger

   AGF skal rykke om næste år og det ved investorerne også godt. Derfor må de desværre til lommerne igen.

   AGF skal af med de dyre spillere og erstatte dem med nye og disse spillere kan ikke findes i egne rækker alene. Vi skal ud og hente spillere som vil være stærke spillere i 1. division.

  • #57725
   Keano
   Bruger

   @WiRykkerAldrigNed: Gaxe, det må være din joke, hvad har han præsteret på et niveau som kan bruges i AGF- ingenting overhovedet. Han passer fint til stilen i SønderjyskE, men ikke AGF.

  • #57721
   Keano
   Bruger

   @hinge88: Hvis vi mister 3-4 spillere må vi nødvendigvis også erstatte dem med nogen. Jovist skal der skæres økonomisk, men at sælge de dyre drenge og erstatte dem med mindre dyre må vel også betragtes som en nedskæring. AGF bliver nød til at satse på tilbagevenden med det samme, andet kan ikke forsvares overfor investorer, sponsorer eller fans. Ingen vil finde AGF attraktiv hvis målet ikke 100% på indad og udadtil er oprykning med det samme. Det bliver man nød til også for at holde truppen nogenlunde intakt.

  • #57948
   Keano
   Bruger

   Prøv nu lige at være lidt nuanceret i jeres kritik!!!

   Brian Steen Nielsen har skabt en trup med flere landsholdsspillere, skabt interessante salgsojekter, har gennemført store salg – alt sammen noget man i AGF drømte om for 2 år siden.

   Brian Steen Nielsen kan og skal ikke bebrejdes for den situation vi er i nu. Jeg mener han har skabt gode arbejdsbetingelser for Erik Rasmussen. Det er ham og truppen som skal bebrejdes!!!! De 11 spillere der er på banen har fejlet, Erik Rasmussen og det øvrige trænerteam har fejlet.

   Brian Steen Nielsen er dog ikke fejlfri, men at kræve ham fyret et nonsens!!!

  • #57879
   Keano
   Bruger

   Vi SKAL tro på det, men der skal en del held til det lykkes! Men what the fuck Dk har lige overrasket to gange i ishockey – det er vel også små mirakler der er sket der, så det er ikke umuligt.

  • #58036
   Keano
   Bruger

   Støt holdet eller bliv væk!!!!!

  • #132101
   Keano
   Bruger

   Det her er stammen som skal sikre oprykning fra 1. division.

   Steffen Rasmussen
   Frederik Krabbe – Dan Thomassen – Anders Kure – ?
   ? – Martin Jørgensen – Jerry Lucena – ?
   Peter Graulund – ?

   Spørgsmålstegnene skal så suppleres med spillere allerede i truppen, nye unge spillere eller helt nye spillere. Men det er disse 7 spillere som skal være de bærende kræfter, de har rutinen og evnerne til at få os op.

   Mange vil sikkert spørge, Krabbe? Men Krabbe har været i situationen før og selv om hans forår har været skidt, så besidder han stadig tilstrækkelige kvaliteter til at være fast mand på backpladsen.

   Om man kan beholde Cagara, Howard og Dioh er svært at sige, men i mine øjne håber jeg på at man kan holde truppen så indtakt som muligt.

   Feilhaber og Poulsen smutter helt sikkert, de skal finansiere nedrykningen med 15-20 mio. kr.

   Såfremt vi rykker op, ja så kan det være nogen af de bærende kræfter skal udskiftes!

   Lad os nu håbe at miraklet sker søndag!!!!!

  • #59465
   Keano
   Bruger

   Jeg tror også at vores trup overpræsterede i starten af sæsonen. Min vurdering at vi med rette kan forvente at ligge i top 6, men får utroligt svært ved at slås om medaljer. Lad os genvinde 6. pladsen og få den ekstra hjemmekamp, det må være målet for sæsonen.

  • #59458
   Keano
   Bruger

   Efter 5 kampe mente alle vi kunne få medaljer…..

   Lad nu være med at give op. Måske får vi ikke noget ud af denne sæson, det ser svært ud, men der er masser at bygge videre på og jeg mener bestemt vi er godt på vej, bare lige nu nede i en bølgedal.

  • #59481
   Keano
   Bruger

   Spillerne må sku selv udvise vindermentalitet og gejst! En anfører kan kun gøre så meget, men han kan ikke vende et helt hold som hænger med mulen!

  • #59440
   Keano
   Bruger

   Jeg er enig i at holdet ikke præstere i 90 minutter men er slet ikke enig i jeres analyser.

   Dioh: Enig han scorer ikke nok mål og er for tiden frustreret på banen, men jeg ser hverken Sanel, Høegh eller Davit som et alternativ. Dioh er i en scoringskrise og man kan se han mangler en ærgerrig spiller som Graulund ved siden af sig. Dioh tager utrolig meget opmærksomhed fra modstanderen, holdet er bare ikke gode nok til at udnytte det. Diohs teknik dør også lidt på de dårlige baner. Jeg er enig i at Dioh aldrig bliver en spiller som laver 20 mål på en sæson, men jeg mener ikke det er hans abolut stærkeste side – der kræves bare mål fra ham nu hvor han er den eneste angriber med kvalitet.

   Gjesing har spillet utilgiveligt ringe og der er jeg så enig med jer, ind med Kure eller Howard. Tror ikke Howard er 100 % endnu og Erik tør givet ikke presse ham for tidligt. Howard i topform vil være det klare 1. valg, hvilket jeg er sikker på Erik selv syntes.

   Krabbe spillede dårligt i går ingen tvivl om det, men mod Silkeborg var han nærmest en af de bedste. Han er faldet med holdet, men syntes staidg han bør være sikker på sin højre back.

   Martin Jørgensen syntes jeg faktisk gør det udemærket uden at være prangende. han lider sammen med holdet og under de meget dårlige baner, som gør at hans teknik og små stikninger fejler oftere end de lykkedes. Men jeg er overrasket over hans fight så længe han har luften. Han laver både glidende tacklinger og går hårdt i luftduellerne, noget som jeg ikke rigtig har set ham gøre før.

   Kritikken af Steffen Rasmussen forstår jeg ikke. Kampen i går mod Randers stod han godt og tog de skud man forventede. Derudover havde han flere gode indgreb i luften og sat spillet super godt i gang.

   Davit syntes jeg har været en af de bedste AGF'ere. Han laver sine raids igennem alle 90 minutter. Han er en specielt type, men han skaber meget og vinder mange bolde i luften – han mangler dog at lave den afgørende aflevering eller selv score mål, men han er ung og har stadig meget at lære.

   Sanel er et super talent, men ikke en fast starter i SAS-ligaen endnu. Han kæmper godt men træffer også en del forkerte beslutninger, derfor mener jeg ikke han er en reel erstatning for Dioh.

   Lad mig høre hvad i syntes!

  • #60490
   Keano
   Bruger

   Der er flere der nævner Popkadse og Hamalainen, men hvor meget ved i om dem? Folk taler om Cagara ikke har vist noget i FCN det sidste års tid, men har nogen af jer set de to andre i flere kampe igennem efteråret, tvivler jeg på!

   Jeg har tiltro til at Cagara en en god løsning og han er trænerens 1. prioritet og dem må BSN også tilgodese.

  • #61253
   Keano
   Bruger

   Vi kan vende og dreje situationen mange gange og tror ikke vi kommer i nærheden af at forudsige hvad der sker.

   Men en ting er sikkert, det der sker i klubben lige nu er jo faktisk det vi har håbet på og BSN har arbejdet hen imod. Vi har indkøbt en del spillere til fornuftige millionbeløb og kan nu se at deres attraktivitet og værdi på markedet er steget markant. Det betyder en fortjeneste til AGF og viser at klubben er en fremragende udviklingsklub som demed bliver attraktiv for bådfe danske og udenlandske spillere.

   Som det er nævnt er det super positivt at BSN allerede er ved at planlægge hvad der skal ske i sommerpausen, det viser overskud og kontrol.

   Hvem der sælges og hvordan AGF reagere er omfatttet af så mange hvis'er at det er svært at spå. Men det er klar at hvis vi mister Lumb så er BSN nød til at reagere. Det er mere tvivlsom hvis det er en midtbanespiller eller angriber.

  • #179067
   Keano
   Bruger

   Ja kritikken af Staff måtte jo blusse op igen, men men men!

   Ja Staff har haft nogle uheldige situationer som har givet mål de seneste kampe, det kan vi alle blive enige om. Jeg er også enig i at Staff ikke er SAS-ligaens bedste målmand, men snarere blandt de 6 bedste.

   Men så stopper min enighed med mange af jer også. Ser man på kampen ude i SønderjyskE har Staff 2 kæmpe redninger som holder os inde i kampen efter koks i det defensive arbejde! Den fejl Staff laver er selvfølgelig uheldig men min påstand er at forsvaret lige så meget er skyld i det mål, fordi de står helt forkert og ingen dækker den fri man i siden. Staff er mere eller mindre tvungen til at gå ud, at han så tøver en anelse og ikke når ud er selvfølgelig træls, men forsvaret burde aldrig have været så uorganiseret.

   Fejlene mod FCM er jeg enig i at Staff må tage på sin kappe, der havde han en uheldig kamp. Men det jeg syntes man skal tænke på det er at mange andre spillere har haft kampe hvor de har været meget ringe og enten kostet mål eller manglet atscore mål, men dem tilgiver vi ALTID meget hurtigere!

   Mange har påpeget Staff udkast som et svagt punkt og ja der har været skønhedsfejl. Men jeg holder fast i at Staff er en af de bedste målmænd til at igangsætte spillet. Han sparker sjældent hovedløst afsted men forsøger at holde bolden i egne rækker.han prøver hurtige igangsætning som ofte skaber gode muligheder for os i den anden ende, bl.a. senest hjemmemod FCN hvor han laver et mega udkast op til midten til Benny. Jeg syntes Staffs igangsætninger er en af hans forcer, ikkeen svag side. Men som hold vil Erik gerne vi spiller bolden rundt og vi har stor fokus på holdets flow i pasningsspillet – det stopper jo ikke ved målmanden. Hvis Staff gav den et los hver gang ville det påvirke hele holdets pasningsspil. Ja et los er mere sikkert end et forsøge at finde en medspiller – det bil det altid være, men derfor skal vi jo ikke holde op med at spille fodbold. Vil folk i stedet have Drillobold?

  • #63266
   Keano
   Bruger

   Må også sige jeg ikke kender ham, men det lader til Næstved er utrolig trætte af at miste ham.

   Jeg gad godt der var nogen med indsigt i 1. div. kunne fortælle lidt mere indgående oms ham.

  • #132422
   Keano
   Bruger

   Stephan P. er et decideret røverkøb. At få en SAS-ligaspiller med hans kvaliteter på en fri transfer er simpelthen en genistreg af BSN.

   Stephan Petersen var på et meget højt niveau inden hans skadesforløb, ham og Anders Due var to stærke våben som gjorde FCN til en utrolig svær modstander for alle hold i SAS-ligaen. Stephan P. har i dette efterår genfundet formen og har vist hvor god en spiller han er. Ikke blot er han teknisk god, men han kæmper og er fysisk meget stærk. Han minder på mange områder om Jacob P. dog lidt mindre elegang, men med lidt flere muskler at rykke med.

   Jeg glæder mig i hvert fald allerede til han trækker i den hvide bluse.

  • #66808
   Keano
   Bruger

   Uprofessionelt, hvad snakker i om!

   Sorin har bare ikke præsteret og han er ikke stærk nok i mand momd mand, hvilket ikke passer overens med ERs fodboldfilosofi. Det samme galt Kari, og jeg var stor fan af Kari, men spillet har her i foråret oversteget mine forventninger så ER har vundet min tillid.

   Jeg mener han har fået masser af chancer, men ikke grebet dem, og BSN og ER har hverken råd eller tid til at have spillere i truppen som bare ikke bidrager når de ikke er de typer vi skal bruge. De penge vi får for Sorin og den løn der sparet kan delvist være med til at betale for en forstærkning som forøger niveauet.

   Der er alt for mange blåøjene herinde som bare ikke vil se realiteterne. Penge hænger ikke på træerne, der skal økonomiseres hvis profiler skal hentes og fastholdes!

  • #67546
   Keano
   Bruger

   Jeg tror ikke folk skal regne med nogen særlig udskiftning her til sommer, hvad angår de faste startere, hverken Lumb eller Poulsen ryger nogen steder medmindre pengene er alt for gode til at sige nej til og det kan man jo aldrig vide sig sikker på, måske Reggina vil købe til overpris igen 😀

   Tror vi skal overveje en højre back, der er kvaliteten ikke høj nok, men tvivler på vi agere med 3 på pladsen allerede og tror man vil give Sorin i hvert fald en halvsæson mere til at vise sit værd. Hvad angår den centrale midtbane er vi med Feilhabers tilbagekomst også godt dækket.

   Det man bør overveje er dog at sikre sig en spiller mere af Jacob Poulsens kvalitet, men hvor på banen det bliver må så afhænge af hvem man kan gafle.

   Kim Madsen
   Ole Budtz
   Dennis Høegh
   Morten Beck Andersen

   De sidder alle på et yderligt mandat, og tror flere af den søger væk.

   Angående Sanel så så jeg ham i forårets træningskampe og indtil han blev skadet var der mange som så ham som 3. angriber efter Nando og Graulund. Sanel er up and coming og når helt sikkert en spiller der skal bygges videre på. Han er teknisk stærk, kan holde på bolden og har en rigtig god speed. Han bliver helt sikkert aktuel i næste sæson.

  • #67524
   Keano
   Bruger

   Måske Lumb lige skulle se om han kommer i samme omdrejninger igen, men jo salgsprospekt er han, men spis nu lige brød til.

Viser 24 svartråde