Js1989

Forum-svar oprettet

Viser 8 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #191685
   Js1989
   Bruger

   Mine ønsker:

   Forlæng med DAP

   Sælg/ophæv/forlæng ikke med: Gribenco, Spelmann, AJA, Rask, Sverrison, Pusic, Staff

   Køb:
   – Målmand, der kan konkurrere med Jovanovic og tage over, når/hvis han bliver solgt
   – Høje back, der kan konkurrere med Mikanovic – vi skal have to på hver position, og det har vi ikke lige nu
   – Centerforsvarer, der kan konkurrere med Backman/Juelsgård om at være makker til Kanstrup
   – Venstrebenet kantspiller, der kan konkurrere med de andre
   – Angriber, der kan score mål kontinuerligt. Her er behovet allerstørst, og han skal være til start-11’eren

   Det vil give følgende trupsammensætning:

   Jova/ny
   Mikanovic/ny – Kanstrup/Backman – ny/Juelsgård – Højer/Møller
   Ankersen/ny – Stage/DAP/Hvidt – Guira/Amini – Bundu/Kaastrup
   Sana/Blume
   Ny/Junker

   Udlej derudover Thøgersen og Hausner

   Det er, efter min mening, sådan en optimal trup ser ud. Sælges en af dem, der ikke er nævnt (Mikanovic er vel et godt bud), skal der hentes erstatninger ind. I mine øjne sikres kontinuiteten, mens bredden er stor. Det bliver svært for talenterne at blive faste startere næste år, men med udlejningerne af Thøgersen og Hausner kan de få erfaring, mens Kaastrup og Hvidt kan konkurrere om pladserne.

   Derudover synes jeg, at Kanstrups og Stages kontrakter skal forlænges, da de er vigtige spillere. Deres kontrakter udløber i 2019. Det samme gør Mikanovics, og han må gerne forlænges efter min mening, men mon ikke han er væk seneste næste sommer? Hvidts kontrakt udløber også i 2019, og han skal (forhåbentlig) også forlænges, hvis han vurderes til at være god nok til at slå til.

  • #187627
   Js1989
   Bruger

   Forudsat, at GF ikke rykker ned, er her mine bud på truppen efter sommerferien.

   Ud: Hagelskjær, Buur, Emil C, Djamal, SP, DO, Iko, Zacho, Gribenco

   Det betyder, at jeg synes, GF skal forlænge med Elmar, som i mine øjne skal bruges på kanten, TJN samt AJA, som både kan være fin gardering i midten og på backen. Alle tre bør gives to år mere.

   De ni spillere, som jeg foreslår som afgange, er spillere, der alligevel ikke bliver brugt, og flere af dem har kontraktudløb. Det virker ikke til, at trænerstaben tror på de unge, og så skal de videre. Reelt er det vel kun Djamal, som kan give lidt indtægter qua sit navn i Rusland. Til gengæld bliver der frigivet nogle lønkroner.

   I tilfælde af, at ovenstående sker, vil det efterlade følgende behov for forstærkninger i mine øjne:

   CB – der mangler en makker til Backmann, synes jeg. TJN har gjort det rigtig flot, og Rask er sikkert også en fin spiller, men skal taget løftes, skal der være fire fuldgode midtstoppere. Det har denne sæson vist.
   VB – der er ingen konkurrence til Juelsgård, som ikke har imponeret på backen.
   HM og VM – der mangler kanter, som kan afdrible, assistere og score. Vi kan se på Edmundson og Robert Skov for eksempel, der dels har scoret en del mål, dels kan noget uventet på egen hånd. Sådan en spiller vil være fed at have, men ja, de er svære at finde og koster en del.
   CM – der mangler lidt en spiller, der kan tage dirigentstokken og samtidig skabe chancer samt score mål. Vi har mange, der kæmper hårdt, men vi skal også have en, der kan styre opspillet

   Samtidig skal der i mine øjne kigges på en ny tredjemålmand, som kan erstatte Hagelskjær og blive andenmålmand, når SR måske stopper ved kontraktudløb til vinter.

   Det vil give følgende trupsammensætning:

   Jova/SR/ny
   DM/AJA – NB/MR – ny/TJN – ny/JJ
   DAP/Stage
   ny/Spelmann – BDS/Hvidt – ny/Amini – EB/ny
   Duncan/Junker/Bundu

   Måske er der kun råd til én kant og ingen centerforsvarer. I så fald kan man eventuelt rykke Hausner og Kaastrup op. Måske kan Thøgersen også agere backup for JJ. Han virker også lovende

   Her er mulige navne til de ønskede positioner:

   Målmand: Ingen idé
   VB: Kristian Pedersen fra Union Berlin eller da Silva fra FCN, hvis han frigives
   CB: Drømmen er Kanstrup eller Okore, men de er nok ikke realistiske
   Kant: Her kan jeg ikke komme på oplagte (og realistiske) bud lige nu.
   CM: LAsse Vigen eller Albæk er oplagte, da de kender Glenn, har erfaring og også kvalitet. De har tidligere scoret mål, og de vil være gode at få ind.

  • #184484
   Js1989
   Bruger

   Med dagens udmelding er der stadig spørgsmålstegn ved nogle spillere. Jeg tror, følgende spillere forlader klubben i sommerpausen:

   – Lukas Fernandes
   – Jesper Lange
   – Mate Vatsadze
   – Jens Jönsson

   Derudover er jeg i tvivl, om Stephan P. og Dzamal fortsat er i klubben i den nye sæson.

   Det betyder, at der er behov for en række indkøb:

   SR/TH
   DM/OB/AJA – NB/NY – Elez (køb)/Dzamal (/NY) – DC/NY
   DAP/NY
   Elmar/ny – DO/Stage – NY/NY – NY/NY (/SP)
   Duncan/Junker

   Jeg synes, der er en række interessante spørgsmålstegn. Bliver Elez købt? Skal vi fortsat have tre højrebacker? På hvilken position er Dzamal tiltænkt, hvis der overhovedet er tillid til ham? Er Junker god nok som reserve for Duncan?

   I mine øjne er det fint at forlænge med Stephan P. og måske også med Lange, hvis han kan fås billigt. De har begge en fin personlighed og en stor lyst til at være i AGF, virker det til. Til gengæld må de affinde sig med at være reserver.

   Foråret har især vist, i mine øjne, at der mangler noget tyngde på den centrale midtbane. Jeg kan godt lide DAP og DO – førstnævnte kæmper flot og er en fin spiller på den defensive – mens DO lægger op til en del mål. Han mangler dog at score nogle flere mål. Jønsson har også vist opadgående kurve, men han er ikke den boldsikre general, jeg synes, at vi skal have, og jeg tror, han bliver solgt.

   Derudover er der brug for brugbare reserver på især den centrale midtbane, fordi de tre (JJ, DO, DAP) er de eneste reele profiler, vi har på de tre pladser. Der mangler noget konkurrence

  • #127053
   Js1989
   Bruger

   Nu er vinduet startet. Hvordan ser jeres liste ud. Sådan her ser min ud i prioriteret rækkefølge:

   – Angriber
   – Kant. Yasin skal erstattes, ellers har vi kun SP og AC og en skadet EN
   – Midterforsvaret. Især efter at JJ åbenbart skal spille på midten
   – Venstreback. Her er kun DC, og der er ikke mange i CB, så Djamal må blive derinde
   – Målmand. SR er ok, men der skal snart skiftes ud med en, der kan dominere i feltet og bruge fødderne. Det bliver først til sommer

  • #127037
   Js1989
   Bruger

   Nå, nu er Riddersholm kommet til, og det ændrer unægteligt lidt på de ting, der kommer til at ske, tror jeg.

   Jeg efterlyste tidligere en venstreback, en midterforsvarer og en angriber.

   I FCM render der tre spillere rundt, som kender Glen og var med til at spille guldet hjem til Midtjylland.

   Jesper Lauridsen, Jim Larsen og Duncan, hedder de. De to sidstnævnte er gratis til sommer, mens den første sandsynligvis kan fås til et rimeligt beløb og så sent som i dag har meldt ud, at han er utilfreds med situationen.

   Ingen af dem spiller fast, men de har tidligere vist, at de har fysikken og viljen til at slå igennem. Jim Larsen og Duncan er til tider ramt af skader og er begge 30 år, men de har noget hårdhed og rutine fra udlandet og Superligaen, som er brugbar i mine øjne.

   Hvad siger I?

  • #180514
   Js1989
   Bruger

   Hvad siger I til Juelsgård? Han er måske på vej væk fra Evian og er i mine øjne en dygtigere back end DC på VB, hvor der msngler noget

  • #37395
   Js1989
   Bruger

   Målmandsposten:

   Lukas Fernandes har været rigtig fin i de kampe, som han har fået. Han kan stadig blive bedre i feltet og på reflekserne.
   Steffen har mange gange reddet point med sine gode reflekser, og hvis han kan holde sig skadesfri efter nytår, er han førstevalget.
   Men der er for første gang længe kamp om at være nummer et, og det er til gavn for alle.

   Karakter: 7

   Midterforsvaret:

   Holdets svageste punkt. Alle har i glimt vist deres potentiale, men der har været for mange svipsere. Ingen har overbevist klart og tydeligt, at de se skal spille fast. Der er brug for en forsvarsspiller på min. 180 cm. med fart i benene, lederegenskaber og flair for boldbehandling, som holdet skal bygges op om. Han bliver ikke let at finde. Er det Stadsgaard måske? Bjørdal må være favorit til at være makkeren i foråret, og så er Johannesen førstereserve. Han har potentiale til mere. Derudover er der Sorin, Situ og til nøds Jønsson og AKA. Trods de svingende præstationer i de bagerste har vi kun lukket et mål ind pr. kamp i gns.snit.

   Karakter: 4

   Backer:

   DC har imponeret med fine præstationer og en god omgang fight. Han er god offensivt, men jeg synes, han er lidt svingende defensivt. Der mangler en konkurrent til ham. Johannesen kan dog bruges derude.
   I den anden side har vi to fine spillere, som gør der solidt uden at være mere end det. Dog er de over niveauet i 1. div.

   Karakterer til backes: 7

   Defensiv midtbane:

   Her skal holdes også bygges op om Jens jønsson, som har teknikken, fighteregenskaberne og viljen til at blive stor. Han skal blive bedre pasningsmæssigt og landskudsmæssigt, for så er der potentialt til udlandet.
   Ved siden af ham foretrækker jeg DO. Han er boldsikker, langskudsstærk og løber meget. Han gør mere gavn her end på kanten. Glimrende spiller, hvis han får lysten tilbage. Gør han det, er den centrale midtbane i øverste halvdel af Superliganiveauet.
   Helgi er en pose blandede bolscher, synes jeg. Han løber meget og er på de gode dage pasningssolid. Men han har også leveret nogle svipsere og mangler at tage afgørende ansvar.
   KP løber meget og er en rigtig klub, men han bliver aldrig mere end reserve, som jeg dog synes, at vi skal beholde.

   Karakter: 7

   Offensiv midtbane:

   Uha, Aabech er målfarlig og har et godt blik for medspillerne. Han kan skabe noget på egen hånd, og det er glimrende.
   DS fik en fornem start på sæsonen, men han er gledet ud af holdet, bl.a. pga. skader. Han har dog talentet til mere med sin gode teknik. Det kræver dog, at han scorer flere mål og lægger op til mere.

   Karakter: 10

   Kanterne:

   Stephan P. har været overbevisende den sidste halvdel og er altid farlig med sin hurtighed. Hans teknik er ikke overbevisende, men han fighter godt for holdet, men han mangler at være mere kampafgørende. Jeg tror på et fint forår for ham.
   Laudrup har ikke grebet chancen, når han har fået det. Det tror jeg i en vis grad skyldes, at han er langt fra kampformen. Rammer han den i foråret, bliver han spændende.
   På venstrekanten mangler der en ny spiller, der kan skabe noget med en god teknik. Det skal være en spiller, der kan bruge begge ben, score mål og lægge indlæg.
   Som reserve er der DO, DS og DD. Alternativt kan Vatsadze gå derud, men så mangler han i midten.

   Karakter: 4

   Angreb:

   Endelig fik Mate gang i den i efteråret, hvor han fik vist, st han kan score med begge ben og på hovedet. Han har til ed en fin speed og bliver derfor farlig i foråret. Dog mangler der et oplagt alternativ, da hverken Kjær, Solberg eller Lange er farlige nok.

   Karakter: 7

   Wieghorst og resten af trænerteamet:

   Det har pointmæssigt ikke været godt nok, og spillerkøbene, som blev foretaget i sommerpausen, er ikke godkendt samlet.
   Til gengæld er der klar bedring at spore i indstillingen og måden at spille på. Der tegner sig konturer for, hvordan skabelonen til angrebsspillet skal være, og samtidig virker det visionært at indføre en hvid tråd.
   Der er potentiale i Wieghorst, men det kræver flere point i foråret, før det er godkendt.
   Karakter: 4

   Direktionen og bestyrelsen:

   Lars Fournais har været meget dygtig i medierne og signaleret handlekraft og lyst til st revolutionere AGF. Han virker arbejdsom, ærgerrig og intelligent.
   Jacob Nielsen har virket idérig, beslutsom, handlekraftig og ambitiøs. Han lægger ikke skjul på potentislet i klubben og samtidig har han allerede vist, at han kan skabe debat om stadion. Jeg tror, han er den helt rigtige til posten. Også til at skabe en bedre økonomi. Nu skal de vise, at de kan realisere deres idéer med aktieemission og stadioplaner.
   Karakter: 10

   Jeg tror sgu på projektet. Det virker til,at vi har hentet de helt rigtige til trænerposterne og i direktionen. Spændende bliver det at følge den nye sportsdirektørs 'resultater'.

   Med et par forstærkinger i vi terpausen og en ellers intakt trup i forhold til nøglespillerne tror jeg, at vi rykker op. Jeg er overbevist om, at spillet og resultaterne kun bliver bedre fremover.

   KSDH

  • #37552
   Js1989
   Bruger

   Jeg vil lade andre om at gætte på, hvordan spillernes kontrakter ser ud, men jeg håber da, at AGF lige i dette tilfælde, hvor Situ var skadet op til skiftet til AGF, har skrevet ind i kontrakten, at han kan løses, hvis han fortsætter med at være skadet, hvilket han har været i store dele af efteråret.

   Jeg synes i hvert fald, at der er brug for en rigtig krumtap i forsvaret til at agere styrmand, og der har jeg svært ved at se Situ spille en rolle fremover med de præstationer, som han indtil videre har leveret for os.

  • #37548
   Js1989
   Bruger

   Jeg synes, vi skal opsige Situs kontrakt her i vinterpausen og bruge pengene på en forsvarsspiller, der virkelig kan blive styrmand i foråret.

   Derudover forsvinder Orri og MJ.

   Mit ønske til transfervinduet er at hente en stærk CB og så en angriber/kant. Herser jeg følgende som interessante: Nordstrand, Tobias Mikkelsen, Søren Frederiksen, Mikkel Bechmann.

   Det vil give følgende opstilling i foråret:

   SR

   DC – ny – NJ – DC
   JJ – DO
   SP – KA – ny
   MV

   Det hold skal nok rykke op.

   Til næste sommer skal der lidt mere gang i svingdøren. Det betyder farvel til følgende:

   Bjørdal, Devdariani, Solberg, Kjær, Lange

   Forlæng med Cortes, Sorin, Stephan, Laudrup (hvis han kommer i gang i foråret), KP, Skhirtladze

   Og køb så en ekstra midterforsvarer, kant, angriber og en venstre back, der kan tage kampen op med de øvrige

   Det vil give følgende hold efter sommerferien:

   SR/LF
   DC/AJA – Ny/Sorin – NJ/ny – DC/ny
   JJ/KP – DO/HD
   SP/AL – DS/KA – ny/ny
   MV/ny

Viser 8 svartråde