JensMH

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #38818
   JensMH
   Bruger

   Hvad skulle det hjælpe at boykotte AGF? Vi er her vel på grund af et stort tilhørsforhold til klubben. Det er jo ikke et teleselskab eller en mejerivirksomhed, hvor man bare går over til konkurrenten, hvis man bliver træt af varen. Der er rigtig mange måder at påvirke og vise sin utilfredshed, men at boykotte klubben er ikke en af dem.

   Jeg kommer ikke på stadion for at støtte direktøren, sportschefen eller højre back på banen. De er til en hver tid midlertidigt ansatte i den klub, som jeg både har støttet længe før de kom til og vil støtte længe efter de har sat deres fod på Fredensvang for sidste gang. Jeg kommer på stadion, fordi jeg er GF'er og jeg vil se min klub vinde.

   Derfor er der for mig ikke noget, der hedder at boykotte AGF. Det overlader jeg trygt til Brøndby-fans og andre.

   At folkene på Fredensvang for tiden forvalter min klub temmelig dårligt er jeg dog helt enig i. Ledelsen har et kæmpe ansvar ved sine dispositioner eller mangel på samme. Og trænerne har et lige så stort ansvar ved i 3/4 af sæsonen at have praktiseret et fuldstændigt fejlagtigt taktisk oplæg.

  • #38926
   JensMH
   Bruger

   Skal vi sige undskyld til en træner, der ødelagde spillernes arbejdsglæde, sparkede loyale spillere ud af klubben, indførte en dræbende kedelig og ineffektiv spillespil, tabte stort set alle hjemmekampe og lagde grunden til det nuværende totale poinmæssige kollaps? Hørte jeg rigtigt? Var det det der blev foreslået?

   Nej, når nedrykningen er en realitet skal VI have en undskyldning af både ledelse, spillere og ikke mindst de trænere, der har stået i spidsen for denne historisk elendige sæson. Det går over i historien, hvordan en trup bestående af en bl.a. perlerække af danske og udenlandske landsholdsspillere kan kollapse på denne måde.

  • #39151
   JensMH
   Bruger

   Jeg er faktisk enig i, at Osama skal rykkes frem i angrebet, men som makker til Lange. Vi bliver nødt til at forlade den fejlagtige taktik, vi nu har brugt 2/3 af sæsonen på, og som aldrig har virket. Vi må bringe noget mere kvalitet ind i angrebsspillet, hvis vi ikke også skal gå fra de sidste fire kampe uden at have scoret.
   Osama er spillemæssigt gået ned med resten af holdet, og han tror tydeligvis heller ikke meget på tingene mere. Men han er stadig rigtig dygtig med bolden og har et glimrende skud. Han har i de to sidste kampe i glimt vist, hvor farlig han er retvendt i løb mod mål.

  • #45781
   JensMH
   Bruger

   Selvfølgelig kan man da lave en foreløbig vurdering af det man nu over en længere række kampe kan se eller ikke kan se. Der er vel ingen her, der har lavet en slut-evaluering af manden. Der er tale om en foreløbig status.
   I øvrigt mener jeg godt man kan tillade sig at have store forventninger til Mate – sprogbarrierer og spillestil eller ej. Vi taler om en af de dyreste spillere AGF nogensinde har købt. En spiller der kommer direkte fra en fin euroleague kampagne. Set i det lys har han ikke imponeret. Endnu.

  • #45777
   JensMH
   Bruger

   Desværre så vi heller ikke idag, hvorfor Mate skulle være noget ud over det sædvanlige. En tam og tandløs indsats, og makkerparret Mate Vatsadze og Søren Larsen ligner en af de mest ufarlige duoer længe set. Jeg håber virkelig at der er mere i Mate, men indtil videre har jeg bare svært ved at få øje på det.

  • #46887
   JensMH
   Bruger

   Ja, enig med jer andre. Spørgsmålet er bare hvad det er Berg har gjort, siden han ikke spiller. Jeg håber ikke det er en personlig tvist med PS, som vi skal høre om når Berg (og Moldskred) er fortid i klubben. PS må vise den professionalisme at han ikke lader sportsligt uvedkommende ting influere på holdets sammensætning. Ellers er han ikke voksen til opgaven, så simpelt er det. Jeg vil se det bedste hold spille, ikke det hold der pleaser PS mest. Når Berg spiller med den vilje og gejst som han gør i det korte indhop idag, er det til grin at han ikke spiller mere.

  • #45766
   JensMH
   Bruger

   Jeg er ikke helt så imponeret af Mate indtil videre som flere andre herinde. Jeg synes han fylder for lidt, deltager for lidt i de defensive løb og boldpres (i modsætning til Aron), er for nem at skubbe væk (falder næsten hver gang han er i nærkamp), og mangler en lille smule speed. Derfor har jeg lidt svært ved at se hans spidskompetencer som angriber. Men jeg håber meget det er et spørgsmål om tilvending til spillestilen, og at han begynder at finde de rigtige løbebaner i forhold til medspillerne.

  • #45983
   JensMH
   Bruger

   Schmidt skrev:
   Skhirtladze var klar MoM mod RFC. Han er 19 år, så selvfølgelig kan han blive meget bedre 🙂

   Jeg er helt enig. Skhirtladze var den helt store oplevelse i den kamp. Hele tiden spilbar i midten af banen eller ude i siderne hvor han ofte trak ud, fysisk stærk i nærkampene, kunne holde på bolden uanset hvor på kroppen den bliver spillet, og fordelte også bolden bedre end tidligere. Og så lige krydret med et mål. Hvis han kan holde niveauet fra den kamp eller måske endda bygge lidt på løbende, har vi en kommende klassespiller – ikke nødvendigvis som topscorer, for det har jeg også svært ved at se, men i den rolle bag ved spidsangriberen, vi har set ham i indtil videre

  • #46114
   JensMH
   Bruger

   Rigtig god spiller, der flere gange har været med til at drille os.

   Men det er jo ren spekulation, om AGF skulle være ude efter ham. Personligt regner jeg det for noget urealistisk at hente ham. Manden er amerikansk landsholdsspiller og spiller jo pt i champions league. Svært at se, hvorfor han skulle rykke til Jylland.

  • #51146
   JensMH
   Bruger

   Jeg er helt på linje med Stig.
   Jeg vil tillade mig at være en lille smule skuffet over, at vi ikke går mere efter sejren mod OB. Det er meget tydeligt især i første halvleg, at vi er mere end tilfredse med bare at holde nullet. På hjemmebane foran næsten 16.000 tilskuere og mod et OB-hold uden 3 af profilerne mener jeg godt vi kan satse lidt mere. Jeg havde også håbet på, at Aron eller Davit var med i Graulunds fravær, men med Sloth i startopstillingen kunne man godt ane, hvilken kamp det blev.
   Manglerne i vores offensiv bliver udstillet, når vi spiller så henholdende og satser på at køre kontraer på modstanderen. Når vores fløje bliver lukket ned, skal det i højere grad skabes op i gennem midten.
   Når det er sagt, tager jeg også hatten af for den organisation, der er skabt på holdet, og om ikke andet kan man nyde at sidde og kigge på, hvordan taktikken lykkes.

  • #51670
   JensMH
   Bruger

   Det bliver spændende med de store CL-kampe mod United og Barca. Det kan være vi allerede nu skal bygge nogle ekstra tribuner på stadion…

  • #51874
   JensMH
   Bruger

   Jeg synes bestemt DR bør gøres opmærksom på, at de AGF-fans der er på billedet formentlig intet har at gøre med White Pride. Det er desværre sådan noget, der gør at AGF eller klubbens fans altid nævnes i sammenhæng med White Pride. Ærgerligt.

  • #52231
   JensMH
   Bruger

   Jeg er enig i, at Sloth spiller en ret skidt kamp. Ærgerligt, at han ikke griber chancen. Manglede i den grad hurtighed i både spil og opfattelse, og teknikken fejlede også et par gange. Men ok, der var pres på, og manden er stadig ung. Jeg forstår dog ikke, hvorfor Aron ikke bliver skiftet ind noget tidligere.

  • #53685
   JensMH
   Bruger

   Cavling skrev:
   Så fandt vi da ud af, hvem der står bag hetzen mod AGF og klubbens vigtigste sponsor: En ukendt SF''er toner frem i TV2 Østjylland hvor han med al magt forsøger at trække vores klubn ned i hans eget politiske søle, hvor organisatioer som LO og 3F er vejen til evig frelse. Foreninger, hvor lavtlønnede for lov at betale millioner til grådige fagforeningsbosser med gyldne fratrædelsesordninger og enorme lønninger.
   Det er da interessant at vide lige her op til valget, at hvis SF kommer til magten, vil det ikke blive tilladt for partiets politiske modstandere at støtte klubber som AGF. Man kan således ikke agere som andre virksomheder, hvis man ikke er enig med SF eller medlem af LO. Skræmmende shit. Min trøje er hvid – SF. Holde jeres røde shit fra den

   Skal vi ikke lige lade den skingre tone ligge og forholde os til fakta. TV2 Østjylland inviterede byrådspolitiker OG AGF-fan Thomas Medom i studiet sammen med KRIFAs direktør. Den 'ukendte SF'er' er trods alt en af de mere profilerede SF'ere i Aarhus og bl.a. formand for Børn og Unge-udvalget. Når han inviteres i studiet er det jo for at give en markant stemme til dem der mener, at KRIFA ikke bør associeres med klubben.

   Jeg har svært ved at se, hvordan han 'vil skade AGF' og hvordan han 'står bag ved hetzen mod AGF'. Mig bekendt står han ikke bag den omtalte Facebook-side, og der er intet i udtalelserne fra indslaget, der går imod AGF – tværtimod. At du mener, at SF nu ikke vil tillade 'politiske modstandere i at støtte AGF' kan man ikke tage seriøst. Det er jo helt ude i hampen.

   Jeg foreslår, at moderator lukker denne tråd. Den er overdrevent polemisk og fyldt med usande beskyldninger om det ene og det andet.

  • #128534
   JensMH
   Bruger

   Jeg forstår ikke helt, hvorfor folk synes vi bliver overrepræsenteret på den centrale midtbane, hvis vi henter HBN. Jeg synes vi er ekstremt tyndt besat på de to pladser, som må betegnes som bærende for de fleste hold.
   Med et salg af Feilhaber har vi altså meget få spillere at gøre med. Gjesing er langtidsskadet og vel også tiltænkt en plads i forsvaret. Lucena er mulig back up men ses af PS tydeligvis som stærkere på højre back. Dermed har vi kun en ung Kasper Povlsen og en aldrende Martin Jørgensen til pladserne samt en endnu ufærdig Kasper Sloth (som vel i øvrigt ikke er prototypen på en central midtbanespiller).
   Hvad sker der, når MJ bliver skadet eller KP får et formdyk, som vi så antydningen af i de sidste kampe her i efteråret?
   Det kan måske gå i 1. division, men i Superligaen er det for tyndt, og der vil komme kampe hvor vi bliver kørt over på fysikken med de spillere på den centrale midt. Vi SKAL have tilført en stærk spiller her.

  • #128515
   JensMH
   Bruger

   Jeg synes det vil være en rigtig fornuftig tilgang til truppen. Han er bundrutineret med champions league-kampe og landsholdskampe osv. Og tilmed sjældent skadet. Som oprykkerklub vil han blive en vigtig brik for at sikre en midterplacering.
   Javist han er ikke en super defensiv midtbanespiller a la Linderoth eller BSN i deres velmagtsdage, og han er heller ikke så kreativ offensivt som Feilhaber eller M. Jørgensen. Men han har en god blanding, der gør ham til en habil midtbanespiller på superliganiveau.
   Eneste minus er måske at vi igen kommer til at mangle noget fysik på holdet. Vi så i sidste sæson, at holdets samlede fysik ikke er stærk nok – fx i felterne. Derfor er det vigtigt, at den venstre midt der også skal hentes, er fysisk stærk (S. Berg eller måske Emil Lyng).

  • #55300
   JensMH
   Bruger

   Jeg ser meget gerne en ny central midtbanespiller og en angriber forud for superligaoprykning. Jesper Lange og Kasper Risgaard er mine bud på forholdsvis rutinerede spillere, som stadig har udviklingspotentiale.

  • #56856
   JensMH
   Bruger

  • #57334
   JensMH
   Bruger

   Vi rykker ingen steder, hvis vi ikke bliver bedre til at modstå dødbolde. Sønderjyske viste i næstsidste hjemmekamp, hvor utroligt simpelt man kan slå os. Modstanderen kan jo bare satse benhårdt på alle dødbolde, næsten lige meget hvor på banen de opstår – så betyder det ikke så meget at GF er overlegne i grundspillet midt på banen. Der vil være mange hold i 1. division, der har spottet dette. Og her betyder teknisk og konditionel overlegenhed ikke så meget.

  • #57887
   JensMH
   Bruger

   Jeg tror godt folk kan glemme alt om en storsejr til Fck over Sønderjyske. Det sker ikke. Sønderjyske er pt et af de bedst organiserede og mest hårdtarbejdende hold i DK. De er ekstremt svære at score imod.

  • #58713
   JensMH
   Bruger

   CasperT skrev:
   Smerten kan jeg godt forstå, men ikke resten af det vrøvl (og jeg har været med siden 1980'erne). Selvom jeg godt nok kun følger med på afstand nu, vil jeg stadig sidde klinet til myp2p/P3/bolddk.livescore etc etc søndag efter søndag, i fuld forvisning om at jeg nok ender endnu en uge med at være skuffet og sur, men hellere være skuffet sammen med 10.000 andre fantastiske supportere end at stoppe med at støtte klubben.

   Når folk spørger mig hvordan jeg kan blive ved med at holde med et hold, som i den grad ikke leverer varen, plejer jeg at svare at det er et meget dumt spørgsmål. Det er jo ikke et valg. Sådan er det bare, punktum.

   Altid hvid.

   Well said!

  • #59102
   JensMH
   Bruger

   Enig. Nando bliver ophøjet som en gud herinde, fordi han ikke har været en del af dette krise-forår. Men sandheden er jo, at han var skadet halvdelen af tiden og at han sluttede svagt af med svingende præstationer.

  • #60334
   JensMH
   Bruger

   Jeg tror på denne:

   ————– steffen —————-
   Krabbe – Dan T – Gjesing – Cagara
   Petersen – Povlsen – Lucena – Davit
   ————— Dioh —————–
   ———– Sanel ——————–

  • #63367
   JensMH
   Bruger

   Hvad sker der i øvrigt for medkommentatoren Magleby? Det var dog en af de mest farvede kommentatorpræstation jeg nogensinde har hørt. Han prøvede jo ikke engang at skjule at han helst så GF blive sendt hjem i en sæk. Ved deres annulerede mål har han allerede konkluderet at der var fejlskøn, inden den når at blive vist i slow. Og hans udtalelse om at GF scorer på deres 2 eneste chancer…

  • #67474
   JensMH
   Bruger

   Lidt skuffende at vi ikke kunne sætte tingene på plads i Randers. Vi kommer næppe op mod et ringere Randers-hold, end det der sluttede på banen i dag. De er altså på 3. eller 4. valg i angrebet og det samme i midtforsvaret, hvor de starter med en 18-årig og skifter ud to gange i kampen. Derudover er venstre backen ny. Det skal vi altså kunne lukrere lidt bedre på. Men ok, som udgangspunkt er 1 point på udebane jo udmærket.

Viser 24 svartråde