jan_F

Forum-svar oprettet

Viser 22 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #185452
   jan_F
   Bruger

   Ja vi tabte 0-7 men der er altså ikke grund til at gøre det værre end det er. Den slags sker en gang imellem. Brasilien tabte altså 1-7 til Tyskland – og de havde 11 spillere på banen hele kampen. (ingen sammenligning i øvrigt). Det var en freak-kamp – det sker for alle en gang i mellem Sønderjyske-FCK 5-0, Brøndby-Esbjerg 1-6 (både Brøndby og FCK havde iøvrigt også 11 mand på banen hele kampen) osv.

   Såvidt jeg kan se er GF inde i en god udvikling og har åbnet sæsonen ganske ok og bedre end flere af de hold, som vi normalt sammenligner os med. Der er altså ingen grund til panik eller fyringsønsker p.g.a. en freak-kamp.

   Koldt vand i blodet og støt op om dem næste gang – giv nu drengene en chance og noget støtte 🙂

  • #185066
   jan_F
   Bruger

   Hvis du bruger ordet “negro” i USA så opfattes det negativt … “Nigger” er ganske rigtigt langt værre, men “negro” er negativt.

   Mht. “Neger” så er det ganske simpelt … Det opfattes af dem som ordet bruges om som negativt og vi ved det godt. Hvis du insisterer på at bruge betegnelsen velvidende, at det opfattes negativt, så er det jo dit valg … Men du kan ikke bestemme, at det ikke er stødende, for det er det.

   For mig at er det ganske simpelt … Man kalder ikke folk for neger … Altså medmindre du vil fornærme dem.

  • #39957
   jan_F
   Bruger

   Ja resultatmæssigt har Randers overhalet – Men AGF er stadig Jyllands største klub … hvilken anden jysk klub ville fx kunne hente Wieghorst til 1. division?

  • #38553
   jan_F
   Bruger

   Så længe de ikke ansætter Johnny Mølby som rykkede ned med Horsens og ser ud til ikke at rykke op igen – så er jeg nogenlunde tilfreds.

   Ny sportschef – Ove Pedersen – En af sportschefens vigtigste opgaver er at spotte talent og spillere, som passer til holdet – Her tror jeg at Ove P vil være rigtig god.

   Træner – Tøffe mener ikke at Bo Henriksen er klar til en klub med så stort pres som i AGF – Der er jeg ikke helt uenig – Problemet er bare at dem der er det er "for store" til AGF i øjeblikket. Ken Nielsen havde været perfekt, men han er nok lidt svær at lokke fra CL-fodbold og Superliga til 1. division og galehus. Wieghorst giver ingen mening, hvis AGF skal bygge noget stabilt op – Han er væk to timer efter Laudrup har fået en nye stilling.

   Mølby og Jesper Sørensen – Nej tak … Ikke mere indavl!!! Fredberg er slet slet ikke klar, hverken trænerteknisk eller mediemæssig.

   Derfor ender jeg ved Bo Henriksen – Nok også fordi jeg rigtig godt kan lide ham – og den måde han gerne ser fodbold – også er det altså ganske imponerende hvad han har fået ud af det i Brønshøj! Evnen til at passe taktik til efter materialet og udnytte det fuldt ud er der i hvertfald – også virker han som om han har lidt ben i næsen.

  • #38629
   jan_F
   Bruger

   Hvis vi forsætter med 4-1-4-1 i 1. division, så knækker jeg mig!!!

   I forhold til hvem der skal "holdes" på – Så er det jo også et spørgsmål om pris. Hjalte er en god spiller, men tydeligt på vej ned og han må være dyr. Stefan Pedersen tror jeg også er for dyr i forhold til kvaliteten.

   Et angreb med Solberg-Skidtlasse tror jeg ikke er nogen dum ide – alternativt Lange/Solberg – en klassisk stor/lille kombination.

   Sloth skal væk – men jeg tror jeg kan gå hen og blive svær at sælge – Hvem gider smide en masse penge efter en humørspiller, som har så lavt et bundniveau? Danny Olsen … ja han ryger – AGF har ikke nået at trække hans salgsværdi ned.

   Håber bestemt Martin Jørgensen tager et år mere – hans rutine og professionalisme bliver vigtig både på stadion og træningsbanen – især, hvis der skal køres en række nye unge spillere ind.

   Forsvaret ser mere tvivlsomt ud – Jeg ved ikke hvor dyr Bjørndal er, hvis han ikke er for dyr er han oplagt til den ene plads. Alexander Juhl er også oplagt – Jeg er mere i tvivl om Kirkeskov – han virker til at være gået i stå.

   Den vigtigste post bliver efter min mening træneren – Han tror jeg Bo Henriksen kunne være et friskt bud – Han har fået utrolig meget ud af et absolut middelmådigt Brønshøj hold og er god til at arbejde med det materiale han har – og han er gratis og interesseret – Hvis det bliver Jesper Sørensen eller Johnny Mølby – Se første linje! 😉

  • #38673
   jan_F
   Bruger

   I Schoubys klumme… Ja den mad forstår at skabe rav i den og løbe med en halv vind, så længe det kan sælge en avis eller to.

   Kure er god – men ser ham ikke som en styrkelse af OBs hold. Han er umiddelbart en spiller som kan erstattes i AGF. Altid fight, men som nævnt af flere ofte for satset og ikke den bedste til at fører bolden frem.

  • #180594
   jan_F
   Bruger

   Nordstrand uden skader vil være den perfekte makker til Larsen – En gude signing for en klub som AGF, hvis det skulle lykkes!!!

   Macena er god, men ikke +10 mill værd for en klub som AGF

  • #55396
   jan_F
   Bruger

   Jeg elsker AGF fordi:

   Det gør jeg bare… sådan er det!

  • #58079
   jan_F
   Bruger

   Tilfreds med et midterhold… problemet er at GF er et bundhold – tabellen lyver aldrig og GF har ligget nederst de sidste 10 år – ergo er GF et bundhold. Det er det vi skal være "tilfredse" med og arbejde ud fra med de dyder, som hører til et bundhold – fight og økonomisk stramt. Når der er styr på det, så kan vi begynde og kigge mod midten – og når vi har ligget der noget tid, så kan vi begynde at kigge op. Man går altså ikke fra 1. division til SAS-liga medaljer på to-tre år. I hvertfald ikke uden en sugardaddy 😉

  • #58077
   jan_F
   Bruger

   Det største problem med de mere defensivt orienterede trænere, som nævnes er at GF med stor sandsynlighed (læs helt sikkert) spiller i 1. division næste år og der kan vi forvente at de andre hold står meget dybt i banen. Derfor vil en Kent Nielsen/Ove C type give en del problemer med at åbne deres forsvar. Vi så det jo med OveP sidst vi var nede – der havde vi ofte svært ved at skabe chancerne/målene og rykkede jo reelt kun op fordi Sønderjyske gik i stå (noget OveP-romantikerne ofte glemmer).

   Hvis vi skal skifte træner skal det være til en offensiv type – gerne med en defensiv assistent med forstand på dødbolde … Men hov det er jo det vi har pt…

  • #59139
   jan_F
   Bruger

   Det er ikke Dioh der bærer helæe skylden – det er også manden ved siden af … i den sidste halvsæson under OveP var Dioh oplægger til 9 mål og scorede selv 5 ud af 18 scoringer.

   Dioh mangler selvtillid og en skarp angriber ved siden af.

   Dertil hjælper det sg* ikke at midtbanen er mere tandløs end min bedstemor, som ikke har haft egne tænder siden konfirmationen!

  • #59113
   jan_F
   Bruger

   Jeg gad f*ndme godt kunne gå ud og hygge mig efter et nederlag, men det kan jeg sg* ikke – sådan en kamp som i dag ødelægger mit humor et godt stykke stykke tid… Det er lidt synd for ungerne at far holder med GF i disse dage… 🙁

  • #59096
   jan_F
   Bruger

   øhh … så er det kende irriterende at bringe det på bane.

  • #59094
   jan_F
   Bruger

   @OvePstyrer … hvad mener du med at Brian Steen skulle have dårlig moral?

  • #59088
   jan_F
   Bruger

   Har det meget ambivelent med Randers-Silkeborg … håber selvfølgelig at Silkeborg vinder, men på den anden side – hvad dælen skal det AGF-hold vi lige har set i superligaen? – jeg orker sg* næsten endnu en sæson med røven i vandskorpen og røvdårlig fodbold, mens man skal høre på det samme pis igen og igen og igen … Århus burde have et hold i toppen af dansk fodbold – hvergang de vinder en kamp, så tror de at de skal have guld – og bla. bla. bla.

   Så næsten helere en sæson i første division – ERs presfodbold vil give GF let spil … indtil de rykker op igen.

   Men det er nok bare afmagten som taler… hold kæft hvor var det en omgang tortur fra ende til anden…

  • #59522
   jan_F
   Bruger

   og når man så tager med at FCK ser svage ud i øjeblikket, så skulle den være der … håber bare ikke at vi kommer til at stå og mangle de to ekstra point vi smed mod dem på Energi Park sidste gang vi mødte dem…

  • #59408
   jan_F
   Bruger

   Nu skal man jo kende deres løn for at kunne afgøre om de er den værd…

   Forsvarsspillerne har vi – det er et spørgsmål om at få dem godt spillet sammen – så en lidt længere skadesfri periode tak.

   Angrebet er værre … Graulund er god … Nando er også god, men har været meget skadet … Dioh er god, hvis han ikke skal score målene – altså sammen med en type som fx Graulund/Nando … Sanel – kan desværre ikke se det store lys i ham, men han er ung og afhængig af hvor god han er til at lære, så måske. Problemet er at en spiller som kan det vi mangler er for dyr for AGF pt – og der er såvidt jeg ved ingen unge på spring … men får vi solgt Poulsen til en fornuftig pris, så mener jeg klart det er angrebet der skal styrkes.

  • #59426
   jan_F
   Bruger

   Aabrink var jo tydeligt stiv … utroligt at man tillader det på TV (som ikke er paradise hotel)

  • #59485
   jan_F
   Bruger

   Vi har pt ingen oplagt anfører … Graulund er den eneste med kvaliteterne i forhold til gejst og moral og han er skadet. MJ tror jeg ikke er den rigtige – jeg var meget skuffet over ham i Randers-kampen – han var jo fuldstændig uden gejst og udstrålede det til hele midtbanen 🙁

   Dette problem rammer desværre nogethelt centralt på GFs hold pt – det mangler en leder – en der går forrest, når det ser sort ud – og bliver ved med det.

   Måske kunne Poulsen bruges – men det er jo ikke den mest langtidsholdbare løsning…

  • #59424
   jan_F
   Bruger

   Nu kan humor på en andens bekostning ofte opfattes som hån… men overordnet er jeg fuldstændig enig i, at det eneste der hjælper i denne situation er humor 8)

   Hvis man kigger på Randers-kampen som en Monty Phyton sketch – så var den faktisk helt ok…

  • #59501
   jan_F
   Bruger

   Vi rykker ikke ned – hvis vi gør det må I sg* kalde mig "gårdmandbjørn" 😉

   Lidt statistik – nedenstående er de point man skulle have for ikke at ryke ned:

   2009 – 25 point
   2008 – 20 point
   2007 – 25 point
   2005 – 26 point
   2004 – 25 point
   2003 – 27 point

   AGF har pt 27 point.

   fem Randers sejre i 11 kampe – det sker næppe. Nu har folk så travlt med at snakke om hvor ringe GF spillede i Randers – uden gejst og uden talent og kundskaber … Dan Thomasen kan ikke spille fodbold, Steffen Rasmussen kan ikke stå på mål, Gjesing koster minimum et mål pr kamp osv. … og Randers var på hjemmebane kun istand til at vinde med et mål over GF … hvordan dælen skulle et hold som kun kan vinde med et mål over et hold så ringe som GF – endda på hjemmebane – kunne vinde 5 kampe ud af 11 – især når man nu tager i betragtning at de indtil nu kun har vundet 2 ud af 22!

   Næste år er en helt anden historie…

  • #63095
   jan_F
   Bruger

   En ganske akademisk diskussion – når man lægger Martin Jørgensens skadeshistorie sammen med AGFs ditto, så kunne man faktisk frygte for mandens liv – han når ikke ud af det lokale han har underskrevet kontrakten i før han har pådraget sig en alvorlig skade! 😀

  • #62787
   jan_F
   Bruger

   Fantastisk talentfuld spiller – men umiddelbart tror jeg ikke at AGF pt har råd til at hente en sådan spiller (selvfølgeligt afhængigt af kontraktens længde). Jeg fatter ingenting af at han ikke er i start 11'eren i FCM…

Viser 22 svartråde