Jakob Marschner

Forum-svar oprettet

Viser 1 svartråd
 • Forfatter
  Indlæg
  • #73352

   Lad nu være at blive så automatisk tøsefornærmede, når nogen kritiserer AGF eller (som Laudrup) såmænd bare stiller nogle spørgsmål.

   Laudrup har jo fuldkommen ret: Den teknisk-kreative Erik Rasmussen er ikke noget typisk, oplagt eller logisk valg for AGF, der desværre har tradition for at betone fight frem for teknisk og poleret fodbold.

   Jeg har aldrig forstået klubbens og mange fans' optagethed af fight, der er en helt nødvendig grundpille i fodbold, men som sgu ikke er noget, man bør stille sig tilfreds med i sig selv. Sådan er det mærkeligt nok bare i vores klub.

   Det er såmænd bare det Laudrup mener, tilmed endda uden at skære det ud i pap, som jeg her gør. Og selvfølgelig har han da ret i, at det er meget afgørende, om klubben vil hente spillere efter Erik Rasmussens hoved, og at Erik Rasmussen ikke er samme type træner som fx Åkeby og Ove Pedersen. Laudrup rejser et enkelt af de mange ubesvarede spørgsmål, der er omkring Erik Rasmussen, og han har fuldkommen ret i, hvad han siger. Hvad enten folk så har lyst til at høre det eller ej.

  • #133389

   Skidt være med, at vi har to udekampe mod nummer 1-4: Nøgternt set gør det ikke den store forskel, om vi møder de bedste ude eller hjemme, vi er ikke favoritter nogen steder mod dem. For resten var vi jo markant bedre ude end hjemme i sidste sæson.

   Det tæller langt mere at have to hjemmekampe mod både Sønderjyske og Vejle (forudsat, at vi begynder at præstere i Århus, selvfølgelig). Det kan i sidste ende betyde forskellen på, om vi bliver, eller om vi rykker ud.

Viser 1 svartråd