Hyldig

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #127128
   Hyldig
   Bruger

   http://www.bold.dk/nyt/stor-islaending-takker-af-i-broendby

   Holbert Fridjonsson gad jeg sindssygt godt se i AGF som frontangriber!!

  • #180332
   Hyldig
   Bruger

   Det kunne godt ligne et skifte til AGF for Dennis Flinta: http://www.bold.dk/nyt/silkeborg-profil-vil-vaek

  • #37310
   Hyldig
   Bruger

   Vi vinder som er det vigtigste, men nøj hvor får vi det svært i superligaen med dette hold! Vi har nogle af de langsomste backs og mega-uskarp angribere (Lange + Nordstrand). Derudover er vores forsvar ikke sammenspillet og usikkert. Sdist har vi flere spillere oppe i alderen som skal skiftes ud ved pausen + kontraktudløb.

  • #37426
   Hyldig
   Bruger

   @Stev Den er ret slimfit men lang i størrelsen

  • #37650
   Hyldig
   Bruger

   Helt enig, Stev! SR har igennem mange år været en sikker sidste skanse, hvor han i flere kampe har reddet vores røv. Lukas er fremtiden, ingen tvivl, men AGF-fans er verdensmestre i at hylde spillere i øjeblikke for derefter at ville sælge dem når de har spillet et par mellemdårlige kampe.

  • #38029
   Hyldig
   Bruger

   Okay Helenius er ikke en stor og stærk angriber, men min pointe var at vi manger sådan en fremfor en midtbanespiller

  • #38021
   Hyldig
   Bruger

   Hvad med en stor, teknisk dygtig og stærk centerforward?? Det er helt klart dte jeg mener vi mangler. De typer vi har nu er spinkle og hurtige (læs: Vat, Kjær og Lange). En angriber i stil med Duncan, Makienok og Helenius mfl. ville være fedt!

  • #131636
   Hyldig
   Bruger

   Mon Oliver er gået helt i stå? Ellers må han, Oliver Pedersen, Zacho og Rønnow vel næsten stå parate næste gang.

  • #175152
   Hyldig
   Bruger

   Jeg synes det er en fin tråd og jeg vil gerne læse mere om AST. Vil I derfor ikke stoppe med jeres personfnidder, som i øvrigt slet ikke handler om emnet i tråde? På forhånd tak

  • #38786
   Hyldig
   Bruger

   Rasmussen

   AJA – Orri – Kure – Ecks

   SP – Jønsson – Hjalte – Ny kant

   Solberg – Vatsadze

  • #39052
   Hyldig
   Bruger

   Det skal forstås, at ham træneren FCN henter ind spiller på samme måde som FCN gør nu = kontinuitet

  • #39051
   Hyldig
   Bruger

   @PVM Men er det ikke netop problemet? At vi tager en træner ind som spiller efter de spillere han har til rådighed, og ikke efter et fasttømret koncept? Jeg synes det virker useriøst at tage en træner som BH ind, hvis han skal spille et helt andet koncept med AGF. Et pragteksempel på det modsatte, og hvad jeg mener AGF burde, er FCN. De henter en talentfuld træner i Island pga den spillespil han praktiserer OG trænerens personlighed.

  • #39038
   Hyldig
   Bruger

   Jeg er personligt ikke tilhænger at BH som træner. Simpelthen pga spillestilen. Lyngbys træner sagde følgende efter deres afklapsning til netop Brønshøj:

   " – Vi kom rigtig fint ud til kampen. Det var to stilarter der mødtes, vi vil jo rigtig gerne spille os til vores chancer og bruge mange stationer, mens de gerne vil skabe chancer ved at smække lange bolde op, vinde andenbolde og satse på standardsituationer, siger Lyngby-træner Jack Majgaard til bold.dk."

   NEJ TAK

  • #39181
   Hyldig
   Bruger

   Jeg er meget enig Steen bortset fra Danny O naturligvis ikke skal eller for den sags skyld selv gider spille 1. div. Han bliver solgt for 2-3 mio i stedet. Det samme kunne ske for Bjørdal omend jeg mere tror på han bliver på trods af nedrykning.

  • #39267
   Hyldig
   Bruger

   Vi har bare desværre alt for mange spillere der egentlig ikke gider spille for klubben, og helst vil videre. SLoth, Osama som de værste. Derudover er Lange alt alt alt for klejn og uskarp, Povlsen helt igennem ringe som back etc..

  • #39179
   Hyldig
   Bruger

   Jeg håber personligt, vi fyrer halvdelen af holdet (kontraktudløb), og så til gengæld bygger et relativt nyt hold op omkring de unge (orri, solberg, oliver etc. )

  • #39632
   Hyldig
   Bruger

   Desuden er Pierre Kanstrup vel seneste spiller på stammen over succesfulde 1. div spillere i Superligaen

  • #39631
   Hyldig
   Bruger

   @cv Hvad snakker du om? Jeg så hverken Jesper Rask eller Morten Beck spille i går. Jeg faldt over Jesper Rask, da jeg surfede på youtube og så et par gamle Hobro kampe. Desuden husker jeg Jesper Rask som et talent, da han var målmand i AGF for efterhånden 4-5 år siden. Du lader ikke til at vide nok om AGF, så jeg forlanger ikke du skal vide hvem Jesper Rask er i AGF-sammenhæng.

  • #39628
   Hyldig
   Bruger

   Helt enig i, at vi skal satse mere på vores talenter. Jeg mangler stadig at se vores islændinge få spilletid.

   Ang Beck og andre 1. div spillere, så tror jeg det er vanskeligt, set i lyset af en stærkere 1.div, at holde sig til hvad mange har sagt i mange år: "han er kun god i 1. div" "han kan ikke klare det højere tempo i superligaen" og så videre. Der er så mange beviser på det modsatte. Dem du nævner, og Dalgaard, Thelander, en del tidl. lyngby-spillere osv

  • #39626
   Hyldig
   Bruger

   Jeg er helt enig i, at Steffen er at foretrække men jeg mener Rask kunne være et godt bud hvis IKKE det lykkes at forlænge med anføreren.

   Og, ja, sjovt du skriver det, CV, jeg kunne i samme ombæring sagtens have forslået Morten Beck. Faktum er, at vi i AGF er umådelig dårlige til at hente profiler fra 1. div på trods af, at vi i mange år har været på halen rent økonomisk.

   Der er altså efterhånden mange klubber udover AGF og brugeren CV som har fået øjnene op for 1. div.

  • #127361
   Hyldig
   Bruger

   Er det ikke netop hvad bestyrelsen har arbejdet på igennem de sidste par. At "få et væsentligt bedre økonomisk fundament" som du selv skriver?? Meget kan man klandre AGF for, men jeg tror sgu bestyrelsen har gjort et godt stykke arbejde med at få stabiliseret økonomien.

  • #40167
   Hyldig
   Bruger

   Jeg er helt enig i dine betragtninger @thom, men vores problem er, at der umiddelbart ikke er nogle bedre. Måske hvis Pasanen kan spille sig op. SOrin ser jeg ikke som løsningen.

  • #40151
   Hyldig
   Bruger

   Lad os nu få de talenter kørt i stilling istedet for igen igen hive den dyre pengepung frem. Alternativt kig i 1. div efter spillere. Hvornår har vi sidst hentet en spiller fra 1. div? Aab, Randers og andre klubber har med held gjort det

  • #40261
   Hyldig
   Bruger

   Jeg er fuldstændig enig @zcml. Stephan P kunne med fordel afprøves i venstre side, og det samme kan siges om Jønsson ind for at få noget muskelkraft og springstyrke ind på midten af banen.

  • #40259
   Hyldig
   Bruger

   Med alt den diskussion om DO, så vil jeg foreslå Egbedi på højrekanten. Derudover mener jeg uden tvivl DO skal spille centralt. For det første har han spillet på kanten uden held, og for det andet foretrækker han selv at spille centralt

Viser 24 svartråde