HumaK

Forum-svar oprettet

Viser 12 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #188066
   HumaK
   Bruger

   Linket virker ikke for mig

  • #185139
   HumaK
   Bruger

   Selvfølgelig repræsenterer vi AGF når vi står der. Det ses da blandt andet i, at det er AGF der står til ansvar, hvordan vi opfører os når vi er på stadion. Ikke at de behøver at stå til ansvar over for verbale råb, men det er da helt klart i klubbens interesse, at vi sender det bedst mulige signal udadtil.

  • #185117
   HumaK
   Bruger

   Grunden til at jeg har oprettet denne tråd er ikke at jeg er vildt sart over det folk råber, det må de sgu selv om. Det er mere at vi som fanklub repræsenterer AGF og det ikke er en særlig fed måde at gøre det på og derfor ville jeg gerne høre andres mening om det.

  • #185095
   HumaK
   Bruger

   Bjarne, jeg synes alt det andet med ludersøn/knepper din kone osv er i orden, ja, men at ønske en anden person død, hold op hvor jeg synes det er for usselt og lavt at råbe.

  • #40984
   HumaK
   Bruger

   Det er jo bare sådan, at Casper Sloth er en afgørende faktor. Spiller han godt, så spiller holdet godt og omvendt. Problemet med Casper Sloth er, at han er nok den i hele Superligaen hvis præstationer svinger mest.

   Derudover kan jeg tilføje at Casper Sloths karakter på 3,2 (6 af mtac) i kampen mod FCV er meget højt sat.

  • #45585
   HumaK
   Bruger

   Peter Sørensen udtalte i sommerferien, at man nu har fået mere styr på defensiven, og at man nu ville arbejde med at blive bedre i pasningsspillet. Det tog nogle kampe ind i sæsonen før man begyndte at se det bære frugt og vi havde så en stime på otte kampe i ligaen uden nederlag. Det hjalp selvfølgelig også, at Skhirtladze og Sloth trådte i karakter og blev – i mine øjne – vores to største profiler. Dertil må det siges, at Aron sgu har målnæse, hans samarbejde sammen med Skhirtladze var utrolig skønt at se på.

   Skhirtladze blev så skadet og vi havde svært ved at finde den samme rytme i angrebsspillet. Man så det dog i perioder her i de sidste par kampe synes jeg.

   Jeg er utrolig glad for, at AGF er begyndt at spille mere seværdig fodbold og det virker ikke som held når vi scorer, som jeg synes, det har gjort i de forgangne sæsoner.

   Jeg synes det er ærgerligt, at vi spiller så dårlig en kamp i dag. Hvis vi havde spillet på vanlig niveau (det niveau vi viser indtil vi får 1-0 målet) hele kampen havde vi kørt Silkeborg over. Men udover det er jeg fortrøstningsfuld i forhold til forårssæsonen, hvor jeg håber vi får Skhirtladze at se igen.

   Jeg er enig med at vi er for dårlige på hjemmebane, og her drejer det sig ikke kun om pointhøsten. Vi spiller generelt dårligt i store perioder på hjemmebane i forhold til på udebane, hvorfor ved jeg ikke.

   Jeg har aldrig kommenteret på til- og afgange, så vil forholde mig tavs i forhold til det 🙂

  • #45708
   HumaK
   Bruger

   Efter min mening er han klasser bedre end sorin, og også bedre end kure.

   Ja, hvis han er bedre end Sorin er han også bedre end Kure, det er da ren logik? 😀

  • #45987
   HumaK
   Bruger

   Sorin er SÅ meget bedre end Kure, så nej, Kure skal ikke være i start-11'eren, hvis alle mand er klar 🙂

  • #46960
   HumaK
   Bruger

   Det vil jeg egentlig ikke. Det går MEGET bedre med Sloth på den position 🙂

  • #48546
   HumaK
   Bruger

   gfbrian skrev:

   LL86 skrev:
   Hold kæft noget lort…

   Må desværre sige jeg er enig … kunne ikke engang holde ud at høre den færdig….

   Tjah, jeg måtte slukke efter ti sekunder :/

  • #48178
   HumaK
   Bruger

   Det handler om at score flest mål. Gør vi det i hver kamp, så vinder vi alle tre turneringer, længere er den ikke! 😀

  • #174099
   HumaK
   Bruger

   zcml skrev:
   Sloth er begyndt at vise nogle fine ting. Og især hans hjørnespark ser ud til at kunne gå hen og blive et farligt våben, men jeg ser ham mere overtage noget af Martins rolle centralt.

   Enig i at Sloth er begyndt at blomstre, og hvor er det dejligt at se. Jeg mener dog hans hjørnespark har meget lav kvalitet. Mod Brøndby lavede han nogle ballon-hjørnespark uden saft og kraft, som målmanden bare kunne hoppe op og pille ned.
   Jeg ser ham også mere som en central midtbanespiller, men jeg synes han skal fortsætte på fløjen nu når det er der han er begyndt at vise rigtig gode takter. Jeg ser en stor fremtid i ham, hvis han ønsker at blive i AGF vel at mærke.

  • #48786
   HumaK
   Bruger

   Valderrama skrev:
   Omkamp er IKKE urealistisk.
   Som Anders så fint har skrevet om reglerne for indbyrdes placering får vi omkamp om bronzen hvis:
   ACH-AGF: 0-1
   FCN-ACH: 1-0
   AGF-FCM: 3-2

   Med disse resultater har både AGF og ACH en målscore på 50-37 og begge hold har scoret 25 mål på udebane = omkamp om Bronzemedaljerne på neutral bane!

   Vildere! Jeg håber på det:-)

   Åha! Med de resultater du nævner kommer der IKKE omkamp. Lad mig forklare:

   Såfremt to eller flere hold har både samme pointtal, måldifference og antal scorede mål afgøres placering af resultatet af indbyrdes kamp i følgende rækkefølge:
   a) antal point

   I tilfældet med de resultater du nævner har vi fået 6 point mod ACH og de har kun fået 3 point mod os. Vi ville derfor tage pladsen (3. eller 4. alt efter resultatet i FCM-FCK) foran Horsens.

Viser 12 svartråde