Hornbek

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #179868
   Hornbek
   Bruger

   Zytex og Fugleknuser. Er helt enig med jer!
   Drop nu det forsvar af BSN, han skal ud af vagten!

  • #175024
   Hornbek
   Bruger

   Super idé 🙂

  • #38807
   Hornbek
   Bruger

   Super flot opbakning i Slagelse igår. Jeg var ikke selv til stede, men kunne forstå på flere at MJ, Kure, Staff og Povlsen, var de eneste der var ude og takke for opbakningen.
   SKANDALE, at folk ikke viser den mindste form for taknemmelig over støtten.
   Hvis jeg skal lokkes på stadion søndag, skal det være for at deltage i en eller anden form for protest.

   @gram
   . God idé. Hvis alle fans vil være med til at "ofre" deres trøje fra Viborg med 12. manden kunne det være et skarpt signal at sende. Forestil jer 2000 hvide trøjer i en stor bunke ude på atletikbanen, mens folk på tribunen er klædt i sort.

  • #179804
   Hornbek
   Bruger

   http://www.morethanaclub.dk/news.php?readmore=17657
   Ceres: Det du skriver giver ingen mening ift BSN's udtalelse fra sidste uge.

  • #179802
   Hornbek
   Bruger

   BSN har alt i alt gjort det okay i sin tid i AGF, men det er tid til at få ham udskiftet. Han havde finanserne til at købe en angriber i vinters. Det gjorde han ikke, og det har (måske) kostet os endnu en nedrykning. Er så ufatteligt træt af at se min fodboldklub blive kørt i sænk.. 🙁

  • #38919
   Hornbek
   Bruger

   PS skal sgu ikke ha nogen undskyldning, det er det dummeste jeg længe har hørt!

   Vi fortjener en undskyldning af hele ledelsen, for at deres sparekniv har kostet os endnu en nedrykning. Alle vidste at PS var utrolig tæt på en fyring i december. Der valgte de den billige løsning og give ham et par kampe, da det ville koste for meget at hyre en ny cheftræner. Her havde man MJ og Fredberg i baghånden.
   Allerede i januar vidste man også at Søren Larsen's karriere sang på sidste vers. Her valgte man igen den billige løsning, i håbet om at Lange, Hulk eller én af vores uduelige georgiere skulle slå igennem.

   Jeg har dog stadig en smule håb for overlevelse. Vi mangler virkelig de små marginaler for tiden. Vestsjælland er bestemt ikke skræmmende, så måske en sejr kan sparke noget selvtillid ind i spillerne 🙂 Kom så de hvii'e!

  • #38972
   Hornbek
   Bruger

   Godt gået Tøffe! Jeg giver det også en chance imorgen. Er bange for at blive slemt skuffet igen, men nu må vi se. Kom så hvii'e! 🙂

  • #39167
   Hornbek
   Bruger

   @nedrykning2014. Ja klart! Det havde jo også kæmpe effekt under Erik 😉

  • #39164
   Hornbek
   Bruger

   Ove C stoppede i Viborg i vinters pga dårligt knæ! Han er sikkert stadig på lønningslisten, og hvorfor sku han være interesseret i at sende sin egen klub i 1. division?

  • #39239
   Hornbek
   Bruger

   Sagligt og utroligt rammende, det du skriver mikle. Håber nogen fra ledelsen læser med, men det tvivler jeg sgu stærkt på.
   Klubben har for længst vist at de i bund og grund er ligeglade med os, så længe der er sorte tal på bundlinien.

  • #39372
   Hornbek
   Bruger

   Quark, hvor vil du hen med det indlæg her? Jeg tror AGF's talentspejdere har fin forstand på fodbold, og hvis de har fundet 95'erne bedre end 94'erne er det vel også fair at de satsede på dem?

   – Det virker i øvrigt lidt dumt at sammenligne folk med Amalie når man selv har problemer med stavekontrollen 🙂

  • #39485
   Hornbek
   Bruger

   Synes ikke en boycot vil være vejen frem. Jeg må dog indrømme at jeg ikke selv kommer på stadion igen foreløbigt. Ikke fordi jeg ikke støtter klubben længere, men ganske enkelt fordi jeg et træt af alle de dårlige oplevelser og ydmygende resultater.
   Det kan måske være svært for de ældste fans at forstå, men husk på at vi er mange der slet ikke oplevede tiden, hvor det sidst gik godt! Når jeg tænker tilbage på mine 15 år på stadion er det bla. et 2-2 Over FCK(2xLeon), 5-1 over BIF og oprykningskampen i Kolding for nogle år siden, der står som mine bedste oplevelser på stadion. Disse gode minder på stadion er efterhånden bare overskygget af utallige ydmygende nederlag, hvor man mest af alt ønskede at man var blevet hjemme og havde set den i TV.
   Og sidst men ikke mindst. Jeg er så træt af vores stemningsdræbende atletikstadion, vores inkompetente ledelse og spillere der gang på gang pisser på vores klub.

  • #42663
   Hornbek
   Bruger

   Magen til tamme indsatser på hjemmebane skal man lede længe efter. Sidst mod bundproppen FCN kan vi ikke engang score ét eneste mål. De havde to 19 årlige i midterforsvaret, var uden anfører Stokholm og deres topscorer Nordstrand. Jeg synes det er sørgeligt vi ikke kan levere et bedre resultat mod et så tamt FCN hold.
   Sidst: Jeg savner i den grad udstråling og fight blandt spillerne 🙁

  • #42756
   Hornbek
   Bruger

   Synes folk skal tage den lidt med ro. Alle kan have en offday og når man samtidig ikke har marginalerne med sig, er det ikke nemt.
   Larsen har en stor chance han skal score på, Osama rammer keeperen i hovedet, Stephan får blokeret et skud på stregen og Lange er uheldig at keeperen får ram på hans hovedstød 🙂
   Til gengæld synes jeg det er bekymrende at vores spillere åbenlyst kritiserer trænerens valg af udskiftninger, også selvom de efter min mening har ret. Sådan noget skal tages internt.

  • #127635
   Hornbek
   Bruger

   Nogle brugere herinde nævner Kirkeskovs attitude ved Larsens sidste scoring. http://www.tv3sport.dk/fodbold/superligaen/video/3874 Helt ærligt gutter, manden har lige spurtet 50-60 m efter en times spil, for så at se Larsen drible. Jeg var sgu også blevet sur, hvis det var mig. SL laver nok næppe flere langskudsmål med højre i den her sæson 😉
   Hvis i ser linket igennem er Kirkeskov også hurtigt oppe ved midterlinien og juble med Larsen.

  • #127771
   Hornbek
   Bruger

   Kom ikke og sig at Martin Jørgensen ikke leverede (og stadig gør det), da han kom hjem fra Italien. Krøldrup ville være en super mand til vores forsvar!

  • #131711
   Hornbek
   Bruger

   Hvis vi kan basere rygter på baggrund af Instagram er det lidt mistænkeligt at Sloth konstant 'liker' billeder af hans venner i FCK-trøjer 🙂

  • #43447
   Hornbek
   Bruger

   Tror folk seriøst på det her rygte?
   PS fejlede efter min mening taktisk mod FCM, men trænere laver også fejl. Jeg hader hans bortforklaringer hver gang vi taber, til gengæld er jeg ikke et sekund i tvivl om at han er den bedste træner for os lige nu 🙂

  • #43431
   Hornbek
   Bruger

   Tror der er større chance for at PS stiller op i trikot til morgendagens træning, end at han bliver fyret!

  • #43584
   Hornbek
   Bruger

   @Sloth. Kunne ikke være mere enig! PS' evige undskyldninger og bortforklaringer må snart få en ende. Han sender lorten videre hver gang i stedet for at tage ansvaret!
   FCM har, måske bortset fra oprykkerne, Suppens tyndeste trup og de udspillede os totalt på vores egen hjemmebane. Ikke nok med det, starter vores bedste angriber ude, og vores klart farligste mand i offensiven (Osama), bliver ydmyget og pillet ud 5 min før pausen.

  • #43582
   Hornbek
   Bruger

   10.000 på lægterne er åbenbart ikke nok motivation. Ganske enkelt pinligt!

  • #43691
   Hornbek
   Bruger

   Ceres, AJA kan jo både spille CB og HB 🙂

   Vil mene vi er 100% dækket ind i forsvaret nu.
   HB: AJA/Putros CB: Pasanen, Kure, Sorin og Jönsson VB: Kirkeskov/Eckersley.

  • #43685
   Hornbek
   Bruger

   Ceres skrev:

   Stig AKA Frank HeskjaerIII skrev:
   Hvis vi henter AJA nu her, så ser det jo pludselig mega godt ud. Med en midtbanespiller inden vinduet lukker bliver det rigtig godt.

   Jeg har ikke noget imod din jubel-optimisme som sådan, jeg har selv tidligere tilhørt den fløj, men sådan realistisk set, er det så "mega godt" at vi kun har fået erstattet Mate med Lange, og nu muligvis får erstattet Atle med AJA, men bare til en anden position, hvis de altså kan blive enige om lønnen ? … var Horsens bedre rent defensivt end AGF sidste sæson, hvor vi spillede til nedrykning de sidste 20 runder ? … og vil AJA på den baggrund kunne gøre den helt store forskel i en mulig nedrykningskamp ?… det jeg beder om er bare en smule realisme.
   .

   Se lige bort fra L. Jakobsen og Ankersen i Esbjerg. Hvilken Hb i suppen er så bedre end AJA? Vi får (måske) en højre back på et højt niveau med masser af udviklingspotentiale, og så beder du folk om realisme?! Jeg må le 😀

  • #181680
   Hornbek
   Bruger

   @briannormark. Enig!
   Jeg er også sikker på at BSN havde sikret sig en højreback, hvis ikke det havde været for Putros' præstationer i træningskampene. Håber og tror at Putros får chancen fra start 🙂
   Vi skal nok få en forstærkning mere eller to, men desværre bliver det nok sidst i vinduet som BSN har vane for..

  • #43795
   Hornbek
   Bruger

   Så du mener Aron har fysik til PL?! Hold nu! 😀

Viser 24 svartråde