Henrik D

Forum-svar oprettet

Viser 17 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #55509
   Henrik D
   Bruger

   Fin idé at hænge trøjer op, men at frede numrene fremover synes jeg er plat

  • #61569
   Henrik D
   Bruger

   Min sarte røv vil gerne have Brøndby toiletpapir
   Det må der kunne sælges en del af

  • #72958
   Henrik D
   Bruger

   Hvorfor skal vi altid diskutere, hvilke beløb vores bedste spillere skal sælges for? Lad os nu forsøge at udnytte at vi har en spiller som kan væe med til at etablere GF i toppen af dansk fodbold igen.

  • #75270
   Henrik D
   Bruger

   Som udgangspunkt synes jeg at tifoen skal fejre GF, men jeg kan da godt se at det kan være sjovt at bruge den til at håne modstanderen. Jeg synes dog at dette tilfælde er LANGT over grænsen. Jeg synes det er usmageligt og jeg er sikker på at det ville skabe uro blandt modstandernes tilhængere.

   Ikke fedt !!!

  • #132570
   Henrik D
   Bruger

   Netop sakset fra sporten.dk

   – Jeg skal ikke til AGF, slår Erik Rasmussen fast overfor Sporten.dk.

  • #77496
   Henrik D
   Bruger

   @ Yalle
   Findes der ligegyldige kampe, hvor GF deltager ??
   Alle kampe er i min terminologi vigtige.

  • #130372
   Henrik D
   Bruger

   Vi skal ikke skifte træner. Han gør det fint i GF, men han er meget langsom til at foretage udskiftninger. Der kunne han godt lære noget

  • #175518
   Henrik D
   Bruger

   Han har ikke spillet ret mange kampe i forhold til, hvor længe han har været i klubberne. Har han været meget skadet eller har han bare ikke helt haft niveuaet der skulle til for at være fast mand i Bundesligaen???
   Selv hvis han ikke lige har haft det sidste der skal til for at være fast angriber i den tyske liga kan han jo godt være en stærk spiller i superligaen, så jeg glæder mig meget til at se ham i aktion for de hvi'e

  • #91229
   Henrik D
   Bruger

   Længerevarende kontrakter vil stadig forhindre spillerne i at skifte mellem klubber i samme land, så de vil sikkert stadig findes.

   Jeg håber at dommen skal forstås således at unge spillere kan holdes i klubberne ved ofte at forny kontrakten. Hvis det er tilfældet kan jeg ikke se noget galt i dommen, da den opdaterede kontrakt altid vil afspejle spillerens reelle værdi for klubben, så ingen kan føle sig snydt.

   Drejer det sig om tre år fra indgåelse af første kontrakt i klubben underminerer Webster-dommen til gengæld alt talentarbejde. Hvad har man ud af at udvikle talenter, hvis de kan smutte næsten gratis når de endelig kan begå sig på højt niveau?

  • #91322
   Henrik D
   Bruger

   Jeg har i denne uge læst at Bendtner har haft problemer med sin attitude alle steder han har været. Det er selvfølgelig ikke til at vide om historien holder vand, men jeg har ikke problemer med at tro på det pga tidligere problemer omkring U21-landsholdet.

   Det er i orden at være på kæk og pågående, men det lader til at Bendtner har et problem med ikke at være i toppen af hierakiet straks han kommer et nyt sted. Kald mig bare gammeldags, men jeg mener det er på sin plads at bevise at man hører til deroppe før man gør krav på noget som helst.

  • #136825
   Henrik D
   Bruger

   Jeg er 31 og har holdt med AGF siden jeg blev taget med på stadion som lille knægt.

   Jeg ved at de gamle stjerner var mine helte, men faktisk kan jeg ikke huske at vi vandt mesterskabet. Lidt surt når det sker så sjældent.

   Jeg aner ikke om det har noget med folks alder at gøre, men jeg må medgive at der ofte er et meget lavt bundniveau i debatterne. Det er helt fair, at folk giver deres meninger til kende og det er naturligvis altid tilladt at have en anden mening og argumentere for den, men så sent som i dag er jeg stødt på et svar, som kun indeholdt sætningen "Anja er en ko".

   Hmmm…. Så kan det vist ikke blive meget lavere 🙁

  • #140351
   Henrik D
   Bruger

   Jeg læste på tekst-tv i går at han er blevet enig med Vejle og kun afventer en aftale klubberne imellem

  • #83257
   Henrik D
   Bruger

   Det er da vist første gang Martin Jørgensen har udtalt sig så konkret om sin tilbagevenden til GF.

   Tidligere har han udtalt at han gerne vil tilbage til AGF når han er færdig i Italien, men at han ville forsøge at få en kontraktforlængelse dernede.

   Det vil være fantastisk med begge brødrene tilbage, såfremt deres bentøj holder 😉

  • #123595
   Henrik D
   Bruger

   @JDS_JEDI

   Du kan via linket i trådens allerførste besked se, hvad der må vises på skærmen.

  • #102456
   Henrik D
   Bruger

   Jeg tror ikke han kommer hjem til sommer. I de udtalelser jeg har set fra ham lyder det til at han vil gøre meget for at blive i udlandet.

  • #123664
   Henrik D
   Bruger

   Steffen gør det fint og skal ikke erstattes med mindre vi kan få en rigtig klassekeeper til lavpris – og den tror jeg altså ikke på.

   Steffen skal bare have klar besked om at han ikke må gå på sine farlige skovture.

  • #136975
   Henrik D
   Bruger

   @ AstonVilla
   Ja, selvfølgelig overlever vi det, men det er nu alligevel trist.

   @ 2white4u
   Jeg anede ikke at det forholdt sig sådan, men at vi har troet på løgnen om "byens øl" gør jo ikke sagen bedre.

  • #123686
   Henrik D
   Bruger

   Ja, problemet ved en boykot er jo at det går ud over GF og det er ingen interesseret i.

   Jeg er bare så forbandet over at vores sponsor vil nedlægge en stor arbejdsplads i byen. En arbejdsplads som vi, vel at mærke, i høj grad forbinder med GF i de gyldne tider.

   Men hvad stiller vi op, hvis Royal Unibrew beslutter sig for at lukke ned i Århus? Jeg synes det er for vagt at lade som om intet er hændt. Vi må da i det mindste kunne lave en protestaktion. Jeg ved ikke lige hvad den skulle bestå i, men det kunne være at vi til en hjemmekamp ikke køber drikkevarer, men til gengæld giver penge i boderne direkte til Århus Elite som kompensation for det manglende salg.

   Jeg ved ærligt talt ikke hvad vi skal stille op, men at være ligeglade er da ikke godt nok

Viser 17 svartråde