Heeman

Forum-svar oprettet

Viser 23 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #187950
   Heeman
   Bruger

   Juelsgård er skadet. Trænede for sig selv forleden.

  • #186569
   Heeman
   Bruger

   Så vil jeg også lige komme med mine tanker om forlængelser eller ikke-forlængelser.

   AJA:
   Forlæng med ham. Han har holdt et fint niveau i efteråret og har umiddelbart vundet kampen om backpladsen. Han har den rette indstilling, og passer godt ind i spillestilen.

   Buur:
   Selvom han har været med i mange år, så er han stadig ung. Han er kun årgang 98, så der er stadig masser af fremtid i ham. Og så må man sige, at konkurrencen på hans plads har været hård. Som zcml kan jeg også se ham som kant. Forlæng med ham og se om man kan leje ham ud.

   Emil Christensen:
   Ud til højre med ham. Nu har jeg efterhånden set en del kampe med ham, både reservehold og U19, og jeg synes, at han ofte sejler rundt. Der mangler simpelthen for meget i forhold til at blive Superligaspiller.

   Jacob Torp:
   Det er super fedt, at vi har en fra ungdomssystem på Suppeholdet, men tvivler på at der bliver forlænget. Der mangler fysik og fart, desværre.

   Stephan Petersen:
   Farvel og tak for mange års (god) tjeneste. Kun få opblomstringer fra en spiller, der har nogle spændende kompetencer. Sidste kontraktforlængelse på et år var set i lyset af, at vi manglede bredde. Der kommer for lidt fra ham, så lad være med at forlænge med ham.

   Danny Olsen:
   Jeg kan rigtig godt lide DO, vel at mærke når han er fysisk på toppen. Men han har dårligt nok spillet i efteråret, og på den måde bidrager han ikke. Derimod er han i “ledergruppen”, så lad os forlænge med ham ét eller to år, da han også har en masse erfaring.

   Ikonomidis:
   Spændende ung spiller, der har nogle ting i sit spil, som der ikke er andre, der har. Som jeg kunne forstå, så var han en nødløsning i det sidste transfervindue, da man ikke kunne få den kantspiller, man ville have. Tror stadig på, at det er en plads, man går efter at forstærke. Så det er op til Ikonomidis at bevise, at han skal være en del af AGF fremadrettet. Så ham vil jeg ikke udtale mig om.

   Bjarnason:
   Som Norden siger, så er han en “meh-spiller”. Han okser rundt og har nogle fine tekniske kompetencer. Men hvor skal han spille henne? Jeg kan forestille mig, at man vil sælge ham i dette vindue, så man stadig kan få lidt for ham. Det vil være fint med mig, da han kun i perioder, har vist det spil, som han gjorde i Randers.

  • #184724
   Heeman
   Bruger

   Er ret sikker på, at det bliver Kasper Junker. Ellers vil det være en dum stigning. Og så bliver Lange tredjevalg.

   Helenius er elendig på låget trods hans højde. Han skal tilbage til AaB nu, og de har pt. kun Enevoldsen og Pohl. Og hvor meget har han egentlig spillet i Paderborn?

  • #184482
   Heeman
   Bruger

   Så har fem mand fået at vide, at de er færdige i AGF (Aabech, ‘Piscu’, Overgaard, Čavrić og EN.) Med de fem ude er truppen på 20 mand. Derudover skriver AGF, at kontraktsituationer for Elez, SP, Zacho og Lange er uafklaret. Kunne dog forestille mig, at man er i forhandling med disse fire. Dog troede jeg, at det allerede var besluttet, at SP skal væk til sommer?

  • #184000
   Heeman
   Bruger

   For at snakke lidt mere FCM, så gør de, som DuErIkkeStifToefting nævner, mere for den enkelte spiller. Nu har jeg ikke det store indblik i, hvordan AGF håndterer deres bedste ungdomsspillere på og udenfor banen, men for at give et indblik i hvordan FCM kører tingene, laver/har de blandt andet følgende:

   – Statistik på hver spiller. Blandt andet hvor han afslutter fra, og hvor mange gange han scorer derfra. Der arbejdes meget med, at få spilleren ind i straffesparksfeltet da målchancen er meget større her
   – Personprofiler på den enkelte spiller, så de ved, hvordan hver spiller agere, hvis han eksempelvis er under pres
   – En hjerneforsker, der blandt andet analysere spillerne på forskellige parametre

   Angående spillere vi har sagt farvel til, har jeg det egentlig fint nok med at de skifter til udlandet, så længe vi får et beløb for dem. Af en eller anden grund formår eksempelvis FCM at få mere for deres talenter, end vi gør for vores.
   En spiller som er gået under AGF’s radar og endt i FCM er Christian Tue fra BMI. Han skiftede til FCM som 14-årig, hvor han boede hos en plejefamilie.

  • #183996
   Heeman
   Bruger

   Jeg er enig i Nordens refleksioner. De giver et meget godt billede af det talentarbejde, der især foregik under Casper Bugge, hvor fysisk stærke spillere blev favoriseret. Okay, der kom nogle dygtige spillere op i form af blandt andet Leon og ‘Duncan’, men der var også spillere, der bare ikke var dygtige nok, selvom de havde domineret samtlige ungdomsrækker, heriblandt Marcus Solberg. Af spillere der pt. løber rundt i andre klubber, som har været i AGF, eller ikke nåede til AGF, må nævnes Mikkel Duelund (rykkede fra AGF til FCM som 14-årig,) Viktor Fischer (skiftede til FCM som 15-årig) og Mikael Anderson (var få år i AGF.) Sidstnævnte er en spiller, som FCM tror utrolig meget på.

   Som Norden også nævner, så er det jo ikke meningen, at der skal et helt U/19-hold op i Superliga-truppen, selvom det da vil se godt ud. Succeskriteriet må være en-to spillere, som eksempelvis FC Nordsjælland fik (Gregor og Maxsø,) da de vandt U/19 rækken. Dette gør sig også gældende for landsholdet. Der er målet heller ikke, at der er fem U/21-landsholdsspillere, der skal op på A-landsholdet. Der vil selvfølgelig altid være årgange, der er ekstraordinære; eksempelvis 94’årgangen med Viktor Fischer, Yussuf Poulsen, Riza Durmisi osv.

   Det er dog klart, at der er større sandsynlighed for eksempelvis EfB, AaB og FCM for at producere Superliga-spillere, da de som ofte ligger højt i U/17 og U/19. Der er dog flere grunde til, at disse klubber ofte er med i toppen af de to ovennævnte rækker. Det er klart, at det altid vil hjælpe, at man gør det godt i ungdomsrækkerne, samt man har et godt ry i oplandet (dette gør sig især gældende på Sjælland, hvor der er så mange klubber (FCN, FCK, Lyngby og til dels BIF,) der kæmper om spillerne.) For nogle har FCM et godt ry, mens de for andre har et mindre godt ry. Det er ofte andre klubbers trænere, der kan stille spørgsmålstegn ved FCM, men man må bare indrømme, at de gør et særdeles godt arbejde i det midtjyske. Forskellen på FCM og andre i det jyske er det geografiske rekrutteringsområde. Jeg var på besøg hos deres akademi for et par uger siden, hvor jeg blandt andet så en planche af, hvor de rekrutterer fra. Det var fra hele landet, samt Færøerne, Sverige og Norge. De rekrutterer altså meget bredt, hvorimod AaB og EfB mestendels rekrutterer fra deres eget geografiske område. Dette gør AGF også. Men, som Norden skriver, så har AGF, modsat EfB og AaB, altså bare ikke et godt ry blandt spillere og forældre.

   AGF har forsøgt sig med de her Talentcentre for at gøre op med det mindre gode ungdomsarbejde. De her centre er lidt en spøjs størrelse. Jeg synes, at det er en fin idé, at man har de forskellige steps, hvor man starter med at scoute de spillere, der har valgt at komme. Det er ikke et krav fra samarbejdsklubberne (66 styks,) at man skal komme. Problemet med denne udvælgelse er, at flere af de spillere der går videre til step to, ikke er de bedste i deres klubber – nogle af dem er 2. holdspillere. Disse går blandt andet videre, fordi der går politik i den. AGF vil gerne tilfredsstille så mange som muligt, da de før har oplevet, at der er samarbejdsklubber, som har været ved at trække sig af den ene eller anden årsag. Derudover har/er der klubber i Aarhus, der har et anstrengt forhold til AGF, hvilket ikke er særlig gavnligt for talentudviklingen.
   Noget der heller ikke er gavnligt for talentudviklingen er, at AGF henter spillere ind, når de er 10, 11 og 12 år. Det der sker er, at konkurrencen i Østjylland bliver svækket markant, hvilket gør at AGF er nødsaget til at tage rundt i landet for at finde modstandere. Min mening er, at man skal vente med at hente spillere til de er U/14 eller U/15, medmindre man har at gøre med et ekstraordinært talent alá Viktor Fischer. Jeg ved, der er andre klubber i landet, der først henter spillere, når de er U/14 eller U/15, og det fungerer meget godt for dem. Der kan selvfølgelig laves aftaler om, at der er spillere, der træner med i AGF én gang om ugen, mens han stadig træner og spiller for sin egen klub.

   I forhold til talentfulde årgange i AGF, så er jeg enig i, at 04’erne er meget dygtige. Det er blandt andet et hold, der består af tre spillere fra én klub, og pt. er der yderligere tre fra samme klub, der træner med. Det vil sige, at der er seks spillere fra et hold i byen, der er eller træner med i AGF. Er det så godt eller skidt, kan man diskutere? Man skal dog passe på med, at kalde dem for fremtiden, da de kun er 11-12 år, da der sker enormt meget i deres personlige og fodboldmæssige udvikling de næste år.
   Derudover skal U/15 og U/14 årgangen da også nævnes, da der netop er udtaget en lang række spillere til DBU’s U/15-talentsamling samt U/16-landsholdet (selvom fire blev sorteret fra.) I AGF tales der en del om 01’årgangen (de der kan komme på U/16-landsholdet.) Dette gøres der blandt andet fordi, de har spillet sammen i lang tid.

   Så for mig at se er der mange problemer i AGF’s ungdomsarbejde, og der vil gå nogle år, før Anders Madsen og co. kontinuerligt vil skabe spillere til Superliga-holdet.

  • #42046
   Heeman
   Bruger

   Jeg vil også gerne bede om en invitation. Talkoden virker heller ikke her.

  • #127058
   Heeman
   Bruger

   Tilslutter mig petersen100 angående Dickoh. Han er færdig på topniveau, tror jeg. Han ville ellers kunne komme med en god portion erfaring. Siger også nej tak til Dario Dummernik. Synes ikke, at han bidrager med det store.

   Borring kunne være spændende. Har fundet sit tidligere niveau, så absolut spændende.

   Selvfølgelig ser jeg også gerne Duncan. Udover han scorer nogle mål, så er han også fin som spilstation, hvilket vi har manglet længe!

   Magter ikke Emil Larsen. Han bliver lynhurtig pigesur, hvis det bare går ham lidt imod. Dertil virker han ikke som en, der vil arbejde benhårdt for tingene. Rilwan Hassen er uhyggelig på sit højeste, men alt for lang tid siden man har set ham på det niveau. Tverskov er interessant, men er det så som midterforsvar eller centralmidt, som egentlig er hans oprindelige position? Nicolai Poulsen har også udviklet sig meget, men vi har altså en del midtbanespillere efterhånden. Kaya ved jeg ikke rigtig med, så nej tak.

   Mon ikke der kommer nogle østeuropæere og forhåbentlig nogle danskere!

  • #41596
   Heeman
   Bruger

   Korrekt – man må være med til slutrunden, selvom man er 22 eller 23 – man skal bare have været max. 21, da kvalifikationen startede. Det nye U/21-landshold tæller årgangene '94 og '95 (og så er der selvfølgelig nogle 96'ere.) Pt. er der ti 94'ere, syv 95'ere og to 96'ere. Det er faktisk ret skræmmende, hvor stor forskel der er på EM-holdet og så det nuværende hold.

   OL er jo en U/23-turnering, men man må have tre spillere med over 23. Som jeg husker det, så må de deltagende spillere ikke være født før den 1. januar 1993 – bortset fra de tre "dispensations-spillere".

  • #41621
   Heeman
   Bruger

   Tror vores wings får enorm betydning i dag – både offensivt men især defensivt. Ankersen og Ludwig kommer all-day, og selvom en som Kusk forsvinder ind i banen ni ud af ti gange, så er der stadig brug for returløbene.

   Offensivt får vi brug for boldbesiddelse og gennembrudskraften, som jeg tænker, Yasin skal komme med.

   FCK's svageste punkt er efter min mening Zanka. Han koger ofte rundt, og laver minimum en kæmpe brøler i løbet af en kamp, hvor der er enten bliver scoret, eller hans medspillere redder hans røv. Antonsson har ikke meget speed, så der kan også udfordres, selvom han har Ludwig ved sin side.

  • #176247
   Heeman
   Bruger

   Willow skrev:
   En anden måde at se det på: Hvor mange mål er gået ind efter dødbolde?

   To-tre mål i denne sæson. En mod Randers og en mod OB. Kan ikke huske, om der er andre. Der er scoret i alt otte mål imod os i denne sæson.

  • #180506
   Heeman
   Bruger

   Jeg tror:

   1. Vi skiber Kjær afsted til en 1. divisionsklub
   2. Vi henter to spillere
   3. Den ene af de to spillere er enten centerforsvar eller venstreback – eventuelt søger man en spiller, der kan spille begge positioner
   4. Den anden spiller er en angriber, selvom man pt. råder over Kjær, Lange, Nord og Mate
   5. De to spillere kan også være hhv. centerforsvar og venstreback
   6. Man vil gerne af med Lange, men han siger nej
   7. Man forsøger at leje Hagelskjær ud, så han kan få noget hård på brystet – han står ikke engang reserveholdskampene

   Så selvom der har været stille på det sidste, så tror jeg nok, at der skal ske et eller andet her til sidst.

  • #180503
   Heeman
   Bruger

   Hansen123 skrev:
   Tror I, at AGF kigger på ham?
   http://tipsbladet.dk/nyhed/superliga/brent-mcgrath-vender-tilbage-til-danmark

   Nope. Han skifter til Fredericia.

  • #41948
   Heeman
   Bruger

   Viborg stillede følgende hold mod FCM:

   [center]Friis

   Pallesen – Veltmate – Rask – C. Poulsen

   Kamper – Rømer – Wichmann – S. Andersen

   Lerager

   Curth[/center]

  • #41897
   Heeman
   Bruger

   Så må jeg vidst også hellere komme med min powerranking, som er lavet før første runde startede.

   1. FCK – Med de indkøb har de suverænt stærkeste trup i Danmark, og der kan nu komme mål fra andre sider en Nicolai Jørgensen. Man så i sidste sæson, at der er styr på defensiven, og nu er offensiven kommet med.

   2. BIF – Jeg tror, at de kravler en plads op i denne sæson, og det er der to grunde til. 1. FCM er svækket, og mister måske flere nøglespillere. 2. Selvom BIF tabte til os, så synes jeg, at de alligevel ser ret stærke ud og med en fornuftig bredde.

   3. FCM – Som nævnt ovenfor så er midtjyderne svækket, og mister sandsynligvis Sisto og måske Sviatchenko. En af de største, måske den største, profil er væk; nemlig Glen Riddersholm, og jeg tror, at han betød uhyggelig meget for den klub.

   4. RFC – Et stensikkert koncept der har skrabet mange points sammen de seneste sæsoner – og jeg tror, at de kommer til det igen. Randers er stabile, og er ikke afhængige af årstiderne som en del andre hold er.

   5. AaB – Selvom Kent Nielsen er væk, har de stadig en spændende trup, men der er dog mangler. Forsvaret er ikke særlig stærkt og offensiven er forholdsvis ung, men det virker til, at hver gang der kommer en ung AaB-spiller, så gør han det godt (senest Oliver Abildgaard.)

   6. OB – Kent Nielsen + gode indkøb = god sæson. Offensiven så uhyggelig ud mod Hobro, men jeg tror, at Rasmus Falk betyder rigtig meget for dem, og hvis han forsvinder, så mister de meget flair. Derudover skal de have fat i en ny keeper, da Falkesgaard ikke er langtidsholdbar.

   7. FCN – Ligesom Randers har nordsjællænderne et solidt koncept, som de kan læne sig op af. Mange spændende spillere, men jeg synes nok man så mod SønderjyskE, hvorfor de kan komme i problemer. Skal de blive syver, så skal de hente nogle rutinerede kræfter, selvom jeg bifalder brugen af unge spillere.

   8. EfB – Jeg tror simpelthen ikke på, at de kan komme højere. Truppen er ikke væsentlig ændret fra sidste sæson, og deres midterforsvar er ikke til meget mere. Midtbanen ser fin ud, men spørgsmålet er om Nicki Bille har de fornødne mål i sig?

   9. AGF – Jeg ved godt, at det var mod Brøndby, men jeg synes, at man så lidt af potentialet i truppen og spillestilen. Det ligner, at Wieghorst er et pænt stykke med implementeringen af spillestilen, og fortsætter man med at hente spillere fra hylden med Bjarnason, DAP, Piscu osv., ser jeg os på en klar 9. plads.

   10. VFF – Dem vil jeg egentlig gerne placere et andet sted, men nuvel. Meget kommer til at afhænge af Deblé, og spørgsmålet er, om truppen kan omstille sig til den mere offensive spillestil, som Johnny Mølby praktiserer, inden det er for sent.

   11. SønderjyskE – Her vil jeg gerne have sat Viborg, men det blev SønderjyskE. De fik en glimrende start, og de har stadig fighterhjerte – måske har de endda fået mere i Janus Drachmann. Min "bekymring" for SønderjyskE er egentlig Jacob Michelsen og en skade til Dalgaard.

   12. Hobro – Den svære sæson to, som så mange snakker om. Truppen er blevet svækket, og de der er kommet ind, er slet ikke på samme niveau. Derudover tror jeg, at der er flere af de andre klubber, der mere eller mindre har læst Hobros spillestil, og så tror jeg ikke, at den "foreningsfølelse", som de lagde meget vægt på i sidste sæson, holder i længden.

   Det bliver en spændende sæson at følge – især nu hvor vi er tilbage.

  • #180331
   Heeman
   Bruger

   Di Stefano skrev:
   Dyre fejlindkøb som nok ikke er de nemmeste at slippe af med. Men forsøget skal gøres.

   Tror Bjørdal stadig har et godt navn i Norge. Ved ikke lige med Helgi og hans omdømme.

  • #37181
   Heeman
   Bruger

   Sakset fra EB:

   "Bestyrelsesformand Lars Fournais anslår at der kommer fem-syv nye spillere denne sommer og bekræfter over for Ekstra Bladet, at AGF med oprykningen skruer op for lønbudgettet, så det kommer på niveau med, hvad klubben lå på sidst klubben var i det gode selskab.

   – Spillerbudgettet bliver øget i forhold til indeværende sæson.

   – Betyder det, at I kommer op på samme lønbudget som sidst i var i Superligaen?

   – Det gør vi i hvert fald, fastslår Lars Fournais.

   Det betyder, at AGF træder ind i Superligaen med rækkens sjette-største lønbudget."

   Jeg er klar over, at det ikke er transferbudget, men det er dog stadig en væsentlig faktor.

  • #127106
   Heeman
   Bruger

   Simon G skrev:

   Mathis skrev:
   Du skriver "welcome home brothers".. Skal det forståes bogstaveligt, sådan at du mener, at det er to ex gf'ere der vender hjem?

   Hvem er i Sverige ud over Vibe?

   Victor Palsson spiller i Helsingborg

   Hvis vi skal tage det bodstaveligt, så har følgende spillere været i AGF:
   – Lasse Vibe, IFK Göteborg
   – Victor Palsson, Helsingborg IF
   – Dioh Williams, Gefle
   – Dominic Oduro, IK Frej

   Nægter simpelthen at tro, at det skulle være Vibe. Palsson kunne det godt være – han har efterhånden også prøvet meget (USA, Holland mv.) Dioh Williams er blevet 30 og skiftede til Gefle i '14. Oduro er udlejet fra City til Frej – en lejeophold der startede i år.

  • #180307
   Heeman
   Bruger

   T-Knogle skrev:

   Heeman skrev:

   dengamle skrev:
   Ifølge den hollandske avis AD vil Twente forsøge at sælge Andreas Bjelland denne sommer, og prisen bliver ikke voldsom høj.
   Og han er vel venner med Morten W – så den ligger lige til…
   Ikke?

   Næppe. Hvorfor skulle en landsholdsspiller på 26 år, der har haft en rigtig god sæson i Twente, tage til en oprykker? Jeg tror overhovedet ikke, at han tager tilbage til Danmark endnu. Tyskland eller Frankrig ser jeg som hans næste destination.

   Og hvorfor bliver folk ved med at tro, at vi kan hente spillere for 10-15 millioner? I "Det Nye AGF" er der meldt ud, at der skal spares, og man vil ikke kaste om sig med penge, og i vores situation er 10-15 millioner ret så mange penge. Derfor er en spiller som Lasse Vibe heller ikke realistisk. Dertil tror jeg heller ikke på, at vi kan lokke Kusk til Aarhus.

   Vi kommer nok nærmere til at se gratis spillere, eller spillere til en meget lille pris. Vi er altså ikke FCK eller Brøndby, omend vores selvforståelse nogle gange er på det niveau.

   Kald mig bare sortseer…

   Heeman du er en sortseer 😉

   jeg regner ikke med 15 mio kr. transfers, men der er mange spændende eks AGF'ere der ude som vi kan lokke hjem til det nye setup. Jeg siger ikke at Lasse Vibe er realistisk, jeg siger blot at der render rigtigt mange landsholdsaktuelle eks. AGF'ere rundt, som vil være guld værd for klubben lige nu.

   Det har du så ganske ret i, men nok kan de være guld værd for klubben, men det er ikke sikkert, at de hverken passer ind, eller har lyst til at komme tilbage. Så jeg vil, igen, være "sortseer," og mene, at vi ikke kan lokke nogle spændende eks-AGF'ere hjem på grund af vores nye setup. Jeg tror, at vi først vil se nogle "større" spillere, såfremt vi undgår nedrykning, fordi der så vil være bund i det nye setup. Så T-Knogle, jeg tror ikke rigtig, at vi bliver enige her – medmindre du selvfølgelig giver mig ret. 😉

   Så vil jeg også lige blande mig angående de senest foreslåede spillere:

   petersen100 skrev:
   Spillere som Bjelland og Vibe er næppe realistiske for os.

   Hvad med disse:
   Tamboura: god, stabil venstre back – god begge veje. Snart transferfri.
   Djiby Fall: 7 kasser på trods af begrænset spilletid. Bedre end Lange, Kjær og Solberg. Snart transferfri. God targetman.
   ferhan hasani. Jeg kender ikke meget til ham.
   Ticinovic: alsidig og snart uden kontrakt.
   busuladzic og Bjarnason: begge snart også uden kontrakt.

   Tamboura: Landsholdsspiller der var med til Afrika Cup, hvis plads bliver nappet af en højrebens-spiller – no thanks.
   Djiby Fall: Jeg vil gerne have ham, tror bare ikke Wiggo vil. Og så er han 30.
   Ferhan Hasani: Gør det fint for Brøndby pt., men tror han bliver i BIF.
   Ticinovic: Jo tak! Bedst som wing, men spiller begge backs ganske fint.
   Busuladzic: Kan ikke rigtig se, hvad han bringer.
   Bjarnason: Dygtig spiller, men jeg tror ikke, at han gider. Han bliver i RFC, eller skifter til en udenlandsk klub.

   Dichio skrev:
   AGF skal fosøge at gå efter Helenius, Kasper Kusk, Emil Larsen, 1-2 gode midterforsvarer.

   Bliver nok ikke let men Morten Wieghorst har haft dem på U21 og måske kan vi derfor blive en dark horse i kampen om dem, da de sikkert gerne vil spille lækker fodbold som MW har indført i AGF.

   Måske kan vi leje Peter Ankersen en sæson indtil Oskar Buur er klar til startopstillingen måske allerede næste sommer.

   Undskyld, men her må jeg le! Helenius, Kusk og Emil Larsen? Arh, ved du nu hvad. Helenius gider vidst ikke rigtig, at være i AaB, og skifter nok til en af københavner-klubberne, medmindre han kan komme til Benelux-landene. Kasper Kusk vil kun til FCK, måske BIF. Emil Larsen vil gerne tilbage til sin familie og venner i København, så han vil nok ikke tage til det mørke Jylland.

   Peter Ankersen er slet ikke realistisk. Hvis han overhovedet bliver udlejet til dansk fodbold, så hedder det igen en af de store klubber – hvor vi simpelthen bare ikke hører til.

  • #180274
   Heeman
   Bruger

   dengamle skrev:
   Ifølge den hollandske avis AD vil Twente forsøge at sælge Andreas Bjelland denne sommer, og prisen bliver ikke voldsom høj.
   Og han er vel venner med Morten W – så den ligger lige til…
   Ikke?

   Næppe. Hvorfor skulle en landsholdsspiller på 26 år, der har haft en rigtig god sæson i Twente, tage til en oprykker? Jeg tror overhovedet ikke, at han tager tilbage til Danmark endnu. Tyskland eller Frankrig ser jeg som hans næste destination.

   Og hvorfor bliver folk ved med at tro, at vi kan hente spillere for 10-15 millioner? I "Det Nye AGF" er der meldt ud, at der skal spares, og man vil ikke kaste om sig med penge, og i vores situation er 10-15 millioner ret så mange penge. Derfor er en spiller som Lasse Vibe heller ikke realistisk. Dertil tror jeg heller ikke på, at vi kan lokke Kusk til Aarhus.

   Vi kommer nok nærmere til at se gratis spillere, eller spillere til en meget lille pris. Vi er altså ikke FCK eller Brøndby, omend vores selvforståelse nogle gange er på det niveau.

   Kald mig bare sortseer…

  • #180209
   Heeman
   Bruger

   Spændende med de mange navne der bliver nævnt – det er kun godt for debatten.

   Jeg tillader mig, at liste alle de spillere der er nævnt i tråden op, og knytter en kommentar til dem:

   – Michael Lumb – Plus: Han er Hviie og offensiv – Minus: DC og skader
   – Tobias Mikkelsen – Plus: Kender systemet og MW – Minus: Minder om SP
   – Francis Dickoh – Plus: Kender systemet og MW – Minus: Hans alder (32)
   – Kristian Pedersen – Plus: Ung (20) og kan presse DC – Minus: Har han potentiale?
   – Dennis Flinta – Plus: Erfaren og allrounder – Minus: Alder (31) og passer han ind?
   – Oliver Lund – Plus: Fart og fysik – Minus: Passer han ind? Tror det ikke.
   – Kian Hansen – Plus: Stærk på bolden og hurtig – Minus: Tror han er total urealistisk
   – Leon Andreasen – Plus: Hviie og bare dygtig – Minus: Tør man pga. de mange skader?
   – Leon Jessen – Plus: Udlånt og muligvis ingen fremtid i Kaiserslautern – Minus: DC
   – Lasse Vibe – Plus: Fremragende spiller – Minus: Totalt urealistisk
   – Emil Larsen – Plus: Kender systemet og stærk 1v1 – Minus: Vil gerne bo i Københavnsområdet
   – Ronnie Schwartz – Plus: En rigtig målsluger – Minus: Tænker han vil blive i udlandet
   – Matti Lund – Plus: Stærk på bolden – Minus: Gør det fint i Italien og så spiller han Aabechs plads
   – Boubacar Sanneh – Plus: Ung spændende spiller – Minus: Horsens' frikøbsklausul
   – Kris Stadsgaard – Plus: Kender systemet og MW – Minus: Hvor står han pga. skaderne?

   Som I kan se, så er der flere spillere, jeg er kritiske ved, og tror ikke at mange af dem er realistiske. Vi bliver sandsynligvis nødt til at kigge på en hylde lavere, hvilket selvfølgelig er super irriterende! Håber JTA kan hive nogle kaniner op af hatten, som han gjorde i AIK.

   Af spillere der skal ud, tænker jeg:
   – Arthur Sorin – Virker til at være helt ude i kulden
   – Andreas Laudrup – Spændende spiller men han kommer sig aldrig over skaderne
   – David Devdariani – Samme som Laudrup
   – Jeppe Kjær – Kan ikke rigtig finde ud af, hvorfor han blev hentet?
   – Marcus Solberg – Se om vi ikke kan leje ham ud til et sted, hvor han kan spille fast
   – Davit Skhirtladze – Det bliver bare ikke til noget med ham, desværre

  • #37334
   Heeman
   Bruger

   Jeg vil også gerne have nogle udskiftninger efter i går, men tror kun, at det er Nordstrand, der bliver ofret:

   [center]Staff

   Córtes – Bjørdal – Jønsson – DC

   Helgi – DO

   SP – Aabech – Mate

   Lange[/center]

   Dog håber jeg, at Cortés bliver erstattet af AJA, da han simpelthen ikke har den fornødne fart. Det eneste plus ved ham, er hans styrke i pasningsspillet – både afleveringer og indlæg.

   Dertil håber jeg også, at Situ erstatter Bjørdal. Jeg bliver bange hver gang, Bjørdal har bolden, og så sejler han ellers rundt i defensiven – utroligt, at han har været landsholdsspiller!

  • #37383
   Heeman
   Bruger

   [center]Staff

   Buur – Situ – AJA – DC

   Jønne – KP/Helgi

   DO – KA – SP

   MN[/center]

   Den opstilling tror jeg på. Det kan også være, at han vælger at starte på samme måde som mod AB, men som der blev skrevet tidligere, så dur Aabech bare ikke på kanten. Så må Danny bare bide i det sure æble.

   Som andre var jeg heller ikke imponeret af Situ, men lad os nu lige give manden nogle flere chancer. Det er trods alt anderledes, at spille kampe hvor der er points på spil end træningskampe.

  • #37403
   Heeman
   Bruger
  • #187765
   Heeman
   Bruger

   Og det vil sige, at der skal hentes fart. Den seneste Superliga-podcast fra Mediano giver et super indblik i, hvilke typer det er, som Glen gerne vil have til sin 4-1-4-1.

   Der var en herinde, der nævnte Uffe Bech, der lige er sat til salg. Glen har tidligere jagtet ham, men tvivler dog på, at han vil til AGF.

   Pierre Kanstrup vil være et enormt scoop, men tvivler desværre også på, at vi får ham. Tænker at Okore er en Glen-spiller, men han er sikkert al for dyr.

   Ser virkelig frem til det her vindue, da det ikke kun er os, der skal ud at agere, men ret mange klubber i Superligaen der skal købe og sælge.

Viser 23 svartråde