Heeman

 • Juelsgård er skadet. Trænede for sig selv forleden.

 • Juelsgaard er skadet. Trænede for sig selv forleden.

 • Og det vil sige, at der skal hentes fart. Den seneste Superliga-podcast fra Mediano giver et super indblik i, hvilke typer det er, som Glen gerne vil have til sin 4-1-4-1.

  Der var en herinde, der nævnte Uffe Bech, der lige er sat til salg. Glen har tidligere jagtet ham, men tvivler dog på, at han vil til AGF.

  Pierre Kanstrup vil være et en…[Læs mere]

 • Heeman svarede til emnet kontraktudløb? i forummet AGF 6 år, 5 måneder siden

  Så vil jeg også lige komme med mine tanker om forlængelser eller ikke-forlængelser.

  AJA:
  Forlæng med ham. Han har holdt et fint niveau i efteråret og har umiddelbart vundet kampen om backpladsen. Han har den rette indstilling, og passer godt ind i spillestilen.

  Buur:
  Selvom han har været med i mange år, så er han stadig ung. Han er kun årgang 9…[Læs mere]

 • Heeman svarede til emnet 2. Angriber ? i forummet AGF 6 år, 12 måneder siden

  Er ret sikker på, at det bliver Kasper Junker. Ellers vil det være en dum stigning. Og så bliver Lange tredjevalg.

  Helenius er elendig på låget trods hans højde. Han skal tilbage til AaB nu, og de har pt. kun Enevoldsen og Pohl. Og hvor meget har han egentlig spillet i Paderborn?

 • Så har fem mand fået at vide, at de er færdige i AGF (Aabech, ‘Piscu’, Overgaard, Čavrić og EN.) Med de fem ude er truppen på 20 mand. Derudover skriver AGF, at kontraktsituationer for Elez, SP, Zacho og Lange er uafklaret. Kunne dog forestille mig, at man er i forhandling med disse fire. Dog troede jeg, at det allerede var besluttet, at SP skal…[Læs mere]

 • For at snakke lidt mere FCM, så gør de, som DuErIkkeStifToefting nævner, mere for den enkelte spiller. Nu har jeg ikke det store indblik i, hvordan AGF håndterer deres bedste ungdomsspillere på og udenfor banen, men for at give et indblik i hvordan FCM kører tingene, laver/har de blandt andet følgende:

  – Statistik på hver spiller. Blandt andet h…[Læs mere]

 • Jeg er enig i Nordens refleksioner. De giver et meget godt billede af det talentarbejde, der især foregik under Casper Bugge, hvor fysisk stærke spillere blev favoriseret. Okay, der kom nogle dygtige spillere op i form af blandt andet Leon og ‘Duncan’, men der var også spillere, der bare ikke var dygtige nok, selvom de havde domineret samtlige un…[Læs mere]

 • Heeman ændrede deres profilbillede 7 år, 1 måned siden