h-aaen

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #56031
   h-aaen
   Bruger

   mikkel11 skrev:
   Hej alle GF'ere derude! 🙂

   For lidt over 14 dage siden, bestilte jeg sammen med min lille søn den nye AGF-trøje til ham, over den fine nye merchandise-hjemmeside, http://www.shop.agf.dk.

   Jeg må så sige at det ikke undre mig at der går over 14 dage hvis du har forsøgt at bestille en GF trøje på http://www.shop.agf.dk

   Prø lige endnu engang at kig forbi den adresse, så giver det helt mening at din trøje ikke er kommet endnu 😀

  • #60726
   h-aaen
   Bruger

   Peder Vendelbo Mikkelsen nævner Haminu Dramani som en mulig erstatning. Måden Peder har fundet frem til Dramani er at han har samme Agent som Howard.

   Det er selvfølgelig en lidt tynd grund, og jeg ved intet direkte om spilleren. Men hvad man lige kan læse omkring ham kunne han da godt se spændende ud. Han blev købt at Lokomotiv Moskva for 3 år siden for 3mil €. Han har dog ikke slået igennem i Lokomotiv og var sidste år udlejet til Kuban Krasnodar som endte med at rykke ud af den bedste Russiske række. Han står noteret som Full Back der kan sparke med begge ben, og beskrives som meget hurtig. Manden er idag 23 år og må vel siges at have den rigtige alder. Han er også aktiv omkring Gahnas landshold, hvor han fik 10 kampe under WM kvalifikationen dog 8 som indskifter.

   Synes jeg har læst at han har 1/2 år til bage af kontrakten med lokomotiv, men på transfermarket står han stadig som Kuban Krasnodar spiller og at han havde kontraktudløb 31-12-2009.

   Nogle der kender mere til ham, og kunne han være en mulighed?

  • #60762
   h-aaen
   Bruger

   jyhne skrev:
   Playersponsorater ER noget lort.

   Det er bedre at købe spillerne selv, så havde vi nemlig stået med 2,8M. Udgifter 8M på spillerne, 1,2M i tabte renter = 9,2M
   Indtægter ved salg 12M.
   Overskud 2,8M

   Jeg kan slet ikke følge din udregning, sorry. Under de forudsætninger jeg nævner tjener AGF 12,4M ved brug af playersponsorat, mens de uden kun ville have tjent 12M. Så nej under de nævnte forudsætninger giver player sponsoratet den bedste handel.

   jyhne skrev:
   Og hvad hvis Kure, Krabbe eller Salifu bliver solgt for mere end 2M så holder dit regnskab ikke alligevel. For så skal sponsorerne have 20% = 400.000.

   Læs nu hvad jeg skriver! Jeg skriver jo netop at hvis de tilbageværende spillerne bliver solgt for mere end 2 mio så vender aftalen og så har den IKKE har været fordelagtig for AGF.


   @Ceres

   JA det er noget lort at bestyrelsen kan bruge det til at pisse i bukserne, for det var jo det de gjorde dengang.

   Men samtidig kan disse sponsorater jo faktisk være gode (jeg siger ikke at de ER det, men KAN være det) Havde man nu solgt dem på et tidspunkt hvor man faktisk ikke var tvunget til det, og derved kunne bruge pengene i driften istedet for at fylde dem i et i forvejen stort hul. Så er det jo faktisk en forsikring/risiko udjævning. Man er sikker på at få penge for spilleren, lige meget om han smutter på en fri transfer, bliver skadet eller bare underpræstere, imod at man så skal betale en præmie(her de 20%) for hvis han præstere over det forventede og bliver solgt.

   Prøv at tænk hvis man havde haft playersponsorater på hele guldholdet fra midten af halvfemserne. Så ville man faktisk have fået penge for Martin Jørgensen, Håvard Flo osv.

   En fare ved playersponsoraterne kan jo så bare være at klubben kan føle sig tvunget til at sælge for at tilfredsstille investorene

  • #60759
   h-aaen
   Bruger

   Før der går helt selvsving i playersponsorat tråden.

   Tænk på playersponsoratet som et lån. Hvis vi antager at Zenit har betalt 12 mill for Lumb ser regne stykkert for "lånet/playersponsoratet" sådan ud.

   GF låner for 3 år siden 8 millioner rentefrit. Dog skal de betale de 8 millioner tilbage ved et eventuelt salg af nogle spillere samt 20% af beløb over 8 millioner.

   Lad os sige at GF kan investere disse 8 millioner til 5% (Enhver virksomhed ville nok gå efter en noget højere forentning hvis de vil overleve ret længe)

   8 mill, med 5% forrentning giver så 400.000kr i renter om året. Dette får GF i 3 år = 1,2mill kr.

   I januar 2010 sælger GF Lumb for 12 mill. Investorene får deres 8 millioner tilbage samt 20 % af de sidste 4 millioner = 800.000.

   Altså har GF betalt investorene 800.000kr i renter for at låne 8 millioner i 3 år.

   Dette betyder at GFs regnskab for salget af Lumb ser sådan ud:
   Modtagelse af penge i 2006(8mill) + renter af modtaget penge(1,2mill) – tilbagebetaling af lån(8mill) – renter af lånet(0,8mill) = 12,4 millioner kr.

   Altså har GF tjent 0,4 millioner på player sponsoratet end hvis vi bare havde lånt de 8 millioner i Banken og ikke solgt playersponsorater.

   Jeg er godt klar over at disse beregninger er usikre. Usikkerheden ligger i de 5% forentning, men denne sats er LAVT sat, og en højere %-sats her vil blot gøre playersponsoratet endnu bedre.

   Derudover kan investorene jo stadig få flere penge ved salg af de sidste spillere i playersponsoratet. Det betyder at får vi mere end 2millioner ind på de sidste spillere i sponsoratet vil playersponsoratet ikke have været fordelagtigt for AGF.

   Men playersponsoratet er altså ikke 100% lort. Jeg håber da de laver nogle simple beregninger når de laver et sådant playersponsorat, og ja som det ser ud pt med mine beregninger har det været en GOD forretning for GF

  • #61036
   h-aaen
   Bruger

   Morten Stistrup skrev:

   Tjah, hvis man nu sammenligner de to herre størrelsesmæssigt, så er Messi altså lige lidt mindre end Ronaldo, hvilket jo gør, at han falder meget nemt, det er jo klart. Ronaldo er jo bomstærk, og når han falder ligeså meget som Messi, så er der altså noget galt.

   Hmm her falder jeg TOTALT af. Det har vel intet med Messis størrelse at gøre om modstanderen laver frispark eller ej. Falder Messi pga. manglende fysik skal han ikke have frispark. Han skal have frispark hvis modstanderen foretager sig noget ulovligt.

   Nå men ja Messi var god på et godt barca hold sidste år, men jeg kan godt tro at han ender som Ronaldinho, som et flop, hvorimod jeg tror at Ronaldo vil holde et konstant højt niveau i lang tid. Dette tror jeg pga at Messi som så mange andre slet ikke kan det samme som Ranaldo på egen hånd. Og selvom mange mener at Ronaldo ikke laver noget defensivt, så er han stadig et meget større aktiv defensivt end Messi.

   Jeg mener Ronaldo er klart bedre med hoved (ja messi scorede med hovedet i CL men det gør ham LANGT fra bedre)
   Ranaldo er KLART mere målfarlig (tjek topscorelisten de sidste par år og i united tiden spillede Ronaldo i en klart mere målfattig liga)

   Alt i alt tror jeg Ronaldo kan vide titler selv, det kan Messi ikke. Og ja fodbold er et holdspil hvis man ikke har individualistiske typer til at afgøre kampene, har man disse typer behøver man ikke et så stærkt hold.

   Så enter skulle Barcalona have titler for 2009 eller også skulle Ronaldo

  • #61602
   h-aaen
   Bruger

   Når regnestykket skal gøres op skal vi jo tænke på at ligemeget om vi får landskampen eller ej, så har vi udgifterne til stadion.

   Så det indtægterne skal dække er: Markedsførring af kampen, vagter, folk i boderne, lidt ekstra til at pleje banen, og noget rengørring.

   Tænk på dette som at du skal arrangere en stor fest i det lokale forsamlingshus. Du skal have en DJ, nogle vagter, og nogle til at stå i bar. Men du behøver ikke betale for leje af lokalet.

   Så der burde kunne tjenes lidt. Men alt dette ved DBU jo også godt og derfor kan prisen heller ikke sættes for højt. Og jeg vil også give jer ret i at det største indtægt nok kommer i form af Goodwill

  • #63719
   h-aaen
   Bruger

   Der er mange ting der spiller ind i denne situation. Men jeg kan ikke forstå hvor for politikkerne ikke slår 2 fluer med et smæk.

   Man vil i Aarhus gerne have en multiarena så man kan få store indendørs begivenheder til DK og Aarhus. Placeringen af denne er vedtaget til at skulle ligge bynært og derved på godsbane arealet.

   Man vil i AGF gerne have et godt fodbold stadion som man også kan bruge til koncerter og andre events.

   Hvorfor er det ikke at man bygger en multiarena med fodbold deminsioner. Et godt forbilled kunne være dette stadion bare i ½ størrelse: http://en.wikipedia.org/wiki/Veltins-Arena.

   Her vil man få et fodboldstadion til ca. 30.000. Man vil få en arena som vil kunne indeholde koncerter (læs afsnittet af vikipedia om lydisolering af veltins arena), men man vil også få et stadion som kan indeholde 2 håndboldbaner hvor man vil kunne have ca . 20.000 tilskuere pr. bane. Derudover vil et sådant stadion også kunne bruges til ishockey og andre storre events (synes jeg læste at DK ikke kunne få A wm i ishockey til DK pga vi ikke havde store nok arenaer.)

   Spørgsmålet er om der er plads til et ARENA AUF SCHALKE agtigt stadion på godsbanearealet, ellers kunne man måske gå på kompromi med placering og tage den gamle placering ved Åhavevej op til overvejelse igen.

   Økonomisk vil et sådant stadion nok kunne bygges for en pris på omkring 1 mia. (Veltins kostede 1½ mia)

  • #67602
   h-aaen
   Bruger

   Vi har 1 CL plads og 3 EL pladser hvor den ene EL plads går til pokalvinderen.

   Vi skal faktisk helt hen til sæson 11/12 før der er chance for et ekstra dansk hold i Europa (men der er chancen også stor) og så vil fordelingen hedde 2 CL pladser og 3 EL pladser.

   Og henter vi flere point en skotland i næste sæson er chancerne også store for at den ene CL plads giver direkte adgang til gruppespillet.

   http://www.haslund.info/ecup/rang/forside.asp

  • #67597
   h-aaen
   Bruger

   @ Superhvid

   Lige meget hvor meget jeg ville ønske du havde ret så har du det ikke. Vi har langt fra skrabet point nok sammen til en ekstra plads i europa. Husk også på at de point der er tjent i år først tæller i 10/11

   Så det hedder:

   1: CL kval
   2: EL
   3: EL
   Pokal vinder: EL

   Så det bliver FCM eller Aab der kommer i EL og ikke os.

   http://www.haslund.info/ecup/rang/rang0408.asp

  • #69863
   h-aaen
   Bruger

   Drenge drenge drenge. Slap nu lige af.

   Her er faktisk en rigtig god beskrivelse fra DBU omkring hvorfor de gør som de gør og hvorfor de kan gøre dette.

   http://dbu.dk/news/newsShow.aspx?id=250758

   Om det så er en ændring i praksis i brug af loven skal jeg ikke kunne udtale mig om.

  • #70012
   h-aaen
   Bruger

   Det er da det vagtkorpset er til. De har jo kamera på hele stadion, og så sidder de og tæller hele første halvleg :p

  • #70094
   h-aaen
   Bruger

   Vi mangler 4 sejre eller 8 uafgjorte kampe for at få 2 i CL og 3 i Europa cup i sæson 10/11.

   En sejr vil give DK 0,4 point og et kryds det halve. Og du kan se stillingen her http://www.haslund.info/ecup/rang/rang0509.asp

   Så tror ikke på at DK vil få 2 CL hold før i sæson 11/12. Her ser det til gængæld næsten helt sikkert ud. Vi skal dumme os meget til næste år for ikke at få 2 hold med i CL der. Stillingen kan du se her: http://www.haslund.info/ecup/rang/rang0610.asp

  • #70104
   h-aaen
   Bruger

   Jeg tror svaret på hvorfor det ikke har været muligt tidligere har været sikkerhed.

   Det giver jo større mulighed for at udefans køber billet til andre steder en hjemmesektionen.

   Jeg tror det har været AGFs grund. Dog kan jeg ikke se meningen med det. Hvis folk vil sidde det forkerte sted og lave ballade gør de det sku lige meget om de kan købe billetter online eller ej.

   Og med online salg ved de da hvem der sidder i hvor.

  • #71568
   h-aaen
   Bruger

   Så blev løvenkrands degraderet til 2. holdet i schalke

   http://www.bold.dk/nyt/Schalke-degraderer-Loevenkrands

   Ja det er nok ikke realistisk, men det har vi jo sagt før, og mon ikke han kan smutte gratis? Han har kontrakt udløb til sommer og de vil nok gerne slippe af med hans løn.

   Han ville nu passe godt ind på vores venstre kant. Men som der tidligere er nævnt i denne tråd er der nok andre klubber der står foran os.

   Og alt dette har jeg fra en meget pålidelig kilde 😉

  • #71359
   h-aaen
   Bruger

   Drenge og piger! Mænd og Damer!

   Jeg vil gerne have at en af jer lave en lille udregning! Ta aktieprisen og gang den med antallet af aktier. Derefter vurder om det tal i får er en rimelig værdi for de aktiver og fremtidsudsigter der er i Aarhus Elite.


   @SteffenAndreasen

   Du snakker om at den i foråret 2007 var i kurs 33. Er det sammenlignligt medkursen idag? Jeg kan ikke huske det, men er der ikke lavet aktieemision siden? Hvis der er kan du jo SLET ikke sammenligne de to tal.

   AARHUS ELITE ER KUN EN HJERTE INVESTERING. Der findes mange andre aktier som er meget bedre mht fremtid og nuværende værdi i firmaet

  • #71871
   h-aaen
   Bruger

   Detr burde vel være muligt at finde en oversigt over disse TV penge aftaler?

   Eller er disse hemmelige for menig mand?

  • #129398
   h-aaen
   Bruger

   @ DoktorGF

   Om Leon kan komme på 25% skat = Både ja og nej.

   Han kan komme på ordningen pga. at han har været ude i 3 år. Men han kan derefter blive ramt af at skulle tilbagebetale forskellen på 25% ordningen og normal dansk skat.

   For at slippe for at betale skatte fordelen tilbage skal man have været ude i 5 år, eller flytte til udlandet i min. 3 år efter han har været i DK på forsker ordning.

   Så får vi Leon hjem, vil det være sikkert at han smutter tilbage til udlandet igen indenfor 3 år.

   Men det er vel også til at lave med [lol]

  • #71869
   h-aaen
   Bruger

   Jeg tænkte lidt det samme. Ove P talte om dette inden kampen mod OB, og man kunne måske mistænke GF lidt for at de havde mere at tabe end at vinde idag.

  • #74139
   h-aaen
   Bruger

   Er der ikke nogen der har et link til et billed hvor man kan se trøjen?

  • #101831
   h-aaen
   Bruger

   SteenWhite skrev:
   Aktieemissionen har da haft den positive indvirkning på resultatet, at man sparer nogle renteudgifter eller får nogle større renteindtægter på de penge der er kommet ind.

   Jeg synes heller ikke resultatet er særlig godt.

   1. salg af tulle på 7.5 mill
   2. overskud ved 3 udsolgte landskampe skulle gerne have givet 3 mill

   Med de ekstraordinærer indtægter burde der have været overskud, men på den anden side når Århus Elite ikke kan tjene penge på 2 koncerter med George Michael med 60.000 tilskuere bliver det nok aldtig bedre.

   Ahh steen

   Ja vi har solgt Tulle. Men i perioden har vi ialt solgt spillere for 8½ mio som jeg læser det. Men samtidigt har vi købt kontrakt rettigheder for 15½ mio.
   Så som jeg læser det har vi en negativ transferaktivitet på 7 mio.

   Er dette helt forkert?

   Køb af kontraktrettigheder (15.657) (2.825)
   Salg af kontraktrettigheder mv. 8.599 4.850
   kilde: pengestrømsopgørelsen s.14

  • #123151
   h-aaen
   Bruger

   mener det koster omkring 75kr fra banegården. 😮

  • #123149
   h-aaen
   Bruger

   75 min.

   toget køre en gang i timen 14 min over fra stationen, og så er der vel 15 mins gang til stadion i grenaa

  • #91227
   h-aaen
   Bruger

   tror Hr. Øland har ret.

   Ja en spiller vil kunne flytte fra GF hvis de har under 2 år tilbage(over 28 år), men hvis det nu er graulund så vil han jo stadig koste fra ca 4 mill (alt efter hvor lang tid han har tilbage, og hvad han får i løn) Og hvor mange spillere har GF som koster over 4 mill?

  • #137115
   h-aaen
   Bruger

   Så gerne Manchester United gæste byen…. Synes de er blevet glemt lidt i afstemningen…..

  • #137305
   h-aaen
   Bruger

   @Abv

   Du efterlyste nogle danske værdier som var før vi blev kristne!

   Her er en "ærlighed"

   Se en af de vigtigste ting for at kunne handle med andre er ærlighed. Hvis du tror du bliver snydt af ham du skal til at handle med så handler du ikke.

   Danskerne da vi var de stolte vikinger handlede jo næsten over hele europa, langt inde i rusland. Og til det skal du lige tænke på hvor langt der er til Sunny Beach på hest. Vikingerne slog jo ikke bare folk ihjel, nej de havde et rigtigt godt ry, for når de sagde jeg giver dig 100 fisk for din hest så gjorde de det.

   Dette sidder stadig i bevidstheden at en rigtig stor del af verden, derfor er skandinavere også velanset i det meste af verden bla. fordi vi er ærlige, og det stammer helt tilbage fra den danske kultur arv

Viser 24 svartråde