Gunvald Larsson

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #123374

   Nej, men I har i hvert fald i en overgang været med til at slå noget debat ihjel med en ofte lillepige sur attitude. I har bare aldrig selv kunnet se det. I har nogle gange været alt alt for nærtagende, når der er kommet kritik. Og den har altså ofte været berettiget.

   Men du er altså enig i, at debatten er forringet? Her er altså et enormt hul i markedet. Sjovt nok… Og et område man måske kunne fokusere på, da agf jo selv udbyder en udmærket nyhedsside.

  • #123371

   … At årsagen så givetvis skal spores hos ejere og skribenter er en anden sag. Men det er afgjort svært at opretholde pionærånden igennem tre år. Det er selvklart.

  • #123370

   Alt var bedre i gamle dage. Alligevel fik også de forhenværende ejere klø i stor stil. Nogle gange berettiget. For os, der har fulgt siden fra starten, er det dog tydeligt, at der er sket et overordnet stemningsskifte herinde. Og det til det dårligere. Brugerne herinde debatterer på et lavere niveau og med et svigtende engagement. Jeg ved ikke, om folk er blevet dummere eller ungere (yngre…), eller hvad der går af os, men debatterne er altså bare ikke fede at følge længere. Jeg ser altså først og fremmest forringelsen som et brugeranliggende.

  • #141855

   Hestene for pokker! Hvad med hestene!

   Og så er vi vist nærmere Herning end København i denne sag. Desværre.

  • #143743

   Ha ha ha, hvor er det en dum diskussion. Uh en tiger, den har vi set… Hvad årsagen end er, står det dog klart for alle, der har fulgt med de sidste par år, at de tidligere ejeres engagement var væsentligt højere end de nuværendes. Derfor kan siden virke lidt træt.

  • #106145

   God stil dér.

  • #106143

   Det er nemlig rigitgt. Du har hverken forstået, hvad ironi eller sarkasme er. Det havde Alanis i øvrigt heller ikke. Faktisk har en amerikansk Professor i sprog lavet – og fået anerkendt – en mindre afhandling om Ironic, hvor han netop påpeger, at ingen af de nævnte scenarier, Alanis opstiller, kan betegnes som ironiske. Ironisk? Måske. Men mest bare dumt.

  • #106328

   Fodboldbøger er både herlige og afsindigt ligegyldige, men under alle omstændigheder god sommerferielæsning.

   Michael Laudrup – Mod nye mål. Den eneste bog Laudrup selv har bidraget til. Er skrevet i 1989, tror jeg, altså før barca. Ung og uskyldig.

   Ambassadøren – en Laudrup-biografi – talrige opdateringer. Godt skrevet og informativ. Sober og kedelig ligesom Laudrup. Se hellere Laudrup-filmen af Leth.

   Europamester – Flemming Poulsen. Åd den på en halv dag som tretten-årig. Ved ikke om den er lige så god i dag…

   B. Laudrups bog – Ca. samtidig med Poulsens. Samme indtryk.

   No regrets – Tøfting. Har kun læst afsnittet med Tissø-ringen. Meget underholdende..

   Mølby – Jan Mølby. En ganske fin bog. Men læs kun første halvdel. Mølby som gammel er bare fed.

   Og mange andre…

   – Men den bedste af alle er: John Ludden: Once Upon A Time In Naples. Handler om Maradonas 7 år i Napoli. Kan man lide historier om helte, storhed og fald – ikke bare maradonas, men hele napolis – er dette bogen. Et absolut must-read. Om mafia-metoder så åbenlyse, at det skriger til himlen. Om mindreværd og hovmod, vi end ikke turde drømme om. Om nord mod syd, de onde mod de gode, eller omvendt. Og ikke mindst: om Maradona – verdens bedste fodboldspiller, da han var allerbedst. En regulær storpolitisk magtfaktor.

   Den er desværre ikke oversat til dansk endnu, men er heller ikke vanvittigt vanskelig at gå til. Køb den på amazon, koster ca. 10 dollars.

  • #150143

   Billet sælges 450. Pb.

  • #148121

   Nå, men så smider jeg den lige… Har man fulgt AGF i bare en kortere årrække, kan man da umuligt være skuffet efter i dag. Det er jo bare sådan det er. Og heldigvis, vil jeg næsten sige. Var sgu ved at være helt bange for, at det ikke var de rigtige hvide men falske kloner og lommetyve, der havde stjålet trøjerne. Seest til næste år – vi skal have den tiende plads!

  • #148187

   Han var ikke sit ansvar bevidst, da han valgte at aflyse kampen. Han satte DBU og Københavns Politi i en rigtig lortesituation med sin beslutning på baggrund af en – isoleret set – bagatel med en stiv tilskuer.

  • #148333

   @ Josef

   Ok. Respekt herfra. Egentligt kan jeg jo rigtigt godt lide dedikerede mennesker.

   Har I iøvrigt overvejet den dag, hvor AGF spiller champagnefodbold og skal spille returkamp (nede efter første kamp med 1-2) mod Ajax i Champions Leagues tredje kvalifikationsrunde. Folk fra hele Jylland valfarter til for at se god underholdning – for vi er jo blevet en underholdningskoncern og ikke bare en fodboldklub -, folk der med garanti ikke har det store tilhørsforhold til klubben, endsige til spillet. Medløbere? Ja. Sure opstød? Ikke engang galden værd.

   Og hav så en god kamp i morgen, selvom den slags kampe plejer at være forfærdelige. Nogen der advarer medløberne?

  • #148184

   Nu er det jo bare sådan, at en del af os synes, at den sag med idioten i parken på mange måder er fuldstændigt ude af proportioner med et efterspil, der falder fint ind i den tidsånd, som åbenbart præger kongeriget med en flok af småborgerlige, småpuritanske, lallende klaphatte som marioritetens politibetjente til følge. Det startede med Jørgen Leth og er foreløbigt sat på stand by af Lene Espersen, der kræver Danmarks bedste fodboldspiller pt., Christian Poulsen, burret inde for at have deltaget i en fodboldkamp. Alle ved jo, at det var dommer Fandel, der bevægede sig rundt i den største brandert den aften.

   Men folkestemningen – og det er den værste af stemninger, som fører til stemmer på Dansk Folkeparti og monumental massepsykose – siger noget andet. Og jeg skal da nok indordne mig, men beder på samme tid at huske folk på, hvordan det er foregået alle foregående år, når AGF har reddet sig i sidste spillerunde eller – endnu længere tilbage – har vundet én eller anden form for medalje. Folk er løbet på banen. Egentligt ikke videre fedt, når man så endeligt står der, men sjovt inden. Og I – ja nemlig dig! – gjorde det så sent som sidste år. Husk på det.

  • #148169

   Banen skal stormes og målene pilles ned. Sådan plejer det at være. Og så er det helt fantastisk at se de adrætte kontrollører koge rundt efter de første hundrede inden de må give fortabt. Pragtfuldt!

  • #148327

   1600 om måneden i 2 år (hjemmeboende S.U på det tidspunkt) hvor jeg ikke missede en eneste hjemme eller udekamp. Det handler om priorteringer, og gør det dig en dårligere fan end mig, well set med økonomiske briller ja, men ellers nej.

   – Nu praler du vist. Eller er det virkeligt rigtigt?

  • #148271

   Jeg prøver nu på en sød og kærlig måde at forklare dig, at du er urimelig. Ret urimelig endda – smiley der blinker. Enhver, der igennem en længere årrække har fulgt AGF, ved også, at der er ups and downs. Perioder, hvor man ser holdet meget, og perioder, hvor man kun kommer nu og da.

   Har man oven i købet boet i Århus i en længere periode, ved man også, at der ikke skal megen succes til, før der bliver snakket om snarlig Europa Cup-deltagelse og kampene mod Barcelona i 89… Og så vælter folk ud i skoven. Det er en del af charmen ved AGF og Århus.

   Jeg tvivler stærkt på, at du vil finde særligt mange førstegangsbesøgende på søndag, men der vil med garanti være en del på sæsondebut. Dem må du for min skyld gerne lade være med at give hånd, men lad nu være med at sidde ovre i hjørnet hele kampen og surmule. Chear up. Og få dig eventuelt en kæreste.

  • #148266

   Jeg er større fan end dig, J. Og sikkert også et bedre menneske.

  • #149360

   Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde:o Det er meget underlig læsning der her… Lidt ligesom at Steffen lige er kommet forbi på smuttur fra en anden planet. Vi staver det iøvrigt kompetence her på Jorden.

  • #107321

   Folk, der anmelder Christian Poulsen, har ikke selv spillet fodbold. Folk, der føler sig forurettet over, at Christian Poulsen ikke bliver straffet (og det bliver han ikke), er forsmåede klaphatte.

  • #150508

   Ikke udelt;) eller det er som man vender og drejer det… Hentydede til, at Søren F. (ufrivilligt) eksemplicifiserede, hvad TmomasA mente, hvilket ThomasA også fint gør opmærksom på i hans sidste indlæg.

   Men jo, jeg beundrer da Jeres standhaftighed. Men igen for at fremhæve pointen: lidt mere distance, mindre selvhøjtidelighed (kan ikke lige finde et mindre negativt ladet ord, lev med det;)) Og undgå at læse den kritiske debat, som fanden læser biblen.

   Og så lige en sidste kommentar… MF-historien har I al mulig berettigelse til at bringe. Jeg synes alle principielle argumenter og sammenligninger a la "jamen hvad nu hvis Ronaldinho rendte rundt i en Real-trøje" er tåbelige. Så stor er historien ikke. Og jo, Mads Frost indvilgede som den velopdragne dreng, han sikkert er. Fint nok.

   Men for at skære ud i pap, hvad jeg, og en del sikkert med mig, mener: MF på galeudflugt havde været en fin lille vandreanekdote af den slags alle AGF-fans sætter pris på. Når I nu blæser det op og siger "Nøj se, vi har fanget en fragel!", mister historien sin uskyldighed. Og med et kamera i hovedet på MF bliver det hele bare sådan lidt plat og flat som slatten af en lunken fad. Vi ville gerne have haft det for os selv, hvis I forstår… Alene det at skære det ud på denne måde får mig egentligt til at krumme tæer. Synes det handler om god og dårlig stil (altså den der fornemmelse i maven) – MF-historien var dårlig stil. That´s it!

  • #150507

   ThomasA´s sidste indlæg, og admins svar hertil, opsummerer præcis humlen vdr. kritik/kontrakritik på denne side. Tak, ThomasA og admins, der bidrog.

   Og hey, så er det heller ikke vigtigere 😉 Vel bare et udtryk for, at vi forholder os seriøst til siden. Det ville vi ikke gøre til en lorteside. Og derfor havde det også klædt M-krog at deltage. Denne tråd har stort set været usaglige svinere foruden.

   Paradoksalt nok har mtac.nu sine bedste tider uden for sæsonen, så lad os da komme offseason i en ruf…

  • #150482

   @ Søren F og Alsgaard

   Jeg har sgu respekt for, at I står last og brast med siden her – det burde egentligt ikke være jeres bord. Hvis jeg virkeligt elskede min dommedagskult, ville jeg gøre præcis det samme.

   M-krogh, hvor er du? Vi kan vel konstatere, at "nyheden" i går burde være bragt som en kommentar og ikke som en faktuel nyhed. Husk på at vi er fanmiljøet, ingen har modtaget rundesms'er, og debatten på diverse fan-fora eksisterede ikke før "nyheden".

   Historien om Frost er vel smag og behag. Jeg synes, det er dårlig stil.

  • #150519

   Alsgaard er selvfølgeligt ikke ansvarlig for, hvad Krogh skriver. Når jeg skriver "I" er det møntet på siden som sådan. Men det provokerer mig, at Alsgaard jublende lalleglad kan berette at "nu er BT også hoppet op på ryggen". At andre er dummere end Jer (siden, altså), gør ikke Jer til orakler.
   Siden I (altså Alsgaard og dig) begge står bag Krogh, kunne I så ikke lige give ham et prag og få ham til at deltage i debatten? Du kan naturligvis kun svare for dig selv.

  • #150516

   Jeg synes i eventuelt skal vente med at blive sure indtil på lørdag efter kampen, så kan i selv vurdere om denne historie skulle have været dementeret.

   – mtac(.)nu med selvopfyldende profetier!

   Tværtimod kender jeg artiklens forfatter godt nok til at være 100% sikker på, at han ikke ville skrive den artikel uden at have noget at holde det op imod.

   Det er meget fint. Lader han det fremgå af sin artikel, er det intet problem. Ellers er det bare småligt og pinligt.

  • #150514

   Jo, du kan! Du står som såkaldt super administrator på denne side. I må komme med noget mere håndgribeligt, ellers må I dementere denne "nyhed", da I jo åbenbart er en spiller i den danske fodboldandedam, andre etablerede medier tager seriøst. For Jeres egen skyld. For mange af denne type historier (der har været andre), og Jeres troværdighed er for alvor sat over styr. Indtil videre er i kun til grin.

Viser 24 svartråde