FedtStensDyr

Forum-svar oprettet

Viser 23 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #184550
   FedtStensDyr
   Bruger

   Bedste bud må være de ikke har afgjort det endnu, selvom det virker underligt.
   Det er jo flere uger siden, det blev meldt ud, at de regnede med afgørelse inden afslutningen af den pågældende uge.

  • #41732
   FedtStensDyr
   Bruger

   Der falder vel også lidt udviklingspenge af. Så med lidt held er det omkring 3mio.
   Godt gået af mini-Bacon.

  • #37961
   FedtStensDyr
   Bruger

   Nu er det jo en gammel "nyhed", udtalt af en politiker op til et valg så vidt jeg husker. Men derfor kan man jo godt håbe. 🙂

  • #127232
   FedtStensDyr
   Bruger

   Teucer skrev:
   Wow, jeg ville virkelig ønske at Wieghorst delte den holdning. 😛

   Jeg har det lidt ambivalent mht Jeppe Kjær. Hans scoringssnit er vildt imponerende og lige det vi har brug for, men jeg synes at han som type lidt ligner en vi allerede har i truppen (looking at you Lange).

   Spændende spiller uanset hvad, så jeg vælger at være forsigtig optimist mht den her. 🙂

   Forstår godt hvad du skriver og synes også nogle gange der burde deles nogle håndmadder, af den ikke fysiske slags, ud.

   Som jeg ser det er det kun Osama der helt er afskrevet og har været det siden vinter. Han vil væk og har ikke ydet specielt godt. Ellers er der vel stadig en chance for at beholde og/eller forlænge med Bjørdal, Jønson, Olsen og Sloth. Samtidig med at man kan hæve interessen og/eller værdien på en spiller der gerne vil væk, som ikke har nogen konkrete bud på sig.
   Udover det starter GF vel sæsonen lidt på røven, da man, både hvad spillere og økonomi angår, vil være i ret store vanskeligheder uden oprykning i første hug.
   Med i regnestykket skal også det at man kan være sikker på at skulle skabe rigtig mange kampe selv, da man er det farlige nedrykkerhold med stort budget.

   Min opfattelse af Jeppe Kjær er også at han minder om Lange, tror bare han er hurtigere, kan mere på egen hånd og er lidt mere træfsikker.
   Der hvor plusserne går til Lange er ved hans forbilledlig fight/pres, hvilket forøvrigt slet ikke bliver udnyttet. Hvis kantpillere og den offensive midt generelt bare kæmpede 75% af hvad han gør og resten af holdet taktisk bakkede dem op tror jeg det kunne være rigtig ubehageligt at spille i mod. Men det er desværre nok bare ikke lige noget der ligger til dem vi har på de positioner(måske DO og SP?).

   Jeg regner ikke med(men man kan håbe) at Jeppe er the second coming, men jeg synes det er en fin signing, med mindre man har solgt arvesølvet.

  • #127230
   FedtStensDyr
   Bruger

   Og så giver det altså fint mening ikke at bruge spillere man ved bliver solgt, ingen grund til at "spilde" spilletid på en mand der forsvinder. Med mindre man er seriøst på røven og det er HB køge vel næppe 3 kampe og 4 point inde i sæsonen(jeg ved selvfølgelig ikke hvornår de blev klar over han skulle/ville sælges).

  • #127229
   FedtStensDyr
   Bruger

   Jeg er sikker på de nye holdkammerater værdsætter hans fedtprocent når de bader, men det stykke er med fordi jeg ikke klippede i indlægget. 😉

   Tror ikke der er nogen der har udråbt ham til frelser, men han har kontinuerligt vist at han kan score i 1. div.
   Med den situation GF er i synes jeg ikke det skader at få en målscorer ind der kan skabe ting på egen hånd. Udover det er der også det at hvis han kan spille på kanten, vil der på holdet være 2(SP den anden) af de absolut hurtigste spillere i 1. div. til at fodre Mate.

   Om han kan begå sig i Superligaen, hvis det skulle ende med oprykning, er svært at sige uden at have set ham spille for GF, men Lasse Vibe var der heller ikke mange der troede på før SE hev ham ind og han klarede det jo ganske fint.

   Han er vel også af diverse eksperter, den mest omtalte 1. div. spiller, udover Patrick Mortensen måske.

   Det eneste han efter min mening har imod sig er at han er 28, men der burde være mindst 2-4 gode år i ham endnu.

  • #127227
   FedtStensDyr
   Bruger

   Bjarne V skrev:
   Det er den store signing? En uønsket angriber fra HB Køge… Jamen for fanden da…

   Synes det virker lidt underligt hvis en spiller der har spillet 54 kampe og scoret 29 mål (15 sidste sæson i 1. div) på 2 sæsoner skulle være uønsket.
   Kan grunden til han var uønsket i HB Køge ikke eventuelt være at han skulle sælges?

   Fra hvad jeg går ud fra er en HB Køge fan på bold.dk http://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=3739502&start=10&vis=

   Man kunne også høre på formanden i går til Henrik Pedersens ´foredrag´, at Jeppe Kjær ville blive solgt i dag.

   Salget var nok også nødvendigt for at finiansiere de nye spillere. Derfor Jeppe Kjær er blevet ´frosset´ ude.

   Han havde desuden, by far, den mindste fedtprocent på holdet sidste sæson.
   Så et lille muskelbundt er han skam.

  • #37514
   FedtStensDyr
   Bruger

   Sorry, har ikke rigtig været på siden, siden svaret. Men til en anden gang har jeg da oplevet at tingene bliver leveret inden for 2-4 dage. Men de har også underleverandører og de gør det sjældent lige så hurtigt.

  • #37513
   FedtStensDyr
   Bruger

   Vil undlade at kommentere på titlen og bare forsøge at hjælpe i stedet.
   http://www.amazon.co.uk/SingStar-Singalong-with-Disney-PS2/dp/B001FB56NO

   Står ikke hvilken platform det skulle være til og kender ikke serien, men ovenstående er til PS2. Amazon UK plejer at levere ret hurtigt.

   Edit: kan så se der stod dansk udgave, det er det nok næppe med mindre det er multisprog.

  • #38513
   FedtStensDyr
   Bruger

   Gill skrev:
   Er tanken om Ove P. som sportschef helt ude i hampen?

   Næ, ikke udover han selv udtalte for et par uger siden at han ikke vil til en rolle som sportschef før om 4-5 år når han ikke vil være træner mere.
   Men hvem ved om han kan lokkes.

  • #38492
   FedtStensDyr
   Bruger

   Lars Fournais siger de leder efter en dedikeret sportschef: http://www.bold.dk/nyt/AGF-vil-direkte-op-Fredberg-faar-en-rolle
   Desværre meldes der ikke noget om beføjelser til den stilling.

  • #179792
   FedtStensDyr
   Bruger

   De manglende ferie-millioner har udelukkende at gøre med udbetaling af sky-høje sign-on fees … derfor skylder AGF heller ikke noget særligt på den konto…

   Det er rigtigt, men du skriver at sign-on fees og den efterfølgende feriepengesag er grunden til deres rådne økonomi. Jeg ville blot påpege at deres ejendomsinvesteringer også har taget en god bid af kagen, formentlig mere end hvad de skal betale i feriepenge.

  • #179788
   FedtStensDyr
   Bruger

   Ceres skrev:

   Nu er grunden til, at AaB er på fallitens rand og skylder så mange feriepenge, at man tidligere har brugt store millionbeløb på sign-on fees til udenlandske profiler, som så også har været en succes …

   Uden forøvrigt at ville blande mig yderligere i jeres debat, bliver deres investeringseventyr med et anseligt milliontab til følge vidst glemt.

  • #179762
   FedtStensDyr
   Bruger

   16-17 år og vi tæller stadigvæk. Job var en tøs.

  • #39676
   FedtStensDyr
   Bruger

   Hvordan skulle de kunne hente en ny for Søren Larsen, når han først kom med meldingen om at stoppe efter transfervinduet var slut.

   Den 11/2 udtalte han at han ville give det 14 dage før han bestemte sig for at stoppe eller ej.
   http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/soeren-larsen-giver-det-14-dage

   Så med hans skadeshistorik in mente kom det nok næppe som en overraskelse, med mindre der fra 31/1 til 11/2 skete et eller andet ekseptionelt som så tvang ham ud.
   I så fald kan man kun klandre dem for ikke at gardere sig imod skader. Mate var ikke klar da han stadig var på vej tilbage fra sin langvarige skade, Lange har jo været småskadet stort set siden han kom og Solberg ville/skulle de nok ikke satse på. Læg dertil at der historisk altid kommer (for GF´s vedkommende mange) skader i opstarten til forårssæsonen. Og sørme om ikke alle 3 angribere var skadet i februar og marts(ikke begge fulde måneder dog).

   Så jeg vil mene man har undladt at udvise rettidig omhu og man kan samtidig argumentere for de er blevet låst fast på en opstilling med én angriber, ved ikke at hente en mere.

   Man kan i samme ombæring trække paralleller til trænerfyringen, men jeg vil hellere spille Fifa.

  • #39346
   FedtStensDyr
   Bruger

   Ja det er underligt at de 2 kampe DO spiller med brækket tå ikke er specielt gode fra hans side. Jeg synes det er/var en god disposition, i går var han stort set ikke med i kampen og han havde vel ét spark på mål, som så blev sendt hjem til Århus.
   Udover det har han mulighed for at forværre sin skade; whats not to like?

  • #39671
   FedtStensDyr
   Bruger

   Ved ikke om der var andre der så optakten, men BSN var i studiet, og han sagde meget bestemt, at der kom folk til i alle kæder, så der er da i hvert fald noget at se frem til, såfremt vi overlever.

   Dette skal ikke tages som angreb eller hån, det er i hvert fald ikke ment sådan.

   Selvfølgelig kommer der folk til i alle kæder, der er ca 8 spillere med kontraktudløb og 1-2 der har sagt de vil væk. Rimelig billig udmelding hvis du spørger mig.
   Spørgsmålet er om det bliver forstærkninger i forhold til dem de skal afløse.

   Det eneste marginalt positive ved den udmelding er at de henter en afløser til Søren Larsen, det er også kun 6 måneder for sent.

  • #39383
   FedtStensDyr
   Bruger

   I l0v3 d4 1n73rn37z!!!!

  • #40127
   FedtStensDyr
   Bruger

   Fuldstændig enig Stauning, hvis der var tale om 2-3 års nedtur ville det være tyndt, men det er jo så heller ikke tilfældet. Jeg kommer ikke til at lægge flere penge i klubben før der sker noget drastisk.

  • #131398
   FedtStensDyr
   Bruger

   Det tror jeg bare vil være spild af penge, hvis ikke der er blevet ryddet op i hvad der end gør at GF har svømmet i lort i 16-17 år. Det var jo så vidt jeg husker rimeligt begrænset hvad Kurt Andersen eventyret kastede af sig, med mindre man var onkel Kurt. Tror desværre problemerne er så mange at man ikke bare kan kaste penge efter holdet og så er det fikset.

  • #40494
   FedtStensDyr
   Bruger

   Han er lige kommet tilbage efter 14 dage med en forstræking i lysken og spillede kun 63 minutter mod BIF, så kamp-formen er nok ikke helt på plads endnu.

   Ved ikke helt om det er på grund af den artikel du linker til at han ifølge nettet d. 25/2 er meldt skadet igen, men han må for min skyld gerne sidde over.

  • #40335
   FedtStensDyr
   Bruger

   Nygaard var den eneste store danske targetman der ikke koster jeg kunne komme i tanke om. At han så er ubrugelig i Superliga sammenhæng er en biting. 🙂

   Jeg synes som sagt vi har brugt Larsen så dårligt i store perioder at man bør revurdere om det skal være en stor/lille kombi, om det så er angriber + cam eller angriber + angriber.
   Det synes jeg afhænger mest af hvordan tilgangen til angrebet bliver fremadrettet, da det er meget nemt at sidde her og drømme scenarier op.
   Det skal jo også passe ind i virkeligheden, ellers ender vi med et stort skur der aldrig får indlæg eller en hurtigløber/dribler der bliver brugt som targetman.

  • #40333
   FedtStensDyr
   Bruger

   Jeg synes man har været så dårlige til at bruge Larsen når han har været klar at man nok bør tænke på om ikke der skal en anden type til. Men hvis man skal bruge et stort target så er Marc Nygaard vidst kun i AB indtil sommer, der kan økonomien vel være med. 😉

  • #127433
   FedtStensDyr
   Bruger

   PS skal ikke have hele skylden, f.eks. er KP(90%) og DD(70-80%) aldrig kommet op på det niveau de havde inden deres lange skader og SP har været helt ude og skide i lang tid med enkelte udfald den rigtige vej.. Og de er langt fra de eneste der har underpræsteret.

   PS har økonomien på sin side i forhold til at blive siddende.
   Hvis det passer at PS får 100K om måneden vil det koste 3mio at betale hans kontrakt ud her til vinter, med mindre der er diverse klausuler omkring præstationer eller fyring. Så det vil koste en spiller omkring start 11eren eller 2-3 unge udviklingsspilleres løn at skaffe ham af vejen.
   Men hans taktiske evner er tilsyneladende for begrænsede når tingene ikke går efter hans hoved(hvilket tit sker) og så er der hele manskabsplejetingen. Han virker ikke som manden der kan få spillerne til at hanke op i sig selv og kæmpe, samtidig virker det til at nogle af spillerne er gået i stå i deres udvikling.
   Så enten skift træner som så får et noget(meget?) begrænset økonomisk råderum, hvis man overhovedet kan finde en erstatning der giver mening eller sats på at PS kan vende skuden, for lige nu tager den vand ind flere steder.

   Begge løsninger smager sgu en hel del af røv.

   Jeg er mest til en likvidering og ny træner i julen og så mener jeg det må være muligt at klare sig ved primært at få spillerne til at spille op til deres potentiale.

   Bare lige en lille statistik fra denne sæson(ret mig gerne hvis jeg tager fejl):
   Det var kun første kamp mod OB det lykkedes at få point hvis ikke der blev udlignet inden for 5 minutter af modstanderen kom foran. Og det var årets freak kamp hvor man efter min overbevisning ikke fortjente point.

   Det synes jeg siger en hel del om moralen på holdet.

   Oven i alt dette kommer så at der plejer at komme et par skader i løbet af vinteren eller lige i starten af forårssæsonen. Det virker jo ikke til man har fået fixet problemerne med trænningsanlægget. Det er også kun 3-4 år siden de påstod de havde identificeret problemerne med træningsfaciliteterne. Men det var nok ikke vigtigt.

   Fordi dette foregår på Internettet vil jeg gerne påpege at dette er mine egne holdninger og er derfor muligvis meget subjektive(undtagen forhåbenligt statistikken med mål imod og point) og skal derfor ikke tages som mit forsøg på at forklare universelle sandheder.

  • #187456
   FedtStensDyr
   Bruger

   @don marisco – Jeg synes da bestemt ikke Wieghorst skal i samme pulje som ER og PS.
   Holdet var da netop begyndt at rykke sig, inden han fik kniven, fordi der endnu en gang var nogle kloge ledere, der havde sat vognen foran hesten. Den umiddelbare grund til Wieghorsts fyring var så god, at han blev fyret et halvt år senere.

   Jeg skal ikke kunne sige, om situationen havde været anderledes nu, hvis man havde beholdt MW. En ting er dog helt sikkert, det har fandme ikke gavnet med endnu en kæmpe udrensning i spillertruppen, fordi man skulle have en mestertræner, der forsøger at spille diametralt modsat af hvad holdet var forsøgt bygget til. Det samme skete så vidt jeg husker også da MW kom til.

   Det ærgrer mig gevaldigt at vi er endt med Glen, for i min bog er det eneste der vil virke på sigt kontinuitet, både hvad angår spillere, taktik og træner.
   MW ville, efter min mening, ha været et noget bedre valg, at hænge den langsigtede plan op på.

   Men man skal jo danse med den trunte, man har taget med til ballet, så derfor håber jeg at Glen kan nogle (lovlige)tricks med unge spillere. For udover at være en mere rentabel økonomisk tilgang på lang sigt, kan det også være svært at få noget fornuftigt for pengene på transfermarkedet, hvis man i bedste fald er en superligabundskraber med tendens til elevatorhold eller slet og ret et 1. divisionhold.

   Tror desværre eneste hold vi pt. er bedre end er Esbjerg og med playoff kan alt ske.

   Havde egentlig tænkt mig at skrive liste over hvem der bør skippes afsted, men listen kan blive lang, med en masse klausuler jeg ikke orker at sidde og redde ud nu.
   Så i stedet kan i få ovenstående, som i nok ikke kan bruge til så meget, men nu kom jeg af med det. Det skal jo til en gang i mellem, når man ikke gider at råbe om kap med de andre i replikboksen.

   Så det var ikke for at svine dig don marisco, det slog mig bare, at jeg netop synes spillet var blevet bedre under Wieghorst. 🙂

Viser 23 svartråde