Fedepeden

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #199869
   Fedepeden
   Bruger

   Giv nu lige en træner mere end 1½ år denne gang inden vi smider ham af ht.
   Jeg er nu af den holdning at en træner har ca. 3 år til at skabe resultater, GF bliver nødt til at give træneren en fair chance dvs. 3 år. DN har forresten ikke haft det store til rådighed hverken mht. transferbudget eller kvalitet i start 11’eren.

  • #186058
   Fedepeden
   Bruger

   Jeg synes Glenn mindst skal have året ud og så evaluere efter nedrykningsslutspillet.

   Men vil give ret i at vores pasningspil er alt for forudsigeligt med høje bolde til Duncan.
   Jeg så gerne de spillede mere langs jorden, og så ind til Duncan når vi er på
   modstanderens sidste tredjedel, men det kræver bare nogle bedre indlæg.

  • #185531
   Fedepeden
   Bruger

   Når man taber 0-7 HJEMME, så må det forventes at hele holdet bliver buhet ud, men ikke én enkelt person som staff skal straffes, ikke okay at hetze 1 mand og kaste fadøl og det der er værre!
   Når det så er sagt, så kan jeg IKKE nikke genkende til “rådden fankultur” bare fordi der bliver velfortjent buhet i 1 kamp. Fodbold ER følelser så hvad havde i forventet, at de blev klappet fra banen efter det største nederlag i AGFs 130 årige historie, og så til Bundby? come on?!
   Den næste hjemme kamp burde dælme være fri entre som plaster på såret!

   Jeg synes top 6 burde være realistisk, men ting tager tid, så hvis vi ender udenfor top 6 så går det nok, men målsætningen hedder sig jo medaljer senest 2020, som bestyrelsen selv har meldt ud, så drop nu den jante lov!

  • #185111
   Fedepeden
   Bruger

   Jeg var på stadion i fredags og der var da ikke lynch stemning eller noget, men Keller spillede elendigt, når vi buhede af ham og sang “slå keller ihjel”, påvirkede det tydeligvis hans spil kunne man se.
   Jeg synes ikke det er over stregen, det er en fucking sang, folk/fans må simpelthen se at få noget tykkere hud hvis vi skal være en god 12. mand.

  • #185074
   Fedepeden
   Bruger

   Er helt enig i at det måske kan koste point, men med den nye struktur kan top 7 være nok til at ende i slutspillet i år. Men ville da være rart hvis Glen og JA snart henter en klasse forsvarer såsom Maxsø (nok ikke realistisk da han lige har forlænget), kig evt. mod RFC, ACH og f.eks. SE der ville en Mads Fenger (25 år), Pierre Kanstrup (27) eller en Bubacarr Sanneh (21 årig talent) ville styrke forsvaret.
   Nogen der har andre forslag til midterforsvaret er i velkommen til at byde ind her.

  • #184788
   Fedepeden
   Bruger

   Staff skal bare lukke og så varme den bænk og være taknemmelig for de gode år han har fået, hvis Jovanovic slår ham af, og så er han altså også snart 34.

   Jovanovic er 23 og har 2 U-20 kampe for Serbien fra 2011-2012 på CV’et. Det ville overraske mig meget hvis han er købt ind til bænken.

  • #184786
   Fedepeden
   Bruger

   Leon A. er over the hill og meget skadesplaget.

   Robert Skov fra SIF
   Remmer Fra Fck
   Rilwan H. fcm
   Mads Fenger rfc
   Maxsø som desværre lige har forlænget fcn
   Simon Kroon sønderjyske
   Mussmann SJ
   Kanstrup SJ
   Myron George hobro

   PS. Duer ikke med de der spillere der er over 30 – 32 år, dem er der INGEN fremtid i.

  • #184785
   Fedepeden
   Bruger

   Hvis vi ikke gør ALT for at forlænge med Elez, så skal vi ud og hente en erstatning der er under 30 år, og dem er der vist ikke mange af i suppen, men forhåbentlig kan vi hente noget klasse ind udefra.

   Mit bud på en starter:
   Jovanovic/Staff/Hagelskjær
   Dino/Buur Backman/Juel A. – Elez/KZ(+ ny signing til det centrale forsvar, uanset om han smutter eller ej) DC/KZ/ny venstre back
   D.A.P/Stage
   Bjarnason/Petersen – Jønsson/ny CM med klasse/stort potentiale – Olsen/Ny OM/Zacho – E. Nielsen/ny kant/reserve

   Duncan/Ny med klasse/Junker/Lange/

   Ud skal: Vatsadze, Piscu, Cavric, Udlej Malthe Overgaard, Udlej Fernandes eller sælg ham, Hagelskjær som reserve.

  • #176240
   Fedepeden
   Bruger

   @Willow Så er det godt at vi ikke behøver at være enige. Det er bare min mening og det må stå for min egen regning. 🙂

  • #41661
   Fedepeden
   Bruger

   Vi overlever og det er succes kriteriet, jeg æder min gamle hat hvis vi rykker ned. Jeg tror personligt, at enten Hobro, Viborg, Esbjerg og FCN og os, er dem der pt. er nedryknings kandidater, men med kun 1 nedrykker, tror jeg risikoen for nedrykning, må være under 20%.

  • #176235
   Fedepeden
   Bruger

   Jeg synes ved det første mål, at der skal Staff. simpelthen holde bolden, en halv forkølet afslutning med ingen fart i, skal han/man håndteres bedre. Staff. gør også gode ting, men han er vores svageste led i feltet, bokser for meget, og dominere feltet for lidt, synes jeg.
   Jeg synes at AGF skal investere i en målmand, som Jesper Hansen, der idag har skrevet et år med Bastia, og han er vist ikke afvisende overfor suppen, tror han er gratis når der er 5-6 mdr. tilbage af hans kontrakt. Men det kan vente til efter sæsonen, med en ny målmand, men han har rundet de 30-31 år, og så går det kun, desværre, ned af bakke derfra, så jeg vil sige, at til næste sæson, SKAL der til at ske noget på målmandsfronten.

  • #42097
   Fedepeden
   Bruger

   Staff
   Mikanovic – Elez – Piscu/JJ – DC/Buur
   D.A.P. Bjarnason/JJ
   Stephan P./skhirladze Yasin
   Aabech
   Vatsadze

   Opstilling mod Viborg når alle er med.

  • #180475
   Fedepeden
   Bruger

   Enig i at vi mangler en CM og CF til bredden, men synes bare mere vi mangler en ordentlig angriber med niveau og mål i støvlerne. Og så ud med Jeppe Kjær og eller Lange.

  • #42068
   Fedepeden
   Bruger

   Mit bud på starteren mod bøf:
   Staff
   A. Juel/Jønsson – Piscu – Elez – DC/lumb evt.
   Petersen – Bjarnason – Jønsson/DAP Yasin
   Vatsadze – Aabech

  • #37192
   Fedepeden
   Bruger

   Har også tillid til MW og JA nok skal finde ud af det, og meget skal gå galt hvis vi rammer en 12. plads og ryger ned, men jeg er bare lidt nervøs for om de kan nå at få holdet spillet ordentligt sammen inden første Superliga kamp mod bøf 19. juli.

  • #37121
   Fedepeden
   Bruger

   Det er kun nr. 12 i sæsonen 15/16 der rykker direkte ned og så rykker der 3 hold op fra 1. division så GF ska bare blive top 11, så tror ikke sandsynligheden for nedrykring er særlig stor forhåbentlig.

  • #37116
   Fedepeden
   Bruger

   Undgå nedrykring må være ambitionen for sæsonen.

  • #37113
   Fedepeden
   Bruger

   AGF skal bare sørge for vi ikke bliver nr. 14, så skal vi bare slå 2 1. divisionshold, så nedrykningsspøgelset er alt andet lige længere væk nu.

  • #39917
   Fedepeden
   Bruger

   Det nok rigtigt nok, så nede bag c og udefans oppe i hjørnet 😉

  • #39915
   Fedepeden
   Bruger

   Jeg er enig i at fansene skal samles nede bag det ene mål, og så evt. supplere med de mobile tribuner der har fungeret godt, indtil et nyt eller en kraftig renovering af stadion er på tale, det synes jeg godt agf kunne overveje.

  • #180413
   Fedepeden
   Bruger

   Enig i at Jønsson skal bruges som boldspillende midterforsvarer og så købe 1 med klasse og 1 god backup til midterforsvareret. Hvis AGF vil hente en ny målmand, hvilket jeg tror er yderst usandsynligt de gør, så har de ikke penge til at forstærke sig de andre steder som forsvar og angreb. Måske efter sæsonen, jeg har tillid til MV nok skal løse forsvarsproblemerne.

  • #180411
   Fedepeden
   Bruger

   Staff har en 2-3 år tilbage højst, så ingen grund til at købe en ny målmand endnu, og LF burde vi udleje, så han kan få noget førsteholdsfodbold og derved udvikle ham, og så hagelskjær som backup.

   Der skal investeres i forsvaret: mindst 1 midtstopper, gerne 2, 1 venstre og højre back, 1 angriber, forhåbentlig henter MW nogle gode transferfrie spillere, ligesom Bjarnason. 😀

  • #127132
   Fedepeden
   Bruger

   Fridjonsson kan spille flere pladser oppe foran, så vidt jeg ved, så tror det vil løfte truppen med en spiller af hans kaliber, han anslås til at koste 2 mil. så tænker vi kan få ham til højst 3-5 mil. hvis gf vil købe ham fri, ellers så lej ham et år med en købsoption. 😀

  • #37184
   Fedepeden
   Bruger

   Mate var et fejlkøb og kommer ikke til at slå igennem i Suppen, samme med Nordstrand (dyr, gammel og dårlig). Der skal simpelthen investeres 5-10 mil + i en angriber der rent faktisk kan score mål i Suppen, og så hovedsageligt transferfrie spillere, ellers får vi alvorlige problemer og bookmakerne spår os som nedrykker.

  • #127112
   Fedepeden
   Bruger

   Venstre kant: Hasani/ Izunna/Mikkelsen, Angriber: Festersen/Duncan/Marvin Pourie, venstre back: lumb, højre back: Oscar Buur skal have chancen som højre back, hent evt. en backup ind. Midterforsvaret: synes den er svær, men Sonny Nattested/Mads Justesen/Francis Dickoh

Viser 24 svartråde