DonWagner

Forum-svar oprettet

Viser 17 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #185793
   DonWagner
   Bruger

   Vil lige understrege at det ikke er en hentydning til nogen her på siden eller til mtac. Det er bare en generel opfordring.

  • #184239
   DonWagner
   Bruger

   Jeg har stadig 8 billetter til salg.

   Det er med en stiften bus fra Bilka i Tilst med afgang kl 11.
   Prisen er 599 pr styk (kan forhandles).
   Der står ikke noget om hvor på C-nedre det er.

   De blev købt i panik, men jeg fik muligheden for at komme med MTAC, så vi kunne få de D pladser vi havde håbet.

   Så kom frisk hvis nogen vil købe så skriv en PB til mig.

  • #37661
   DonWagner
   Bruger

   Stev du har til dels ret, men så alligevel slet ikke.

   Ja det er naturligt at disse folk samler sig, og altid har samlet sig, men det naturlige behøver ikke at være det smarteste eller det bedste.

   Hvis jeg kunne og hvis dem jeg har snakket med kunne, så havde vi da også været med på en af de 2 midterste tribuner, men nu var dette ikke muligt.

   Men sådan som tribunerne er opbygget, skaber det et hul mellem de centrale tribuner og de 2 yder tribuner. Et hul hvor meget af stemningen forsvinder fordi at der er for langt over til dem der skaber stemningen,

   Det er jo klart hvis der står 25-40 personer spredt rundt på en så stor tribune, der alle sammen godt vil være med, men som ikke kender hinanden og ikke har snakket sammen om det, så er det svært.
   Og når der så kun står 1, 2 eller 3 personer der på skift mere eller mindre sporadisk prøver at synge med, så er det svært at fange så mange da det virker lallet og åndsvagt, hvor i mod hvis der står bare 10, 15 20 stykker i en gruppe der hopper, synger og svinger med trøjerne, jamen så smitter det af på omgivelserne, og man føler sig en del af festen, fordi festen nærmere invitere en med, fordi den er kommet til dig, frem for at den holder sig eksklusivt på den anden side af det store hul imellem tribunerne.

   Det er ligesom ringe i vand.
   Hvis du går ned i spanien og drypper lidt vand ned i bassinet, så vil ringene ikke fylde det hele bassinet, og det vil tage lang tid før ringene har bevæget sig så langt som de nu kan, hvor imod hvis du på samme tid dryppe vand i flere forskellige steder i bassinet, vil ringene kunne dække et større område meget hurtigere.

   Det er bare et spørgsmål om at tage det i små skidt, der er ingen der siger at man skal gå efter at hele tribunen med på engang, men man skal starte et sted.
   Man bliver ikke flere ved at gøre det til en lille klub, kun for dem der er plads til, derimod skal udvide sig lidt, og vise folk hvor fedt det er at være en del af stemningen. Og det kan man kun gøre ved langsomt at sprede sig mere og mere, så folk kan mærke stemningen komme tættere og tættere på, for til sidste at opsluge en.

  • #37657
   DonWagner
   Bruger

   Nu ved jeg ikke om nogen ser det, men gad ikke til at starte en ny tråd omkring tribunen.

   Jeg vil gerne starte med at rose ledelsen for et super fedt initiativ. Intet mindre, dette er det bedste tiltag der nogensinde er lavet op til og under en kampen. MEGET stor ros for det.

   Dernæst vil jeg gerne rose alle dem der skabte en fantastisk stemning på de 2 midterste tribuner. Det var helt fantastisk at se.

   Sidst vil jeg gerne rose alle på tribunerne, jeg så ikke at der blev kastet noget på banen eller imod spillerne. (ret mig hvis jeg tager fejl) Hverken mod deres målmand eller på det ene hjørnespark jeg var vidne til.

   Jeg har dog 1 ting jeg er meget ked af, og som jeg synes ødelagde oplevelsen lidt for mig.
   Dels var den selvforskyldt, dels var personerne omkring mig skyld i det og dels var tribunen der var skyld i det.

   Jeg kom sent ind til stadion, og derfor var der ikke mange pladser på tribunen.
   Derfor endte jeg næsten oppe i det ene hjørne på den ene af de 2 ende tribuner.
   Dette var min egen fejl

   Ved køb af billetterne, blev man gjort opmærksom på at billetterne var til et stemnings område, men der var dog ikke meget stemning over de folk mig og min kammerat stod blandt. Hvilket var meget trist. Selvom enkelte prøvede at synge med og få flyttet lidt stemning, hjalp det lige fedt, for resten gad åbenbart ikke bakke op om de 2-3 personer der prøvede.

   Derudover var det faktisk meget svært at høre så meget af hvad der skete på de 2 centrale tribuner, lyder forsvandt overraskende meget, hvilket også var lidt ærgerligt. Men det skyldes jo primært at der ikke var noget tag over tribunen.

   Jeg har snakket med flere der følte det samme, og som havde svært ved at finde stemningen frem, da der var meget dødt omkring dem. Det er jo primært personerne omkring der så er skyld i det, men som flere af dem sagde, følte man sig ikke en del af dem der lavede stemningen. Dels pga lyden forsvandt så meget, men også fordi der var så langt over til dem der spredte stemningen.

   Derfor håber jeg at dette initiativ bliver taget op igen, og at dette bliver et fast stemnings område, trods den dårlige synsvinkel på banen, men det er en anden snak.

   Spillerne vil kunne mærke stemningen, og dem der ser med i tv kan faktisk se at der er et stemningsafsnit og se at der faktisk er folk der spreder stemning.
   I underbevistheden, vil det nok også lokke flere på stadion, for nu kan de se at der sker noget.

   Dog vil jeg håbe at Ledelsen i så fald vil prøve at lukke tribunen lidt mere af, specielt med et tag, så lyden ikke bare blæser væk.

   Uanset om der kommer tag over eller ej, så håber jeg også at teamet bag stemningen, vil gøre en ekstra indsats for at få hele siden med.

   Det er ikke en kritik, for i gør det super godt, det er bare et forslag:

   Jeg linker lige til et billede fra en anden side, hvor man kan se, hvordan der er et hul mellem de 2 center tribuner og ud til de 2 yderste.

   http://agffan.dk/wp-content/uploads/20141123_172253.jpg

   Det hul mener jeg dræbte stemningen for de 2 yderste tribuner.

   Hvis man nederst i midten på hver af de 2 centrale tribuner havde en capo, og på samme tid havde en capo 1/4 del inde på hver af de 2 yderste tribuner, så kunne man overføre meget mere stemning fra midten og ud mod de yderste tribuner. Capoerne på de yderste tribuner, skulle nok lige have en lille gruppe stemnings skaber (10-15 personer) med, som så kunne placeres oppe midt på tribunen men stadig 1/4 del inde, for at vise at capoens arbejde ikke er for ingenting.

   Det kræver lidt ekstra frivillige capo'er, men for satan vi kunne få et mini "The Kop" eller et Micro "Yellow Wall".

   Jeg ved ikke om det gav mening, så hvis i er i tvivl hvad jeg mener, så bare spørg løs.

  • #47288
   DonWagner
   Bruger

   Jeg kan desværre pga arbejde ikke være med, men jeg vil gerne vide hvad der bliver sagt fra såvel publikum som talere. Nogen der skriver et okay detaljeret referat?

  • #47432
   DonWagner
   Bruger

   Allanhyl -> Har også savnet sådan en sang. Dejligt at se der bliver arbejdet på en. Jeg har samme mening som hinge88. Var ikke vild med starten, men jeg synes også den bliver god.

  • #128028
   DonWagner
   Bruger

   CasperT –> Jeg kunne godt tænke mig at vide hvem og hvor projektet bliver skudt ned? Jeg har lige kigget hele tråden igennem igen. Jeg ser kun en der skriver negativt om projektet og prøver at skyde det ned ved at få lukket tråden.
   Disse negative kommentar du snakker om, er jo bare folk der efterlyser den åbenhed som axelaxel i starten har afvist.
   På grund af den forvirring der var omkring åbenheden, vil folk nok gerne have præsenteret projektet på en anden måde, og det skulle så være i form af et møde.
   Som jeg forstår det er den generalforsamling som Steen snakker om, en generalforsamling der skal finde af sted for at man kan starte en forening. Men hvis foreningen er startet så er denne ikke nødvendig. Måske vil han derfor gerne høre mere om planerne direkte fra axelaxel, da han ikke har været med fra start og da der har været mange misforståelser i det der er kommet ud indtil nu.

   Jeg er sikker på at når han får lavet en ny præsentation af projektet, der giver mulighed for mere åbenhed, så er 75% af alle dem der skriver her i tråden med. Men folk skal også forstå at der er et problem med at AGF måske ikke vil have for mange oplysninger ud. Men det kan der nok godt findes en løsning på.

   Forsæt endelig det gode arbejde axelaxel 🙂

  • #128026
   DonWagner
   Bruger

   Steen6372 -> Foreningen kan sagtens være stiftet. Vi sad 4 personer og havde den såkaldte stiftende-generalforsamling. Da foreningen var stiftet kaldte vi til et åbent møde for dem der var interesseret. Her kunne kommende medlemmer komme med input og ideer. Det hele forgik i tæt samarbejde med kommunen. Det er ikke så svært og kan i dette tilfælde sagtens være gjort, nu skal foreningen bare skaffe medlemmer.

   CasperT -> Overblikket kommer måske senere, og ja, 300 kr er ikke mange penge en person skal af med, men er mange penge en svindler kan samle sammen. Hvilket jeg på ingen måde tror axelaxel er. Der er bare mange folk der bliver snydt fordi de er godtroende. Og derfor bliver folk også mistroiske.

   AstonVilla -> Jeg vil ikke blande mig i hvordan Aston Villas danske fanklub køre, for det er ikke noget jeg vil være eller er en del af. Jeg undre mig bare over hvordan i kan være en forening. For ifølge de regler der er omkring foreninger skal der være vedtægter, kassere og formand må ikke være de samme og der skal indkaldes til generalforsamlinger og ledelses møder. Vi kunne ikke stifte vores foreningen uden at fremvise vedtægter og uden vi mindst var 2 gerne 3 i bestyrelse. (En formand og en kasser samt en næstformand).

   Jeg synes det er helt iorden hvis nogen deler jeres holdninger og blindt melder sig ind. Men i må også respektere, at der er regler som nogen gerne ser bliver fulgt. Eller at nogen, inklusiv mig selv, mindst kan se hvad ens penge går til. Det er jo nemt for en som axelaxel at give 50% til AGF selv beholde resten, uden nogen kan kontroller det.

   axelaxel -> jeg vil gerne bakke dig 100% op i dit ellers fantastiske arbejde. Hvis jeg havde tid, ville jeg også meget gerne hjælpe, men ved ikke hvor meget jeg kan hjælpe med og hvor meget tid jeg har. Jeg ser også masser af gode muligheder for at kunne udvikle projektet, fx så man kan tilmelde andre tiltag der kan give 12 kr. Men nu skal det lige op at køre og gerne på en måde der skaffer en masse medlemmer.

   Hvis der findes en måde, hvor det bliver muligt for medlemmer, der ønsker det, at kunne se regnskabet, så vil jeg gerne melde mig ind og meget gerne se om jeg kan finde tid til at bidrage i arbejdet omkring projektet.

  • #127998
   DonWagner
   Bruger

   Super god ide, der kan udvikles til endnu mere. MEN.

   Nu kalder du det en forening.
   Det kræver jo at du/i afholder generalforsamlinger osv, og her skal der jo fremlægges et regnskab. Økonomisk skal det hele være åbent for medlemmerne.
   Og er der ikke noget med, at den økonomisk ansvarlige og formanden, ikke må være den samme person? Det sagde kommunen til mig, da jeg var med til at oprette en forening.

   Hvis snakken så går på at AGF ikke vil frem med hvad indkøbene har kostet. Så kan de jo bare sige med hjælp fra. På den måde er der ingen der ved, om det er 50% eller 100% der kommer fra 12eren.

   Jeg ville aldrig melde mig ind i sådan noget, hvis jeg ikke kan se et regnskab og ikke kan se hvem personerne bag foreningen er.
   Men hvis alt er gennemsigtigt for medlemmerne, så vil jeg stærkt overveje at melde mig ind.

   Så mit forslag er at åben jer lidt mere op. Skriv hvem der er formand og hvem der er økonomisk ansvarlig. Samt evt invitere til at åbent møde, hvor personerne bag præsentere sig selv og fremlægger deres ideer og planer.

  • #128233
   DonWagner
   Bruger

   Det er godt nok ikke en højre back, men ham her kunne da umiddelbart forstærke hvilket som helst hold i Super Ligaen:
   http://www.sporten.dk/fodbold/argentinsk-bomber-vil-til-superligaen

  • #50591
   DonWagner
   Bruger

   Det virker også som om at han har opgivet livet som fodboldspiller. Han har jo startet et firma og han laver hjemmesider. Tror det har taget meget af fokusset fra fodbolden.

  • #53084
   DonWagner
   Bruger

   Vil gerne starte med at sige, at jeg ikke ønsker ham i klubben når vi lige har skaffet en ny målmand. Men skal man mon ligge noget i at Zaza var på stadion, eller er det mon Lyngby der kigger lidt på ham?

   Personligt tror jeg EO har haft nogle nerver på. Og her i starten har han brug for opbakning så han kan få en god start i klubben. Ligesom da han tabte bolden til et hjørnespark, der var spillerne (Jørgensen og en jeg ikke lige kan huske) nede og sige "kom igen, glem det", til ham. Han er stadig ung og jeg tror faktisk at han er god nok. Men vi må lige se tiden an. Det kan ikke bedømmes efter 1 kamp.

  • #132143
   DonWagner
   Bruger

   *Steffen Rasmussen
   Anders Rasmussen
   Jesper Rask

   Frederik Krabbe
   Mark Howard
   *Kim Madsen
   Anders Nielsen
   *Ulrik Lindkvist
   *Dan Thomassen
   *Jens Gjesing
   *Dennis Cagara
   Anders Kure
   Alexander Jackson Møller
   Mikkel Kirkeskov
   *Arthur Sorin

   Stephan Petersen
   Martin Jørgensen
   *Jakob Poulsen
   *Benny Feilhaber
   Jerry Lucena
   Kasper Povlsen
   David Devdariani
   Casper Sloth

   *Dioh Williams
   Peter Graulund
   Sanel Kapidzic
   Dennis Høegh
   *Nando Rafael

   Spiller som ikke vil være i klubben skal ikke være i klubben.
   Det vil ikke gavne nogen.

   Staff, Gjessing, JP, B9, Dan T har alle sagt de ikke vil.
   Dennis C, ved ikke om han vil
   Nando kommer ikke tilbage.
   Williams ved jeg ikke hvor vi har.
   Madsen og Lindkvist er over the hill
   Men en ny træner kunne måske bruge Sorin…. Han er velkommen.

   Et nyt hold kunne hedde:
   Raks
   Krabbe — Howard — Kure — Kirkeskov/(Cagara)
   Stefan — (Jørgensen, Sloth, Lucena, Povlsen, Davit)
   Graulund –Kapidzic

   Midtbanen synes jeg er svær at sætte.
   Vi mangler en fløj i mine øjne og så har vi 2 defensive midt, 2 offensive og en rutine.

   —–Lucena/Povlsen
   Stefan — Jørgensen
   —– Sloth/davit

   Men Jørgensen skal ikke spille fløj.

  • #57766
   DonWagner
   Bruger

   I starten tænkt jeg også, at der var blevet røget noget usundt, da denne tråd blev skrevet.
   Men helt ærligt. Til dem der vil lukke tråden, fordi den er useriøs. Tag jer sammen.

   Dette er en udmærket tråd, til at diskutere manden, hans holdninger og hvordan det passer ind i AGF. Og hvad der ellers er af alternativer.

   Han er måske for meget FCK'er til at han vil skifte og måske burde få posten.
   Jeg synes BSN har gjort et godt arbejde. Og derfor vil jeg ikke umiddelbart have ham fyret. Men hvis han bliver fyret, vil det være en god ide, med en person af NCH kaliber.
   Han ved hvad det kræver, han ved hvad der skal gøres og hvordan det kan gøres. MEN han er FCK'er.

   Hvis AGF skal skifte ud, skal det nok være slut med vennetjenester. Vi har fået en direktør der ikke er AGF'er. Så hvis der skal komme en ny sports direktør, skal han ikke være AGF'er. Og en evt. ny træner der ikke lader spilerne have nykker. Men en Kent N ser jeg ikke som træner. Har aldrig se et lys i ham.

   Men jeg tænkte meget på hvordan, vi som fans vil have det, hvis NCH kom ind. ER har været i klubben nu. Og mange har været efter ham, fordi han har kritiseret klubben meget før hen. Har brokket sig over at han ikke var AGF'er og derfor ville ødelægge os. Nu vil folk herinde så have ansat eller tilknyttet folk, som ikke er AGF'er til at ryde op i klubben. Og hvad sker der så når de prøver det? Så vil de blive hamret ned over ikke at være AGF'er, og kun gør det fordi de vil ødelægge klubben. Så spørgsmålet er bare om AGF fans er klar til det??

   Jeg har ikke snakket imod ER eller ville have ham fyret og det vil jeg for sådan heller ikke nu. Jeg mener bare at vi mangler en bedre assistent til det defensive. Og bedre folk til dødbolde. Både i angrebet og især i forsvaret. BUDTZ TILBAGE!!! 😛

   Men som tingene ser ud nu bliver han fyret. Og så mener jeg at vi ligeså godt kan ryde helt op og få nogle Bad Ass med store boller af stål til at styre butikken. Og her er NCH typen til det. Og sammen med en ordenlig træner, som ikke kun tænker defensiv (Kent N) så vil jeg blive glad.

  • #58825
   DonWagner
   Bruger

   Synes også at det var okay arrangement.
   Men de sandwich der blev serveret var for ringe.

   Og det var ikke Kejser A der optrådte 😉
   Kan ikke engang huske hans navn. Men det var ikke kejser.

   Synes også det var for meget Carlsberg i starten. Der var nogle start problemer, men ideen er god.

   Bare synd at det var i samarbejde med canal9

  • #58887
   DonWagner
   Bruger

   Enig med Beikes.
   Synes opstillingen idag var ok.
   Vi mangler bare en eller 2 der kan ramme målet.

   Men utzon's er et godt alternativ.

  • #58929
   DonWagner
   Bruger

   15: Der er reserveret medaljer til AGF næste år. 😉 man skal vel være optimist 😀

  • #59225
   DonWagner
   Bruger

   Umidbart tror jeg ikke at ER og JS er så ens.
   Det virker ikke sådan i denne video:

   http://www.kanalsport.dk/index.php/tv/clip_id=33069

Viser 17 svartråde