Dichio

 • Godt forår af AGF. Der er kommet styr på defensiven. Men der skal scores mere. Og man bør kigge på at få flere målscorer typer ind.

  De fire tophold spiller alle med fire-fem offensive folk. Degt skal AGF også. Vi kvalitetsspillere – det skal bringes i spil.

  Synes Bundu og især Sana er gode boldspillere, der gør det fint nok, men skal få meget…[Læs mere]

 • Både DAP og JJ er fantastiske som 6’er, og kan også blive det som 8’er, hvis de formår at lave mål.

  Enig i at kanterne skal kunne arbejde begge veje. Det er en balancegang.Også enig at et tophold ofte har et stærkt forsvar. Og at man skal fungere godt som hold.

 • Synes da det er ret vigtigt for hvor mange mål vi lukker ind eller scorer? Spillet gør det ikke alene…

  Nu er jeg klart mest tilhænger af en Wieghorst-stilen tilsat noget Erik Rasmussen, men flot spil gør det ikke alene for så havde vi havde vi været tophold under Wieghorst.

  Kan vi beholde de spillere vi har inkl. Elez er jeg ret fortr…[Læs mere]

 • Enig, men tror nu godt Elmar og Danny som de to 8’ere kan lave i alt ca.12 mål på en sæson. Elmar scorede pænt i foråret, hvis pokalkampene med AaB tælles med.

  Duncan: 15
  To nye kanter: 15
  Danny og Elmar: 12
  42

  Plus lidt mål fra de øvrige. Lange plejer at lave ca. 4 stk selvom han er indskifter, 2 fra SP og ca. 5 fra fra de øvrige så er vi på…[Læs mere]

 • Præcis vi skal have to offensive spillere der stabilt laver 5-10 mål som kantspillere (plus Lange og især Elez forlænger – ellers skal der nye ind for dem) så er bredden sådan set også ok fin, fordi mange kan spillere flere pladser.

  En ekstra forsvarspiller vil også lune fx Fenger eller Remmer eller en stærk venstreback.

  Men først og fremmest…[Læs mere]

 • Du har ret. Måske bare lidt farvet af mange sæsoners underpræstationer.

  AGF burde med det mandskab og økonomi slutte ca. som nr 5, og mon ikke vi får indkøb der gør vi kan placere os der. Men der er jo ingen nye kommet til udover en målmand.

  Egentlig vil jeg sige at der 3 lag:

  Top 2: FCK og FCM lidt efter – og måske BIF pga lidt større l…[Læs mere]

 • Svært at vurdere holdene inden transfervinduet er lukket, men pt vil jeg sige det ender sådan her og tror faktisk det bliver ekstremt tæt.

  1 FCK 1-2 – klasser over
  2 FCM 1-3 – også en klasse over økonomisk
  3 BIF 2-6 – har luft i budgettet efter dyre folk stopper
  4 OB 3-8 – spillet godt sammen og solidt
  5 Sønderjyske 3-8 – Godt koncept og gode…[Læs mere]

 • To kantspillere (fx købe Maryon Georges og Rilwan Hassan fri), en keeper (Jesper Hansen fri) og en stærkere venstreback (købe U21 Kristian Pedersenfra Køge) plus Leon (fri) som 8’er så mener jeg AGF kan spille med mellem 3 og 8.

  Hvis Jønsson sælges skal vi have en erstatning. Og vil Elez ikke blive ville det være lækkert med Marxsø eller en…[Læs mere]

 • Dichio startede emnet Sådan får vi flere mål i forummet AGF 6 år siden

  Hvor er AGF bare piv ringe. Men flot og elegant mål af Jesper Lange. Kunne godt ønske mig flere målscorertyper på banen. Jeg ville stille med følgende:

  Staff – dino/, elez, batman, dc – DAP/Jønsson (def midt) – Danny og Aabech (off midt) – Mate og Elmar på kanterne – Duncan op på top

  Og vil faktisk kaste Jepser Lange ind hver gang i 2. halvleg…[Læs mere]