Ceres

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #188262
   Ceres
   Bruger

   Spillet hænger slet ikke sammen, og vel nettop derfor virker spillerne modløse, også efter nogle kampe hvor man har hentet point og holdt nullet … Pointen er, at Glenn benytter et system han i bund og grund ikke selv tror på og ikke selv har fidus til, men som han kun har valgt som nødløsning under pres, fordi vi ikke henter de forventede point.

   Vi har set det så ofte før med andre trænere i AGF som, under pres, skifter system når lokummet brænder, men så ender med at ryge på porten alligevel. når spillet ikke bliver bedre og resultaterne udebliver. Der er jo heller ingen ide i at holde fast i en træner som ikke engang selv tror på det system han sender spillerne på banen i.

  • #41248
   Ceres
   Bruger

   Riddersholm forlod FCM, fordi hans vinger blev stækket af en ny ejer og en topstyret ledelsesform, hvor han ikke længere havde den store indflydelse på sammensætningen af spillertruppen … han kommer til at opleve præcis det samme i AGF … så Riddersholm holder næppe ret længe i AGF's håbløse ledelsesstruktur.

  • #41244
   Ceres
   Bruger

   Jeg vil ikke gå ind i en debat om enkeltspillere, men kan kun bakke 100% op omkring kritikken af den samlede bestyrelse, som gang på gang har vist manglende dømmekraft, og som har taget de forkerte overordnede beslutninger, hvilket gør at vi nu igen står uden træner, fordi man igen har valgt en sportslig ledelse som ikke har kunnet arbejde sammen, men har modarbejdet hinanden nærmest fra første minut …

   Det lå allerede i kortene hvor det bar hen, da Wieghorst scout og trofaste støtte Erik Larsen blev fyret … og som JN selv fik indrømmet på TV2 news, så var kemien og samarbejdet allerede dårligt længe før denne sæson… altså har en fyring af Wieghorst kun været et spørgsmål om tid og timing, og ikke et spørgsmål om de seneste resultater.

  • #41432
   Ceres
   Bruger

   I glemmer helt hvem der har hovedansvaret for økonomien og den sportslige retning i AGF … hvilket er bestyrelsen … de går altid fri, medens de sætter den ene træner, spillestil og indkøbstrategi på porten efter den anden ….

  • #176298
   Ceres
   Bruger

   Masada skrev:
   @Artic gode redninger jep, men ved 2-0 målet tåger han jo totalt (desværre)

   Så mål 1 og 3 + de gode redninger tæller ikke med ?… vi tabte på grund af mål nummer 2 ? … hold nu op … Steffen er IKKE problemet i AGF … det er bestyrelsen som har været hovedproblemet de seneste mange år, uanset hvem der tilfældigvis har været træner og sportschef og dermed har danset efter bestyrelsens tilfældige luner og forgodtbefindende ….

  • #41669
   Ceres
   Bruger

   Problemet er, at de fleste tror, at vi nu er på rette spor og bedre end det "gamle" AGF … så længe bestyrelsen er den samme og træffer de samme beslutninger, er vi vi ikke bedre end vi var 2, 5 eller 10 år siden, uanset hvem der tilfældigvis er træner og sportschef.

  • #41911
   Ceres
   Bruger

   Vi er præcis der hvor vi har været de seneste mange år … både hvad angår tvivlsomme indkøb og en træner og ledelse, som ikke trækker i samme retning … vi mangler bare lige at miste en offensiv profil i vinterpausen ( Kim Aabech ?) og en efterfølgende trænerfyring.

  • #41564
   Ceres
   Bruger

   Det er tydeligvis den nye politik i AGF, at man først vil tale forlængelse af kontrakter "5 minutter i 12", før spilleren frit selv kan vælge at skrive kontrakt med en anden klub … så AGF må jo tro at man er så unik, at spillerne vil vælge at blive under alle omstændigheder.

   Så længe AGF kan spare en million eller to, virker det jo "genialt", men i det øjeblik, at vi mister en talentfuld spiller gratis til en større klub, hvor vi måske kunne have hentet 5-10 millioner kr. i transferindtægt, så bliver det naturligvis et problem …. og jeg tror i den forbindelse heller ikke, at vi får penge for Jens Jønsson, når han rejser.

  • #41553
   Ceres
   Bruger

   AltidHvid skrev:
   Ceres: Havde ikke lige set komme at du ville købe Team Aabech´s argumenter for kontraktforlængelse.

   Jeg "køber" ikke noget som helst … jeg har bare noteret mig, at Aabech nu [u]adskillige[/u] gange har udtalt, at han har brug for stabilitet og ro i sit liv og, at han ønsker at forlænge med AGF, hvilket Jens Andersson så af flere omgange har afvist at forholde sig til på daværende og nuværende tidspunkt …

   Det kan man jo så enten mene er klogt eller uklogt, hvis det påvirker spilleren negativt, ikke at kunne få en afklaring … det er måske klogt nok i Nordstrand og Lopez tilfælde, med tanke på alder og skadeshistorik, men de betingelser var de også selv indstillet på, da de skrev under med klubben …. Aabech er et helt andet sted i sit liv, hvor stabiliteten tydeligvis betyder mere…. at hans agent så taler om et farvel, er muligvis bare et forsøg på at presse klubben til en hurtigere afklaring, men det ændre ikke på, at den manglende ro omkring fremtiden, virker til at påvirke Aabech's spil i negativ retning.
   .

  • #41543
   Ceres
   Bruger

   Aabech er et sted i sit liv hvor han har brug for stabilitet og ro i sit liv, og han har derfor længe ønsket at forlænge med AGF, hvilket Jens Andersson af flere omgange har afvist at forholde sig til, og det har naturligvis betydning for Aabech's præstationer på banen, at han føler sig usikker på fremtiden , og længere er den ikke.

   Jeg har noteret mig, at det generelt er JA fremgangsmåde, at trække tiden og holde spillerne hen i uvished så længe som muligt … om det er klogt eller ej, afhænger vel af spillerens betydning … men i det her tilfælde virker det ikke særligt gennemtænkt efter min mening.

  • #180500
   Ceres
   Bruger

   jonasmp skrev:

   Hvordan kender du hans niveau, når han ikke har spillet en kamp i to år?

   Det samme kunne du jo også sige om Piscu før han blev hentet til AGF … vi kender Zidan's fantastiske tekniske niveau i forhold til Lange og Nordstrands mangel på samme, og derfor vil jeg gerne bytte, da ingen af de to har målnæse.

  • #180499
   Ceres
   Bruger

   T-Knogle skrev:
   Zidan var et BSN projekt

   Lige som også Aabech var i sin tid.

  • #180495
   Ceres
   Bruger

   AltidHvid skrev:
   Er der nogen herinde der har kendskab til Zidan´s niveau? Og mon han er sulten?

   Sådan groft set, har Zidan sit velkendte tekniske niveau, men er knap så hurtig, og efter en længere skadespause og en tur til Emiraterne, så er han forhåbentlig lige så sult som Piscu … i modsætning til Nordstrand, som også har mistet fart men som ikke virker sulten, og jo aldrig har været i nærheden af Zidan's niveau.

  • #180492
   Ceres
   Bruger

   zcml skrev:
   En type som Zidan vil self. passe Wieghorst bedre, og er derfor også mere sandsynlig, men netop Zidan tror jeg ikke på har så meget at byde ind med mere.
   Han kunne nok være en udemærket reserve, hvis han ikke er for dyr, men så skal vi først af med et par af dem vi har i forvejen (Nordstrand, Lange, og Kjær, eftersom MW ikke vil bruge ham). Og så vil vi stadig mangle en 1. valgs-angriber som alternativ til Mate, der jo heller ikke lige er prototypen på en angriber efter Wieghorsts hoved.

   Personligt ville jeg gerne bytte Nordstrand, Lange og Kjær for Zidan og en yngre spiller med potentiale.
   .

  • #180491
   Ceres
   Bruger

   Di Stefano skrev:
   Hvis man kigger på JAs hidtidige indkøb, er det mest sandsynlige en yngre spiller med godt niveau og udviklingspotentiale.

   Hvis man kigger på hans 3 personlige indkøb, ja … men ikke nødvendigvis hvis man kigger på Wieghorst's ønskeliste (hvor Nordstrand jo var JA's første signing) og Piscu.
   .

  • #41860
   Ceres
   Bruger

   AGFer i Fredericia skrev:
   I det hele taget så kan vi jo ikke måle Andersson før der mindst er gået en sæson. Vi aner jo ikke om hans indkøb slår til ligeså lidt som vi kan forvente at han skal skifte et helt hold med nye spillere…

   Præcis … Hvilket også var hovedpointen i min opremsning af spillere i startopstillingen og indskiftere, som han [u]ikke[/u] har hentet … uanset hvordan man vender og drejer det, så er det kun Dino, Elez og Yasin han selv helt personligt har fundet og hentet til klubben indtil nu .. og uanset hvad, er alt for tidligt at bedømme Anderssons arbejde, selv om han har hente 3 potentielt gode spillere og nogle af Wieghorst's favoritter (Hvor Nordstrand desværre var den første i rækken).

  • #41857
   Ceres
   Bruger

   Phister Loysauce skrev:
   Aabech blev hentet af Jacob Nielsen og Wieghorst, der så muligheden, da Aabechs kontrakt med FCN blev ophævet. BSN var ikke indblandet, hvilket han selv gjorde meget klart:

   Jeg er sikker på, at hvis der er en ting, man ikke må gøre i en virksomhed, så er det at gå på kompromis med de værdier, man har, for så er man da i hvert fald ude på et skråplan. Det er nemt at have værdierne på et stykke papir, men man skal også gøre det i handlinger, siger Brian Steen Nielsen, som ikke vil bedømme, om et skråplan er, hvad AGF er ude på med signingen af Kim Aabech, da han [u][i]ikke har taget del i samtalerne[/i][/u].

   Det er tydeligt, at BSN slet ikke var begejstret for signingen af Aabech.

   Det var BSN der i sin tid ville hente Aabech til AGF, alt var på plads men Aabech valgte at udeblive fra selve kontraktunderskrivelsen og det planlagte læge tjek, og kun derfor blev han i sin tid droppet … ikke på grund af BSN's modvilje :

   – Det er lidt ærgerligt, for jeg havde virkelig håbet, at vi kunne tilføre Kim Aabech som en markant forstærkning, og at vi så herefter i ro og mag kunne se på, hvad vi mangler, og hvordan markedet udviklede sig. Men sådan blev det altså ikke. Det er ærgerligt, men der var ikke noget at gøre. Vi var nødt til at sige nej, siger Brian Steen Nielsen.

   At BSN naturligvis ikke har deltaget i selve kontraktforhandlingerne i anden runde, da han ikke længere var ansat men kun var tilknytte som "konsulent", ændre ikke på, at Aabech blev hentet fra BSN's arkiv med interessante spillere … han ville jo heller ikke bedømme, om det var at gå tilbage til en fuser, at hente Aabech i anden omgang.

  • #180488
   Ceres
   Bruger

   zcml skrev:
   Vi mangler et alternativ til Mate i angrebet. Gerne en, der fylder noget inde i feltet.!

   Tror ikke helt at det er Wieghorst kop te, med en stor "kluntet" angriber på toppen … jeg tror nærmere at han overvejer at hente Zidan.
   .

  • #41851
   Ceres
   Bruger

   Steen6372 skrev:
   Selvfølgelig skal Jens A. kun bære ansvaret for de spillere der er kommet til i tiden siden han blev ansat som ansvarlig på området.

   … men derfor har han så heller ikke andel i f.eks. Aabech og Daniel C , som begge kom til AGF før han blev ansat …

   Steen6372 skrev:
   Indtil videre skal han i hvert fald roses for dette transfervindue. Det virker til at være en række forstærkninger vi har hentet.

   DAP og Bjarnason har jo allerede bevist i andre klubber, at de er gode Superligaspillere, så det kan vi da godt blive enig om, selv om jeg nu mener, at det er mindst en ½-sæson for tidligt at bedømme Dino, Elez og Yasin, lige som vi vel også lige skal se om Piscu's helbred holder til en forlængelse … men nu var Piscu så heller ikke Andersson's "opfindelse", men kom på baggrund af en anbefaling fra Cortés (som jo heller ikke var Andersson's opfindelse).

   Nordstrand var til gengæld en dårligt første signing og har været et klart fejlskud, på linje med det BSN fik lavet, da han hentede Lange.
   .

  • #41850
   Ceres
   Bruger

   T-Knogle skrev:
   Hvis man skal følge din egen logik Ceres, så har Jens Andersson vel notop haft "nogen som helst" andel i Mate – da han lige har forlænget hans kontrakt, og det samme vel siges med Stephan P? (normalt sker kontraktforlængelser nu nok mest på trænerens anbefaling og ikke fordi sportschefen kan li dem).

   BSN havde det fulde sportslige ansvar for at finde mulige talenter til senere brug på superligaholdet …. blandt anden blev Devdariani (og Skhirtladze) jo i sin tid hentet i Georgien af BSN, på trods af at OP sagde nej tak, men BSN hentede dem alligevel, da OP kun kunne bestemme over Superligaholdet, og ikke over ungdomsholdene, som var BSN's ansvarsområde, hvilket også gav sig udslag i kontrakterne med Aron og Jønsson for den sags skyld… så det kan ikke helt sammenlignes med en simpel kontraktforlængelse på trænerens anbefaling.

  • #41847
   Ceres
   Bruger

   Hymol skrev:
   Så vidt jeg ved spillede Steffen R. på hold med BSN inden han blev sportschef, og Jønsson er vel egen avl.

   Men det har været BSN's ansvar om der skulle skrives kontrakt, forlænges, eller de skulle sættes på porten .. så derfor er de BSN's ansvar på godt og ondt…

   http://www.agf.dk/agf-fodbold/nyhedsarkiv/2008/1-kvartal/agf-skriver-kontrakt-med-midtbanetalent/

   ….. lige som det nu bliver Andersson's ansvar, hvis vi ikke får forlænget med Jønsson, før han kan rejse gratis til udlandet …

   Min hovedpointe er dog, at Andersson [u]ikke[/u] har haft nogen som helst andel i Aabech, Danny O, Mate, Stephan P, Jønsson eller Daniel C … og DAP skal nok tilskrives Wieghorst.

  • #41845
   Ceres
   Bruger

   … Hvis vi kigger på holdet der spillede mod OB, så må Steffen, Jønsson, Stephan P, Danny O, Mate, Aabech og Skhirtladze (som indskifter) regnes for BSN "opfindelser" … nok til dels også Daniel C, medens Andersson kan tilskrives æren for Dino, Elez, Bjarnason og Yasin (som indkifter) og til dels DAP og Nordstrand (som indskifter) …

  • #41844
   Ceres
   Bruger

   Hymol skrev:
   Som Thomas K skriver, tror jeg også at en hel del af den gode start må tilskrives sportschefens hvervninger. Hellere Anderson Wieghorst end BSN og hvilken som helst anden træner. Vi må heller ikke glemme, at det tydeligvis ser ud til at Danny O. har fået spilleglæden tilbage. Han virker decideret glad for at være tilbage i Suppen.

   Det er vist en anelse for tidligt at bedømme Andersson , da AGFs nuværende spillere og diverse handler det seneste år, har været et kludetæppe, som Andersson kun har haft begrænset indflydelse på, da han jo først kom til klubben 7. November 2014.

   BSN var tilknyttet AGF som skjult "konsulent" i starten af sommertransfervinduet 2014 [u]efter[/u] han blev fyret, men hvor Wieghorst og Jacob Nielsen også deltog i løjerne på transfermarkedet, lige som man efterfølgende benyttede sig af Erik Larsen som "skygge sportschef" fra starten af august 2014, men hvor han så hurtigt blev fyret igen i februar 2015 …. altså har det været et meget "mudret" kludetæppe, hvor flere har budt ind med spillere..

   Darnel Situ må tilskrives Wieghorst, som han fik hentet i sin tidligere klub Swansea … Jeppe Kjær, Nicolai Johannesen og Laudrup må også regnes som Wieghorst opfindelser, lige som DAP havde spillet på U21 landsholdet under Wieghorst…

   Daniel Christensen og Lukas Fernandes ved jeg ikke om man skal tilskrive BSN eller Wieghorst, eller nok nærmere dem begge to, men Kim Aabech og Danny O (som du nævner i dit indlæg) var jo begge BSN's "opfindelse", lige som han også har været med i forhandlingerne om kontrakten med Oskar Buur.

   Erik Larsen hentede Cortés, hvilket jo ikke var nogen større åbenbaring, men omvendt var det så Cortés som anbefalede AGF til Piscu, så det kom der så måske alligevel noget godt ud af, og her kan man vel kun sige at Andersson har været delvist involveret, ved at gribe muligheden for at skrive med et spansk wild-card med lang skadeshistorik, præcis som man også ville kunne forvente af en BSN signing …

   Piscu er så indtil nu faldet heldigt ud, men det var lidt en 50/50 signing og ikke en Andersson opfindelse som sådan … Helgi Daníelsson må også regnes som en Erik Larsen opfindelse, selv om han jo tidligere var blev hentet til AIK af Andersson, men jeg ved ikke om Andersson har været spurgt til råds, da han blev hentet et par måneder før AGF fik skrevet under med Andersson.

   Andersson har entydigt haft ansvaret for at hente vores to Kroatiske forsvarsspillere og Yasin i Sverige … men Morten Nordstrand var hans første signing, lige som han også delvis har haft ansvaret for at hente DAP … men både Nordstrand og DAP blev nok hentet på anbefaling af Wieghorst, som de jo tidligere har spillet under…. Andersson har også hentet Elmar Bjarnason i Randers, men mon ikke Jacob Nielsen har haft en finger med i den afgørelse.

  • #180351
   Ceres
   Bruger

   AltidHvid skrev:
   Interessant, ja hvis Pearce " ikke fejler noget "

   Jeg kan i øvrigt se, at jeg i forbindelse med Pearce, nu bliver hånet på gf-forum for min Celso Borges anbefaling i vores nedryknings sæson …

   http://www.gf-forum.dk/agf/2245-transfervinduet-sommer-2015/side-15.html#post186979

   …. det kan jeg jo kun grine af, når man tænker på hvor stor en succes han efterfølgende var for Costa Rica ved VM og for Svenske AIK, som jo hentede ham gratis og forholdsvis billig i løn, medens vi rykkede ned på grund af manglende offensive forstærkninger .. her i 2015 har Borges spillet som fast mand i startopstillingen for Deportivo de La Coruña i den spanske La Liga, så måske man burde følge lidt mere med i andet end AGF på gf-forum …

   http://www.transfermarkt.co.uk/celso-borges/leistungsdaten/spieler/81532
   .

  • #180350
   Ceres
   Bruger

   AltidHvid skrev:
   Interessant, ja hvis Pearce " ikke fejler noget " kunne han jo være meget interessant – en Bille er jeg noget mere skeptisk omkring. Han skal i hverf fald lave en opførselmæssig " Aabech ", hvilket jeg tror meget lidt på!

   Man kan jo sagtens finde yngre, bedre og mere sikre kort end Pearce, hvis man har millioner nok og ambitioner om top-3 i ligaen .. men pointen er, at vi er nyoprykkere med forholdsvis få penge og, at vi har brug for adskillige forstærkninger …. Wieghorst kender ham ud og ind, og han har tidligere bevist sine kvaliteter i Superligaen.
   .

Viser 24 svartråde