CasperT

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #45161
   CasperT
   Bruger

   Heinze05:

   Det er den slags der goer denne side til et sted jeg ofte benytter. Godt arbejde!

  • #46160
   CasperT
   Bruger

   Jeg er egentlig ret enig med willow og cv i at en statue er noget overambitiøst. Graulund er allerede en legende, og vi behøver ikke en statue for at huske det. Han er jo indbegrebet af AGF.

   Men andre kan have en anden mening end min, så; hvis en statue skal rejses så send PGs mål (altså kropsmål, ikke mål som han har scoret) herover, og så kan vi klare det til omkring 15% af prisen i DK, dog med forsendelse oveni.

   Og nej, jeg er ikke granitforhandler i Kina, men ved qua mit arbejde at granit og forarbejdning er rygende billigt her.

   Mvh. AGF Support Shanghai.

  • #46261
   CasperT
   Bruger

   Jeg er meget enig med vieri. Der er sjældent noget nyt eller specielt interessant i det, bare opremsninger.

   Men det er vel også fint? Jeg har – som vieri – ikke tid til selv at sætte mig ind i absolut alt om hvad der handler om AGF, og det er vel egentlig det vi har 'eksperter' til – at skimme det overflødige af, og så fortælle om hvad der er tilbage. Det er jo det JS gør, når man skærer ind til benet.

  • #46699
   CasperT
   Bruger

   Men dangang kritikken var der ydede de spillere du nævner vel heller ikke det de skulle? – jeg er dog helt enig med dig i at de nu er begyndt at vise at de kan blive gode superligaspillere, og jeg nyder at se dem spille som i aften.

   Men jeg synes dog at MJ var aftenens oplevelse. De to afleveringer, som førte til mål, var geniale, ganske enkelt. MJ vandt kampen for os i aften.

  • #128043
   CasperT
   Bruger

   Sker der noget spaendende med dette projekt? Pt. skylder Shanghai-fanklubben 156 kroner, saa vidt jeg kan regne ud 🙂

  • #127928
   CasperT
   Bruger

   Ceres skrev:

   Det er under alle omstændigheder et alvorligt problem, at der nu siver flere historier frem i pressen, hvor spillere tydeligvis føler sig dårligt behandlet af træneren…

   Det ligner slet ikke Howard, at smide håndklædet i ringen på den måde, og efterfølgende udtale sig som han gør, og der har også været nogle små pip fra Graulund, og en utilfredshed med spillet fra Stephan P, udover de negative toner der nu kommer fra Larsen, så noget kunne tyde på, at der blandt nogle spillere er en ulmende utilfredshed omkring trænerens dispositioner og, at PS måske virker noget presset og trængt fordi, at han ikke har kunnet fremvise den nødvendige udvikling i det offensive spil, som han jo ellers efterhånden længe har snakket om… man skal i den forbindelse ikke glemme, at PS jo er en uerfaren træner på Superliga-niveau.

   Jeg køber i øvrigt ikke den der med, at det kun handler om skader og kampform, for Larsen er jo en erfaren spillere, og Howard er ikke typen der normalt piver… Jeg har også noteret mig udtalelserne om, at Howard ikke længere indgik i PS planer for fremtiden :

   Det er en situation, der har været undervejs. Mark har jo været meget skadet. Det ved alle, Så har han været god, når han har spillet, men han har været mere skadet end han har spillet. Og i takt med, at vi har forstærket vores hold, og i takt med, at vi gerne vil være mere spilstyrende nede fra de bageste rækker, så har han ikke længere indgået i mine planer,« siger Peter Sørensen.

   Altså handler Howards farvel tydeligvis ikke om, at han ikke var i form efter en skade men om, at han pludselig var helt ude i kulden.

   Jeg er helt enig. Også i svaret til vieri i indlægget ovenfor.

   Jeg tror stadig fuldt og fast på PS som en træner der taktisk og på træningsbanen kan føre os ud af 15 års glemsel, men mandskabsbehandlingen skal også være der, og jeg er ikke sikker på om den er tilstrækkeligt til stede for tiden.

  • #128027
   CasperT
   Bruger

   @Steen6372: Nej, det var ikke dig der kaldte det en forening, og det kommenterede jeg heller ikke på. Min kommentaer gik på at jeg synes det er alt for tidligt at 'kræve' en generalforsamling, når projektet knapt nok er kommet i gang. Pointen var, at disse ting sikkert kommer, når alle opstartsproblemer er løst. Min kommentaer var ikke kun møntet på dig, hvilket jeg havde håbet fremgik af måden jeg skrev indlægget på, med "som Steen6372's kommentar", hvor "som" skulle indikere at jeg brugte dit indlæg som eksempel. Beklager hvis det ikke var tydeligt. Jeg står fast ved mit oprindelige indlæg, nemlig at jeg synes det er synd og ærgeligt at så mange har negative kommentarer til et initiativ, som ikke engang har oplyst noget som helst med indbetaling af pengene endnu. Der er altså – endnu – absolut ingen fare for at blive snydt (ikke at man bliver det). Jeg behøver heller ikke 'prøve' at indse at det kræver en kasserer etc. Det er jeg klar over. Deraf min kommentar om at overblikket kommer med tiden, hvilket axelaxel jo også selv lover.


   @Don
   Wagner: Forstået. Men hvis man er mistroisk kan man så ikke bare lade være med at deltage? Jeg vil skam også gerne respektere at nogle gerne vil have regler der bliver fulgt. De regler har axelaxel jo også lovet kommer, men at han/de behøver tid. Hvorfor så ikke vente med at 'forlange' regler indtil de rent faktisk er nødvendige? Lige nu er hele projektet jo ikke engang kommet ordentligt igang.

   Generelt: det der ærgrer mig er at et – på papiret – godt initiativ skal nedskydes så hurtigt. Fair nok hvis man ikke vil være med, men behøver man at kommentere så negativt på det?

  • #128017
   CasperT
   Bruger

   AGF Fanclub Shanghai melder sig under fanerne. Godt initiativ!


   @de
   bekymrede/negativt indstillede: rolig nu. Krav om alt muligt, som Steen6372's ovenfor med generalforsamling og hvad ved jeg, er vist at skyde gråspurve med kanoner. Det er et fint initiativ og selvom jeg godt kan forstå jeres ønske om at vide hvad pengene går til så er det sgu' lidt overkill at forlange vedtægter og forsamlinger og hvad ved jeg. C'mon, 300 spir over et år kan ikke ødelægge ens økonomi – heller ikke selvom man er på SU. Overblikket kommer med tiden, når axelaxel og eventuelle andre medvirkende har fået styr på dette projekt. Det er jo helt tydeligt en god ide som er i gang med at tage fart, så lad nu være med at ødelægge det inden det viser sit potentiale.


   @Schmidt
   : for pokker det var en ussel kommentar! Slet spam? Hvordan i hele hule helvede kan du få dette til at være spam? Jeg skal ikke kunne udelukke at X% af pengene går til vedligehold/serverplads/administration/andet, men det lader sgu' da til at være et helt oprigtigt forsøg på at hjælpe vores klub. Det er under lavmålet at kalde det spam. Brok for brokkens skyld. Den var under lavmålet, kammerat.


   @vieri
   : spot on. Den er ikke længere.

  • #48494
   CasperT
   Bruger

   Jeg må også sige at jeg er uenig med dig, Jonashojriis; jeg tror OB kommer til at klare sig bedre end i den forgangne sæson, Randers og Brøndby er jeg dog enige i. De skal passe på.

  • #48493
   CasperT
   Bruger

   Puha, jeg synes den er svær. På den ene side er jeg meget begejstret for store dele af den netop afsluttede sæson, på den anden side er jeg også spændt på at se om vi kan opretholde det relativt høje niveau vi har set.

   PS sagde fra starten at der skulle styr på defensiven, og derefter bygges på med offensiven, og indtil videre har den plan jo kørt ganske kodt. Nu skal vi så se om den offentsive del kommer med, og det tror jeg den gør.

   Samtidigt har det faktum, at AGF, helt offentligt, byder på en OB-spiller, og der faktisk ikke er nogen i pressen der løfter et øjenbryn også stor sygnalværdi. AGF er en klub på vej frem.

   Vi kommer til at ende som nummer tre eller fire i næste sæson. Det synes jeg ikke er et helt urealistisk mål. Men det kræver succes med anden del af planen.

  • #48759
   CasperT
   Bruger

   @ZelDa:

   Det er rigtigt, men jeg tænkte nu mere på at de har en hjemmekamp mod formsvage FCK. Vinder de den kan vi jo ikke hente dem.

  • #48757
   CasperT
   Bruger

   Det er MEGET urealistisk i mine øjne, men håbet har da lov til at leve. Men Anders, selvom vi slår Horsens og de taber den sidste kamp er der jo stadig FCM at tænke på.

  • #49421
   CasperT
   Bruger

   Jeg er lidt ligeglad om der er cheerleadere eller ej.

   Men nytteværdi og cost/benefit? Nu aner jeg ikke hvad det ville koste og jeg aner heller ikke hvor mange ekstraindtægter de eventuelt kunne hive ind, men det er jeg mindst lige så glad med. Økonomien skal da ikke afgøre det. Og ja, jeg har hørt om moderne fodbold men c'mon… fodbold er følelser, ikke cost/benefit, og det skal være om det bringer noget til oplevelsen der skal afgøre om cheerleaders skal genindføres på stadion.

  • #49624
   CasperT
   Bruger

   Vi vinder 3-0.

   Nu ser jeg ikke nær så mange kampe som de fleste andre herinde, og derfor har jeg måske et lidt andet syn på tingene, men det er trods alt lykkedes mig at se en hel del kampe henover denne sæson, herunder de to seneste kampe.

   Det er muligt at det er gået op for de fleste andre, men jeg er meget, meget positivt overrasket over hvor godt vi spiller. Der er ret godt styr på defensiven, midtbanen er fantastisk med, og selvom vi mangler vores bedste angribere synes jeg trods alt at vi er relativt farlige – ikke med så mange mål endnu her i foråret, men der er optræk til det.

   Der hvor det – langt om længe – gik op for mig at der er noget godt igang under PS var da jeg så kampen mod BIF. Vi var jo bedre end dem, og ikke bare marginalt bedre, jeg synes vi til tider var ret dominerende, specielt på midtbanen. Det er sgu' ikke længe siden at man frygtede en away mod BIF, men jeg sad under hele kampen med følelsen af at vi kunne vinde. Det er altså noget nyt.

   Det springende punkt er, at vi ikke længere lukker stribevis af dumme mål ind. 17 mål imod i 20 kampe er jo en fantastisk præstation af et hold som tidligere rendte rundt uden nogen form for kontrol med det bagerste led. Det er sgu' flot. At vi så skal score noget mere er helt rigtigt, men det er jeg overbevist om kommer.

   Vi vinder 3-0 over et – pt. – ikke specielt imponerende Horsens-hold, og ender på 4.-pladsen i denne sæson.

  • #50350
   CasperT
   Bruger

   Jeg gaar skam i GF-hue hvis vejret er til det. Det goer mig muligvis ikke mere voksen at se paa, men i betragtning af at jeg er i 30'erne behoever folk forhaabentlig heller ikke visuelle hjaelpmidler til at cirka-bestemme min alder.

   Jeg arbejdede i lang tid som guide (og goer det stadig en gang imellem) og paa et tidspunkt maatte min davaerende arbejdsgiver udstede et forbud mod fodboldrelateret paaklaedning, da der var kommet for meget GF-relateret gear med som 'uniform'. Hehe.

   Jeg er gift, saa jeg behoever ikke at mekymre mig om score-faktoren. Men jeg ser sgu' godt ud i en GF-hue 🙂 Alt og alle ser godt ud i GF-gear!

  • #50321
   CasperT
   Bruger

   Saadan er det jo hvert eneste aar. Lige saa for alle de andre suppehold, saa vidt jeg lige har overblik over. Som Alexander siger, saa skal der tankes selvtillid, og som Peter siger skal der indoeves systemer.

  • #51464
   CasperT
   Bruger

   Lad nu lige Jan faa lov at faa lidt indflydelse foer vi begynder hysteriet igen…

  • #51677
   CasperT
   Bruger

   Jeg ved ikke om det lgefrem er latterligt, som nogle brugere skriver, men dog noget for tidligt at glaede sig over den nuvaerende gode placering. Fint nok at faa et rush over at klaveret spiller, men lad os holde hovedet koldt og tro paa overlevelse – hvilket heller ikke bliver det store problem, synes jeg. Alt hvad der kommer oveni er en dejlig bonus. Det er alt, alt for tidligt – og en anelse urealistisk – at snakke CL.

  • #52702
   CasperT
   Bruger

   Hehe. Det er en del af temaserien "Når virkeligheden overgår fantasien. Kronikkonkurrence 2011"…

   Så er det mest tåbelige da faktisk at korrekturlæserne på avisen ikke har fanget at der er en graverende fejl i titlen; det skulle jo have været "Når fantasien overgår virkeligheden. Kronikkonkurrence 2011".

   Pinligt.

  • #53096
   CasperT
   Bruger

   3-1, den tager vi rimeligt komfortabelt.

  • #54634
   CasperT
   Bruger

   5800. Men jeg haaber paa flere.

  • #54643
   CasperT
   Bruger

   Agadez: jeg er lidt en fan af dine indlaeg her paa mtac; men jeg blev ked af at laese i denne optaekt at vi absolut skullle mindes om at det var Svenne som scorede maalet mod os deroppe 😉

   Keep up the good work. Jeg laeser altid dine indlaeg og kommentarer.

  • #55094
   CasperT
   Bruger

   @Dr_skov:

   Neeeej! Vi skal ikke have ham overhovedet. Jeg kan godt se ironien i dit indlaeg, men jeg kan ikke paa nogen maader udtale mig positivt om den… tjah, mand er han vel, selvom han er en ringe en af slagsen.

  • #55090
   CasperT
   Bruger

   Jeg kaster op hvis Zidan kommer til GF. Han er en nar, og ligemeget om han saa scorer 100 kasser per kamp vil jeg ikke se paa ham i den hvide troeje!

  • #55788
   CasperT
   Bruger

   Hahahahaha! Klaasetraad! Kaeft et godt grin 😀

Viser 24 svartråde