carpe_diem82

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #52597
   carpe_diem82
   Bruger

   Omkring den påstand at nedre C skulle være næsten tom ved Lyngby kampen, så passer det ikke.

   Jeg købte billet ved stadion til Lyngby kampen, og ville gerne sidde så højt som muligt på C.
   Øverste ledige række var række 4 ved C4, C5, C6 og C7. Længere henne kunne jeg få "helt oppe" på række 5.

   Der var dog mange som stod oppe bagved, eller fandt ledige pladser på øvre (sæsonkort der ikke kom osv.) idet det regnede på det meste af nedre.

  • #55586
   carpe_diem82
   Bruger

   Den giver jeg ikke ret meget for, når man ser på at Jørgensen er oppe i alderen med en kort kontrakt, og Steffen også snart har kontrakt udløb.

   Hvis man kigger videre, så kan man se, at Dan T skulle være den spiller der er 4. mest værd, samt at Høegh som har 2mdr. tilbage af sin kontrakt burde være mere værd en Sanel, der har kontrakt de næste 2½ år.

   Håber ikke at BSN arbejder ud fra denne liste 😀

  • #58546
   carpe_diem82
   Bruger
  • #59781
   carpe_diem82
   Bruger

   Nu ved jeg ikke, hvem I har planer om at skulle se, men et godt råd er at købe billetterne direkte på klubbernes hjemmeside, hvis du bruger en arrangør, så skal I betale meget i overpris.

   Sakser lige et af mine gamle indlæg fra agffan.dk:

   Jeg har boet 5mdr. i Heathrow, og tog tit ind til London for at se bold. Og det her er mine erfaringer med London klubberne (1* min. og 5* max):

   Chelsea ?*: Kom aldrig ind og så dem, fordi billetterne altid var udsolgt…

   Tottenham 1*: Var på deres hjemmebane 1 gang. Ikke den vilde stemning (var til en bundkamp) og man bliver smidt hvis man bander!? Dog nemt at købe billetter til ok priser på deres hjemmeside

   Fulham 3*: Så en kamp mod United (billetten var dog ret dyr, fordi den var købt i DK) Meget gammelt lille stadion, som havde en masse charme, og fin stemning.

   Arsenal 3*: Var inde til en pokalkamp, hvor stadion kun var halvt fyldt (mod Burnley), og så inde til Champ. semi finalen mod United, hvor jeg stod midt blandt United's fans, så kan ikke vurdere om der er stemning blandt Arsenals fans. Det er et vildt flot stadion, men det kan være svært at få billetter. Og man skal melde sig ind i deres fanklub (og betale) for at kunne købe på nettet. (Købte begge gange på sortbørsen)

   West Ham 4*: Så vist 5-6 kampe her, bl.a. mod United, City og Liverpool. Det er et stadion med masse af engelsk stemning, billige billetter, og det er næsten altid til at få billetter på deres hjemmeside, hvis man bestiller i forvejen.

   Wembley (det nye) 5*: Så England mod Ukraine (WM kval). Super stadion; Super stemning, og mange af stjerne fra engelsk fodbold, og man kan købe billetter på nettet. Dog skal man godkendes og tjekkes først, hvilket tog mig tre dage at blive, så man skal ikke vente med at købe billetten til man er kommet til England.

   Når du køber billetter på sortbørsen, eller gennem rejse selskaber (Danske/engelse/norske), så skal du regne med at du giver omkring 3-4 gange prisen til små kampe, og 5-10 gange prisen på store kampe, mens du tit kan købe billetter på klubbernes egne hjemmesider helt lovligt og meget billigere.
   Jeg sad f.eks. ved siden af en danske til West Ham vs. Manchester City kampen, han havde givet 2600kr for billetten. Jeg havde købt på klubbens hjemmeside 5 dage før kampen for £45 (ca. 360kr)

  • #61526
   carpe_diem82
   Bruger

   Min seneste liga kamp:

   0 – 1 Martin Jørgensen
   0 – 2 Henry From
   0 – 4 Kasper Povlsen
   0 – 5 Frederik Krabbe
   0 – 6 Søren Andersen

   Og så var Peter Graulund endda også på banen, dog uden at score 😀

  • #61521
   carpe_diem82
   Bruger

   Spiller også derinde; The AGF Allstars (1502796), og har følgende spillere på mit hold:

   Henry From, Frederik Krabbe, Mark Howard, Leon Andreasen, Flemming Povlsen, Martin Jørgensen, Peter Graulund, Jakob Poulsen, Dan Thomassen, Steffen Rasmussen, Kasper Povlsen og Søren Andersen

  • #64852
   carpe_diem82
   Bruger

   Har vi ikke nok der kan spille derinde?

   Frederik Krabbe
   Kim Madsen (Kommer tilbage i udgangen af denne mdr)
   Dan Thomassen
   Alexander Jackson Møller
   Anders Kure
   Jens Gjesing
   Mikkel Kirkeskov

   Husk der kun kan spille to af gangen

   Kure gjorde det flot i sidste sæson, og Krabbe er også et logisk bud, hvis Lindkvist som forventet skal spille højre back igen, når han er klar.

   Jeg synes det ville være meget underligt, hvis de hentede en ny center forsvar ind, når vi er så godt besat, og har så meget talent som står på spring

  • #68598
   carpe_diem82
   Bruger

   Tja i følge rygterne, så ville FCN jo have købt ham lige inden han blev skadet, så klart at det rygte dukker op igen nu.

   Håber vi kan beholde ham et års tid mere, men der er kamp om pladserne, og nogle skal jo forlade klubben for at holde lønningerne nede, og Budtz er et godt bud på en af disse spillere.

  • #69017
   carpe_diem82
   Bruger

   Skal snart ca. 6mdr. til Jo'burg, så skal nok lige kigge efter, om vi kan bruge ham i AGF 😉

  • #69486
   carpe_diem82
   Bruger

   Du kan vel bare trække de 100kr ud igen?

   Synes dog det er alt for besværligt, og hader spillesteder som forsøger at lokke folk med "Gratis" ting/penge i håbet om. at en eller to af dem har en ludoman gemt i sig.

  • #70040
   carpe_diem82
   Bruger

   Sidder i udlandet, og har brugt det med stor succes fra Italien, Spanien, Finland og England indtil videre :o)

   P.S. Er der en AGF "lejr" i nærheden af Heathrow (Eller London)?

  • #70148
   carpe_diem82
   Bruger

   @Nettohunden

   Jo jeg var med i flere år, men gik træt i det for et års tid siden, fordi det efterhånden kun handlede om at holde lønnen nede, og lukkede dengang mit hold, og er så startet forfra nu, og er også med i det forbund derinde, men der er vist ikke ret mange, der laver logoer derinde mere, idet der ingen respons har været på det, selvom forspørgelsen har lagt derinde siden d.27/2.

   Men måske folk derinde bare ikke kan lide AGF, hvilket gør det mere oplagt at forsøge herinde 😉

  • #70740
   carpe_diem82
   Bruger

   Jeg ville være klar med et bud, hvis det ikke var, fordi min kæreste lige havde skaffet mig den lilla bluse i medium, selvom den var totalt udsolgt 😀

   Synes 650kr er et meget fair udgangspunkt, da det er salgsprisen på en bluse, der ikke kan købes mere. At det så er en orginal spillerbluse, og hele holdet har skrevet på den, burde kun trække op i pris

  • #70958
   carpe_diem82
   Bruger

   @letager

   Nej sådan er det ikke!

   De skal ikke meddele det, hvis det ikke har en større indvirkning på økonomien (eller det sportslige), da disse kan ændre på aktiekursen (Værdien af Århus Elite)
   Hvilket dette skfte bestemt ikke vil have for AGF

  • #71222
   carpe_diem82
   Bruger

   Så vågnede de også op på AGF's hjemmeside efter denne lille debat, og valgte at reklamere lidt mere for de omtalte koncerter:
   http://www.agffodbold.dk/news.asp?id=6042

   Synes også, at Eagles er rigtig gode, men for mig ligger et band som Aerosmith en smule højere, og de trak ikke ret mange mennesker sidste år i Randers (samme prisniveau), og de havde D-A-D som opvarmning.


   @jrc

   Hvor har du hørt, at der er solgt over 20.000 billetter?
   Håber det passer, selvom der nok deværre er langt op til de 45.000, som AGF meldte ud, at der skulle til for at man kunne få koncerten til Århus.

  • #73580
   carpe_diem82
   Bruger

   Det var vist den blå trøje med MCT, som kostede en 50'er (Har aldrig selv set en Ceres trøje til den pris), og det er her klart to af de fedeste bluser. Har dog dem begge selv, så byder ikke 😉

  • #74558
   carpe_diem82
   Bruger

   Tja nu har de jo kigget lidt på de forskellige U landshold, og jeg kender slet ikke de to sidste, men synes personligt, at han er mindst lige så god som Wass og Zanka, selvom Morten Olsen har et bedre øje til dem begge

   http://dbu.dk/news/newsShow.aspx?id=249275

  • #74639
   carpe_diem82
   Bruger

   Kom så ER!!! :k:k:k:k

  • #74675
   carpe_diem82
   Bruger

   OP passer da på ingen måder ind i AaB?

   Tror de tegner med Haglund eller som nødløsning Faxe.

  • #76589
   carpe_diem82
   Bruger

   Ja White var indblandet i det, og dommeren (Den fusker) påstod bagefter, at det netop var White's forseelse (en meget lille en, i forhold til det første frispark) som han ville give kort.
   Derfor stod det gule kort ved magt.

   Dommeren i AaB kampen, bliver derimod nødt til at indrømme hans fejl, idet den anden AaB spiller slet ikke var indblandet i hændelsen, og derfor kan begge spillere nu slippe for straf, da dommeren har fortaget et skøn, og dermed set frisparket (ifølge den tidligere topdommer Kim Milton)

  • #100455
   carpe_diem82
   Bruger

   Arh, hvorfor skulle David Devdariani lige komme til til slut. Kunne måske have klemt mig ind på plads 2 eller 3, hvis han var blevet væk.

   Men er nu stolt nok over at have gættet mig til en placering i top 10, selvom jeg ikke har meget at bruge præmien til, når jeg har sæsonkort 😉

  • #77142
   carpe_diem82
   Bruger

   @NyBruger

   Måske du skulle få et lidt mere lyst syn på verden?

   Kanon indslag af Galehuset(?), som endnu engang sætter AGF på landskortet over festlige drillerier mod de andre klubber, hvor AGF er alt dominerende, selvom FCK med deres kæmpe FC Muuuuh tifo er kommet lidt med :k

  • #78439
   carpe_diem82
   Bruger

   Ja fint (og fornuftigt, at han ikke jubler), men derfor laver han stadig flere svinske tacklinger bl.a. på hans gode venner Steffen Rasmussen og Lumb, som om han mener, at han skal skade dem, for at vise, hvor god han er.

   Og uanset hvad, så skiftede han til hadeklub nummer 1, hvilket han ikke ville gøre, hvis han var AGF'er i hjertet (Bare spørg Lumb).

   Inden skiftet til BIF havde han udtalt, at ville blive og kæmpe for AGF, og at hans favorit i DK (ud over AGF) var FCK. Da han så skifter 14 dage senere, udtaler han, at han altid har drømt om at spille for Brøndby, idet det er hans favorit klub… [think]

   Duncan forstår sig bare ikke på pressen, og prøver altid at sige, hvad har tror, der gør fansene glade, han glemmer bare sine tidligere udtalelser hele tiden.

  • #78580
   carpe_diem82
   Bruger

   Sjov tifo i PArken i dag fra F*CK mod FCM…

   Øverst på langsiden: Baner med FC
   Nedre tribune: Alle løftede sorte/røde papstykker op, så der med store bogstaver hen over hele langsiden stod:
   Muuuuh

  • #78659
   carpe_diem82
   Bruger

   MrLarsen86 skrev:
   Skal Kim Madsen afsted, skal vi have en kompetent, og billig, afløser stående. Det er for risikabelt kun at have 3 fuldblods centerforsvarer.

   Har vi ikke også 5 alligevel?
   Budtz, Thomassen, Olof, Krabbe og Kure?

   (Ja Kure og Krabbe er begge klart bedst centralt, selvom de i mangel på bedre er brugt på back pladserne)

Viser 24 svartråde