Bruno

Forum-svar oprettet

Viser 13 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #48085
   Bruno
   Bruger

   Jeg tror ellers Søren Larsen ville være rigtig giftig, i forbindelse med nogle af de indlæg som Sorin kan levere…

  • #52709
   Bruno
   Bruger

   Tvivler da på at der kan være så lang kø til dametoilettet en søndag i april mod Kolding. Den dag var der 7447 tilskuere på stadion ( http://agffodbold.dk/kamp.asp?id=12073 ) . Så kan kvindemennesket vel for syv sytten holde sig, frem for at sætte sig op på en skraldespand?

  • #55896
   Bruno
   Bruger

   Kanal 6 er det Roster.

  • #55823
   Bruno
   Bruger

   Yes så er den online…

   http://tv2sport.dk/node/64046

  • #55821
   Bruno
   Bruger

   Kampen kommer med stor sandsynlighed her indenfor den næste uges tid:

   http://tv2sport.dk/ondemand?tid=1&date_filter=2010-09-01&op=Søg

  • #176448
   Bruno
   Bruger

   Lige et spørgsmål… Hvordan kan det være at kun én gik videre fra gruppe E, samt at der gik 3 videre fra gruppe D?

   Jeg er desuden ikke på 2.pladsen i gruppe E. Det er ham der er blevet placeret på 4.pladsen.

  • #59864
   Bruno
   Bruger

   Hehe… håber ikke at webcam kørte for ringe. Forsøgte undervejs i kampen at få oprettet et livecam, som ville blive vist i stort vindue, men kunne desværre ikke få det opsat pga. min router.

   Håber kamp-update var nogenlunde.

  • #59860
   Bruno
   Bruger

   Selvfølgelig… folk skal også være velkomne til at adde mig på msn, så kan jeg da starte webcam.

   Nofchemi@msn.com

  • #59856
   Bruno
   Bruger

   Jeg kan lave lidt her. Kan bl.a. sige at det er Casper Sloth inde i stedet for davit.

   Hønefoss kontra et et AGF hjørnespark der endte i målmandenshænder ender med at en hønefoss spiller bliver skubbet ud og stjæler ER havestol.

   Kasper Poulsen modtager et gult kort efter en tackling kort udenfor feltet. Efterfølgende frispark ender med at blive headet væk af Krabbe.

   Dioh har virket veloplagt i starten af kampen, men efterhånden foregår mest af spillet på midten.

   Frispark til AGF til højre udenfor feltet. Lucena lægger den fladt indover til ? der desværre skyder bolden langt forbi mål.

   24min: Graulund får muligheden for et skud udenfor feltet og skyder et par meter forbi mål.

   26min: Kure nede og ligge. Tager sig til venstre lår, men er oppe igen. AGF står godt i forsvaret, og hønefoss kommer ikke frem til meget pt.

   29min: Hønefoss står langt tilbage på banen, AGF får lov at spille rundt udenfor feltet og resulterer i et hjørnespark.

   31min: Gjesing med et godt skud ca. 25m udefra som ryger en meters penge over mål.

   33min: Stephan P. får taget et godt løb ind i feltet, men kommer desværre ud i en for spids vinkel og må forsøge et fladt indlæg. Desværre er feltet fyldt med Hønefoss spillere.

   Sorry joken 🙂 med Stephan P

   39min: Meget lige kamp pt. Ingen store chancer til nogen af holdene.

   40mins: Efter et frispark til AGF ender bolden hos Stephan P som skyder ved siden af mål.

   42min: Et hurtig-taget frispark er ved at snyde AGFs forsvar, men bliver afværget ind det bliver farligt. Efterfølgende indlæg bliver ligeledes afværget.

   PAUSE: Efter de første 45mins er det en chancefattig kamp. Største chancer har dog været til AGF hvor Dioh har haft et godt skud, samt Graulund har haft et der gik fladt forbi stolpen.

   2. halvleg
   Efter 5 mins pause er holdene klar til at starte igen. Umiddelbart ser det ikke ud til at der er foretaget nogen udskiftninger.

   Martin Jørgensen er kommet på banen. Trækker ingen indskiftninger i mig igen – Ser ud til at det er Casper Sloth der er udgået.

   46' AGF får et hjørnespark som bliver headet væk ved bagerste stolpe af en hønefoss forsvarer. Bolden ender ved MJ på kanten af feltet, men desværre bliver hans skud blokeret.

   48' Hønefoss fortsætter med at smide mange lange bolde fremad. Dog har AGFs bagkæde styr på det og får hurtigt generobret. Derfor foregår meget af spillet på Hønefoss' banehalvdel.

   49' Hønefoss med en bold ind i feltet der tæt på at ende i hovedet på en hønefoss-spiller, men bolden er for høj og Staff kommer ud og griber.

   50' Gult kort til Hønefoss' nummer 18 (?)

   53' S. Petersen kommer løbende med høj fart ind i feltet, men afslutter med venstre fod, utroligt nok over målet til stor ærgelse for sig selv.

   56' Offside dømt mod MJ der får en flad bold sendt i dybden. Dog havde MJ ikke nået bolden alligevel der havde fortsat ud over baglinien.

   60' Hønefoss' nummer 18 foretager igen en tackling bagfra, men undgår hans andet gule kort.

   63' Hønefoss med et skud på mål, men Staff griber bolden nemt. Man kan høre MJ råber til de yngre spillere, som er blevet nævnt tidligere i forbindelse med træningskampene.

   64' MJ erobrer en boldt midt på HF' halvdel, bolden ender hos Stephan P som, i forsøget på et indlæg rammer bolden forkert og sender den langt forbi.

   66' Hønefoss burde have bragt sig foran, da de kom igennem og var alene med Staff. Tror det var Gjesing som blev fanget på det forkerte ben. Heldigvis afslutter HF fladt og ved siden af mål. Som kommentatoren sagde, den første store chance til HF.

   68' Dioh var tændt de første 20mins af kampen, men efterhånden er han blevet mere usynlig. Han havde et løb i feltet, men driblede sig selv ud til sidelinien, hvor det løb ud i ingenting.

   70' HF kommer igen til afslutning. Dog uden fare da den går flere meter forbi mål.

   De nye AGF'ere har gjort det fornuftigt. Stephan P har haft nogle gode løb og gode muligheder, dog uden at være for alvor farlig. Cagara har gjort det godt forsvarsmæssigt, og været med i det offensive. MJ har haft et godt overblik og været med deffensivt samt offensivt uden at AGF holdet har været for alvor farlige.

   74' Stephan P kommer igen ind i feltet efter godt kombinationsspil af AGF, men bliver desværre tacklet inden han kommer frem til skud.

   76' udskiftninger:
   ud: Krabbe, Lucena
   ind: Sanel, Anders Nielsen

   80' udskiftninger:
   ud: Stephan P
   ind: Høegh

   83' Høegh får en god stikning af Dioh og kommer ind i feltet, han ligger den fladt, skråt indover men desværre er der ingen med.

   87' chance til HF. En bold bliver lobbet over AGFs bagkæde, men heldigvis er HF-angriberen ikke i stand til at ramme denne bold.

   Efter Dennis Høegh er kommet ind, har han været ganske oplagt og har flere gange forsøgt ting. Desværre er intet blevet til noget. Graulund har derimod igennem hele kampen virket tung og ugidelig.

   Kampen er fløjtet af. En chance-fattig kamp, der bærer præg af et tæt træningskamps-program. Forhåbentlig ser vi et mere veloplagt AGF hold i Parken 7.marts.

  • #59854
   Bruno
   Bruger

   Hehe… det skal du være velkommen til 🙂 AGF har haft et par gode chancer allerede nu.

  • #59852
   Bruno
   Bruger

   Jeg har også købt adgang til den…

  • #176392
   Bruno
   Bruger

   Mon ikke de fleste kampe bliver spillet i løbet af kommende weekend. Jeg har endnu kun haft kontakt med én fra min gruppe.

   Til folk fra gruppe E, mit online nick er: DonAndersen

  • #60001
   Bruno
   Bruger
  • #128926
   Bruno
   Bruger

   Jeg vil også gerne melde mig til…..

Viser 13 svartråde