Born White

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #71129
   Born White
   Bruger

   I kan da være 100% sikker på de ikke har spurgt klubben og heller ikke stiller op i klubbens interesse. De hed ikke AGF og de betaler nok heller ikke skat af deres vundne gevinst.

   Min holdning til det er så at det er deres fritid og hvorom alting er så går det altså mest ud over dem selv hvis de skulle blive skadet, økonomisk og fremtidsmæssigt. De kan også vrikke om på foden under en løbetur og når alt kommer til alt er det ret sjældent der sker skader i indedørsfodbold. Og især når det er proffer som tænker længere, hurtigere end de fleste af dem de møder + som regel er i kontrol under kampen. I kan jo selv opsøge et stævne og se efter.

  • #74883
   Born White
   Bruger

   Succes er at vinde – succes er ikke at spille godt, se evt på landsholdet, det er ikke ligeffrem succes de har haft hverken resultatmæssigt eller fan mæssigt.

   Jeg vil skide på hvordan vi spiller og det tør jeg også godt vædde på 20000 på stadion vil være bare vi vinder. Under Rudbæk spillede vi også dårligt forbold med mange lange bolde frem til Flo, men det gav resultater og det gav tilskuere og stemning.

   Da OP nu bliver til sommer passer det jo fint med ER skal starte i job til nytår, hvorfor Faxe er perfekt kørt i stilling.

   Jeg ved godt hvor han kommer fra, men jeg ved også hvad han som spiller og træner og ass. har opnået. Vi får ingen bedre end ham. Nu skal han bare have samlet et team omkring sig, så glæder jeg mig hvis han kommer til. At han er opvokset på et offensivt indstillet Bundby hold, spillede på det defensive Arsenal hold og defensive landshold, trænede et defensivt spillende hold, blev ass. for en meget offensiv spillede træner og har europæisk erfaring, gør at manden efterhånden er meget erfaren i denne branche. Tilmed har han selv gennemgået en udvikling i træner gerningen som jeg kun kan håbe på han kan videre bringe til sit hold.
   Som der også bliver nævnt – der er så meget dårlig karma og historie forbundet med ER, at det er meget svært at se ham i AGF.
   At Faxe er bundbyspiller + det han var med til at spille 3-3 så vidt jeg husker er vel det jeg kan komme på af negativt om manden. ER var også bundby spiller.

  • #75322
   Born White
   Bruger

   start med at komme ned i niveau – det er ihvertfald første skridt for at få bare noget der ligner op at køre

   Det er så sygt man overvejer at blive fan af Lech Poznan

  • #75634
   Born White
   Bruger

   jeg sidder med de her tanker:
   "Fight Blod Sved Tårer"

   Stedet – et fyldt stadion delt op i 4 sektioner med hver sin farve og et pap/papir banner som løftes op mens man råber "Fight fx sort farve hæves, Blod rød hæves, Sved hvid hæves, Tårer blå hæves" Fik man samtidig lavet noget lyd jingle så man kunne køre den over højtalerne for at sætte gang i den, tror jeg fandme det vil lyde og se fedt ud. Om det så er lovligt med højtalerne ved jeg ikke.

   Det var bare en hurtig tanke da jeg læste om "Fight Blod Sved Tårer" 🙂

  • #77476
   Born White
   Bruger

   Enig !!! På tide vores egne får chancen nu

  • #78362
   Born White
   Bruger

   Mandens alder taget i betragtning – samt det at han ingen pengen mangler kan han kun vælge Vejle.

   Skulle han vælge en klub i DK for at bevise noget kan det kun være FCK – manden har så ik gidet bevise noget i 3-4 år snart hvorfor det igen kun kan blive Vejle

  • #130022
   Born White
   Bruger

   Når jeg siger jeg nægter det – er det fordi jeg er af den overbevisning, at hvis en vagt fanges i at provokere bør han smides ud af vagtværnet. Det bør værnet være sin opgave voksen og er de ikke det bør AGF være det og tage konsekvensen deraf.

  • #130016
   Born White
   Bruger

   Jeg nægter altså at tro på vagterne (og her snakker jeg alle stadions) provokerer nogle overhovedet !

   Hvis en vagt kommer hen til mig og siger jeg fx ikke må smide med øl, så ved jeg det godt og tager det til mig. Det gør tossen ikke og føler sig provokeret.

  • #130007
   Born White
   Bruger

   hvem frygter fck modellen ?

   iflg bold.dk kan jeg så læse man er ret uenige omkring epi´soden.

  • #78763
   Born White
   Bruger

   et talent udvikles ikke ved at smides for løverne som 16-20 årig.
   Det her giver den helt rigtige balance – TAK FOR DET

  • #171327
   Born White
   Bruger

   BERGVOLD !!! 🙂

   Få nu pengenpungen frem.

   Midtbanen generretl:

   Kan jeg ikke lade være med at tænke på Chr. Traore + Mikkel Jensen – begge Hammarby. Den ene bliver nok svær da han er anfører, men omvendt kan det jo være det er ham vi står og mangler for at styre det. Den anden har fysik og begge arbejder stenhårdt.

   Negativt for alle 3 – de er fra djævleøen 🙂

   Har dog også foreslået man burde investere i Thomas Frandsen som kortsigtet løsning.

   Omvendt vinder GF de næste 2 kampe vender bøtten og vi bliver Danmarksmester – er det ik bare super at være GF'er B)

  • #171311
   Born White
   Bruger

   Bergvold ! 🙂 har vidst sagt det før, men det skader ik at gerntage detB)

  • #174794
   Born White
   Bruger

   Bergvold som venstrekant !

  • #82498
   Born White
   Bruger

   Vores højre midtbane har kæmpe potentiale, men om det er nok og om det fungerer er bare noget andet. Faktum er at indtil videre har ingen af dem på højre kanten været bare en smule målfarlige mht både mål og oplæg.

   Venstrekanten er sjovt nok mere målfarlig, men der er stort set ingen oplæg fra den side. hvilket jo i for sig er klart da de naturligt vil trække ind i banen da de spiller "forkert".

   Vores midt er ikke farlige, men det vil de aldrig være i Oves stil – de skal opfange anden bolde og løbe sygt meget fra kant til kant og så ellers bare fordele boldene – til det er Lucena gud efter min mening – Kari kæmper for det – Gjessing falder desværre lidt igennem, og jeg mener desværre, da jeg helt klart gerne så hans kvaliteter på banen.

   Jeg synes dog vi mangler kant fremfor for midt.

  • #130882
   Born White
   Bruger

   Selv FCK siger ikke nej til sådan et bud – det så vi jo med Hangeland – mener det var 30 mil. de fik for ham.

   Lumb til 26 mil. – sælg – en mand der ikke er landsholdsspiller endnu, han er et talent i en forholdsvis svag liga. I forhold til det og hvad man normalt køber spillere til den pos han spiller for, ja så er 26 mil et klasse salg.

  • #134979
   Born White
   Bruger

   haha…de personer der tror Hjulmand kan blive en succesfuld træner for AGF, kan jeg næsten kun betegne som værende naive medgangsfans. Vi har før prøvet en træner af hans type. Altså en træner der står i spidsen for en lille klub med minimale forventninger fra klub, fans osv. Det er altså specielt at komme til AGF, og det pres bukker mange under for. Træneren jeg i høj grad tænker på er P. Hansen. Og han er ikke den eneste.

   Af de træner emner der er I DK, kan der slet ik herske tvivl om AGF har lavet et scoop ved at få OP. Han er en super dygtig træner, der ikke bukker under for presset, han tør bruge og udvikle talenterne og taktisk er han også dygtig. Jeg vil dog i samme ombæring tilføje jeg hader hans spillestil, og derfor så jeg gerne man fandt en anden træner, men for ikke at blive lige så naiv som dem der vil have Hjulmand, kan jeg godt væbne mig med tålmodighed og vente på den rigtige profil.

   Træner emner som jeg mener kunne være interessante for AGF:

   Troels Bech – Spørgsmålet er om han taktisk er dygtig nok. Talentudvikling, modet og spillestilen har han. Stor erfaring.

   Kent Nielsen – den er lidt svær, for igen han er træner for en klub uden det store pres og hvad har han af forstand på talent udvikling? Mandskabsplejen, taktisk osv gør han det dog fint. Ik sikker på han er klar endnu.

   Erik Rasmussen – spillestil ok, men hans forhold til AGF gør det nok aldrig muligt, hvilket jeg umiddelbart synes er OK.

   Ove Chr. – kanon træner, der i hans korte tid i klubben også skabte resultater, men hans møde at forlade klubben tilgives aldrig.

   Viggo Jensen – bestemt en mulighed, mon ik han gerne vil tilbage til suppen. Har alle forudsætningerne.

   Martin Jørgensen – 🙂 hvorfor ik, indgå dialog med ham, han har kæmpe erfaring alla Laudrup, og han kan i ro og magtæge træner kursus i Italien næste år, da han desværre ikke kommer hje når de nu skal spille kval til Champions League, noget osm han jo ikke har prøvet før. Han ville være en perfekt afløser.

   Keld Bordinggaard – forholdsvis uskrevet, men dog landstræner ass. og talentudvikling i højsædet + spillestil.

   Michael Schjønberg – spændende men måske for meget "ordnung muss sein"

   Alle andre trænere betegner jeg som værende enten umulige at få eller ikke egnede til AGF. Vi må indse at det er svært at få kvalificerede træner i DK, det viser det lille antal af fyringer også. Vi kan jo se på fx OP sidste år, Køhlert i år, Solbaken i år osv

   Ud fra det er Ove P. desværre nok den bedste træner træner vi pt kan få, hvis da bare han ville lave den spille stil om 🙂

   Jeg så gerne Martin Jørgensen en dag – hvis han vel at mærke har de ambitioner.

   Men mener kun Viggo Jensen, Troels Bech og Kent Nielsen kan komme på tale til AGF pt.

  • #101913
   Born White
   Bruger
  • #123613
   Born White
   Bruger

   @ AJ

   🙂 Jeg aner ik hvor gammel Lindberg er, men om han er 12, 18 eller 30 er vel lige meget. Men har man en hjemmeside som følges af fans via link opfordringer og ikke kun en lille gruppe venner, så har man et ansvar og dermed bør man censurere visse ting. Jeg kunne også bare sige, bruge sin sunde fornuft hvis det lyder bedre.

   Så godt din smiley 🙂

   Jeg står ved min holdning til de billeder jeg har kommenteret på. Jeg aner ikke hvad andre har gjort. Samtidig håber jeg man lærer lidt af det og derudover føler jeg der indtil videre er brugt en sober tone her, hvilket jeg finder rart og respektabelt. Lindberg har taget det til sig omend han ikke er helt enig eller ihvertfald føler noget af det er overdrevent, men han bevarer fatningen, hvilket fortæller mig han virker meget fornuftig og voksen – 12, 18 eller 30 🙂

  • #123604
   Born White
   Bruger

   + fed side ellers.

  • #123603
   Born White
   Bruger

   Men du kan godt se det let kan misforstås ? Og især meget unge fans der ser op til grupper som din, kan let tro det er en del af det.

   Min holdning er bare, at netop derved skabes diverse problemer, som i sidste ende giver grobund til casuals, white pride osv

   Måske netop derfor policen og vagterne er så opmærksomme på jer. Nogle gange skal man også lige se det fra en anden vinkel og huske hvilket ansvar man selv har.

  • #123601
   Born White
   Bruger

   Jeg var en af dem der kommenterede dine billeder. Om det var en joke eller ej er jeg sådan set ligeglad med. Faktum er det er et elendigt signal at sende, når man vil kæde AGF-fans der har det sjovt og morer sig sammen med stoffer. Der er så mange der let kan misforstå det og tro det er en almen opførsel, hvilket jeg håber du ikke mener det er !

   Jeg kan kun hilse dit initiativ velkommen, dog synes jeg det er sørgeligt, at du helt fjerner billederne. Jeg tror på du er voksen nok til at lave din egen censur.

   Jeg håber billederne kommer igen, men med lidt omtanke.

  • #91528
   Born White
   Bruger

   Jeg håber talenter vokser med opgaven. Men som alle ved så er unge spillere ustabile og det pres de måttefå ved en skade til Graulund tror jeg bare ikke på de kan bære over en længere periode. Vi er stort set godt besat i alle linier bortset fra angrebet.

   Det ses jo også tydeligt af udskiftningerne på holdet og hvor de unge får et par minuter hist og her. Det er vel kun Høegh der har fået lidt i front i en kamp eller to. Men det er altså ikke holdbart ved en skade.

   Gjessing på midtbanen kan sagtens træde til.

   Vi så Krabbe træde til og gribe chancen i forsvaret.

   Angrebet mangler vi altså

  • #91526
   Born White
   Bruger

   Jeg gentager: "en anderledes angriber end dem vi har"

   Han er 190cm og han scorer mange mål på hovedet modsat vores angribere – hvor mange har vi lavet på hovedet? Ung….tjaa 26 år det er vel ok, det kan passe med den typiske 3,5 års kontrakt hvorefter han skydes af inden den udløber.

   Jeg siger ikke vores spillere eller vores angribere ikke gør det godt nok. Men der kan overhovedet ikke herske tvivl om vi mangler alternativer i front. Vi fik Dioh som har givet os noget nyt, det har så givet plads til Graulund. Folle kan sagtens bidrage med noget anderledes, men han er bare ikke holdbar.

   Til foråret har de fleste hold desværre nok gennemskuet AGF's skal vi sige 2.5 muligheder i front, hvorfor både vi og Graulund får det svært. Men fordi de 2 andre hold er så meget dårlgiere tror jeg ikke på de kan hente os, det er så vores held. Men sagt: vi mangler bare noget i front hvis vi skal videre og længere op i tabellen.

  • #123971
   Born White
   Bruger

   Bare neeeee med dem…..

  • #137143
   Born White
   Bruger

   Hvis det er den kommende sommer vi snakker om og det skal være bare en smule seværdigt og realistisk, så kan der kun blive tale om Milan eller Werder.

   De 2 klubber er dem med mindst spillere engageret i sommerens EM, hvorfor man må formode Barca og Liverpool stiller med B-hold.

Viser 24 svartråde