Bohne

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #54464
   Bohne
   Bruger

   71 tilmeldte, tre ledige pladser med Galehuset…..
   http://galehusetagf.dk/forum/viewtopic.php?f=23&t=1296&start=60

  • #132261
   Bohne
   Bruger

   @Bubber, kan sagtens følge dig og vil da som sådan og sige du har helt ret i at det rent mediemæssigt ikke er den bedste ide. På den anden side så har man jo næsten aldrig mulighed for at komme af med sin utilfredshed hvis man hele tiden skal tænke på hvordan det skader AGFs image, for ser man sådan på det så skader selv et negativt indlæg på et forum som dette (omend nok i mere begrænser omfang)

   I dette tilfælde tror jeg dog ikke det har haft den store effekt, der er selvfølgelig blevet skrevet nogle artikler og det havde da selvfølgelig været bedst for klubben at være her foruden, men jeg tror nu nok at havde pressen ikke haft banneret at fokusere på så skulle de nok have fundet noget andet. Men dette er selvfølgelig kun spekulationer…

   Tilgengæld kan man så sige at det måske bidrager til at differentiere AGF væk fra et kønsløst FC Midtjylland eller Randers eller lignende hvor folk blot bliver væk når de er utilfredse.
   Peter Brüchmann havde engang for et par år siden en længere blog/leder omkring kulturer i fodbold der endte med at konkludere at AGF og Brøndbys fans var helt specielle på dette punkt, at tilhørsforholdet til disse klubber stak meget dybere end de andre superligaklubber. (kan desværre ikke lige finde artiklen).
   Men jeg mener dette blot er hvad vi ser her. I stedet for at blive hjemme og surmule så tog folk med på Brøndby stadion, bakkede op og da kampen så mere eller mindre var afgjort så viste folk deres utilfredshed, og det var med til at differentiere os væk fra en klub som Esbjerg hvor der vel var omtrent 20 tilskuere til AaB-EFB eksempelvis. Som du siger rent mediemæssigt ikke det bedste man kunne gøre, tilgengæld tror det var tiltrængt for flere at komme af med utilfredsheden med Erik som var bygget op gennem meget lang tid

  • #132256
   Bohne
   Bruger

   Tjae, set fra et marketingsmæssigt synspunkt så er det aldrig heldigt når direktøren i en virksomhed går ud og kritiserer nogle af sine stamkunder.
   Der kan selvfølgelig forekomme situationer hvor kunderne optager så mange ressourcer i forhold til hvad virksomheden tjener på dem at det så kan være en fordel at skille sig af med dem(Eks ballademagerne blandt FCKs fans og lign), men hvis han sætter sig ind i sagen her ville han nok opdage at det ikke er tilfældet her.
   Tilgengæld vil jeg gerne rose BS (eller hvem der nu er ansvarlig for mødet fredag) for at arrangere dette møde da dette netop er vejen frem, at skabe dialog med de som er utilfredse og så at forklare sig derigennem.

   Jeg kan dog forstå at Jan C føler et behov for at bakke sin træner op, og for at opfordre til større opbakning mod Køge, begge dele meget forståeligt og helt rigtigt af ham. Jeg mener dog at han stadig kunne have gjort dette uden at anklage en del af kunderne i butikken for ikke at forstå hvad det hele handler om.
   Men så igen, det her er fodbold, og traditionen i AGFs ledelse samt mange andre fodboldklubber har vist gennem de sidste mange år været ikke at handle efter god skik i det almene erhvervsliv, så det er vel ikke så overraskende….
   Desuden vil jeg gerne understrege at jeg ikke føler mig ramt eller fornærmet på nogen måde, dette er blot en nøgtern konstatering fordi jeg nu har stor interesse indenfor marketing

  • #132252
   Bohne
   Bruger

   Nu er det godt nok ikke mig du skriver til direkte da jeg som tidligere nævnt ikke er for en fyring nu og her, og ej heller har lavet banneret. Jeg vil dog alligevel prøve at forklare hvad bevæggrundene er for et sådant banner. Derudover vil jeg gerne understrege at dette er et forsøg på en velment forklaring på et ærligt spørgsmål, og at hverken jeg (og tror heller ikke andre) på nogen måde føler at vi bør forsvare os over for diverse internet fans som blot formulerer en sviner på to linier uden på nogen måde selv at bidrage til videre debat.

   Jeg ved godt at meget af der der kommer er ting som folk godt ved, men ønsker man en forståelse for ting så er man tit nødt til at gennemgå ting som man i forvejen regner for klare og som selvfølgeligheder så jeg skriver det alligevel.

   Det er ikke nogen hemmelighed at mange AGF fans har været imod ham helt fra starten af, jeg selv heriblandt iøvrigt. Problemerne med ham har været at han er for åben mundet og altid forsøger at gøre sig klog på ting der ikke vedrører ham. AGF vælger så at ansætte ham efter Ove P som er meget vellidt blandt fans. Han starter ret skidt i de første 5 kampe (eller deromkring, bær over med mig hvis det kun er 4 eller hvis det er 6), og blandt andet i Esbjerg er mange fans efter ham (I mine øjne fortjent da det virkelig ikke har været kønt at se på)
   Det begynder dog heldigvis herefter at gå meget bedre, og vi slutter foråret af kun en plads dårligere end vi startede.
   Vi har så herefter de 7 fantastiske kampe i efterårssæsonen, og man kan høre Erik og spillerne begynde at tale om medaljer, og flere AGF fans begynder også at tro på det, fanklubbens officielle målsætning for sæsonen ændres da også til at vi skal i europa og spille med mod de store. Erik har en stærk trup med flere landsholdsspillere. Mange folk begynder endda at hylde Erik efter kampene selvom der selvfølgelig stadig er Erik skeptikere som er knapt så glade for ham. Erik ønsker dog ikke at deltage i nogen hyldest, og det antydes flere steder at han ikke er helt tilfreds med den behandling han har fået (Tror dog aldrig han helt har sagt det, og dette er altså nok primært min antagelse)
   Annyways, så begynder det alligevel stille og roligt at gå ned af bakke, især pga nogle svage afslutninger på kampene, men det er dog begrænset hvad der kommer af kritik af Erik.
   I løbet af vinteren mister vi så Lumb og Nando (Nando især efter ønske af Erik), men i stedet får vi Martin Jørgensen, og folk snakker igen om medaljer og dream team (Ved godt det er BS der bruger dette ord, men med den midtbane er der ikke mange som er uenige)

   Det nye forår starter super miserabelt og kunne vel nærmest ikke være gået bedre, flere AGF spillere slår op i banen, og manges vrede rettes især mod en ung AGFer af egen avl, som får skylden for mange af de problemer der er. Holdet begynder konsekvent at gå ned i anden halveg og alle kan se det undtagen Erik. Erik fortsætter med at tale om topplaceringer og afviser konsekvent at holdet ikke kan holde til en helt kamp, og ligeledes mener han ikke hans presspil er for hårdt for spillerne. Herudover kan du tilføje at han konsekvent siger at han ikke vil ændre noget da han ser det hele i et større perspektiv og at det er forberedelse til næst esæson.
   Alt imens nærmere stregen sig mere og mere, mens man stadig kan høre Erik snakke om topplaceringer og næste sæson. Desuden virker det som om at han er den eneste som ikke kan se at vi har problemer på dødbolde.
   Jeg tror især banneret skal ses som en reaktion på denne holdning der har været ved Erik igennem længere tid med at benægte der er noget galt, og fordi han simpelthen ikke har indset at vi kan komme i problemer, samt at han tidligere aldrig har holdt sig tilbage med at pege fingre efter andre
   Som nævnt mener jeg ikke at Erik skal fyres nu og her da jeg aldrig har ment sådan noget gavner det store, jeg havde dog lige som mange andre stor lyst til at udtrykke min utilfredshed med Erik efter endnu et nederlag på en dødbold, og på en dag hvor man igen kunne læse Erik udtale sig om medalje chancerne næste sæson. Det virker simpelthen som om han ikke har ønsket at erkende hvilken fare vi er i.
   Derudover mener jeg ikke at banneret kan skade det store, det blev opsat da kampen stortset var færdig, efter at selvsamme fans som opsatte det havde skreget sig hæse i forsøget på at levere positiv opbakning. Der var en uge til næste kamp, spillerne havde fået den opbakning de skulle have kampen igennem. Ligeledes har vi efterhånden ramt bunden både psykisk og rent image mæssigt, folk fra andre klubber griner i forvejen af os, og der er i forvejen masser af negative artikler om klubben.
   På den baggrund mener jeg faktisk ikke at banneret kan skade noget, spillerne ved godt vi fortsat bakker dem op, det gjorde vi hele kampen igennem og det vil de igen opleve i næste kamp mod Køge. Tilgengæld fik flere fans med banneret afløb for deres frustrationer, ligesom jeg kan konstatere at flere ligeledes får gjort i denne tråd, og fred være med det.

   – og ja jeg ved godt mange sikkert ikke gad læse hele forklaringen igennem og at der sikkert er lige så mange som synes langt over halvdelen var yderst overflødig, men jeg tror tilgengæld at en del af forklaringen go forståelsen skal findes heri. Tilgengæld vil jeg gerne igen understrege at det ikke er noget forsvar da jeg ikke på nogen måde føler jeg har behov for at forsvare noget som helst lige som jeg heller ikke tror andre har. Desuden vil jeg igen henvise til galehusets forum hvis i ønsker at snakke med hvem der står bag banneret, jeg vil dog samtidig bede flere af jer om at henvende jer i en noget anden tone end der hidtil har været brugt hvis i ønsker et sagligt svar. Hvis i blot ønsker at afreagere så bare fortsæt i denne tråd, forvent dog ikke svar herfra i så fald….

   Iøvrigt havde jeg nok også selv foretrukket det banner som Millar nævner, men som nævnt lavede jeg ikke flaget…

  • #132221
   Bohne
   Bruger

   Det var da et fantastisk højt debatniveau du holder Khaki og andre for den sags skyld…..

   Personligt har jeg intet imod banneret, jeg forstår udemærket reaktionen, og når vi har en træner der så sent som søndag var ude og snakke om topplacering næste år http://www.bold.dk/nyt/Erik-Rasmussen-tror-paa-AGF-i-toppen , så viser det mig at han på ingen måde forstår situationens alvor (at jeg synes det måske er et forkert tidspunkt at fyre Erik er så en anden snak)

   Jeg stod sammen med Dio, og jeg oplevede en som var imod det banner mens mange viste deres sympati for det hvilket også kan ses inde på Galehusets forum hvor banneret ligeledes blive debateret.
   Ligeledes kan du på gf-forum også opleve andre brugere som ligeledes er ved at være godt trætte af Køge drengen, så det kan være at du skulle til at udvidde din horisont en smule når du siger at ingen bakker op om budskabet.

   Når det så er sagt så har jeg selvfølgelig respekt for din holdning, og du skal da være velkommen til at lave din egen tifo hvilket jeg da vil opfordre dig til når du nu er så engageret

  • #65319
   Bohne
   Bruger

   Den fede maler skrev:
   Husk at medbringe muleposer samt havre til at kaste ind på banen. Så får hestene da lidt ud af dagen 😉

   – og så lige lidt i samme dur, iøvrigt tyvstjålet fra Galehusets blog 😀 :
   [img]http://i16.photobucket.com/albums/b16/Lejmand/RFC4.jpg[/img]

  • #69892
   Bohne
   Bruger

   Kan heller ikke forstå det kan pisse folk så meget af.

   Personligt råber jeg med når der bliver råbt af spillerne, med mindre jeg lige står og snakker med en kammerat eller spiser en pølse.
   Jeg skelner på ingen måde til hvem der starter råbene, og sådanset hvilke af spillerne der bliver råbt op.
   Enkelte gange kan jeg måske også selv finde på at starte med at råbe en spiller op hvis jeg virkelig synes han fortjener det.
   Men jeg gider fanme ikke til at skulle råbe samtlige 18 spillere plus trænere, hjælpetrænere, holdledere mm op, bare fordi en af dem ikke skal føle sig "snydt"

   Dog ser jeg mest disse opråb som en form for tidsfordriv inden kampen starter og hvor støtten rigtigt skal sættes ind.
   Desværre har mange i speakers bare for vane at stå og brokke sig under kampen, i stedet for at støtte spillerne, så snart der er lidt modgang. Dette så vi tydeligt i kampen mod Randers

   Men helt ærligt, så tror jeg heller ikke det med navneopråb er noget spillerne går videre op i.
   De er forhåbentligt ikke nogle smårollinger på psykisk niveau med en 5 årrig, der absolut vil have det storebror får.
   Jeg er også sikker på at en med så meget livserfaring som Andreasen har, han vil give mig ret i dette. På et eller andet tidspunkt i livet vokser man fra at gå op sådan nogle småting som hvem der nu lige den ene dag får sit navn råbt op af fansne
   (Jeg er godt klar over Adams's equity teori (process teori indenfor motivation) siger noget andet, men ud over vi her snakker om petitesser som hvem der får råbt sit navn, så er der jo netop også sammenhæng mellem præstation og loyalitet, og så hvor ofte de får deres navn råbt op)

   Slutteligt kan jeg oplyse at alderen blandt os unge drenge fra Galehuset strækker sig fra ca 23 år og til 52 (enkelte kan måske komme over eller under, men det var lige den ældste og yngste jeg kunne komme på, som jeg tjekkede alderen på)

  • #72928
   Bohne
   Bruger

   [lol] eller s toget

  • #72926
   Bohne
   Bruger

   hvis der er nogen som stadigt ikke har fundet ud af en rejse løsning til KBh , så har vi i Galehuset stadigt 15 ledige pladser i bussen pt.

   Vi kører fra Århus kl. 1100 og skal mødes med kjøbenhavner flokken på Skippers bodega , til en omgang kolde ceres inden kampen . Herefter tager vi i samlet flok ud til Parken med metroen .

   Prisen for turen er 150 kr .

   Hvis du vil med så tilmeld dig på : tilmelding@galehusetagf.dk

   Dette er nok årets sidste chance for en ordentligt away, så mener du ikke denne tur er noget for dig så tilmeld dig en af de andre gruppers ture. Der skal knald på i Parken , så jo flere der kommer afsted jo bedre .

   VH. Galehusetagf.dk

  • #75091
   Bohne
   Bruger

   AGF Horsens skrev:
   Er det ikke stadigvæk uden forum? Hvis ja, så virker siden[u] i mine øjne [/u]lidt tamt, men mig om det.

   Galehuset har altid haft et forum, det kører i bedste velgående og har gjort det hele tiden

   Derudover tror jeg godt at jeg kan afsløre at der arbejdes på et par forskellige ting, og det vil nok komme på lidt af gangen, så siden er som sådan endnu ikke "færdig"
   Men nej jeg har ikke nogen tidsfrist og jeg vil ikke afsløre hvad de forskellige ting er

  • #77137
   Bohne
   Bruger

   Jeg har hørt den stigende slikterror i samfundet er blevet en særdeles varm kartoffel i den amerikanske valgkamp, helt på højde med teenage graviditet og om hvem der har hvilken farve under neglene.

  • #78088
   Bohne
   Bruger

   MASK skrev:
   Ingen grund til at nvæne navne. Vores holdning til der er videregivet info til rapporten fra enkelt personer fra en fraktion gør ikke vi vil nævne dem. Vi har udtrykt vores irritation over dette overfor en person i "ledelsen" af den gruppe.

   Hvem der er er uinteressant overfor andre end de implicerede. Vi valgte dialogen direkte med fraktionen i stedet for at pensle tingene ud.

   Man undres så over i alligevel bruger et afsnit i jeres svar når det nu er uinteressant [think]

  • #78087
   Bohne
   Bruger

   Gider ikke kommentere på rapporten eller om nysir er det ene eller andet, men…

   Synes det ville klæde jer at turde skrive Galehuset hvis det er det i mener (kender ikke umiddelbart andre store stemningsfraktioner i AGF), samt at dokumentere jeres beskyldninger mod galehuset eller hvem i nu mener.

   Det virker utroligt dobbeltmoralskt at i tager afstand fra beskyldninger som i mener er udokumenterede, for så selv efterfølgende at komme med udokumenterede beskyldninger….

  • #130289
   Bohne
   Bruger

   Tror de sparer flere profiler af en eller anden grund, for Adu er også på bænken, og når man ser med de numre som spillerne på bænken har så kunne det godt tyde på at profilerne sidder ude (1, 4, 5, 9,10, 11)

  • #130287
   Bohne
   Bruger

   Aros skrev:
   Hvis Feilhaber er med, så gemmer han sig godt. Kan hverken se nogen nummer 5 eller 10

   Han spiller med nummer 10, og han sidder på bænken
   du kan se opstillingerne på http://www.livescore.cc

  • #122952
   Bohne
   Bruger

   sorknu9 skrev:

   Meloveyou skrev:
   1996

   AGF – Brøndby 3 – 3

   AGF første 3-1 med 10 minutter igen, men så reducerer Brøndby. Få minutter før tid går Mogens Krogh med op i feltet og udligner til 3-3. Havde AGF vundet den kamp var de måske blevet mestre. Det siges i hvert fald at denne kamp afgjorde mesterskabet.

   Ja så vidt jeg ved var det turneringns sidste kamp.var der som en glad 7 årig gut

   Jeg mener nu godt nok det var næstsidste kamp. Vandt vi ikke 2-0 over Lyngby på udebane i sidste, hvor Brøndby vist slog Aab?

   Det var 30 spillerunde, derefter slog vi Vejle ude, spillede uafgjort hjemme mod OB og i sidste runde slog vi rigtigt nok Lyngby ude med 2-0, og selvom AaB havde lovet os de ville slå Brøndby hvis vi kunne slå Lyngby, så kunne de altså ikke holde ord. Havde AaB vundet den kamp var de kommet med i UEFA cup mens vi som i nok ved var blevet mestre…. Man kan fanme heller ikke bruge de skide blochestriber til noget

   Brøndby satte iøvrigt point til mod SIF i runden efter 3-3 kampen, men vandt de to sidste kampe ude over FCK med 4-0 og hjemme over AaB som sagt

  • #122951
   Bohne
   Bruger

   Haderslev FK mod OB kampen der endte 6-5 efter at OB var foran 1-5 med ca 40 minutter tilbage af kampen

   Ellers mener jeg også der var et hold i den franske liga for omkring 10 år siden som vandt 7-6 eller lign. efter at have været bagud med 6-0 og kun 20-30 min igen. Jeg kan dog ikke huske helt hvem det var med og heller ikke om det var 7-6 men mener det blot

  • #101879
   Bohne
   Bruger

   Saurus skrev:

   @ICEHIGH

   Mente nu bare den med den højeste IQ 🙂

   Øhh, kender du dem da personligt? Hvis det er fordi Høyer lige er færdig på uni indenfor noget nordiske studier agtigt noget (husker ikke lige helt hvad) så kan jeg da sige dig han er ikke den eneste der læser deroppe……

   At sammenligne en universitetsuddannels og så det at have en høj iq, det vil jeg sgu mene er noget forkert. (og jo jeg læser selv en universitetsuddannelse, så er altså ikek fordi jeg har ondt i røven over det)

   Eks. læser Anders Kure efter hvad jeg ved til Cand.oecon deropppe stadigvæk, så burde han vel være lige så klog hvis det er på den måde.

   Selv hvis du kendte spillerne personligt ville jeg sige det er forkert at sige hvem der har højest iq. du kan måske sige hvem du mener virker som den mest filosofiske, eller den der er mest stærk inden for tal. men efter hvad jeg ved så er IQ altså noget du kan måle ved at tage forskellige tests.

   Når det så er sagt så tror jeg da gerne at Høyer er klog, synes bare det er forkert at udråbe ham frem for andre hvis det altså er på den baggrund at du har læst han er færdig på uni.

  • #137322
   Bohne
   Bruger

   Synes du glemmer Brøndby-Tulberg 0-1 her i efteråret. Er i hvert fald nok min nummer to hvis vi ikke må tage kampe før 2000. Kanon udebanetur, kostede dog over 2000 kr (byturen bagefter) plus et par briller der gik i stykker da Tulle scorede, men det var det hele værd

   For mit vedkommende bliver det dog nok AGF-Silkeborg 4-0 som er nummer et.
   Et næsten fyldt stadion (lige efter ombygningen) vi redder os fra nedrykning, bølgen kører, efter kampen enter mindst 2000 banen og står og tiljubler spillerne som havde de vundet pokalen, og en kæmpe bytur bagefter hvor hele byen var i kanont godt humør

  • #92099
   Bohne
   Bruger

   Duckstabber skrev:
   Bohne,
   Meeeen, så længe det er nemmere for en almindelig dødelig GF'er at komme til fest i Playboy Mansion, end det er at komme med Galehuset på tur, så har de altså et problem – eller får det på et tidspunkt. [lol]

   Tilgengæld skal du bare se de topløse damer der render rundt i galehusbussen…. så vil du straks forstå hvorfor der ikke er plads til alle og enhver 🙂

  • #92093
   Bohne
   Bruger

   @Duckstabber

   Jeg ved det ikke helt, der er lidt over 60 tilmeldte indtil videre, og det er vist ideen at vi sender 75 afsted…. Men det er jo blevet en lukket gruppe, så du skal efter hvordan jeg har forstået det kende en der kører med fast og som vil sige god for dig hvis du vil med som ny…

   Men jeg ved intet ellers, og ligesom Thimse, så er jeg egentlig også lidt overrasket over der er folk tilmeldte som ikke har en eller anden forbindelse til nogen på Galehusets lukkede forum, da det var sådan jeg forstod det hele skulle være.

   Men prøv evt. at forklare situationen på webmaster@galehusetagf.dk så kan du nok få et bedre svar der, og kan jo være du kan få lov at komme med…
   Det skal dog lige siges at jeg ikke ved om det er muligt, og kan på ingen mulig måde love noget da jeg ikke står for noget som helst.
   Det er blot er forslag hvis ikke andre herinde kan svare dig

  • #140970
   Bohne
   Bruger

   Skal ikke kunne vurdere om vi har "ret" til en omkamp, men lige meget hvad så håber jeg fanme ikke de prøver at appelere det, er jo rent Vejle da de rykkede ned eller Esbjerg da Thomas Ingi scorede i 2-1 sejeren over dem….

   Alt alt for pinligt hvis det skete, så hellere tage nederlaget som mænd…. Dommerfejl sker, og tror ikke vi egentlig var videre uheldige med ham Overgaard selvom han var elendig og helt forkert udviste White

  • #141184
   Bohne
   Bruger

   Soren Frederiksen skrev:
   Men hvad skriver EB?

   Bohne skrev:
   PM: Kom nu igang
   Dunken: Luk røven, kom selv i gang

   Det skriver Ekstrabladet eftersigende i den trykte udgave idag…..

   Nu skriver Jyllands posten det også: http://jp.dk/sport/fodbold/superliga/article1091635.ece

  • #141170
   Bohne
   Bruger

   PM: Kom nu igang
   Dunken: Luk røven, kom selv i gang

   Det skriver Ekstrabladet eftersigende i den trykte udgave idag…..

  • #104608
   Bohne
   Bruger

   Men synes det er sjovt som alle Randers fans kalder det for arvefjendeopgør, og ærkefjender og snakker om klubbernes had til hinanden….
   Vejle og OB kan man kalde gamle arvefjende opgør IMO… Silkeborg og Viborg kan vi bare ikke lide….. Brøndby hader vi, FCK er et plastic hold…. Esbjerg lugter, FCM er rent indavl, AaB er kåret til arvefjender af Werge og Frimann af en eller anden grund.
   Randers er der sgu da ingen som har et forhold til, de er da ikke meget andet end en parantes i dansk fodboldhistorie

Viser 24 svartråde