Ballantines

Forum-svar oprettet

Viser 23 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #176269
   Ballantines
   Bruger

   Phister Loysauce skrev:

   @Ballantines
   : Stop nu det vrøvl med, at SR ikke har de "kampafgørende redninger". De fleste målmandsredninger er jo hvis ikke kampafgørende, så i hvert fald afgørende for resultatet, fordi der var blevet mål, hvis målmanden ikke havde reddet.

   Hvis kritikken mod Staff for enhver pris skal holdes i kog, så find dog i det mindste nogle seriøse argumenter mod manden, så vi har noget sagligt at debattere ud fra.

   Kom nu med eksemplet på, hvornår SR sidst har haft kampafgørende redninger – eller redninger ud over det sædvanlige – som har sikret os en sejr?

  • #176264
   Ballantines
   Bruger

   ramloser skrev:
   Steffen og Lucas har forskellige kompetencer – man bør vel se på spillestilen, når det skal vurderes, hvem der kan gøre det bedst. Med et offensivt og boldspillende forsvar, som MW hylder, er Staf vel en anelse bedre, fordi han er hurtigere på stregen. I kampe, hvor vi er under pres, vil jeg foretrække Lucas, fordi han er mere sikker i "standardsituationer". Men overordnet er det vel marginalerne, der afgør, hvem af dem, der er bedst.

   Den næste som skriver, at Staff står på mål fordi han er "hurtig på stregen" skal have sine skolepenge tilbage.

   Find mere end ét eksempel på kampafgørende redninger de sisdte 1½ år, hvor han pga sin "hutighed på stregen" har sikret os point?

   IGEN i går koster han os point da han ikke er kampafgørende. Hvorfor have en målmand, som ikke sikrer os point?

   HVEM herinde kan finde mere end ét eksempel, hvor Staff har SIKRET os en sejr i løbet af det seneste 1½ år?

  • #176208
   Ballantines
   Bruger

   HEJ ALLE

   Nu har jeg talrige gange set, at folk refererer til Staff's evner med fødderne, som værende kompenserende for sin manglende højde.

   1) forventes det ikke i moderne fodbold, at målmændende allerede er gode med fødderne? Både ift. spillet på banen og ift. redninger?

   2) Hvis Steffen var så god, hvordan scorede Randers så deres første mål?

   3) Jeg mindes ikke hvornår Steffen senest har haft kampafgørende redninger = redninger som sikrer point eller sejr. Avt. kampafgørende redninger med fødderne?

   4) Hvornår blev Steffen senest MOM?

  • #38729
   Ballantines
   Bruger

   @ Schmidt

   Så er det godt AGF har nogle gode, intelligente, velargumenterende bagkloge fans. Det kan man i det mindste bruge til noget.

   Der er en ny dag i morgen og det skal nok gå alt sammen..

  • #39969
   Ballantines
   Bruger

   Det er altid nemt at have gode intentioner for andre menneskers penge. Retteligt burde kommunen sælge stadion og lade GF være primusmotor for facilitering af fans og sponsorer.

  • #44371
   Ballantines
   Bruger

   Meget enig, MEN:

   Sloth – 8?

   Så vi samme kamp? Drengen var langsom i sin boldomgang og mistede 3 gange i træk bolden i en omstillingssituation, som kunne have resulteret i gode muligheder. Selv Stephan Petersen skældte ham ud på et tidspunkt, fordi han var alt for langsom og sløv i sin boldomgang.

  • #45435
   Ballantines
   Bruger

   mondrup skrev:
   Ballantines, du har ikke så meget kød på din invitation – hvis du skal have held med at hverve nye talenter, så forestiller jeg mig, det kunne være relevant for potentielt interesserede for eksempel at høre mere om:

   Hvem I er?
   Hvor mange I er?
   Hvornår I træner? (eller hvad man nu vælger at kalde det)
   Hvor seriøse I er?
   Og hvad det koster at være medlem?

   Mange forskellige faktorer har betydning for, hvorfor én bestemt klub er det rette sted for den enkelte.

   Held og lykke med søgningen! 🙂

   Det kunne du muligvis have ret i, Mondrup.

   Vi er en gruppe på mellem 18 og 25 personer som spiller i klubben FBÅO i Viby, hvor vi træner tæt ved Rosenvangsskolen. Det koster 400 kr halvårligt at være medlem og vi spiller i serie 5. Ambitionen er at være med i toppen, hvor det er sjovt! Når vi spiller, så er det for at vinde og bagefter er der altid øl 🙂 Håber det opklarer nogle spørgsmål og folk er stadig meget velkomne til at kontakte mig, hvis man har flere spørgsmål eller hvis man er interesseret i at møde op til den første forårstræning, hvor der bliver serveret suppe og andet godt, når det hele er overstået 🙂

  • #45430
   Ballantines
   Bruger

   Hej Munch

   Vi har udelukkende kamptræning og med en årlig, eller halvårlig betaling, kan du få fri bar 🙂

  • #67046
   Ballantines
   Bruger

   Forrige hjemmekamp mod Esbjerg snakkede jeg med ham – og han sagde, at han var klar inden for 1-2 uger. Så ved ikke hvad der er sket i mellemtiden, men han kunne muligvis bare have ment, at han var klar til at genoptage træningen…

  • #74036
   Ballantines
   Bruger

   Jeg er virkelig ikke enig i det indlæg du stillede med på Mtac.nu

   Hvorfor ikke lade Graulund spille, når Nando og Dioh foretrækkes, når der spilles kampe i superligaen?

   Hvorfor ikke PRØVE at få Pleidrup op i gear.

   Det mærkelige var ikke opstilling. Det mærkelige er, at du ikke kan se, at netop den startopstilling Ove valgte, formåede at spille lige op med OB.

  • #132764
   Ballantines
   Bruger

   Orker ikke at læse samtlige indlæg igennem – men er jeg den eneste som har hørt rygtet om, at Erik Rasmussen overtager holdet til nytår?

  • #182090
   Ballantines
   Bruger

   @ kristjan

   Jamen det er en aftale så…

   Jeg stoler på min kilde, som der overhovedet ikke er nogen grund til jeg afslører. Gutten åbner ikke munden med mindre han ved hvad han snakker om. Både jeg og de nosser du vil hænge mig op på, stoler på ham.

  • #182079
   Ballantines
   Bruger

   Hjalte Bo har skrevet undet. De mangler bare at offentliggøre det. Fik det bekræftiget her til aften.

  • #134885
   Ballantines
   Bruger

   De har da ikke gjort meget for, at den ikke skal ligne AC Horsens Hummel-trøje…

  • #91420
   Ballantines
   Bruger

   De hedder Beyond Bazics nu og danser primært for landsholdene i fodbold og håndbold

  • #137049
   Ballantines
   Bruger

   Replay : Tror jeg også

   Men hvis jeg var 19 år og tjente 75.000 mnrd. ville jeg da være ganske tilfeds! Så måske han bare skulle ser få underskrevet den kontrakt, i stedet for at kaste evt. kontraktforhandlinger ud i medierne

  • #176733
   Ballantines
   Bruger

   Det er simpelthen pinligt at læse hvordan man argumentere for, at den sidende regering ikke skal fortsætte.

   Som så mange andre har pointeret, så har det aldrig gået bedre i Danmark.

   Vores eneste problem i øjeblikket er en flok snot-forkælet offentligt ansatte, som ikke har den fjerneste ide om hvordan livet er i den private sektor. De får deres frokostpauser betalt, for god's'ake'. [shock]

   Det er simpelthen vuggestue-mentalitet når man som offentligt ansat beklager sig over stress, på trods af at det er bevist, at folk i det private arbejder 3,5 time mere om ugen!!

   Venstrefløjens problem er, at Fogh og den sidende regering er begyndt at stille krav til de ansatte. Derudover har de en anden verdensanskuelse, som i høj grad gør, at de anser den offentlige sektor som værende en virksomhed. Man vil se resultater. Gør man ikke det, kan man godt forvente effiktiviseringer – præcis som på det privatearbejdsmarked.

   At tro man bare kan kaste penge ud til højre og venstre er en misforståelse, og dermed få bedre velfærd mm. er en kæmpe misforståelse, som venstrefløjen til den dag i dag stadig ikke har fattet en brik om.

   At man hører om pædagoger der ikke føler de kan gøre deres arbejde ordenligt, fordi de "kun" er 3 voksne til 22 børn er simpelthen noget som kan få mig til at krumme tæer. Har selv arbejdet i en børnehave som vikar, og det handler ikke om hvor mange voksne man er, det handler om at sætte sig i respekt, og sørge for at de "kære" unger ikke hopper og danser. Der er sku ikke plads til den form for blødsødenhed, der gør at man beklager sig over den nuværende regering.

   Et eller andet sted håber jeg sku Thorning vinder. Der vil alligevel ikke gå mere end et par måneder før det bliver udskrevet valg. Hendes eget parti, samt R og SF er jo på koalisionskurs på næsten samtlige områder. Ikke alene formår både S og SF at lave finanslovsforslag, som de begge indrømmer ikke er fuldt financeret (læs nyhedsavisen 7/11), de formår også at bilde danskerne ind, at alt er fryd og gammen mellem de sociallistiske partier.

   Men glæder mig til en eventuel Rød regering!
   For det bliver sku sjovt at se, hvordan Thorning får løst problemet angået hendes løfter:
   – skattestoppet bibeholdes
   – erhvervsskatterne vil ikke stige
   – boligskatterne vil ikke stige
   – indkomsskatterne vil ikke stige
   – MERE VELFÆRD

   … når man så samtidig har 2 samarbejdspartnere (R, SF) som begge vil hæve boligskatterne!

   Hvordan f****** kan man støtte en Rød regering, som hverken har styr på sine egene finanslovsforslag, ej heller den politik som de vil føre i fremtiden. De amatører ændre jo deres politik alt efter hvordan vinden blæser – men det ved vi jo, det har de altid gjort. Og nu vil de kaste asylansøgere ud i det danske samfund – jo tak, det gør de i Sverige, og de har 30.000 ansøgere om året. Vi har knapt 2.000

   Hvordan kan være i tvivl om, at man skal stemme til højre for midten???

  • #172712
   Ballantines
   Bruger

   Jeg ved ikke hvor folk har fået den ide, at Kim Madsen kan spille højre back. Mandens boldomgang i jo dimensioner dårligere end Ulrik Lindkvist's.

   U.L. er iøvrigt heller ikke købt som venstre back, og Lumb er det største venstrebenede talent i dansk fodbold – så hvorfor smide ham på bænken? Specielt når vi allerede ved hvad Ove P.'s filosofi går ud på

   Desuden har vi jo lige fundet ud af at Wikström ikke er interessant (O.P.), så det er vel også uddebateret nu.

   Men jeg vil give Todi ret. Vi mangler en Hans Henrik Andreasen eller en Henrik Hansen! En målfarlig version af Lucena.

  • #125395
   Ballantines
   Bruger

   Nogen som kender Graulunds samlede statistik efterhånden? I al den tid han har været i GF..

  • #140269
   Ballantines
   Bruger

   @Replay

   Så når det går godt, er det alle andres skyld?
   Og når det går dårligt er det alene Ove's skyld?

   Hvor nuanceret….[think]

  • #140253
   Ballantines
   Bruger

   Hvorfor ikke se lidt positivt på det, og glæde os over, at vi er over stregen?

  • #140251
   Ballantines
   Bruger

   Du kan umuligt mene det der, vieri.
   Se bort fra den første halvsæson – holdet var jo allerede dødsdømt.

   Som tidligere sagt, hvad har han så tilført? Oprykning! Så du spiller materiallet? Reelt set et hold hvor kun tre havde superliga erfaring (Graulund, Steffen og Sand)
   Det er kun i Århus at tilskuerne være utilfredse med ikke alene kræver oprykning, men samtidig vil have poleret fodboldsspil
   og storsejre.

   At man allerede efter 11 kampe, på trods af at vi som oprykkerhold ligger over stregen, ALLIGEVEL vil have træneren fyret er jo galskab.

   Indtil i dag havde vi en bedre udebane statistik end FCM, så hvad er der at brokke sig over?

  • #140240
   Ballantines
   Bruger

   Det er vel også spillernes statistik

   At han overto' et lortehold efter Åkeby og at der ikke har været tur i den på hjemmebane i denne sæson er jo ikke kun Ove P.'s skyld.

   Hvorfor ikke bare glæd dig over, at vi har en god udebane statistik – hvilke tidligere trænere har haft det?

   Folk spiller fandme så kloge. Vi har ikke haft så god en træner i mange mange år – men at SPILLERNE ikke leverer tilfredstillende præstationer på hjemmebane har ikke en skid med Ove p. at gøre. Sådan er livet bare

  • #140232
   Ballantines
   Bruger

   Hvorfor så ligegyldigt indlæg?

   Hvad har Ove P. med vores angriberes formåen at gøre? Intet…
   Og hvad er det lige Gjesing har tilført de sidste 3 kampe han har startet inde? Fin insats i Randers, Meget dårlig mod FCN og udskiftet i halvlegen mod Thisted. Desuden spillede Lars P fornuftigt i dag, for der var langt mere tempo i hans spil end der tidligere har været.

   Valencia var småskadet, hvis du har fulgt med i optakten, inden dagens kamp. Og desuden har Ove udtalt, at Krabbe er en af de bedste Mand-til-mand spillere i truppen. Hensigten var at lukke Simon P. ud af kampen. Fair nok, det lykkedes ikke – men det er altså en a-landsholdskandidat vi snakker om. Krabbe er ikke den første som har haft en dårlig dag over for Simon P.

   Så slap nu af. Vi faldte ikke igennem i dag – på trods af, at det er ligaens stærkeste offensiv vi var oppe imod i dag.

   Og selvfølgelig er Ove P. manden. Var det ikke tilfældet, havde Brian Steen allerede taget konsekvensen

Viser 23 svartråde