anti-fogh

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #57577
   anti-fogh
   Bruger

   Steffen er rigtig nok god mand til mand, men på stregen er han altså skidt på langskud. Han når ikke ud til dem. Han er elendig i feltet og kommer stort set aldrig ud og henter en bold i det lille felt – og det SKAL en målmand altså. De gange han kommer, går det galt, eller bokser han oftest i stedet for at gribe. Det resulterer altså i, at bolden stadig er i spil.
   At han så er en af turneringens (superligaen) bedste mand/mand er egentlig fuldstændig ligegyldigt. Sådanne situationer opstår langt fra hver kamp modsat indlæg. Hvor der altså er en forskel på om målmanden kommer ud og piller bolden ned, eller om forsvarsspillerne sætter bolden i spil igen.
   SÅ, har sagt det i mange år – han er vores største svaghed.!!!

  • #132128
   anti-fogh
   Bruger

   drømmescenariet er sgu da at få Steffen fra det mål. Igen dag kom manden ikke ud til to indlæg i det lille felt – resultat, 2 mål!

  • #57734
   anti-fogh
   Bruger

   tilgengæld er holdene i første division desværre også blevet meget bedre!

  • #59103
   anti-fogh
   Bruger

   lad os for helvede ikke få Ove P tilbage, så vil mit 25 årige arrangement i klubben slutte – så hellere første division – aldrig er der set så dødsyg fodbold i eller omkring AGF. Enig, det er helt katastrofalt, men Erik R. kan sgu ikke gøre for, at man sælger spillere, at træningsanlægget forårsagerr skader på de centrale pladser, og at resten af truppen er så fornærmende ringe – og da især Kasper Povlsen, GJessing, Steffen, Krabbe, Dioh, Dan T., osv osv osv.

  • #59480
   anti-fogh
   Bruger

   hverken Dan T. eller Martin J. skal have det. Pt. kan Dan T. ikke dirigere det forsvar, og har ikke dækket op siden første kamp han spillede for AGF.
   Martin J.: Han viste så stor mangel på professionalisme, da han kritiserede Erik. MJ skulle være den rutinerede spiller, og han ved om nogen at der skal være ro om træneren, hvis der skal rettes op på spillet – nu opnår han det præcist modsatte.
   …problemet er blot, at Steffen R. heller ikke dur 🙁

  • #60422
   anti-fogh
   Bruger

   Trist at komme af med ham og måske vil vi kunne få endnu mere til sommer, men der er mange faktorer der spiller ind. Måske kommer han ikke på holdet, måske bliver han skadet og måske falder hans niveau. Han er 26, så vi vil maks til den tid kunne få 35 mio (tror jeg) hvis han spiller et godt til VM – det er et sats af de helt store, hvis det "kun" drejer sig om "småpenge" AGF ville kunne få for ham mere til sommer.
   Sælg ham, hvis det er 25 mio – om end det er trist.

  • #60848
   anti-fogh
   Bruger

   men hvad fanden vil han selv i Rusland???

  • #179054
   anti-fogh
   Bruger

   Synes mange af dem der skriver, at Steffen er en god målmand glemmer nogle vigtige ting omkring fodbold. Steffen er fremragende på reaktionerne mand/mand, men dem kommer der altså forholdsvis få af i løbet af en kamp. Til gengæld er han piv ringe på alle former for indlæg og dem kommer der desværre en hel del flere af i en kamp. Tror ligeledes mange ikke serde mål, som Steffen inddirekte er skyld i netop fordi han ikke kommer ud i feltet, ikke bokserlangt nok væk, eller når forsvarsspillerne ikke turde satse på at Steffen har bolden. Han skaber simpelthen for meget usikkerhed i det felt.
   Jeg tror heller ikke andet valget er bedre end Steffen, men så må AGF altså ud og finde en ny målmand. Gerne i vinterpausen, men senest til sommer!.

  • #62512
   anti-fogh
   Bruger

   Det er rigtig Krabbe skulle ud – den er ikke længere. Men 1-1 målet er fandme Steffens – igen!!! Han kan intet i feltet. Alle bolde bliver alt for farlige.

  • #64704
   anti-fogh
   Bruger

   Nu skal I fandme hylde den mand, også selvom det skulle gå lidt ned af bakke. For første gang siden 1996, spiller AGF interessant fodbold, også i de mindre gode kampe, og det kan vi IKKE takke Ove P. for, der spillede det mest dødsyge fodbold.
   ER skal sgu hyldes!!!

  • #66127
   anti-fogh
   Bruger

   Få Lindkvist ud! Han er helt og aldeles håbløs, måske ligaens ringeste placeringsevne og urimelig svag med bolden!

  • #66326
   anti-fogh
   Bruger

   ville sgu være dejligt med en ny keeper – en der kan komme i feltet og en der kan nå op til høje bolde. Han mangler virkelig 5 cm.!!! Mindst!!

  • #69137
   anti-fogh
   Bruger

   …hvem pokker kan sige at Lindkvist spiller fint mod Aab?
   Det er sgu da ham i begge situationer der ikke dækker op – altså skyld i to mål.
   han laver de underligste ting i en kamp – rammer aldrig en medspiller på sine afleveringer – ud med ham!!!

  • #69205
   anti-fogh
   Bruger

   …øh Asger….forstod du Ove´s ? det var der vist ikke mange der gjorde. Han spillede så dødsygt at fodbold, at jeg der har fulgt klubben intenst siden 85 var så tæt på at droppe at se mere AGF. Erik spiller interessant og rigtig nok har det ikke været godt nok i starten, men hvad pokker havde du egentlig forventet? Truppen er altså ikke så god – vi har nogle gode spillere, men der er rigtig mange der er elendige og ikke kunne komme på andre superligahold – derudover er det altså meget normalt at de første kampe efter indførelse af nyt system ikke ligefrem er prangende. Og sidst men ikke mindst, så var det klubbens valg og næppe Eriks, at man ikke hentede forstærkning da Dioh blev skadet – mon ikke Erik havde ønsket sig en angriber???

  • #69418
   anti-fogh
   Bruger

   Steffen er sgu en af de ringeste, hvis ikke den ringeste målmand i ligaen. Han henter absolut intet i det felt!!! Han snorksover på stregen og det koster mål eller vedholdelse af angrebet mod AGF – det holder ikke en meter. Han er god mand/mand, men dem er der altså en hel del færre af end indlæg – så sorry, find en ny målmand! …og rigtigt petersen100 – tag så de GF-briller af!!!

  • #69732
   anti-fogh
   Bruger

   Som en af de absolut største White kritikere i verden, så synes jeg sgu han indtil nu har spillet yderst hæderlig!!! Han har ligefrem lært at sparke til en bold og lave flotte indlæg – nu mangler han så lidt mere overblik, men måske kan han også få det.

   Og så….husk nu lige det tager at ændre et hold som AGF – godt nok vandt vi nogle kampe i efteråret, men 99 pct. af alle AGF kampe under Ove P. var dødkedelige og med en destruktiv form for fodbold – hvor er det dog fedt at se de kan producere chancer i hobetal. Glæder mig blot til de bliver gode nok til at høvle dem i kassen!!!

  • #70484
   anti-fogh
   Bruger

   Er noget overrasket! Synes stadig Gjessing har meget at bevise! Håber sgu de henter en ny til posten!

  • #71420
   anti-fogh
   Bruger

   Nej Nej nej – Gjesing har altså ikke klasse! Sorry, han har gjort det ok i denne halvsæson, men absolut heller ikke mere. Og hans talent virker som det er vildt begrænset. Det er fint han er gf´er af hjertet, men med de begrænsede summer som AGF har til rådighed til løn, så er der ikke råd til at holde på spillere, der ikke er mere potentiale i. Ok, han kan spille en god kamp som mod FCK, men generelt så taber manden ufattelig mange bolde, han er sindsyg langsom og han laver rigtig mange fejlafleveringer. Mon ikke BNS pt. sætter hans lønkrav i forhold til andre og måske bedre midtbanespillere…!!!?

  • #73886
   anti-fogh
   Bruger

   ……….og ja, når det kommer til stykket, så ved ingen af os herinde en pind…, men mange mener at vide! hmmmm!
   Det er sgu et havneuniversitet det her!

  • #73257
   anti-fogh
   Bruger

   AGF skal da hente Ankergreen eller Schmeichel, så kan vi sende Steffen til Horsens 🙂

  • #73876
   anti-fogh
   Bruger

   he he ja – fantastisk hvis AGF ikke kunne få fat i en læge på de 16 dage der var til transfervinduet lukkede!
   Selvom der er lægemangel, så tror jeg altså godt de kunne have fået en enkelt læge til lige at tjekke bentøjet, synet og hjertet 🙂

  • #132505
   anti-fogh
   Bruger

   att: anderstein
   Det var altså ikke ER der hentede alle de afrikanere til FCM, men det er et led i FCM´s fodboldskole i Ghana. ER kunne sige om han ønskede nogle spillere, men han kendte næppe de spillere. De blev hentet direkte fra FCM´s fodboldskole.

   Derudover er det da klart han havde en FCM hue på. Han havde fået besked på at "dræbe" de vedvarende rygter om den snarlige AGF kontrakt og for at Ove, spillerne og omverdenen ikke skulle træde mere i det, så valgte han den hue. Næste gang har han nok en GF hue på. Og vigtigst, han ønskede allermest at komme til de hvieee

  • #132494
   anti-fogh
   Bruger

   I kan buhe af ham den dag han over tid ikke har leveret acceptable præstationer i klubben. Men det kan I sgu ikke gør før han er tiltrådt. Byd dog manden velkommen! Han har udtalt, at han ikke kunne tænke sig andre klubber end de hviii – det er sgu da holdning og fedt med sådan en træner. Han vil faktisk klubben, modsat Ove som valgte den kontraktform, for hurtigt at kunne forlade skuden….så lad os byde ER velkommen, håbe han ændrer AGF´s oftest dødsyge fodboldspil, og lad os sige pænt farvel til Ove og tak for indsatsen!

   …og så døm ER for hans præstationer hos de hvide, ikke for at han faktisk har påpeget det forkerte i, at BSN og Tøffe slår folk ned!

  • #74610
   anti-fogh
   Bruger

   …og derudover er der slet ingen her der ved om klubben har været tilfreds med Oves måde at styre holdet, træning, koncept osv.

   Vi ved nemlig slet ikke noget om årsagerne til klubbens skifte. Uanset om Winder siger de har været tilfredse, så er det jo ikke ens betydning med at man har været det – Og med dengang absurd ringe fodbold klubben spillede i foråret, så er det et under han ikke allerede var røget!

  • #74578
   anti-fogh
   Bruger

   jamen hvis der ikke havde været nogle der havde lækket historien til Ove, så var der vel intet forgjort i den sag!!???
   Man har da bare ville lave en aftale med en kompetent træner først, for så derefter at meddele Ove at han man ville stoppe samarbejdet. Problemet har så været, at nogle har brudt kodekset om at holde den slags hemmeligt.
   Ove P. har jo selv accepteret kontrakten om, at han kunne fyres hurtigt eller selv sige op hurtigt. Det er jo netop for, at han selv kunne finde en ny klub. Havde han selv ligget i forhandlinger med Rott Weiss Essen, så ville han nok først selv sige noget, når han viste besked om kontrakten osv.!

Viser 24 svartråde