Alsgaard

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #38156
   Alsgaard
   Bruger

   @Henze05:

   Undskyld, men handler det for dig om at få artikler op så hurtigt som muligt, også selvom de er fyldt med fejl (af den ene eller anden karakter) ??

   Det er en skidt tankegang i forhold til at servicere "kunderne". Jeg er godt klar over, at man som nyhedssite gerne vil være først med tingene, men det skal altså gøres på en ordentlig måde, ellers kan man risikere at miste flere besøgende, og det formoder jeg ikke er meningen?

   Som læser af MTAC vil jeg hellere have gode, sproglig rigtige og dybdegående artikler, end jeg vil have artikler der er sat på 5 min efter det er sket, og som samtidig er fyldt med fejl.

   MTAC er et ganske godt site, men jeg er enig i de brugere der mener, at der ofte er fejl i artikler – både faktuelle og/eller grammatiske fejl.

  • #39867
   Alsgaard
   Bruger

   lurifax skrev:

   Alsgaard skrev:

   AGF Horsens skrev:
   2. Alt der få fordele ved at have sæsonkort, udover fast plads.
   Øl/sodavands kort med besparelse, det er simpelthen for dyrt. Ved det koster, som til koncerter osv, men vi er der hver gang, det fortjener en rabat.

   Der er også nogen uden sæsonkort, som er der hver gang – hvad med dem?

   Hvis man er der hver gang, hvorfor køber man så ikke sæsonkort?

   Det kunne være en alternativ måde at støtte klubben på økonomisk.

  • #39864
   Alsgaard
   Bruger

   AGF Horsens skrev:
   2. Alt der få fordele ved at have sæsonkort, udover fast plads.
   Øl/sodavands kort med besparelse, det er simpelthen for dyrt. Ved det koster, som til koncerter osv, men vi er der hver gang, det fortjener en rabat.

   Der er også nogen uden sæsonkort, som er der hver gang – hvad med dem?

  • #127725
   Alsgaard
   Bruger

   En eller anden form for underholdning i pausen. Om det er cheerleaders, overrækkelse af et eller andet diplomagtig ting til drengene der løber med ind inden kampen, eller noget helt tredje er for mig ligemeget, men at sidde på et stadion og der ikke sker en skid i 15 minutter, det er satme træls. Spil noget musik eller lignende!

  • #43515
   Alsgaard
   Bruger

   Chill skrev:
   Ved selvfølgelig ikke om ovenstående passer, da jeg ikke har oplysningerne fra
   hestens mund

   Du skal heller ikke gå og snakke med folk fra Randers.

  • #51948
   Alsgaard
   Bruger

   Steen6372 skrev:
   På mål: Steffen – reserve: Ousager. Mindre svækkelse.
   Højreback: Lucena – reserve: Sorin (Martin J.). Ingen direkte svækkelse
   Midtforsvar 1: Håland – reserver: Sorin, Kure. Stor svækkelse
   Midtforsvar 2: Howard – reserve: Sorin. Ingen svækkelse.
   Venstreback: Eckersley – reserve: Kirkeskov. Stor svækkelse
   Fløj1: Stephan – reserve: Devdariani, Martin. Ingen svækkelse
   Fløj2: Berg – reserve: Devdariani, Martin. Mindre svækkelse
   Midt-midt1: Hjalte – reserve: Kasper P. Mindre/mellem svækkelse
   Midt-midt2: Martin – reserve: Kasper P. Mindre/mellem svækkelse
   Angreb1: Graulund – reserve: Aron/Devdariani. Stor svækkelse
   Angreb2: Larsen – reserve: Aron/Devdariani. Pt. mindre svækkelse.

   Er Kure ikke også reserve for Howard?
   Hvor er Sloth henne i din liste?

  • #53201
   Alsgaard
   Bruger

   Well, jeg ved pyro er forbudt 🙂

  • #53192
   Alsgaard
   Bruger

   I stedet for at gå imod TV2 Sport's valg af AGF til deres mandagskampe, skulle man måske gå imod Viasat i stedet. De favoriserer jo udelukkende Brøndby og FCK til deres lørdags- og søndagskampe, i stedet for at dele det mere ud over andre klubber.

   Jeg ved godt det handler om økonomi og seere, men i bund og grund er det deres valg af kampe, som ligger til grund for TV2 Sport's valg.

  • #131910
   Alsgaard
   Bruger

   @axelaxel:

   Du kan også prøve at høre GF-Forum.dk ad:

   http://www.gf-forum.dk/index.php?page=Thread&postID=41075#post41075

   Edit: Hvorfor laver dette forum ikke automatiske links??

  • #56849
   Alsgaard
   Bruger

   Ret skal være ret.

   Jeg synes bestemt MRJ gør et rigtig godt stykke arbejde på MTAC, det respekterer jeg ham meget for, og det er ikke os der "beskylder" denne side for at stjæle vores arbejde.

   Det er klart, at mange nyheder automatisk vil minde om hinanden, og sådan er det. Kunsten i en citathistorie består i, at få den til at skille sig ud fra andre, ved at omskrive den, samtidig med man får de vigtigste pointer frem.

  • #56847
   Alsgaard
   Bruger

   MRJ skrev:Generelt lader jeg AGFFans egne nyheder være, da det er med-fans, der i de tilfælde har arbejdet på at have noget eksklusivt.

   Når det så er sagt, så har vi intet imod at du bruger vores egne artikler i dine artikler, blot krediteringen er i orden 🙂

  • #56835
   Alsgaard
   Bruger

   gfbrian skrev:
   Bruger ikke AGFFAN.dk, da jeg pr. princip ikke vil støtte en side som konstant spammer andre sider med links for at trække folk ind.

   Nu har jeg også den fornemmelse af folkene bag AGFFAN.dk, at det er de samme unge folk som i diverse tråde altid kommer med kommentarne ala. " [i]vi er rigtige fans og det er i ikke[/i] ", og den slags arrogance bryder jeg mig ikke om.

   Jeg svor ellers, at jeg ikke ville kommentere i denne tråd, men netop disse kommentarer må jeg reagere på.

   Det er sandt, at vi har haft et par uheldige tilfælde, hvor der er blevet linket til vores side. Jeg kan til gengæld garantere dig for, at det ikke er nogle af folkene bag AGFFAN.dk, som gør det. At nogle af vores brugere linker til en artikel på vores side, herinde, det kan jeg af gode grunde ikke gøre noget ved.

   Din fornemmelse omkring os bag siden er helt forkert. Vi gør meget for at pointere, at vi er et site "af fans, for fans". Taget fra vores side "om AGFFAN.dk":

   "Det vigtigste for AGF-fans er det vigtigste for AGFFAN.dk. Hos os beskæftiger vi os med alt hvad der rører sig omkring AGF, men især AGF-fansene og følelserne omkring klubben. Vi ligger stor vægt på at være en fanside – altså en side for fansene og om fansene. "

   På samme side kan du også se, hvem der startede siden. Søren Frederiksen er ganske vist ung, Martin Skøtt og jeg selv er over 30 år, og der er ingen af os 3 startere af sitet, som har den arrogante holdning, som du fornemmer vi har.

   Vi lægger også vægt på, at vores team af gode og entusiastiske folk bag sitet, ligeledes opfører sig med respekt for medfans – både fans af AGF og af andre klubber – når de bevæger sig ud på andre sites.

   Så jeg vil mene du skal revurdere din opfattelse af os, for vi er slet ikke så slemme som du lader til at tro 🙂

  • #60421
   Alsgaard
   Bruger

   xhxn skrev:
   Synes det er frustrerende at være vidne til det faldne ambitionsniveau set i lyset af klubbens udmeldinger for bare få år siden. Her var strategien at samle alle mulige forskellige aktiviteter under paraplyen AE – nu går man i den fuldstændig modsatte retning. Selvfølgelig er jeg klar over finanskrisens betydning, men det ser ud som om den rammer os forholdsvist hårdt i forhold til andre.

   Sætter min lid til Tryllerik som tidligere har lavet mirakler….:)

   Man skal også være realist og reagere når man kan se de faretruende signaler. Hvis man ikke skilte sig af med de underskudsgivende elementer i Århus Elite, så ville det gå grueligt galt indenfor en kort årrække.

   Nu har man kun fodbolden som grundlag, og kan derved fokusere på at få det til at give overskud. Jeg synes bestemt ikke det vidner om et fald i ambitionsniveauet, at man vælger at skille sig af med den slags ting. Vi er IKKE PS&E, vi er Århus Elite, men burde reelt bare hedde AGF Kontraktfodbold A/S som det officielle navn, for det er det vi skal fokusere på fremover. Jeg synes det vidner om korrekt ledelse at holde fokus på det brand der vitterligt er det der skal bære forretningen.

  • #60464
   Alsgaard
   Bruger

   Kunne ikke undgå at skrive om jer 😀

  • #60462
   Alsgaard
   Bruger

   Det tror jeg skam også de har. I det mindste gør de noget konstruktivt med det, i stedet for at sidde i et debatforum og svine andre folk til.

   On topic: Jeg synes det er en fed sang, meget nem at lære og så bliver jeg sgu helt glad for at se videoen med jer 🙂

  • #60888
   Alsgaard
   Bruger

   geer92 skrev:
   agf fik hvist 12.5 mil hvor 8 af dem skal ud til en masse mennesker, også er der kun 4.5 igen.
   og omkring lønnen, ved jeg at lumb får 11 af de helt lange om året. :p:p

   Han får 11 mio over 3 år.

  • #63574
   Alsgaard
   Bruger

   abv skrev:
   Det er sgu sjovt som vagterne altid tager de forkerte. Hvorfor fortæller man så ikke vagterne hvem de skulle have med istedet for?

   Fordi der ingen selvjustits er blandt de tumper der bryder reglerne.

   Hvis nogle vagter går ind for at hente en person ud, så er det fordi der er en grund til det. Så skal man sgu lade dem gøre det, uden at provokere vagterne. Såfremt det er den forkerte person vagterne henter, så fortæl dem da for fanden hvem det er, så vi kan få idioten væk fra tribunen.

   Som det foregår på den der video, så får i samtlige AGF-fans til at fremstå som en flok imbecile idioter, der ikke fatter en skid. Minder lidt om ham der WP-spasseren på en video på youtube. I lang tid derefter troede folk jo vitterligt, at samtlige AGF-fans var som ham.

   Spørgsmålet er om man kan forlange for meget af disse folk. Det er jo tydeligt for enhver, at de ikke har fandens mange brikker at flytte med, når man begynder at skubbe en vagt ned over en række stolesæder.

  • #63657
   Alsgaard
   Bruger

   Klasse kommentar af Graulund til sidst.. "Det der med fælles økonomi, det kan hun sgu godt kigge langt efter…" B)

  • #64535
   Alsgaard
   Bruger

   Christiano skrev:
   I stedet for Gjesing, som jeg ikke synes var overbevisende i den halve time han fik mod Randers, kunne Erik overveje Alexander Jackson Møller. BSN udtaler i forbindelse med kontraktforlængelsen at han også kan gøre sig på højreback, så det er lidt samme situation som Krabbe. Jackson Møller har åbenbart spillet pladsen på U-19 landsholdet, så det er ham ikke helt ukendt.

   Han skal spille højre back på 2. divisions-holdet i morgen mod Svendborg, så kan man jo tage ud og vurdere ham på den plads.

  • #65060
   Alsgaard
   Bruger

   Hvorfor ikke have begge udgaver? En kunne bruges hjemme, og den med jyder kunne bruges ude.. Eller simpelthen bare køre den med 2 vers ?

  • #65215
   Alsgaard
   Bruger

   I øvrigt er Steffen's igangsætning med udkast (ikke fusserne… :D) en fremragende måde at starte en farlig kontra på.

  • #65302
   Alsgaard
   Bruger

   http://maps.google.dk/maps?f=q&source=s_q&hl=da&geocode=&q=stadion&sll=56.465264,10.008802&sspn=0.015576,0.038581&ie=UTF8&radius=0.74&rq=1&ll=56.464814,9.999747&spn=0.015577,0.038581&t=h&z=15

   Der er et billede af hvor stadion ligger henne i Randers. Den grå firkant lige til venstre for stadion, er en grusbane, som de altid bruger til parkering. Motorvejen fra Århus finder du til venstre i billedet, og der er meget nem tilkørsel til stadion via Viborgvej.

  • #65460
   Alsgaard
   Bruger

   Må nok hellere lige bemærke, at jeg ville have skrevet "vi", såfremt jeg selv sang med på den. Er generelt imod at man synger smædesange mod modstandere, jeg foretrækker at synge opbakningssange til vores egne spillere.

  • #65458
   Alsgaard
   Bruger

   Først sang fansene "Karim, Karim, du er så pisse grim…", den vinkede Karim Zaza af, og lige derefter stemte de så i med "Du er og bli'r et brøndby-svin" – at det tilfældigvis faldt sammen med indskiftningen af en i øvrigt godt spillende Mark Howard beror på tilfældigheder.

  • #65749
   Alsgaard
   Bruger

   Hør nu her gutter.. Det er altså ikke uden grund, at man hiver Sanel Kapidzic op i A-truppen et halvt år før han bliver senior.

   Knægten (ja, jeg er så gammel at jeg godt må kalde ham en knægt) har et åbenlyst talent. Per Andersen, U19-landstræner for Danmark, har også sagt flere gange, at hvis Sanel havde dansk statsborgerskab, så ville han være fast mand i startopstillingen.

   Sanel er en spiller, som er meget fysisk stærk, hans alder taget i betragtning. Teknisk er han ganske godt med, men man kan godt se der er forskel på ham, når han spiller U-19/2. division, og så når han spiller SAS-ligafodbold. Sanel er også en taktisk klog spiller, selvom han dog mangler en del endnu.

   Summa summarum; jeg vil ikke bliver overrasket, hvis Sanel Kapidzic en dag render rundt i en storklub i Europa. Men han skal guides noget endnu før det kan ske, og Erik Rasmussen er den helt rigtige person for ham i den sammenhæng.

   I øvrigt er der et rigtig godt portræt af Sanel Kapidzic her: http://medianet.djh.dk/web/nyhed-c/arkiv/torsdag-20/bliver-sanel-kapadzic-den-nye-malsluger-i-agf

Viser 24 svartråde