AGF 1974

Forum-svar oprettet

Viser 5 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #199870
   AGF 1974
   Bruger

   I rigtig mange kampe, er vi jo kommet frem til et hav af chancer. Det er vel noget der bla. kan tilskrives David eller? At der så bliver brændt den ene chance efter den anden, er jo svært at klandre David for. Kan spillerne ikke score på relativt store chancer falder det tilbage på spillermaterialet og ikke Davids evner. Så synes kritikken er utrolig unuanceret.

  • #37551
   AGF 1974
   Bruger

   Js1989:

   Jeg synes, vi skal opsige Situs kontrakt her i vinterpausen og bruge pengene på en forsvarsspiller, der virkelig kan blive styrmand i foråret.

   Hvordan tror du hans kontrakt er skruet sammen? Så AGF bare kan opsige ham når de har lyst eller tror du AGF er forpligtet til at opfylde det de har skrevet under på?

  • #38996
   AGF 1974
   Bruger

   jijypuru: Jeg synes bare du skal holde med FCM eller måske AaB (det kan du beslutte når afgørelsen er faldet). Næste år kan du evt. vælge FCK, hvis de får styr på tingene.

   Jeg tror udmærket ledelsen er klar over den er gal, men de nægter at se indad. Desværre er der ikke, hvad jeg kender til, ikke splittelse i ledelsen, så vi kunne være så heldige at de er tvunget til at afsætte nogen. Men næste generalforsamling bliver nok ikke køn!

  • #40114
   AGF 1974
   Bruger

   Specielt hvis de 9 point bliver taget fra SE, Viborg og Vestsjælland.

  • #39697
   AGF 1974
   Bruger

   Larslus: Er du ikke lige hård nok? Både Sønderjyske og Randers kampene blev der vist fight og vilje og i begge kampe rejste spillerne sig efter at være kommet bagud. Det er altså længe siden vi så det under PS. Jeg synes bestemt man kan se forbedringer, men der er RIGTIG lang vej igen. Og som det ser ud nu er Fredberg ikke den permanente træner, men lad os nu se når sæsonen er slut, hvis Fredberg får lov at bliver. Det tror jeg de næste 2 kampe afgøre.

  • #127318
   AGF 1974
   Bruger

   Schouby bliver lagt for had af mange her inde fordi han i øjeblikket hagler ned på AGF og udstiller klubben som et galehus. Ikke desto mindre er der hold i hans påstande. PS har opført sig som en gud, som talte nedsættende til spillerne. Der er INGEN spillere der kunne tale med PS, så arbejdsklimaet var naturligvis ringe i truppen. I december var ledelsen tæt på at fyre PS, hvilket ikke er en hemmelighed, men man valgte at tro på, at PS havde fanget alvoren og ville være villig til at ændre på tingene. Det skete dog ikke, hvorfor ledelsen brugte den første mulighed de havde for at fyre ham. Ovenstående har jeg fra Sloth, som jeg tilfældigt mødte ved et privat arrangement. Han kunne også bekræfte, at han gjorde alt for at komme væk udelukkende på grund af PS var træner og de havde et rigtig dårligt forhold.

Viser 5 svartråde