Agadez

Forum-svar oprettet

Viser 24 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #38197
   Agadez
   Bruger

   Jeg trykker paa enig knappen Gill. At saelge saa markante profiler paa en gang vil vaere en kaempe satsning mht. at opnaa Superliga bold som maa vaere absolut foerste prioritet. Der kan ikke tages nogen chancer, med mindre spilleren har givet udtryk for han ikke vil AGF mere, som det eksempelvis er tilfaeldet med Ozzy. Havde gerne set ham blive, for han er en fantastisk spiller, men ingen grund til at holde paa en spiller der ikke har motivationen mere.

   Sloth ligner ogsaa en spiller der er langt fra hans vanlige niveau, og det lader til han allerede er videre i karrieren, men bare lige skal have det rigtig tilbud foer han skrider.

   Danny tror jeg bliver, da han har kontrakt helt indtil 2017 og det vil afskraekke mange klubber. Han har ogsaa givet udtryk for at han gerne vil blive, og samtidig er han ogsaa rigtig vigtig for os i opbygningen af det nye AGF.

   Hvis vi kan skippe Ozzy og Sloth afsted for en god sum penge, og faa noget kvalitet ind den anden vej, saa ville jeg vaere rigtig tilfreds.

  • #127548
   Agadez
   Bruger

   Tak Axel. Jeg skal love for at de skaber hype omkring bogen.. Om saa afsnittet er med eller ej. "Bad publicity is good publicity" som man siger.

  • #127544
   Agadez
   Bruger

   Nogen der evt. kan fortaelle lidt mere om det interview med Hoejlund og hvorfor de traekker afsnittet om White tilbage?

  • #127510
   Agadez
   Bruger

   Citatet fra Erik Rasmussen omkring White der er linket til, kom sgu lidt bag paa mig, og det ser rigtigt nok ud som om han ikke ligefrem var den mest vellidte spiller i truppen. Ingen tvivl om at PG gaar i historieboegerne som en af de stoerste der har baaret den hvide troeje. Men uanset hvad, saa er det smagloest af PG at dolke en tidligere holdkammerat i ryggen paa den maade. White har ingen chance for at bevise det modsatte og det ved PG. Det er et usselt trick. PG ville have medieomtale og tjene nogle skejser. Det oenske faar han opfyldt, men hvad han nok ikke regnede med var at White, langt langt vaek fra lille DK ville ende med at hive ham i retten som det nu er tilfaeldet.

  • #46910
   Agadez
   Bruger

   Hoster også gerne op, hvis ejeren lader den gå til Gundlev. Er den solgt?

  • #128240
   Agadez
   Bruger

   Enig. Undrer mig bare over, hvordan vi skulle få råd til ham, når ikke engang OB har penge til at betale hans løn.

  • #128238
   Agadez
   Bruger

   For helvede ham Guedes lyder giftig. Men mon ikke FCK ender med at hente ham, hvis han endelig kommer til Suppen. Lige nu har jeg bare hede drømme om, at vi går på rov i Lyngby, og henter en Emil Larsen eller en Anders Christiansen. Eller bare dem begge.. For fanden de ville pynte på vores hold. Men de bliver måske halv dyre at købe fri af deres kontrakter..

  • #48567
   Agadez
   Bruger

   Han kommer vist fra 8210, så den skulle være god nok.

   [img]http://www.artpeople.dk/uploads/kunstnere/220×320/johnson.jpg[/img]

  • #128219
   Agadez
   Bruger

   Er på bølgelængde med Grauforpres. Jeg synes han er en udmærket spiller, men der er et eller andet, der slet ikke passer med ham og så den hvide trøjer. Slet ikke.

  • #49501
   Agadez
   Bruger

   Jeg håber bare Ozzy starter, så er resten mig lidt ligegyldig. Synes han gør en stor forskel i det offensive de gange han er kommet ind, og jeg tror han kan gøre rigtig ondt på FCMs forsvar kva hans teknik og speed. Så gerne ham og SP fra start på samme tid..

  • #49570
   Agadez
   Bruger

   Det første mål skulle selvfølgelig ikke fløjtes for offside, og det er vildt ærgerligt. Men det er nu engang sådan noget der sker, så det kan jeg godt acceptere i det lange løb. Men det der er helt udenfor min fatteevne er, at deres keeper hamrer bolden væk med begge hænder udenfor feltet, og tilmed står dommeren 2 meter væk fra hvor det sker.

  • #49651
   Agadez
   Bruger

   Han løfter holdet på så mange punkter, det er helt vildt. Håber vi kan holde på ham i lidt tid endnu.

  • #49734
   Agadez
   Bruger

   Tak for info. Altid fedt når folk har lidt insider viden 🙂

  • #49730
   Agadez
   Bruger

   Jeg forudsiger en løntung spiller, der konstant bliver plaget af skader. Lidt for stort et sats i min bog. Det samme gælder hans niveau, hvor man ikke ved hvor han står. Jeg synes ikke det ville være optimalt.

  • #55673
   Agadez
   Bruger

   Det eneste der bekymrer mig en lille smule er, at han har haft problemer med sin disciplin gennem 3 år i SIF før de valgte at stoppe samarbejdet. Det var det jeg kunne læse mig til.. Og det gør man selvfølgelig nogen tanker om det er klart..

  • #55672
   Agadez
   Bruger

   Fri transfer lyder lidt som et scoop. Jeg ved, at vi har hentet Osama og skrevet med Egbedi, men sidstnævnte tror jeg der går en rum tid før vi ser i start i kamp. Og med Stephans glasben in mente, så synes jeg det er en signing der er værd at overveje. Og som Sloth også noterer, så gør han sig også på andre pladser, hvilket giver PS gode muligheder. Og ja, han bor i Århus! Come on BSN, så er det nu.

  • #51117
   Agadez
   Bruger

   Helt enig.

  • #51115
   Agadez
   Bruger

   Forstår godt folk er lidt utilfredse med kampen, men jeg synes ikke vi skal male fanden på væggen. Som det allerede er nævnt, så bør vi stå med 3 point med de chancer og spilovertag vi har, men nogen gangen er det bare stolpe ud. Se blot på FCM, der fik uafgjort mod Køge selvom de var ligeså dominerende som vi var mod Lyngby.

   Det koncept PS har inkorporeret gør, at Lyngby næsten ingen chancer får, og det er vores egen skyld vi ikke vandt. Nu er vi ubesejrede i 9 kampe (!), og har Køge hjemme på søndag som meget gerne skulle kaste 3 point af sig, og forhåbentlig med flere af vores profiler tilbage på banen 🙂

  • #51103
   Agadez
   Bruger

   Håber på en rolig 0-2. Men 3 point, og jeg er glad.

  • #51210
   Agadez
   Bruger

   Jeg føler mig nærmest overbevist om at vi tager de 3 point. Ved egentlig ikke hvorfor, men føler bare truppen er rigtig godt sammenspillet, og nu har PS luret dem en ekstra gang da de var på besøg for ikke forfærdelig lang tid siden, så jeg tror han er bedre rustet rent taktisk nu. Derudover er vores statistik bare pisse god når vi spiller hjemme, uanset hvem vi møder.

  • #51445
   Agadez
   Bruger

   Har jeg forstået det rigtigt, at vi allerede har taget hele deres udebane afsnit? Sig mig, hvor meget plads har man i Parken til et udebane afsnit? Jeg forstår ikke helt hvad der foregår.. Finder det underligt at resterende GF fans nu bliver henvist til ligegyldige steder som familietribuner osv. 😐

  • #51437
   Agadez
   Bruger

   Også helt enig. Vi har allerede en fankultur som er meget respekteret i DK, som værende loyal og altid at finde, lige meget hvor i landet vi spiller. Den respekt skulle vi gerne bevare.

  • #51431
   Agadez
   Bruger

   Haha, vandt du også lige nogen billetter? 😀

  • #51412
   Agadez
   Bruger

   Castro-AGF skrev:
   Jeg synes vi skal have et stort banner med teksten:

   Hvad er dagens tilskuertal?

   Eller:

   Hvad er dagens tilskuertal?

   [ ] Over 20.000
   [ ] Under 20.000
   [ ] Vælg selv

   Hahaha… Fed ide. Et kæmpe banner hvor der står "Hvad er dagens tilskuertal?" ville være så klasse. Jeg kan lige se det for mig. Nu ved jeg ikke hvem der står for bannere til de store kampe, men vi burde gøre en dyd ud af den slags.. For det holder virkelig.

  • #51408
   Agadez
   Bruger

   Jeg mindes vi overdøvede scum, da vi slog dem i ER tiden med 0-1. Medgangsløberne mister hurtigt tålmodigheden når de er kommet bagud, eller spillet ikke fungerer. Det var en fryd for øret, at vi også på lægterne var dem overlegene. Har desværre ikke mulighed for at tage med, men give them hell boys.

Viser 24 svartråde